Cum să efectuați un audit de securitate WordPress (pas cu pas)

cum să efectuați auditul de securitate în WordPress


Încercarea de a efectua un audit de securitate WordPress?

Efectuarea unui audit de securitate pe site-ul dvs. web poate avea avantaje mari.

 • Te ajută să fii cu ochii de ceea ce se întâmplă pe site-ul tău.
 • Te pregătește pentru probleme comune și minore care ar putea apărea brusc.

În acest tutorial, vă vom arăta cum puteți efectua un audit de securitate în WordPress într-o manieră pas cu pas.

Efectuarea unui audit de securitate în WordPress

Cel mai bun lucru despre WordPress este că face totul foarte simplu cu lista sa masivă de pluginuri. Cu aceste pluginuri, puteți găsi o soluție la aproape fiecare problemă.

Efectuarea unui audit de securitate nu este dificilă dacă știți ce plugin de securitate să utilizați pentru cele mai bune rezultate. În general, există mai multe opțiuni disponibile pentru care puteți alege. Dar am dori să vă recomandăm pluginul WP Security Audit Log.

Jurnalul de audit al securității WP – o imagine de ansamblu

Jurnalul de audit al securității WP

WP Security Audit Log este un plugin puternic care vă ajută să identificați orice fel de comportament suspect pe site-ul dvs. web. Cu acest plugin, puteți proteja cu ușurință site-ul dvs. de orice tip de rău intenționat, monitorizând jurnalele WordPress.

Cu WP Security Audit Log, trebuie să știți ce face fiecare logat în persoană, astfel încât să puteți observa orice comportament rău intenționat înainte de a deveni o amenințare.

Cu un rating de 4,8 stele și peste 1 milion de descărcări, acest plugin este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a efectua un audit de securitate pe site-ul dvs. WordPress. Acest plugin este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress și funcționează fără probleme alături de orice alt plugin de pe site-ul dvs..

Haideți să vedem cum să utilizați acest plugin într-o manieră pas cu pas.

Pasul 1: Instalarea și configurarea jurnalului de audit WP Security

Primul pas este să descărcați și să instalați WP Security Audit Log pe site-ul dvs. WordPress. Iată cum se instalează un plugin WordPress.

Odată activat pluginul, pluginul va afișa un mesaj pe ecranul dvs. întrebând dacă doriți să rulați expertul pentru setările de bază ale pluginului. Faceți clic pe opțiunea Da.

Acest lucru vă va pregăti pluginul pentru procesul de configurare. Vă va pune apoi câteva întrebări. Parcurgeți-le cu atenție și răspundeți-le marcând un da sau nu chiar sub întrebare. Aici, de asemenea, trebuie să alegeți perioada pentru care doriți să păstrați datele dvs. în jurnal. Puteți opta pentru ultimele 6 luni, 12 luni, etc..

Puteți opri urmărirea jurnalelor oricărui utilizator dacă doriți.

În ultimul pas, va afișa un mesaj pentru a confirma finalizarea procesului de configurare. Doar a lovit finalizarea buton și sunteți gata să începeți.

Pasul 2: Monitorizarea evenimentelor cu WP Security Audit Log

După ce pluginul dvs. este configurat, puteți începe monitorizarea evenimentelor pe site-ul dvs. WordPress. Pentru asta, accesați tabloul de bord și veți vedea opțiunea Jurnal de audit în partea stângă a ecranului.

Faceți clic pe opțiunea vizualizator jurnal de audit. Aceasta va afișa activitatea pe care pluginul tocmai a efectuat-o pe site-ul dvs..

Veți obține detalii importante precum data evenimentului, utilizatorul implicat, adresa IP a utilizatorului și mesajul evenimentului.
Așadar, dacă un utilizator s-a conectat pe site-ul dvs. web, puteți afla exact cine a fost acesta și puteți vedea activitatea utilizatorului pe site. De asemenea, veți cunoaște adresa IP a acestora.

Pasul 3: Controlul evenimentelor cu jurnalul de audit al securității WP

Pluginul vă permite, de asemenea, să controlați evenimentele pe care doriți să le adăugați pe site-ul dvs. web. Puteți face asta mergând la Jurnal de audit »Activare / Dezactivare evenimente.

Sub Nivelul jurnalului opțiune, puteți selecta dintre 3 opțiuni diferite.

 • De bază
 • Geek
 • Personalizat

Doar faceți clic pe săgeata derulantă și selectați cea mai bună alegere. Pe baza acestei opțiuni, veți vedea evenimentele și descrierile pe această pagină. Aici puteți activa sau dezactiva evenimentele individuale bifând / debifând casetele de lângă ele.

Pasul 4: Încetarea sesiunii de utilizator conectat

Cu Jurnalul de audit, pe lângă monitorizarea activității de pe site-ul dvs. web, puteți încheia și o sesiune de utilizator cu un clic al mouse-ului. Pentru asta, accesați tabloul de bord și selectați Jurnal de audit »Conectat utilizatori

Aici puteți încheia toate ședințele împreună sau o puteți face individual pentru utilizatorii dvs. Dacă doriți să le încheiați pe toate împreună, utilizați opțiunea din partea de sus. Dacă doriți să încheiați o singură sesiune de utilizator, apoi apăsați butonul Terminare de lângă specificul utilizator și munca dvs. este finalizată.

Pasul 5: Descărcarea rapoartelor de jurnal

Următorul pas este să descărcați rapoartele create de plugin. Dar înainte de a le descărca, puteți gestiona și controla tipul de raport pe care doriți să îl descărcați.

Puteți face acest lucru mergând la Jurnalele de audit »Rapoarte. Aici veți avea două file diferite.

Sub primul care spune Generate & Configurați rapoarte periodice, puteți selecta tipul de raport și intervalul de date. De asemenea, vă permite să selectați formatul raportului dvs. și să configurați setările pentru descărcarea rapoartelor periodice.

În a doua filă care spune Rapoarte statistice, puteți alege intervalul de date, criteriile și formatul raportului dvs. Odată terminat, trebuie doar să apăsați butonul Generați raport pentru a descărca raportul.

Descărcând aceste rapoarte din când în când, puteți fi sigur că aveți toate datele de rezervă în caz de evenimente nefericite.

Deci asta este. Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să efectuezi un audit de securitate în WordPress. Dacă nu ați efectuat încă un audit, mergeți acum. Între timp, s-ar putea să fiți interesat și de citirea ghidului nostru complet de securitate WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map