MonsterInsights vs Jetpack Stats – Care este mai bine?

MonsterInsights vs Statisticile Jetpack


MonsterInsights vs Jetpack Stats: cine ar câștiga? Dacă întrebați asta, probabil căutați cel mai bun plugin pentru a urmări vizitatorii site-ului dvs. și pentru a descoperi statistici despre interacțiunile lor pe site-ul dvs..

WordPress oferă mai multe plugin-uri de analiză pentru a îndeplini aceste funcții, însă MonsterInsights și Jetpack Stats sunt de departe cele mai populare; și din motive întemeiate. Dar care este cu adevărat cel mai bun pentru nevoile voastre?

În acest articol, vom compara în detaliu statisticile MonsterInsights și Jetpack, pentru a putea lua decizia finală.

Prezentare generală: MonsterInsights vs Jetpack Stats

Ce este MonsterInsights?

MonsterInsights pluginul funcționează pe site-ul sau blogul dvs. WordPress pentru a face integrarea cu Google Analytics fără efort. Ca cel mai puternic și mai popular instrument de analiză a site-urilor web, care utilizează puterea Google Analytics pe site-ul dvs. web, vă poate oferi informații detaliate și statistici despre vizitatorii site-ului dvs. și despre modul în care interacționează cu conținutul dvs..

În timp ce Google Analytics poate fi dificil de configurat de unul singur, MonsterInsights îl face prea simplu, chiar și pentru începătorii absoluti. Procesul de configurare devine o experiență fără probleme, luând doar minute din zi, mai degrabă decât ore; abilități de codificare zero necesare.

În plus, nu numai că vedeți toate statisticile implicite pe care Google Analytics trebuie să le ofere, dar și valori sofisticate. Evenimente, statistici de comerț electronic și multe altele vor fi la îndemâna dvs. și sunt gata pentru vizualizare.

Cu mult superior utilizării Google Analytics pe cont propriu, MonsterInsights plasează experiența utilizatorului ca prioritate principală. Prieten pentru începători și ușor de utilizat, MonsterInsights este o stea în creștere care nu va înceta să urce.

Care sunt statisticile Jetpack?

Jetpack este un plugin compus care include o serie de caracteristici pe care le puteți găsi utile pentru site-ul dvs. web; inclusiv securitate, protecție împotriva spamului și copii de rezervă ale site-ului. Jetpack Stats este unul dintre modulele pe care le puteți adăuga la pluginul Jetpack ca o caracteristică suplimentară.

Când activați Jetpack Stats, după instalarea și activarea pluginului Jetpack, îl puteți utiliza pentru a vizualiza rapoarte pe vizitatorii site-ului dvs. și despre modul în care interacționează cu site-ul dvs. WordPress.

Până acum, bine? În acest moment al analizei, MonsterInsights vs Jetpack Stats par aproape la fel, nu? Ei bine, tot ce urmează să se schimbe în următoarea secțiune …

Cum funcționează: MonsterInsights vs Jetpack Stats

MonsterInsights

MonsterInsights este în primul rând un plugin de integrare Google Analytics. Tot ce trebuie să faceți pentru ca acesta să funcționeze este să conectați contul Google Analytics cu MonsterInsights. Cu condiția să utilizați Google Analytics pentru a urmări datele site-ului dvs. web pentru o perioadă, veți obține rezultate aproape instantaneu. Tabloul dvs. de bord va arăta astfel:

Panoul de bord MonsterInsights

Dacă sunteți nou la Google Analytics, pot apărea rezultate până la 48 de ore în tabloul de bord MonsterInsights..

Dacă ar trebui să utilizați Google Analytics (GA) fără MonsterInsights, ar trebui să introduceți manual codul GA în fișierele dvs. tematice. Aceasta este o sarcină deosebit de descurajantă pentru începători sau oricine fără abilități de codare; și vine cu numeroase riscuri. Cea mai mică eroare de codare vă poate scutura datele Google Analytics sau, mai rău, vă poate sparge site-ul.

Cu MonsterInsights, puteți configura chiar și cele mai avansate urmăriri Google Analytics cu doar câteva clicuri ale mouse-ului. Este incredibil de ușor de configurat și se găsește convenabil pe site-ul dvs. WordPress. Nu este necesar să accesați site-ul dvs. pe o platformă terță parte pentru a vă vizualiza rapoartele.

Cel mai bine, veți folosi puterea Google Analytics – cel mai puternic și mai precis instrument de analiză a site-urilor web disponibil astăzi.

jetpack

Jetpack Stats este o parte a pluginului Jetpack. În acest sens, Jetpack Stats este doar o notă de subsol pe o listă lungă de alte funcții incluse în pluginul Jetpack. În timp ce MonsterInsights a fost construit doar cu analitice în minte, caracteristicile de analiză ale Jetpack Stats sunt doar gânduri laterale.

Pentru a activa Jetpack pe site-ul sau pe blogul personal, va trebui să creați un cont WordPress.com și să vă conectați site-ul la acel cont. Având în vedere că Jetpack folosește propriul brand de instrumente de analiză, în loc să se integreze cu Google Analytics, poate dura ceva timp să înceapă afișarea. Tabloul dvs. de bord va arăta astfel:

Tabloul de bord Jetpack Stats

Din păcate, doar o mică parte din statisticile site-ului dvs. web sunt disponibile pe tabloul de bord WordPress. Pentru a vizualiza analizele „complete”, va trebui să vă conectați și să accesați contul dvs. WordPress.com. Chiar și atunci, rapoartele nu vor fi la fel de complete sau cuprinzătoare pe cât ar fi fost dacă ai folosi Google Analytics sau MonsterInsights.

Funcții de urmărire: MonsterInsights vs Jetpack Stats

MonsterInsights

Cu MonsterInsights, veți avea acces la fiecare tip de funcție de urmărire avansată pe care vă puteți imagina. Bara de meniu, amplasată în mod convenabil pe site-ul dvs. WordPress, arată astfel:

Bara de meniu MonsterInsights

Din bara de meniu, puteți accesa:

 • Descărcare de urmărire
 • Urmărirea comerțului electronic
 • Dimensiuni personalizate
 • Urmărirea anunțurilor
 • Urmărirea sesizărilor
 • Statistici în timp real
 • Urmărirea formularelor
 • Și mult mai mult …

Deoarece MonsterInsights a fost construit cu analitice în minte, urmărirea este singura funcție; și o face cu excelență.

Statistici Jetpack

Bara de meniuri pentru Jetpack Stats vă spune cam tot ce trebuie să știți despre caracteristicile sale:

Barul de meniu cu statistici Jetpack

Având în vedere că Jetpack Stats este doar o mică bucată din pluginul Jetpack, oferă doar cele mai de bază rapoarte de urmărire. Puteți vedea vizitele dvs. totale, comentariile totale și alte câteva statistici de bază; cu toate acestea, nu sunt disponibile funcții de urmărire avansate.

Bloat: MonsterInsights vs Jetpack Stats

MonsterInsights

MonsterInsights vine cu toate caracteristicile esențiale pe care le veți dori să obțineți analizele site-ului de care aveți nevoie. Are un singur scop: să vă aducă datele de care aveți nevoie, într-un mod care vă este convenabil.

Este ușor și nu are balon. Și deși puteți implementa funcții suplimentare prin instalarea de suplimente, puteți fi siguri că aceste caracteristici funcționează împreună pentru un singur obiectiv comun. Chiar și la fiecare addon instalat, obiectivul MonsterInsights se concentrează exclusiv pe colectarea de date și transmiterea acestora într-un mod ușor de înțeles..

Statistici Jetpack

Având în vedere că Jetpack Stats este doar o caracteristică laterală a principalului plugin Jetpack, nu există nicio modalitate de a accesa Jetpack Stats fără a instala Jetpack și toate funcțiile sale.

Jetpack vine încărcat cu peste 100 de teme, caracteristici de securitate, opțiuni de rezervă, găzduire de imagini și o multitudine de alte funcții. Toate acestea sunt decente, pentru ceea ce sunt; dar, dacă căutați exclusiv un instrument de urmărire a analizelor, veți fi dezamăgiți.

Jetpack se poate simți extrem de umflat, mai ales dacă singura caracteristică care vă interesează este Jetpack Stats.

Prețuri

Atât MonsterInsights cât și Jetpack au versiunile de bază disponibile gratuit în depozitul de pluginuri WordPress.

Pentru funcții suplimentare, puteți achiziționa MonsterInsights începând de la 99,50 USD pe an. Sau, puteți obține Jetpack începând de la 39,00 USD pe an.

Relații Clienți

Pentru versiunile gratuite ale pluginurilor, atât MonsterInsights, cât și Jetpack oferă asistență prin intermediul forumurilor WordPress.

Pentru orice versiune plătită de MonsterInsights, vi se va acorda asistență prioritară și opțiuni profesionale de configurare. Nu contează dacă cumpărați cea mai scumpă opțiune sau cea mai scumpă, vi se va acorda aceeași atenție și grijă.

Cu Jetpack, doar cei care se ocupă de cei mai mulți bani primesc cel mai mult sprijin. Clienții cu nivel inferior sunt reglementate numai pentru asistență prin e-mail, în timp ce clienții cu cele mai mari plăți primesc servicii de asistență prin email, servicii prioritare și servicii de configurare.

Concluzie

Când vine vorba de ușurința de utilizare, precizie și caracteristici; MonsterInsights este câștigătorul clar în bătălia dintre MonsterInsights și Jetpack Stats.

Puteți descărca MonsterInsights și puteți începe să îl utilizați imediat vizitând site-ul lor web.

Nu ratați acest articol despre Grammarly vs Hemingway vs Jetpack.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți între MonsterInsights și Jetpack Stats. Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă bucurați și de recenzia noastră aprofundată a pluginului MonsterInsights.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map