Formular de contact 7 vs WPForms – Care este cel mai bun? (COMPARATIV)


Încercați să decideți între WPForms și Formularul de contact 7 pentru site-ul dvs. web? Ei bine, ești la început. Fiind cele două cele mai populare module de contact din toate timpurile, v-ați restrâns deja selecția la cele mai bune.

Dar care este perfectă pentru nevoile voastre? În acest articol, am pus WPForms vs Formularul de contact 7 în ring pentru lupta secolului.

Cele 6 elemente pe care le-am pus la încercare au fost:

 1. Crearea formei de bază
 2. Caracteristici
 3. Creare avansată de forme
 4. Integrare
 5. A sustine
 6. Preț

Ești gata să zbori? Atunci este timpul să vedem cine câștigă: WPForms vs Formularul de contact 7!

1. Crearea formei de bază

Formular de contact 7 este unul dintre cele mai vechi module de formular gratuite de contact existente pentru WordPress. Cu toate acestea, deși își păstrează popularitatea, vârsta nu este echivalentă cu înțelepciunea. Nu s-a schimbat mult de-a lungul anilor pentru a îmbunătăți acest plugin pentru a fi mai ușor de utilizat. Nu a arătat nicio evoluție nouă în tot acest timp.

Pentru a formata formularul de contact 7 sau pentru a adăuga câmpuri suplimentare, va trebui să aveți o înțelegere bună pe HTML.

Previzualizările live nu sunt de asemenea o opțiune cu Formularul de contact 7. Veți avea nevoie de o imaginație bună pentru a vizualiza cum vor arăta formularele dvs..

Pe de altă parte, WPForms a adoptat o abordare mai nouă și modernă a formelor de contact, punând un accent major pe usabilitate.

Cu un constructor intuitiv de drag and drop, veți avea nevoie de cunoștințe HTML absolut zero pentru a vă forma sau a edita formularele.

WPForms vine și cu mai multe șabloane pre-construite, astfel încât nu va trebui să vă faceți formularele de la zero. (Deși absolut poți, dacă vrei).

În plus, Editorul de formulare include o previzualizare live, așa că nu va trebui să vă folosiți imaginația pentru a vizualiza cum va arăta odată ce ați terminat. Îl puteți verifica oricând și chiar puteți testa formularele dvs. înainte de a le publica.

WPForms oferă, de asemenea, mai multe câmpuri de formular suplimentare pe care Formularul de contact 7 nu le oferă:

 • Pauze de pagină
 • Acordul GDPR
 • Scara Likert
 • Casetele de selectare
 • Evaluări
 • Încărcări de fișiere

Plățile sunt, de asemenea, o briză, cu câmpuri de formă, precum articole unice și multiple, card de credit și articole derulante. A câștiga bani online nu a fost niciodată mai ușor.

Câștigător: WPForms. Acest plugin este super-începător, dar are tot ceea ce utilizatorii avansați ar putea visa vreodată. Cu abilitățile de codare ZERO necesare, nu va fi mai simplu.

2. Caracteristici

Formularul de contact 7 are un număr limitat de funcții. Textul, numărul, data, meniurile derulante, casetele de selectare, butoanele radio, reCAPTCHA și încărcarea fișierelor sunt disponibile; dar asta este.

Pentru a extinde funcțiile Formularului de contact 7, va trebui să instalați pluginuri suplimentare care nu sunt acceptate oficial de echipa Formular de contact 7. Riscant, în cel mai bun caz.

Prin comparație, WPForms scoate formularul de contact 7 din apă cu caracteristicile sale. Este mult mai mult decât un simplu formular de contact.

WPForms Lite (versiunea gratuită) este similară cu Formularul de contact 7 din punct de vedere al funcțiilor; in orice caz, WPForms Pro vine însoțit de o multitudine de suplimente și funcții compatibile oficial:

 • O mai bună protecție împotriva spamului
 • Integrarea clădirii listei de e-mailuri MailChimp, AWeber, Drip, Monitor de campanie, GetResponse și Contact constant.
 • Logică condiționată inteligentă
 • Managementul intrării de pe tabloul de bord WordPress
 • Notificări și confirmări instantanee la trimiterea formularului
 • Abilități de creare a sondajului și a sondajului
 • Economisirea parțială a formei
 • Creație de forme multiple
 • Trimitere formular Ajax
 • Și încă mult!

Consultați WPForms lite vs. Pro

Legate de: Cum se creează un formular de tip Typeform în WordPress (ghid pas cu pas)

Câștigător: WPForms. Cu flexibilitatea extremă și opțiunile de personalizare, WPForms trage kilometri înaintea formularului de contact 7.

3. Creare avansată de formă

Este rezonabil că pluginul formularului de contact cu cele mai multe funcții ar fi, de asemenea, cel capabil să producă formularele cele mai avansate, dar vom partaja detaliile oricum.

Formular de înregistrare a utilizatorilor

Da. WPForms este pe deplin capabil să creeze forme avansate. Indiferent dacă aveți nevoie de un formular de plată, un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor, un formular de sondaj, un formular de încărcare a fișierelor sau orice altceva: WPForms v-a acoperit.

Din păcate, Formularul de contact 7 vă permite doar să creați cele mai de bază dintre formulare. Absolut nu sunt disponibile capabilități avansate de formă.

Câștigător: WPForms. Fie că alegeți între multitudinea de șabloane gata făcute sau utilizați flexibilitatea constructorului de drag and drop pentru a crea o capodoperă de la zero, WPForms are exact ceea ce trebuie să reușiți.

4. Integrare

Cauți să îmbunătățiți capacitățile pluginului dvs. de formular de contact? Pluginurile Addon sunt perfecte pentru job.

Deși Formularul de contact 7 nu are pluginuri oficiale de completare, puteți accesa „Integrarea formularului de contact 7” pe Google și puteți găsi mai multe opțiuni create de dezvoltatorii terți. Lucruri precum integrarea MailChimp, skinurile personalizate și instrumentele de protecție împotriva spamului sunt disponibile cu ușurință dacă sunteți dispus să săpați pentru ele.

Din păcate, doar integrări limitate sunt disponibile pentru Formularul de contact 7 și multe dintre ele nu sunt de încredere, deoarece majoritatea suplimentelor nu mai sunt întreținute sau susținute de dezvoltatorii terți care le-au creat. Din păcate, asta înseamnă că multe suplimente care par perfecte nu pot fi compatibile cu cele mai recente versiuni de WordPress.

Pe de altă parte, WPForms are integrări oficiale aproape nelimitate care sunt în permanență actualizate și întreținute. Puteți instala orice supliment direct din tabloul de bord WordPress și sunteți siguri că nu vă vor sparge site-ul dvs. WordPress.

De asemenea, vă puteți conecta formularul cu orice cerere online utilizând integrarea Zapier.

Câștigător: WPForms. Echipa WPForms adaugă constant noi funcții de adăugare tot timpul și menține suplimentele anterioare la zi cu cele mai noi tehnologii. Orice integrare de care ai putea avea nevoie este pregătită pentru instalare și va funcționa corect.

5. Suport

Ca un plugin gratuit WordPress, Formularul de contact 7 oferă asistență doar sub forma Forumului de susținere a pluginurilor WordPress. Din păcate, directorul de pluginuri WordPress nu este obligat să ofere asistență sau răspunsuri garantate pentru pluginurile lor gratuite.

Dacă căutați online, puteți găsi o documentație disponibilă pentru soluționarea problemelor comune. Iar formularul de contact 7 are un Pagina de întrebări frecvente pe site-ul lor oficial.

WPForms, pe de altă parte, oferă un sistem de bilete de sprijin, precum și ușor disponibile documentație extinsă și tutoriale, care să vă ajute la fiecare pas.

Câștigător: WPForms. Comprehensiv, prietenos și rapid; suportul WPForms nu ar putea fi mai bun.

6. Preț

Formular de contact 7 și WPForms Lite ambele sunt GRATUITE pentru a începe. Nu este mai bun decât atât!

Și, desigur, poți faceți upgrade la o versiune plătită de WPForms dacă vrei funcții și mai uimitoare.

Câștigător: Tie. Gratuitul este un preț pe care fiecare îl poate permite.

Rezultate finale

Formularul de contact 7 lansat în urmă cu aproape un deceniu și rămâne în continuare unul dintre cele mai bune plugin-uri de formulare WordPress de pe piață. Dar când vine vorba de Formularul de Contact 7 vs WPForms; Formularul de contact 7 și-a îndeplinit în cele din urmă meciul.

WPForms a evoluat și a crescut odată cu utilizatorii săi, ținând pasul cu cele mai noi tehnologii și adăugând noi funcții în mod constant. Formularul de contact 7 nu are.

Cu WPForms, puteți construi un formular de contact în doar câteva minute, indiferent de nivelul dvs. de abilitate. Nevoie de ajutor? Întoarceți-vă la echipa de suport pentru WPForms. Vrei mai multe funcții? Trimiteți o sugestie! WPForms se îmbunătățește constant.

Deci, în această luptă a Formularului de Contact 7 vs WPForms … WPForms este clar CÂȘTIGĂTOR.

Ați dori, de asemenea, să consultați comparațiile dintre,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

De asemenea, nu pierdeți ghidul nostru pas cu pas despre crearea unui formular AMP în WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să vă luați decizia. Sunteți gata să începeți cu WPForms? Citiți articolul nostru despre cum să adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map