Cum să creezi o poartă de bun venit în WordPress (pas cu pas)

optinmonster, gate gate, poarta de bun venit wp, building list


Doriți să creați o poartă de bun venit pe site-ul dvs. web?

Porțile tradiționale de bun venit redirecționează utilizatorii către o nouă pagină, ceea ce este rău pentru SEO și experiența utilizatorului. Cu OptinMonster, puteți crea un ecran splash, cunoscut și sub numele de formular optin pe ecran complet pentru a vă crește lista de e-mailuri.

În acest articol, vă vom arăta cum să adăugați o poartă de bun venit pe site-ul dvs. WordPress.

Adăugarea unei porți de bun venit la site-ul dvs. simplificată

Adăugarea unei porți de bun venit la site-ul dvs. WordPress este rapid și ușor OptinMonster.

optinmonster-logo

OptinMonster este cel mai bun plugin de generare de plumb care vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri, să vă stimulați vânzările și să vă creșteți obiectivele de conversie. Utilizând această aplicație, puteți crea ferestre de tip popup uimitoare care sunt complet optimizate pentru dispozitive de toate dimensiunile.

Vă permite, de asemenea, să adăugați un contor în jos, formulare inline, blocare de conținut și multe altele. Aflați mai multe despre OptinMonster aici.

Folosind OptinMonster, este foarte ușor să creezi porți de bun venit uimitoare și puternice care să se convertească. Tot ce trebuie să faceți este să urmați acest tutorial.

Pasul 1: Conectarea pluginului OptinMonster cu aplicația dvs. OptinMoster

În primul rând, înregistrare pentru aplicația OptinMonster apoi instalați pluginul OptinMonster în tabloul de bord WordPress.

După ce activați pluginul, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe OptinMonster în partea stângă a ecranului. Veți vedea două opțiuni aici.

  1. Obțineți OptinMonster
  2. Conectați-vă la contul dvs. OptinMonster

Presupunând că v-ați creat deja contul cu OptinMonster, vom opta pentru a doua opțiune. Dacă nu l-ați creat deja, mergeți la primul. După selectarea celei de-a doua opțiuni, veți avea opțiunea Autorizați OptinMonster.

autorizați optinmonster

Apasa pe el. Aceasta vă va redirecționa către o fereastră nouă în care va trebui să accesați Conectați-vă la WordPress opțiune.

Pasul 2: Alegerea șablonului pe ecran complet

După ce toate setările sunt făcute, accesați OptionMonster »Campanii» Creare campanie nouă.

creați campanie optinmonster

Acum puteți selecta tipul de campanie urmat de un șablon la alegere. Selectează Ecran complet opțiune pentru tipul dvs. de campanie.

Tip campanie și model optinmonster

După ce ați făcut acest lucru, trebuie să numiți campania dvs. și să selectați site-ul web unde doriți să o afișați.

salutați-vă utilizatorii cu mesaj de bun venit, salutați utilizatorii wordpress, salutați utilizatorii wordpress

Faceți clic pe butonul Începeți construcția buton pentru a merge mai departe cu proiectarea.

Pasul 3: Proiectarea portii dvs. de bun venit cu OptinMonster

Vei fi direcționat către constructorul drag and drop, unde poți începe proiectarea campaniei. Veți vedea toate opțiunile de personalizare în bara de activități din stânga. Pe măsură ce editați, puteți vedea previzualizarea live a designului dvs..

OptinMonster vă permite să alegeți dacă doriți să permiteți utilizatorilor dvs. să vă închidă formularul de optin. Este o idee bună să adăugați butonul de închidere pentru ca utilizatorii dvs. să aibă opțiunea de a-l sări. Neactivarea butonului de închidere poate enerva serios unii dintre utilizatorii dvs. care s-ar putea să nu se mai deranjeze niciodată să revină pe site-ul dvs..

Pentru a activa opțiunea de închidere a butonului, accesați secțiunea Proiecta în partea de sus a ecranului și apoi faceți clic pe Setări Optin »Buton Închidere. Activați opțiunea care spune Afișați un buton de închidere. Veți vedea, de asemenea, o serie de alte opțiuni pe ecran care vă permit să vă personalizați butonul.

Apoi, accesați secțiunea Reguli de afișare fila care apare chiar lângă Proiecta tab. Aici ajustați timpul la zero, așa cum se arată în imaginea de mai jos. Astfel, o poartă de bun venit va fi afișată imediat după ce un utilizator aterizează pe site-ul dvs..

De asemenea, puteți afișa pe ce pagină ar trebui să fie afișată poarta de bun venit.

S-ar putea să mergi și la integrările pentru a conecta formularul de opțiune cu un instrument de marketing prin e-mail, cum ar fi Constant Contact.

Odată ce toate modificările sunt făcute, apăsați pe Salvați pentru a nu le pierde.

Apoi mergeți la Publica tab. După ce se extinde, asigurați-vă că schimbați starea pentru a fi live.

În cele din urmă, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe OptinMonster din stânga ecranului. Acum du-te la campanii. Veți vedea că campania pe care tocmai ați creat-o este listată acolo. Dacă nu, trebuie doar să apăsați pe Campanii de actualizare buton și ar trebui să poți să-l vezi.

Acum faceți clic pe butonul editați setările de ieșire legătură.

Aceasta vă va afișa un ecran nou în care veți avea o opțiune numită Activați campania pe site. Selectați caseta de lângă ea.

Mai jos, puteți personaliza, de asemenea, cine vă poate vedea poarta de bun venit. Odată terminat, apăsați pe Salvați buton și ești bine să mergi.

Campania dvs. ar trebui să fie live acum. Accesați site-ul dvs. web acum din front-end și veți vedea poarta de bun venit în acțiune. Iată rezultatul a ceea ce am creat chiar acum.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să creați o poartă de bun venit în WordPress. Dacă doriți să cunoașteți mai multe modalități de creștere a listei dvs. de e-mail faceți clic rapid pe link pentru a citi ghidul nostru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map