[Expert Pick] 18 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru marketeri

cei mai buni marketeri de pluginuri wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri WordPress pentru marketeri? Indiferent dacă sunteți nou în marketing sau veche profesionist, aveți setul potrivit de plugin-uri vă pot îmbunătăți jocul și vă crește șansele de succes. De la crearea de pagini de destinație ucigașe până la perfecționarea SEO, știm exact ce instrumente aveți nevoie.

Acesta este motivul pentru care, în acest articol, vom împărtăși cele mai bune 18 plugin-uri de marketing pentru WordPress. Pregătește-ți degetul cu clic, pentru că vei dori toate acestea!

1. OptinMonster

optinmonster

Dacă vizitatorii părăsesc imediat paginile de destinație, nu vor mai fi văzuți niciodată, atunci OptinMonster este pluginul de care aveți nevoie. Este numărul 1 din lista noastră cu cele mai bune plugin-uri WordPress pentru marketeri dintr-un motiv întemeiat. Pregătește-ți să-ți sără la revedere cu rata ridicată de respingere!

Cu tehnologia sa patentată Exit-Intent®, OptinMonster împărtășește un formular optin care atrage atenția, deoarece vizitatorii sunt pe punctul de a face clic pe site-ul dvs. web, transformându-i în abonați, clienți sau adepți..

OptinMonster vă permite să creați forme optime uimitoare pe care să le puteți conecta cu ușurință cu serviciul dvs. preferat de marketing prin e-mail sau cu software-ul CRM, ceea ce îl face cel mai bun instrument de generare de plumb absolut de pe piață. Acest plugin vă va reduce rata de respingere, va crește implicarea utilizatorului și vă va trimite abonamentele prin e-mail prin acoperiș!

Începeți cu OptinMonster Today!

2. WPForms

wpforms

Fiecare site web are nevoie de un formular de contact, în special dacă comercializați ceva. Așadar, de ce nu folosiți cel mai bun plugin de formulare de contact de pe piață?

WPForms vă permite să creați fără efort formulare de contact cu constructorul intuitiv de drag and drop. Clienții dvs. vă vor putea contacta cu ușurință.

WPForms Plugin este compatibil cu mobilul și răspunde complet pentru orice dispozitiv. Puteți introduce formularele dvs. în postări, pagini și în orice zone gata pentru widget-uri ale site-ului dvs. web.

Pe lângă formularele de contact, puteți crea formulare personalizate de înregistrare a utilizatorilor, sondaje, sondaje și multe altele!

Începeți cu WPForms Today!

3. MonsterInsights

monsterinsights

Fiecare comerciant priceput cunoaște valoarea Google Analytics. Dar știați că există un plugin care pune Google Analytics direct pe tabloul de bord WordPress? Acest plugin este MonsterInsights.

Cu pluginul MonsterInsights, puteți profita de toată puterea Google Analytics chiar din backend-ul site-ului dvs. Puteți urmări implicarea utilizatorilor și vizualiza rapoarte în profunzime, fără a mai fi nevoiți să părăsiți propriul site.

Începeți cu MonsterInsights Today!

4. Coming Soon Pro de SeedProd

coming în curând-pro-de-seedprod

De ce să aștepți să captezi oportunități? Cu Coming Soon Pro de SeedProd, puteți crea capturi de atenție în curând și pagini de întreținere care vă permit să adunați abonați înainte ca site-ul dvs. să fie chiar live!

Acest plugin este un „must have” și absolut unul dintre cele mai bune pluginuri de marketing cu plugin-uri WordPress. În plus față de formularele de abonament, acesta include și un contor de contorizare, opțiuni de partajare socială, urmărire a recomandărilor și multe altele.

De asemenea, vine cu o varietate de suplimente pentru a crea pagini de destinație uimitoare sau a crea pagini multilingve.

Începeți cu Coming Soon de SeedProd Today!

5. ThirstyAffiliates

thirstyaffiliates

Optimizați potențialul câștigător al site-ului dvs. web, prin cloaking-urile prin intermediul pluginului ThirstyAffiliates. Este perfect pentru orice site, dar funcționează mai ales dacă aveți un blog.

ThirstyAffiliates are tot ce ai nevoie pentru a gestiona și organiza numărul tău mare de link-uri de afiliere. Puteți alege, de asemenea, să conectați anumite cuvinte cheie în mod automat.

Veți primi rapoarte statistice, precum și notificări pentru 404 erori. ThirstyAffiliates simplifică planificarea următoarei tale strategii de marketing.

Vrei mai multe informații? Citiți recenzia noastră ThirstyAffiliates!

Începeți cu ThirstyAffiliates Today!

6. Reviguiți postările vechi

Revive-Old-posturi

Dacă executați un blog, Revive Postări vechi este un plugin esențial. Nu lăsați postările dvs. de blog mai vechi să se risipească. Mai au mult suc de marketing!

Cu Revive Postări vechi, puteți partaja automat postările dvs. de blog mai vechi pe rețelele de socializare, păstrându-le în circulație. După ce l-ați configurat, acesta face restul lucrului pentru dvs. Este modalitatea perfectă de a rămâne consecvent și relevant online.

Începeți cu Revive Postări vechi azi!

7. Bar social plutitor

Bar social plutitor

Nu lăsați prețul să vă păcălească. Acest plugin 100% gratuit este de calitate premium și este unul dintre cele mai populare pluginuri de partajare socială de pe planetă.

Este ușor și optimizat pentru viteză. În plus, este acceptabil pentru începători și incredibil de ușor de configurat și utilizat.

Ne place Floating Social Bar, deoarece nu vă stă în calea conținutului. Se lipește în partea de sus a paginii în timp ce vizitatorii defilează în jos, păstrându-l la vedere fără să fie obositor.

Se integrează cu Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn și Pinterest.

Începeți cu Floating Social Bar Today!

8. Conturi partajate

Shared-conți

Ca unul dintre cele mai bune pluginuri de social media de pe piață, Shared Counts este, de asemenea, unul dintre alegerile noastre pentru cele mai bune pluginuri de marketing WordPress..

Este conform GDPR și vă permite să adăugați ușor butoane de partajare a rețelelor de socializare la postările și paginile dvs. cu ușurință. Puteți alege dacă să afișați sau nu numere de acțiuni, sau chiar să afișați numărătoare pentru unii vizitatori și nu pentru alții. Este foarte flexibil.

În plus, spre deosebire de alte pluginuri de social media, SharedCounts este optimizat rapid și nu va încetini site-ul!

Începeți cu numerele partajate astăzi!

9. SEO Yoast

yoast-SEO

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este o excelență pentru unii marketeri și o interdicție pentru alții. Chiar și marketerii care se bucură de avantajele SEO nu le place întotdeauna. Iar cei care nu înțeleg asta tind să-l urăască absolut.

Din fericire, Yoast SEO este aici pentru a salva ziua! Chiar dacă detestați natura obositoare a SEO, sau nu o înțelegeți, Yoast SEO face ca procesul să fie fără probleme și incredibil de simplu. Este un plugin de care orice marketer are nevoie de site-urile lor web.

Fiind cel mai bun plugin SEO din lume, Yoast SEO este plin de funcții uimitoare care depășesc etichete simple și căsuțe de descriere meta. Vi se va solicita să alegeți un cuvânt cheie focalizat la început, asigurându-vă că întreaga dvs. postare poate fi optimizată, nu doar datele dvs. meta. Și sistemul de clasificare face ușor de spus atunci când ați făcut totul bine.

Începeți cu Yoast SEO Today!

10. Titlul Experimentelor Gratuite

titluri experimente gratuite

Ați dorit vreodată să rulați teste A / B pe titlurile dvs.? Acum poti! Title Experiments Free este, după cum îi spune și numele, perfect gratuit din depozitul de pluginuri WordPress și vă permite să experimentați cu titlurile dvs. pentru a vedea care este cel mai mult angajament.

Este destul de simplu de utilizat și te va asigura că în cele din urmă alegi cel mai bun titlu pentru articolele tale.

Începeți cu titluri Experimente gratuite azi!

11. AdSanity

adsanity

Gestionați-vă anunțurile bancare self-hosting și rețelele cu AdSanity.

Interfața AdSanity este prietenoasă pentru începători și veți putea crea anunțuri într-o clipă!

Vrei să afli mai multe? Citiți recenzia noastră completă AdSanity!

Începeți cu AdSanity Today!

12. Galeria Envira

Envira-Galerie

Imaginile superbe sunt o parte a marketingului bun. Galeria Envira vă oferă posibilitatea de a afișa imaginile respective în moduri atrăgătoare.

Cu un sistem încorporat de drag and drop ușor de utilizat, Envira Gallery vă permite să selectați, să aranjați și să etichetați fotografiile cu câteva clicuri de mouse. Puteți, de asemenea, filigrana imaginile, adăuga videoclipuri și crea butoane personalizate de partajare socială.

Vrei mai multe informații? Citiți recenzia completă a Galerie Envira!

Începeți cu Envira Gallery Today!

13. Beaver Builder

castor-constructor

Unul dintre cele mai bune pluginuri pentru constructorul de pagini WordPress, Beaver Builder vă permite să creați fără efort pagini de destinație fără abilități de codare. Interfața drag and drop vă permite să amestecați și să potriviți widget-uri, blocuri de conținut și alte elemente avansate.

Cu zeci de șabloane din care să alegeți, veți fi gata de redare în doar câteva minute. Pur și simplu adăugați propriul conținut și pregătiți-vă să faceți niște vânzări.

Vrei să afli mai multe? Citiți recenzia completă a lui Beaver Builder.

Începeți cu Beaver Builder Today!

14. WP RSS Agregator

wp-agregator RSS-

Configurați paginile de produse prin importarea fluxurilor de afiliere sau creați postări automate de blog cu ușurință datorită WP RSS Aggregator.

Acest mic și extraordinar plugin conține un pumn și face ca preluarea conținutului tău de amazon de la Amazon Associates și alte rețele de afiliere să se descurce. Cu siguranță unul dintre cele mai bune plugin-uri de marketing pentru WordPress disponibile astăzi.

Începeți cu WP RSS Aggregator astăzi!

15. reSmush.it

resmushit

Compresează-ți imaginile cu reSmush.it fără a compromite calitatea acestora.

Acest plugin vă asigură că chiar și cele mai tentante imagini nu vor încetini viteza site-ului dvs. web sau vor dura prea mult timp pentru a fi încărcate.

Pentru o mai mare comoditate, puteți optimiza fișierele de imagine în vrac. Și chiar puteți optimiza imaginile pe care le-ați folosit deja pe postările și paginile mai vechi!

Începeți cu reSmush.it astăzi!

16. Editează fluxul

edit-flux

Dacă sunteți un marketer de conținut care rulează un blog cu mai mulți autori, Editarea fluxului este un plugin pe care îl doriți.

Edit Flow vă permite să vă configurați blogul pentru a adăuga statui postate personalizate, pentru a lăsa feedback editorial pentru bloggerii dvs. și pentru a gestiona un calendar editorial ușor de utilizat. Este un plugin excelent pentru a vă asigura că rămâneți la program și actualizați în mod constant.

Începeți cu Edit Flow Today!

17. Polldaddy

PollDaddy

Polldaddy de la Automattic vă permite să creați teste extrem de interactive cu care să vă angajați vizitatorii site-ului.

Puteți adăuga imagini la testele dvs., sau chiar încorpora videoclipuri de pe YouTube.

În calitate de marketer, trebuie să apreciați rapoartele sale detaliate despre implicarea vizitatorilor site-ului dvs. În plus, puteți exporta aceste rapoarte în orice format doriți, inclusiv CSV, PDF, Google Docs și XML.

Începeți cu Polldaddy Today!

18. Titlul și Nofollow pentru Link-uri

titlu și-nofollow-pentru-link-uri

Știm cu toții că etichetele nofollow sunt excelente pentru legăturile externe. Din păcate, în mod implicit, WordPress nu vă permite să le utilizați.

Pentru asta se referă Titlul și Nofollow pentru Link-uri! Cu acest plugin, puteți adăuga rapid titluri și opțiuni nofollow în fereastra pop-up a linkului de introducere a WordPress. Ori de câte ori hiperligați ceva în postările sau editorul de pagini, opțiunea va apărea. Adăugați etichetele cu ajutorul mouse-ului!

Începeți cu Titlul și Nofollow pentru Linkurile de astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri WordPress pentru marketeri.

Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă placă și comparația noastră cu cele mai bune servicii de e-mail marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map