NOU! 8 cele mai bune plugin-uri WordPress comparate (majoritatea sunt gratuite)

Cele mai bune plugin-uri WordPress


Doriți să convertiți mai mulți vizitatori în abonați ai listelor de e-mailuri?

Prin crearea de pop-up-uri frumoase și formulare optin, vă puteți convinge ușor vizitatorii să se aboneze la lista de e-mailuri. Aveți nevoie de un plugin pop-up care oferă șabloane, caracteristici și integrări pentru a atinge obiectivul.

În acest articol, vom arunca o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri popup WordPress pe care le puteți utiliza.

De ce ai nevoie de un plugin popup WordPress?

În mod implicit, aproape fiecare instrument de marketing prin e-mail vă permite să creați un formular pop-up.

Dezavantajul folosirii unui formular pop-up generic pe site-ul dvs. este că acestea sunt adesea neatractive și nu reușesc să atragă atenția vizitatorilor dvs. Dacă doriți să vă creșteți lista de e-mailuri în mod exponențial, va trebui să creați formulare pop-up atrăgătoare vizual, care sunt foarte direcționate vizitatorilor dvs. unici.

O modalitate ușoară de a face acest lucru este folosind un plugin popup WordPress.

Nu pierdeți articolul nostru despre cele mai populare și mai bune pluginuri WordPress pe care trebuie să le utilizați pe site-ul dvs. web.

Haideți să aruncăm o privire asupra pro și contra diferitelor pluginuri popup WordPress de mai jos.

Cum folosesc un plugin popup în WordPress?

Pentru a începe cu un plugin pop-up, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune pluginuri popup WordPress și alegeți cel care v-a plăcut cel mai mult.

Unele plugin-uri pop-up sunt instrumente WordPress native, pe care le puteți instala chiar din tabloul de bord WordPress, în timp ce altele sunt soluții individuale, ceea ce înseamnă că va trebui să conectați aplicația la site-ul dvs. WordPress.

După configurarea pluginului, puteți să vă îndreptați către constructorul pop-up și să începeți să creați un pop-up care se convertește. Apoi îl puteți încorpora pe site-ul dvs. WordPress.

Cele mai bune plugin-uri WordPress (în comparație)

Iată o listă cu cel mai bun plugin popup WordPress pentru a-ți micșora conversiile.

 1. OptinMonster: Cel mai bun plugin pop-up construit vreodată
 2. a inflori: Cel mai bun plugin pentru popup nativ pentru WordPress
 3. Prospera Leads: Încă un alt popup plugin
 4. sumo: Plugup popup gratuit WorPress
 5. popup-uri: De bază & Popup gratuit
 6. Popup Maker: Soluție pop-up de înaltă evaluare
 7. Popup Builder: Popup gratuit cu mai multe integrări
 8. Icegram: Popup gratuit și soluție pentru baruri de bun venit

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai bun plugin popup de pe piață. Este un produs autonom, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi pe mai multe platforme de site-uri, cum ar fi WordPress, Joomla, site-ul HTML, etc. În OptinMonster, veți găsi fiecare caracteristică esențială de care aveți nevoie pentru a vă crește lista de e-mailuri..

Aflați cum să vă creșteți lista de email FAST.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta recenzia noastră OptinMonster.

Pro-uri

 • Direcționare avansată a optinelor: Vă puteți viza vizitatorii în funcție de timpul lor pe pagină, interacțiunile pe site-ul dvs., interese specifice, locația fizică etc..
 • Intenția de ieșire: Cu intenția de ieșire, puteți converti vizitatorii abandonați în clienți și clienți afișând o campanie vizată atunci când sunt pe punctul de a părăsi site-ul.
 • Ușurință în utilizare: OptinMonster vine cu un puternic constructor de formulare drag and drop. Puteți alege un șablon încorporat sau puteți construi un formular de la zero.
 • Viteză: OptinMonster nu afectează viteza site-ului. De fapt, este găzduit pe platforma puternică Amazon, care îți îmbunătățește timpul de încărcare.
 • Asistență rapidă și cu cunoștințe pentru clienți: Personalul de asistență OptinMonster merge întotdeauna peste și dincolo, cu un timp de răspuns rapid.

optinmonster-build-mail-blast-list

Contra

Nicio opțiune gratuită: OptinMonster nu este o soluție gratuită pentru crearea de forme. Prețul începe de la 9 dolari pe lună. Dacă sunteți concentrat pe creșterea listei de e-mailuri, investiția într-un instrument premium precum OptinMonster este cel mai bun pariu.

Cât costă OptinMonster?

prețuri optinmonster

Prețurile OptinMonster variază între 9 și 49 dolari pe lună (facturate anual). Consultați graficul detaliat al prețurilor.

2. Înflorește

a inflori

Bloom este un plugin pentru creatorul popup WordPress de Teme Elegante. Vă permite să creați forme de popup frumoase chiar din tabloul de bord WordPress. Dacă doriți să testați Bloom înainte de a-l achiziționa, puteți folosi site-ul lor demo de plugin-uri live.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați recenzia noastră completă Bloom.

 Pro-uri

 • Șabloane încorporate: Bloom vă permite să alegeți din 6 tipuri diferite de afișare, precum pop-up optin, fly-in-uri optin, etc. De asemenea, vă oferă 115 șabloane pre-făcute, de aceea nu trebuie să creați o formă de la zero..
 • Tabloul de bord Bloom: Bloom oferă un panou personalizat în tabloul de bord WordPress care vă oferă un raport detaliat despre conturile Bloom, liste, optini, rate de conversie și date.
 • Testare A / B: Puteți compara performanța formularului dvs. prin testarea divizată, care vă ajută să aflați care este cea mai eficientă.

floare-opt-in-form-șabloane

Contra

 • Fără personalizator vizual: Va trebui să faceți clic pe butonul de previzualizare pentru a vedea modificările pe care le faceți pe formular.
 • Viteză: Utilizarea Bloom pe site-ul dvs. poate încetini site-ul.
 • Nu este la fel de bogat în funcții ca OptinMonster: În timp ce oferă cele mai multe caracteristici esențiale, îi lipsește încă multe funcții utile pe care OptinMonster le oferă cum ar fi pop-up-ul de pânză și declanșarea intenției de ieșire. Ele oferă doar opțiuni de direcționare de bază.

De asemenea, verificați: Cum se testează A / B Split Forme WordPress.

Cât costă înflorirea?

înflorirea prețurilor

Bloom oferă 2 planuri de prețuri diferite: acces anual pentru 89 USD pe lună sau acces pe viață pentru 249 USD / lună. Consultați graficul detaliat al prețurilor.

3. prosperați conduceți

ThriveLeads

Thrive Leads este un plugin pentru construirea listei de Thrive Themes. Thrive Themes este specializată în crearea de teme și plugin-uri WordPress axate pe conversie. La fel ca Bloom, Thrive Leads vă permite, de asemenea, să creați forme optin frumoase chiar din tabloul de bord WordPress.

Pro-uri

 • Plată unică: Nu sunteți legat de un contract de plată recurentă. Puteți descărca pluginul cu o plată unică.
 • Analiza avansată: Oferă informații detaliate despre eforturile de creare a listei și ratele de conversie.

Formularul de prosperare creează formularul

Contra

 • Viteză: Thrive Leads este un plugin destul de greu. Datorită faptului, aceasta vă poate afecta performanța WordPress.
 • Usability: Există o ușoară curbă de învățare de abordat. Începerea cu Thrive Leads poate fi destul de dificilă chiar și pentru utilizatorii WordPress experimentați.

Cât costă prosperarea costurilor?

prospera conduce prețul

Prețurile Thrive Leads variază între 67 și 147 USD. În mod alternativ, vă puteți înscrie la planul lor de membru, care vă oferă acces la produsele lor complete pentru 19 USD pe lună. Consultați graficul detaliat al prețurilor.

4. Sumo

SumoMe

Sumo este mai mult decât un plugin popup WordPress. În afară de creșterea listei de e-mailuri, vă ajută, de asemenea, să vă creșteți distribuirea socială și vă oferă funcții de analiză, precum hărți de căldură și caseta de defilare La fel ca OptinMonster, SumoMe este, de asemenea, un produs de sine stătător.

Pro-uri

 • Liber: Dacă sunteți în căutarea unui plugin popup gratuit WordPress, cu funcții limitate, SumoMe ar putea fi o alegere frumoasă. Acestea fiind spuse, pluginul gratuit creează o bară de meniu albastră pe site-ul dvs., care poate arăta neprofesional. Dacă doriți să îl eliminați, va trebui să cumpărați produsul premium.
 • Șabloane pre-construite: Cu o versiune premium, puteți alege dintr-o listă de șabloane pre-proiectate, adaptate pentru a vă atinge obiectivele.
 • Creați ferestre pop-up pe baza sursei de trafic: Puteți afișa ferestre pop-up personalizate pe baza sursei de trafic a vizitatorului dvs. De exemplu, dacă primiți mult trafic de pe Facebook, puteți crea ferestre pop-up personalizate doar pentru ele. Aceasta este o caracteristică premium.

Sumo-editor

Contra

 • Limită de trafic: Prețul Sumo depinde de traficul pe care îl atrage site-ul dvs. Dacă utilizați pluginul gratuit, ferestrele pop-up nu apar întotdeauna dacă site-ul dvs. atrage tone de trafic.
 • Caracteristici limitate: Sumo este un produs larg care nu se concentrează doar pe creșterea listei de e-mailuri. În comparație cu alte pluginuri pop-up, îi lipsesc mai multe funcții de construire a listelor și nu are multe opțiuni de direcționare.
 • Scump: Dacă căutați doar un simplu plugin pop-up, Sumo s-ar putea să nu fie o potrivire bună. Prețul începe de la 29 USD / lună, ceea ce îl face scump în comparație cu alte pluginuri pop-up.

Cât costă sumo-ul?

Sumo este disponibil pentru a fi descărcat gratuit din depozitul de pluginuri WordPress.

5. Popup-uri

popup-uri

După cum sugerează și numele, Popups este un plugin popup puternic și gratuit WordPress. Vă permite să afișați mai multe ferestre de tip pop-up pentru a obține like-uri sociale, afișați formularul de abonament, notificare cookie și multe altele. Are mai multe tipuri popup și condiții de declanșare. Pluginul oferă 5 locații diferite pentru a plasa ferestre pop-up pe site-ul dvs. web.

Pro-uri

 • Frecvență pop-up: Puteți seta cu ușurință numărul de zile pentru ca vizitatorii care se întorc să afișeze din nou pop-up.
 • Personalizare: Puteți personaliza culoarea, tipografia, fundalul, bordura și opacitatea de fundal pentru fiecare fereastră.
 • Popup-uri filtrabile: Dacă doriți să direcționați ferestre pop-up către anumiți utilizatori, puteți utiliza opțiunea de filtrare și vizați pe baza comentariilor utilizatorilor, vizitelor de pagină, motoarelor de căutare și rolurilor utilizatorului.
 • Compatibilitate: Acest plugin popup este compatibil cu cele mai populare plugin-uri WordPress precum WPForms, MailChimp, Jetpack, etc.

Contra

 • Testare A / B: Spre deosebire de OptinMoster, testarea A / B nu este disponibilă în acest plugin. Dacă doriți această caracteristică, atunci trebuie să cumpărați versiunea premium.
 • Relații Clienți: Asistența nu este disponibilă cu versiunea gratuită a pluginului.

Cât costă pluginul pentru pop-up?
Acest plugin este disponibil pentru a fi descărcat gratuit din depozitul WordPress.org.

6. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker este un plugin popup gratuit pentru WordPress. La fel ca OptinMonster, oferă mai multe tipuri de pop-up optin, precum pop-up lightbox, pop-up lipicios, pop-up slide-in, pop-up de notificări și multe altele. Vă oferă opțiunea de a personaliza complet tema și poziția pop-up-ului dvs. optin.

Pro-uri

 • Plugin gratuit: Cu toate caracteristicile extinse, pluginul Popup Maker este gratuit pentru a descărca și utiliza pe site-ul dvs. WordPress.
 • Integrarea plug-in-urilor pentru construirea de formulare: Poate fi ușor integrat cu soluții populare de construire a formelor, precum WPForms, Formularul de contact 7, etc.
 • Direcționare condiționată: Ca orice alt plugin popup puternic, puteți activa direcționarea condiționată și controlul unde să afișați fereastra pop-up. Vă permite să vizați orice tip de conținut WordPress, inclusiv pagini, postări etc..
 • declanșatoare: Puteți adăuga declanșatoare bazate pe clic pe elementele din meniul de navigare, butoane, imagini, bare laterale etc. Vă permite, de asemenea, să adăugați o întârziere în timp cu declanșatoarele auto-deschise.

Contra

 • Intenția de ieșire: Funcția de intenție de ieșire nu este gratuită. Vine ca o extensie plătită.
 • Analiza pop-up: Nu puteți vedea analiza campaniilor pop-up optin în versiunea gratuită a Popup Maker.
 • Direcționare avansată: Pentru condiții avansate de direcționare, va trebui să achiziționați un supliment.

Cât costă pluginul pentru pop-up Maker?

Acest plugin este disponibil pentru a fi descărcat gratuit din depozitul WordPress.org.

7. Popup Builder

Popup Builder

Popup Builder este un plugin pop-up modal WordPress. Vă permite să adăugați ferestre popup nelimitate cu efecte de animație, teme și opțiuni personalizate. Dispune de opțiuni unice de defilare pop-up, ceea ce înseamnă că pop-up-ul se va încărca atunci când utilizatorii derulează în jos pe site-ul dvs. Popup Builder vă permite să activați sunetul de notificare pentru a avertiza vizitatorii.

Pro-uri

 • Liber: Pluginul are o mulțime de funcții pe care le puteți utiliza gratuit.
 • Asistență de rețea multisolată: Pluginul Popup Builder funcționează excelent cu rețeaua multizuală WordPress și poate fi folosit pentru toate sub-site-urile dvs..
 • Compatibilitate cu WPML: Este compatibil cu WPML și puteți adăuga ferestre pop-up în orice limbă doriți.
 • Trageți și aruncați constructor: Pluginul acceptă construitori populari de drag and drop cum ar fi Divi și Visual Composer pentru a proiecta pop-urile dvs. optin instantaneu.

Contra

 • Popup social: Dacă doriți să obțineți like-uri pe canalele de socializare prin pop-up-uri optin, atunci va trebui să obțineți o versiune premium.
 • Ieșiți din popup: La fel ca pluginul Popup Maker, pluginul gratuit nu are fereastră pop-out.
 • Fără politică de rambursare: Nu este oferită nicio garanție de înapoiere.

De asemenea, verificați: Cei mai buni producători de site-uri pentru începători

Cât costă Popup Builder?
Acest plugin este disponibil pentru a fi descărcat gratuit din depozitul WordPress.org.

8. Gheață

Icegram

Icegram este o soluție relativ nouă care te ajută să creezi ferestre de tip pop-up și e-mail-uri pentru a-ți crește lista de e-mailuri. Este mai mult decât un simplu creator de formulare pop-up. Pe lângă crearea de ferestre de tip pop-up și optin, puteți crea butoane CTA puternice pentru a conduce vizitatorii către orice pagină doriți.

Pro-uri

 • Produs gratuit: Dacă sunteți în căutarea unui plugin gratuit care vă permite să creați optini și formulare pop-up chiar din tabloul de bord WordPress, Icegram ar putea fi alegerea potrivită.
 • Fără limită de trafic: Spre deosebire de Sumo, nu există nicio limită de trafic, astfel încât să îți crești lista de email indiferent de traficul pe care îl generează site-ul tău.

Contra

 • Interfața cu utilizatorul: Interfața cu utilizatorul este o mizerie. Nu oferă un constructor de drag and drop, astfel încât crearea chiar și a unui simplu formular pop poate fi o sarcină obositoare.
 • Șabloane încorporate neatractive: În comparație cu alte soluții premium, șabloanele încorporate nu sunt atractive. Este posibil ca acest lucru să afecteze creșterea listei de e-mailuri.
 • Opțiuni de direcționare limitate: Icegram oferă doar direcționare de bază, cum ar fi direcționarea pe timp.

Cât costă înghețata?
Acest plugin este disponibil pentru a fi descărcat gratuit din depozitul WordPress.org.

Care este cel mai bun plugin popup pentru WordPress?

Dacă sunteți în căutarea unui plugin pop-up care se încadrează într-un buget și oferă funcții uimitoare, atunci OptinMonster este cea mai bună alegere de departe. Este imbatabil în ceea ce privește performanța și flexibilitatea. Întrucât o listă de e-mail este cel mai mare atu online, cheltuirea câțiva dolari pe un instrument premium precum OptinMonster pentru a vă dezvolta lista poate fi o investiție excelentă pe termen lung.

Dacă doriți un plugin gratuit cu caracteristici de bază și popup-uri optin personalizabile, atunci puteți alege din pluginul Popup Maker, Popup Builder sau Popups..

Dacă aveți un buget mic și sunteți gata să sacrificați funcțiile și performanțele site-ului dvs. web, puteți alege o opțiune gratuită de bază, cum ar fi Icegram sau Sumo.

Nu pierdeți ocazia să încercați cel mai bun plugin de acordare WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri popup WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un formular popup în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map