Pune-ți domeniile inactive pentru a le utiliza cu WordPress

Pentru acei dintre voi dominatori care au o mulțime de nume de domeniu neutilizate care obțin venituri nominale la serviciile de parcare pe domenii vechi sau pur și simplu colectează praf și nu fac nimic, citiți mai departe. Domeniile dezvoltate vor depăși aproape întotdeauna landers cu un singur clic pe locurile de parcare. Unul dintre cele mai simple moduri de a dezvolta rapid un domeniu este de a configura un blog automat WordPress. În acest tutorial voi trece mai departe:


 • Unde să vă găzduiți blogurile automate WordPress
 • Cum se instalează WordPress și se configurează cu SEO în minte
 • Un plugin WordPress gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a configura un blog automat
 • Cum se utilizează utilizarea fluxurilor RSS pentru a genera conținut relevant
 • Cum să vă monetizați site-ul cu Adsense și alte fluxuri de venituri

Acum este momentul să aruncați paginile parcate stagnante și să începeți să vă dezvoltați domeniile neutilizate pe site-uri web dinamice și bogate în conținut.

Doar o mică notă înainte de a continua. Acesta nu este un ghid cu privire la crearea de rescriere / rescriere de conținut splogs. Nu fac decât să parcurg o modalitate mult mai eficientă de a monetiza domenii neutilizate sau, eventual, de a-ți mări blogul actual cu știri actualizate periodic din fluxurile relevante. Agregarea fluxurilor RSS legal este un mod perfect legitim de a adăuga conținut pe blogul dvs. WordPress.

Unde să vă găzduiți blogurile automate WordPress

Există un milion de gazde web acolo, unele sunt bune, altele nu atât de bune, altele trebuie evitate complet. O gazdă pe care aș recomanda-o personal pentru găzduirea WordPress este HostGator. Prețurile lor sunt ieftine, serverele lor sunt fiabile, iar suportul lor este disponibil 24 de ore pe zi – 7 zile pe săptămână. Cel mai important, găzduirea lor este foarte prietenoasă cu WordPress și vă va permite să găzduiți nume de domeniu nelimitate într-un cont comun.

Banner-ul HostGator

Desigur, dacă știți deja despre o gazdă web bună care se întâlnește cu cerinţe, nu ezitați să le folosiți de asemenea. O gazdă cu cPanel cu Fantastico sigur ar fi preferat.

Cum să instalați WordPress cu SEO în minte

Am mai scris pe aceste subiecte de câteva ori în tutorialele anterioare. Primul pas (evident) este să vă obțineți Gazduire WordPress a înființat și instalați WordPress. Majoritatea oamenilor preferă să aleagă o soluție automatizată și mai convenabilă, prin instalarea prin Fantastico. Alții ar putea să vrea instalați WordPress manual.

După instalarea cu succes a WordPress, urmați pașii de mai jos optimizați WordPress pentru motoarele de căutare ar fi frumos. Cel puțin ai putea să înființezi legături permanente pentru a face URL-ul dvs. motor de căutare mai prietenos.

După ce ați făcut toate cele de mai sus, veți dori probabil să găsiți o temă WordPress cu aspect drăguț relevant pentru subiectul domeniului dvs. Câteva locuri bune pentru a găsi teme WordPress sunt enumerate pe resurse pagină. Selectarea temelor gratuite pentru WordPress aici la Theme Lab nici nu este prea ponosit.

Pluginul FeedWordPress

Am văzut câteva plugin-uri WordPress plătite care pretind că fac exact același lucru ca și FeedWordPress, care este absolut gratuit și probabil funcționează la fel de bine. Poate fi descărcat pe WordPress.org. Referire la tutorialul nostru anterior pe instalarea de pluginuri WordPress dacă nu sunteți sigur cum puteți încărca și activa un plugin.

Cum se utilizează FeedWordPress

După activarea pluginului, ar trebui să vedeți un nou meniu Syndication în panoul dvs. de administrare WordPress. Aici puteți adăuga / edita / șterge informațiile de alimentare, actualizați manual fluxurile sau puteți configura configurații inițiale pentru setările implicite pe care doriți să le utilizați pentru postările agregate.

Feeduri sindicalizate

Acesta este locul în care alegeți dacă să verificați automat noi alimente, în loc de ori de câte ori doriți – sau manual. Având în vedere că acest articol se referă la automatizarea site-urilor dvs., probabil că veți dori să-l setați automat. Un interval de timp rezonabil ar fi de aproximativ 10 minute.

Opțiuni de alimentare sindicate FeedWordPress

Opțiuni postare sindicalizate

Aici ați setat categoriile implicite pentru a atribui și postările dvs. sindicate. Puteți seta mai multe categorii pentru feeduri specifice ulterior. În funcție de preferințe, puteți sau nu doriți să activați comentarii sau urmăriri ale postărilor sindicalizate. Veți dori să vă asigurați că linkurile permalink indică site-ul dvs. web, și nu originalul. În acest fel, aveți mai multe pagini de conținut accesabile pe site-ul dvs. Vă voi arăta mai târziu cum să faceți legătura cu sursa originală din conținutul postării.

Opțiuni de postare sindicalizate FeedWordPress

Locuri pentru a găsi fluxuri de știri

Configurarea instalării WordPress pentru a funcționa cu blogging-ul auto este doar jumătate din luptă. Trebuie să știți unde puteți găsi fluxuri bune care vor fi relevante pentru subiectul dvs. Iată câteva locuri bune pentru a obține fluxuri:

Un cuvânt de precauție: Vă rugăm să vă asigurați că citiți și să înțelegeți termenii de utilizare asociați cu aceste fluxuri RSS. Unele nu permit republicarea conținutului pe bloguri precum acesta. Încălcarea termenilor atunci când utilizați aceste fluxuri RSS pe site-urile dvs. poate duce la inceteaza si disista observați, sau mai rău.

Introducerea fluxurilor în FeedWordPress

Sper că cuvântul meu de precauție nu te-a speriat. Dacă urmați termenii de utilizare pentru fiecare flux, nu ar trebui să aveți de ce să vă faceți griji. În exemplu, voi folosi Stil de viață – tehn RSS feed de la Reuters.

FeedWordPress - Adăugați un nou site sindicat

După introducerea cu succes a URL-ului de alimentare dorit, faceți clic pe butonul Sindicat buton.

Căutătorul de furaje: Feed nou sindicalizat

Dacă totul este bine pe acest ecran, utilizați feedul. În acest moment, feed-ul selectat ar trebui adăugat ca site care contribuie. Înainte de a actualiza feedul, poate doriți să verificați în prealabil setările de alimentare specifice. Aceasta ar include asigurarea că postările sindicate din flux sunt alocate categoriei corespunzătoare, fie că doriți ca comentariile și / sau trackbacks-urile să fie activate, etc. Continuați și apăsați pe Actualizați buton pentru a începe popularea bazei de date WordPress cu articole de alimentare.

Actualizare FeedWordPress completă

Sperăm că veți primi un mesaj de succes afișat ca acesta spunând xx sau cam astfel postările au fost actualizate. Dacă primiți un fel de mesaj de eroare care spune că au fost adăugate 0 postări, este posibil să fie ceva în neregulă cu feedul pe care l-ați ales.

Etapele finale

Aruncăm o privire la cum arată exemplul nostru de blog.

FeedWordPress în acțiune

Arată destul de bine cred. Observați cum datele de poveste reale rămân în tact, nu în ziua în care le publicați pe blogul dvs. De asemenea, observați noul link al contribuabililor, revenind la site-ul original Reuters. Acum avem acum 11 fragmente de știri noi, dar unde este legătura cu povestea originală? Acesta trebuie să adăugați manual fișierul șablon. Deschideți index.php și probabil single.php dvs. (în funcție de structura temei dvs.) și introduceți următorul cod după the_content ().

“title =”“> Citiți restul poveștii…

FeedWordPress Syndication Permalink

Faceți același lucru în single.php (dacă aveți unul) și salvați. Să aruncăm o privire peste blogul de exemplu acum.

Felicitări! Puteți crea bloguri automate

După cum puteți vedea, există acum o legătură înapoi la povestea originală. Majoritatea fluxurilor de știri RSS necesită o legătură înapoi la povestea completă ca aceasta, împreună cu un fel de atribuire, deci este foarte importantă. După ce totul funcționează fără probleme, probabil că veți dori afișează anunțuri pe site de asemenea.

Este vorba despre asta. Nu ezitați să comentați și să împărtășiți dacă v-a plăcut acest tutorial. Și amintiți-vă – utilizați în mod inteligent fluxurile RSS, citiți termenii și nu razați conținutul. Mulțumesc pentru citit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map