Cum se creează un formular AMP în WordPress (pas cu pas)

cum să creați un formular de amplificare în WordPress


Doriți să creați un formular de contact prietenos cu AMP (Accelerated Mobile Pages) pe site-ul dvs. WordPress?

Acolo pluginul WPForms vine la îndemână. WPForms este unul dintre cele mai prietenoase pluginuri pentru constructorul de formulare care vă permite să creați formulare de contact AMP frumoase pentru site-ul dvs. web, în ​​câțiva pași simpli și ușor.

În acest articol vă vom arăta cum să utilizați pluginul WPForms pentru a crea un formular de contact genial APM pe site-ul dvs. WordPress. Dar înainte de asta, să înțelegem rapid importanța AMP.

De ce să creați pagini AMP și formulare AMP

Potrivit unui studiu, aproape 60% din întrebările de căutare de pe Google provin de la dispozitive mobile. Făcând site-ul dvs. prietenos AMP, vă puteți asigura că site-ul dvs. se încarcă mai rapid pe dispozitivele mobile.

Proiectul mobil Google Accelerated este o inițiativă open source a Google care vizează accelerarea experienței de navigare mobilă într-o mare măsură pe web deschis. AMP oferă experiența de navigare mobilă un pas înainte. Ideea de bază este de a spori dramatic viteza paginii de pe site-ul dvs. web, utilizând un șablon de greutate suplimentară care este optimizat pentru viteză.

Pagini web cu încărcare mai rapidă oferă experiență de utilizator îmbunătățită și încurajează vizitatorii să stea mai mult timp pe site-ul dvs. Astfel poți reduce rata de respingere și crește probabilitatea de a-ți îmbunătăți clasamentul.

Cu toate acestea, întrucât AMP folosește un șablon ușor separat pentru încărcarea paginilor, acesta poate afecta formularele de contact, funcțiile javascript și alte elemente..

Pentru a afișa formularele de contact pe paginile AMP, puteți utiliza WPForms, cel mai bun plugin de formă pentru WordPress.

Să aruncăm acum o privire la modul de utilizare a WPForms pentru a crea formulare de contact în paginile AMP.

Pasul 1: Instalarea pluginului Google AMP

Înainte de a ne plimba și a crea un formular, aruncăm o privire la modul de creare a paginilor AMP pe site-ul dvs. web. AMP pluginul este pluginul oficial Google AMP de pe WordPress.

Pentru a găsi acest plugin, căutați în AMP în caseta de căutare, navigând în Pluginuri »Adaugă nou.

Acum faceți clic pe butonul Instaleaza acum butonul urmat de butonul Activati buton pentru a-l lăsa să înceapă să funcționeze.

Plugin AMP, Google AMP

Pasul 2: Instalarea WPForms pe WordPress

În continuare, instalăm pluginul WPForms pe site-ul dvs. web. Pentru asta, trebuie doar să te conectezi la tabloul de bord WordPress și să mergi la Pluginuri »Adaugă nou. Acum tastați WPForms în bara de căutare din colțul din dreapta sus al ecranului.

Odată ce pluginul este localizat, faceți clic pe butonul Instaleaza acum apoi butonul Activati pentru ca pluginul să înceapă să funcționeze.

WPForms Lite, plugin pentru formularul de contact AMP-friendly

Pasul 3: Crearea primei tale forme cu WPForms

Pentru a crea primul formular cu WPForms, du-te la tine Tabloul de bord WordPress și navigați la WPForms »Adaugă nou

Acum veți avea următoarea fereastră pe ecran.

formular de contact amp în wordpress

Veți vedea 4 opțiuni diferite aici. În funcție de cerința dvs., puteți selecta șablonul care se va potrivi cel mai bine nevoilor dvs..

Pentru dragul acestui tutorial, să selectăm Formular de contact simplu opțiune. Acum veți fi redirecționat către un constructor de formular drag și drop unde puteți adăuga sau elimina câmpuri către și din șablonul pre-construit pe care tocmai l-ați selectat.

amplificator de pagini de contact

Toate câmpurile disponibile sunt afișate în partea stângă. Câmpurile fanteziste pot fi utilizate numai dacă actualizați pluginul la versiunea premium. Cu toate acestea, câmpurile standard sunt, de asemenea, bune de parcurs.

Pentru a adăuga un câmp în formularul dvs., pur și simplu trageți-l de la stânga și plasați-l pe secțiunea de formular în dreapta dvs..

Dacă doriți să eliminați un câmp din formular, treceți cursorul peste acel câmp. Veți vedea a șterge pictograma din colțul din dreapta sus al câmpului.

ștergeți un câmp din wpforms

Doar faceți clic pe opțiunea respectivă și câmpul dvs. va fi șters. Folosind această metodă, puteți elimina orice câmp din formularul pe care considerați că nu este necesar.

De asemenea, aveți posibilitatea de a modifica opțiunile de câmp. Puteți schimba formatul câmpurilor, dimensiunea fonturilor, ascunde sau afișează etichete și subetichete etc..

Odată terminat, faceți clic pe butonul Salvați butonul din colțul din dreapta sus al formularului, astfel încât să nu pierdeți modificările.

Acum, dacă te uiți în partea stângă a panoului, vei vedea o opțiune numită Setări. Când faceți clic pe ea, veți vedea mai multe opțiuni. Pentru versiunea lite, veți putea utiliza doar primele trei opțiuni.

Sub General opțiune, puteți schimba numele formularului, adăugați o descriere, puteți modifica textul butonului de trimitere, puteți schimba textul de procesare a butonului de trimitere și așa mai departe. Vă permite, de asemenea, activarea opțiunii de depunere a formularului anti-spam și Ajax.

setare generală formular formular contact

Acum du-te la Notificare. Această opțiune va avea mai multe opțiuni pentru care puteți completa. Câmpul principal din această parte este De la email camp. Aici puteți adăuga site-ul sau adresa de e-mail a mărcii. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că site-ul dvs. web a fost configurat la un furnizor de servicii autorizat pentru trimiterea e-mailurilor.

Pasul 4: Afișarea primei tale forme

Pentru a afișa primul formular, accesați pagina în care doriți să apară formularul. Dacă doriți să creați o pagină nouă, faceți clic pe Pagina »Adaugă nou. Adăugați un titlu la pagina dvs..

Faceți clic pe pictograma + pentru a adăuga un bloc la editorul Gutenberg. Apoi tastați WPForms și după ce apare, faceți clic pe el.

încorporați un formular de contact amperi

În continuare, vi se va solicita să alegeți formularul de contact potrivit, deci selectați formularul.

pagina de contact amp

Acum puteți face clic pe butonul Publica butonul din partea dreaptă a tabloului de bord WordPress pentru a vă publica postarea. Formularul dvs. AMP WordPress este acum live.

Puteți utiliza, de asemenea, Buletin informativ Formular de semnare a scrisorii si Formular de sugestie șabloane care vă sunt disponibile la începutul procesului. În funcție de cerința dvs., alegeți șablonul pe care îl doriți pentru site-ul dvs. web. Formă goală opțiunea vă permite să creați formularul de la zero. Dacă doriți un formular nou, încercați această opțiune

Cam asta e tot. Site-ul dvs. web ar trebui să aibă acum formularul de contact compatibil AMP pe care doriți să îl creați.

Sperăm că acest articol v-a fost de folos. Dacă v-a plăcut această postare, ați putea dori să citiți și ghidul nostru pas cu pas despre cum puteți crea un formular cu mai multe pagini pe WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map