Learndash vs. LifterLMS – Care este mai bun? (2020)

learndash vs. lifterlms


LearnDash și LifterLMS sunt 2 dintre cele mai bune pluginuri LMS (sistemul de management al învățării) pentru WordPress. Dar care este cu adevărat cel mai bun plugin LMS: LearnDash sau LifterLMS?

Nu orice sistem de management al învățării este creat egal. Este important pentru dvs. să înțelegeți cum diferă aceste 2 plugin-uri LMS unul față de celălalt, în ceea ce privește planurile și caracteristicile lor de stabilire a prețurilor. Cu comparația noastră imparțială dintre LearnDash și LifterLMS, vă vom ajuta să decideți care este cea mai bună alegere pentru dvs..

LearnDash vs. LifterLMS – Cuprins

Pentru a vă ajuta să cunoașteți diferențele pe care le-am prezentat cu acest post de comparație Learndash vs. LifterLMS. În acest post, vom face o comparație cot la cot a pluginurilor și vom vedea care poate fi o opțiune mai bună pentru următorul dvs. proiect.

În acest sens, vom analiza în principal 6 aspecte –

 1. Prezentare generală
 2. Ușurință în utilizare
 3. Constructor de cursuri
 4. Optiuni de plata
 5. Performanţă
 6. Documentație
 7. Prețuri

Să începem cu o privire de ansamblu rapidă a ambelor pluginuri. Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți mai bine pluginurile dacă nu sunteți familiarizați cu ele.

LearnDash vs. LifterLMS – Prezentare generală

LearnDash

Learndash și LifterLMS sunt două plugin-uri WordPress LMS excelente care vă permit să creați site-uri de cursuri online pentru utilizatorii dvs..

LearnDash susține că este cel mai de încredere plugin LMS pentru WordPress. Se mândresc cu o listă impresionantă de clienți, incluzând companiile Fortune 500 și marile universități de pe glob pentru crearea de cursuri online.

LearnDash este un plugin premium care vine cu tone de funcții pentru a crea cursuri online pe site-ul dvs..

LifterLMS

Pe de altă parte, LifterLMS este un plugin LMS freemium care vinde suplimente premium separat sau ca pachet. Este încă un pachet complet LMS care vă permite să creați cursuri online rapid și ușor.

LearnDash vs. LifterLMS – Ușor de utilizat

LearnDash

learndash reporting-widget

Acest plugin este destul de ușor de utilizat. Cu LearnDash, veți obține un tablou de bord dedicat care vă permite să creați materiale de curs, lecții, subiecte, chestionare, certificate, misiuni, grupuri și multe altele. Vă permite să exportați cu ușurință cursul de utilizator și rapoarte de testare către orice alte platforme.

Fila Setări vă permite să activați diverse opțiuni, cum ar fi rularea automată a cursului, ocolirea limitelor de curs și multe altele. Dacă știți cum să creați postări și pagini în WordPress, atunci veți găsi foarte ușor să creați un curs online cu LearnDash.

Cu planurile Plus și Pro, veți obține ProPanel, care vă îmbunătățește experiența de administrator. Îți face și mai ușor să îți administrezi cursurile, să vezi activități în timp real și multe altele.

LifterLMS

lifterlms-Sales-Raport-Detalii

LifterLMS este, de asemenea, ușor de utilizat și de configurat. Ca și LearnDash, LifterLMS are și un tablou de bord dedicat pentru a vă gestiona cursurile online. Dar aceasta are ceva mai multe opțiuni decât LearnDash. În afară de opțiunile disponibile în LearnDash, oferă și opțiuni pentru a verifica rapoartele pentru înscrieri, vânzări, teste, membri, studenți, etc..

Câştigător

Ambele pluginuri sunt ușor de utilizat și sunt ușor de manipulat. Cu toate acestea, LearnDash se împotrivește cu toate competițiile lor în ceea ce privește ușurința de utilizare, datorită ProPanel.

LearnDash vs. LifterLMS – Builder de cursuri

LearnDash:

Crearea unui curs cu LearnDash este ușor și distractiv. Doar accesați tabloul de bord LearnDash și faceți clic pe Cursuri »Adaugă nou. Puteți adăuga apoi propriul titlu și puteți începe crearea cursului.

În partea de sus a ecranului, veți avea diverse opțiuni de curs. Le puteți utiliza pentru a adăuga un cod scurt, categorie și etichetă, etc.

În mod similar, puteți adăuga și lecții la cursul dvs. Pentru asta, faceți clic pe Lecții din partea stângă a ecranului. Apoi selectați butonul Adăuga nou opțiune. Derulați în jos și selectați cursul în care doriți să adăugați lecția.

În mod similar, puteți adăuga subiecte la cursuri, teste, certificate, misiuni etc. În general, este ușor să lucrați și să creați cursuri și alte subiecte conexe. După ce ați făcut acest lucru, puteți da clic pe butonul de publicare din dreapta pentru a vă face cursul în direct.

LifterLMS:

Ca și LearnDash, LifterLMS oferă și opțiuni ușoare pentru crearea cursului. Puteți urma aceiași pași ca Learndash pentru a vă crea cursul. Pe măsură ce derulați în jos pe pagină, veți găsi și mai multe opțiuni, cum ar fi configurația pentru a regla lungimea cursului, opțiunea pentru încorporarea unui videoclip sau audio prezentat, adăugarea unui plan de acces și multe altele.

LifterLMS

Puteți adăuga, de asemenea, câmpuri personalizate, numele instructorului și gestionați-vă elevii și puteți face multe altele.

Câştigător

Ambele pluginuri oferă o interfață ușoară pentru a vă crea cursurile și pentru a adăuga etichete, etichete și categorii la acestea. Deci, este o egalitate.

LearnDash vs. LifterLMS – opțiune de plată

LearnDash:

Learndash acceptă PayPal, deoarece este opțiunea implicită de plată. Puteți adăuga adrese de e-mail, monedă, țară și toate celelalte informații necesare în câmpurile date. Iată o captură de ecran a opțiunilor de plată –

LifterLMS:

Pe de altă parte, LifterLMS nu are o opțiune de plată implicită. Aveți posibilitatea să alegeți modul în care doriți să acceptați plata.

Plățile pot fi efectuate manual (online sau offline) sau puteți chiar integra o poartă de plată. Puteți completa opțiunile de monedă și opțiunile de acces la plată, conform cerințelor dvs..

Câştigător

Deoarece Learndash vine deja cu o poartă de plată implicită, este mai ușor să acceptați plățile pentru cursuri. Cu toate acestea, va trebui să achiziționați un supliment dacă doriți să acceptați plata pe LifterLMS, ceea ce se adaugă la prețul pluginului.

Deci, din nou, LearnDash este câștigătorul clar aici.

LearnDash vs. LifterLMS – Performanță

LearnDash:

Performanța site-ului dvs. web este unul dintre cele mai importante aspecte ale experienței utilizatorului. Dacă este lent, atunci poate avea consecințe reale.

Pentru a îmbunătăți performanța WordPress, LearnDash folosește cele mai noi instrumente tehnologice atât în ​​domeniul e-learning, cât și în industriile WordPress!

Cu ajutorul suplimentelor, vă permite chiar să integrați conținutul creat pe site-ul dvs. Web din Articulate Storyline sau Adobe Captivate.

LifterLMS:

În mod obișnuit, LifterLMS este de asemenea excelent cu performanțele sale. Este foarte rapid și răspunde dacă folosești o temă receptivă. Chiar dacă pluginul nu face compromisuri în ceea ce privește viteza, este în interesul tău să urmărești optimizarea performanței.

Câştigător

Ambele plugin-uri sunt super-rapide și sunt compatibile cu majoritatea temelor și plugin-urilor pe care poate doriți să le utilizați împreună cu aceste plugin-uri. Este o cravata.

LearnDash vs. LifterLMS – Documentare

Atât Learndash, cât și LifterLMS vin cu documentație extinsă care vă ghidează prin toate aspectele construirii unui curs online cu ușurință. Indiferent de pluginul pe care îl alegeți, veți găsi ușor să începeți cu pluginul.

Câştigător

În ceea ce privește documentația, ambele pluginuri sunt bine documentate și vă parcurg prin fiecare etapă pentru a construi un curs online.

LearnDash vs. LifterLMS – stabilirea prețurilor

Learndash: Learndash vă oferă 3 planuri de prețuri diferite, de la 159 USD la 329 USD. Cu planul de bază, veți primi pluginul principal și licența de utilizare a acestuia pe un singur site. Cu pachetul plus, puteți utiliza pluginul pe maximum 10 site-uri și cu licența Pro, puteți utiliza pluginul pe până la 25 de site-uri.

Preț

LifterLMS:

LifterLMS oferă, de asemenea, 3 planuri de prețuri diferite, începând de la 99 USD la 999 USD. Puteți utiliza planul de 99 USD pe 5 site-uri, planul de 299 USD pe 5 site-uri și 999 USD pe un număr nelimitat de site-uri.

Câştigător

Chiar dacă LifterLMS oferă un plan de bază mai ieftin, pe măsură ce site-ul dvs. LMS crește, pluginul devine scump, deoarece ar putea fi necesar să cumpărați o mulțime de suplimente. Deci, LearnDash este câștigătorul.

Concluzie: Care este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. de LMS?

Făcând o comparație din cap în cap între LearnDash și LifterLMS, este evident că LearnDash este cu mult înaintea curbei.

Deși ambele interfețe sunt ușor de utilizat, din punct de vedere al caracteristicilor, LearnDash excelează în comparație cu LifterLMS.

Dacă doriți să construiți un site web de curs online premium, atunci LearnDash este cel mai bun pariu, în timp ce LifterLMS ar putea fi alegerea potrivită pentru a oferi cursuri gratuit.

Dacă doriți să aflați mai multe plugin-uri LMS alternative, citiți postarea noastră pe 9 cele mai bune plugin-uri WordPress LMS comparate

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map