ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – Care este mai bun? (Comparaţie)

thirstyaffiliates vs lovelyylink


Vă întrebați ce plugin de afiliere este cea mai bună alegere pentru a rula un site de afiliere?

Piața WordPress este inundată cu tone de pluginuri de afiliere care vă permit să vă păstrați legăturile de afiliere, să gestionați adrese URL acoperite și să vă protejați comisioanele de furt.

Printre ele, două plugin-uri care s-au separat de restul sunt ThirstyAffiliates și Pretty Links.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links: Comparație

În acest articol, vom face o comparație dintre aceste două pluginuri și vă va ajuta să decideți care este cea mai bună alegere pentru site-ul dvs. web.

Pentru comoditatea cititorilor noștri, am împărțit postarea în 7 secțiuni diferite.

 1. Prezentare generală
 2. Managementul legăturilor
 3. Scurtare URL
 4. Locație și raportare
 5. Opțiuni de import / export
 6. A sustine
 7. Prețuri

Să începem.

1. ThirstyAffiliates Vs. Pretty Links – Prezentare generală

ThirstyAffiliates este un plugin de administrare a afiliaților care vă permite să adăugați, să vă ascundeți și să gestionați ușor linkurile de afiliere către site-ul dvs. web. Vă permite să vă păstrați adresele URL urâte de afiliere, astfel încât acestea să pară sigure pentru a face clic pe utilizatorii dvs. De asemenea, este încărcat cu alte câteva funcții grozave, cum ar fi programarea link-urilor, verificarea automată a stării de sănătate pentru link-urile tale, etc.

Pretty Links este, de asemenea, un plugin similar pentru gestionarea linkurilor, care vă permite să vă păstrați linkurile de afiliere pentru a le face să pară curate și simple pentru utilizatorii dvs. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a crea legături mai scurte care provin din propriul nume de domeniu. Este un instrument complet de gestionare a legăturilor, care vine cu multe alte funcții avansate, cum ar fi crearea automată de linkuri, cuvinte cheie auto-link, urmărirea linkurilor și multe altele.

2. Managementul legăturilor

Cu ThirstyAffiliates, administrarea legăturilor dvs. este super ușoară și se poate face dintr-o locație centrală. De exemplu, dacă compania pe care o promovați își modifică linkurile, puteți înlocui toate linkurile lor de pe site-ul dvs. cu unul nou chiar din panoul ThirstyAffiliates. Nu trebuie să săpați mai adânc în arhivele dvs. pentru a remedia manual toate linkurile. Modificarea acestuia în panoul dvs. va actualiza automat toate linkurile pe care le-ați publicat până acum.

Cu ThirstyAffiliates, vă puteți programa, de asemenea, linkurile. Aceasta înseamnă că puteți adăuga link-uri de afiliere și apoi să alegeți momentul în care doriți ca link-ul să devină activ. Vă permite, de asemenea, să primiți notificări ca admin ori de câte ori linkurile dvs. ating un punct de reper. De exemplu, îl puteți permite să vă anunțe când obține un anumit număr de clicuri. În plus, puteți efectua un audit pe linkurile dvs. din când în când, activând opțiunea de verificare a sănătății automate.

Pretty Links oferă și opțiuni ușoare de gestionare a linkurilor. Dar dacă o comparați cu omologul său, funcțiile sunt într-adevăr limitate aici.

Legături frumoase vă permite să adăugați redirecționări, etichete fără urmarire și categorii la linkurile dvs. de afiliere. Aveți, de asemenea, opțiunea de a deschide linkurile într-o fereastră nouă.

Dar, spre deosebire de ThirstyAffiliates, Pretty Links nu oferă o opțiune pentru programarea linkurilor sau automatizarea unui verificator de sănătate a legăturilor pentru auditul linkurilor dvs. de afiliere pentru a vedea dacă funcționează bine. De asemenea, nu aveți opțiunea de a primi notificări, chiar dacă link-urile dvs. ating un punct de reper.

Câştigător

ThirstyAffiliates

3. Scurtare URL

Motivul principal din spatele utilizării unui plugin de gestionare a linkurilor afiliate este să vă păstrați legăturile cu aspect lung și rău pentru a le face mai scurte și ușor de reținut. Să ne uităm la ce opțiuni oferă aceste pluginuri pentru asta.

ThirstyAffiliates vă permite să vă scurtați legăturile folosind diverse servicii terțe precum:

 1. Bit.ly
 2. Goo.gl
 3. Firebase Dynamic Link-uri

însetat

Pentru a utiliza oricare dintre aceste servicii, va trebui să configurați mai întâi un cont cu aceste servicii și apoi să continuați să îl conectați cu pluginul. Acesta arată un proces lung și complicat, mai ales dacă ești un începător.

Pretty Links, pe de altă parte, au o opțiune mai ușoară pentru scurtarea adreselor URL.

Tot ce trebuie să faci este să verifici Utilizați adresa URL a unui link scurt opțiune și apoi introduceți linkul în câmpul gol chiar sub el.

Câştigător

Dacă comparați ThirstyAffiliates Vs. Pretty Links în ceea ce privește caracteristica sa de scurtare a linkurilor, credem că Pretty Link este mult mai bună decât ThirstyAffiliates din cauza cât de simplu este întregul proces.

Vezi recenzia noastră completă despre Pretty Links pentru a avea o idee mai bună.

4. Locație și raportare

ThirstyAffiliates vă permite să adăugați geolocații la link-urile dvs. folosind planurile MaxMind Country DB. De asemenea, puteți urmări toate clicurile pe link-uri cu acest plugin. Dar pentru a utiliza acest serviciu, va trebui mai întâi să vă conectați site-ul la Google Analytics.

thirstyaffiliates vs. link-uri frumoase

Pretty Links nu vă permite să adăugați geolocații la adresele URL, dar are opțiuni care să permită urmărirea cu ușurință a linkurilor dvs. de afiliere. Are 3 opțiuni diferite pentru asta.

 1. Urmărirea normală
 2. Urmărire extinsă (mai multe statistici / performanțe mai lente)
 3. Urmărirea simplă a numărului de clicuri (mai puține statistici / performanțe mai rapide)

Puteți utiliza aceste opțiuni pentru a vedea performanța linkurilor dvs. și care dintre ele obțin mai multe clicuri.

Câştigător: În ceea ce privește urmărirea legăturilor, ambele sunt la fel de bune. Dar, deoarece ThirstyAffiliates vă permite să adăugați opțiunea de geolocalizare, va trebui să o declaram câștigătoare în acest caz.

5. Opțiuni de import / export

Cu ThirstyAffiliates este mult mai ușor să importați / exportați setările pluginului către sau din altă destinație. Accesați fila Import / Export și utilizați câmpul gol pentru a lipi șirurile de setări. Și apoi a lovit Setări import buton pentru a finaliza procesul.

Pentru exportarea setărilor, puteți utiliza pur și simplu codul furnizat de plugin și să-l lipiți în opțiunile de setare ale destinației în care doriți să le exportați.

Dacă sunteți membru Amazon Associate, poate doriți să importați setările dvs. din altă destinație. ThirstyAffiliates oferă cea mai simplă modalitate de a vă permite să faceți asta.

Exportul și importarea setărilor dvs. folosind Pretty Links este, de asemenea, super ușor și rapid. Pentru a exporta setările, trebuie doar să apăsați pe Export butonul și descărcați setările. Îl puteți încărca apoi la destinația dorită. În mod similar pentru a importa setări dintr-o altă destinație, atingeți butonul Import butonul pentru a descărca și apoi încărcați setările descărcate anterior.

Cu toate acestea, Pretty Links nu au o opțiune directă pentru a importa setările Amazon Associate.

Câştigător

Ambele pluginuri sunt destul de bune cu opțiunile lor de import și export. Dar, datorită opțiunii sale directe pentru adăugarea setărilor Amazon Associates, ThirstyAffiliates este un câștigător clar.

6. Suport

Considerăm că oferirea de asistență pentru clienți de calitate este un aspect important care se atribuie succesului unui produs. La urma urmei, este forumul de asistență la care vei recurge dacă ai vreodată probleme de rezolvare a unei probleme.

Așa că am vizitat portalurile oficiale de asistență ale ThirstyAffiliates și Pretty Links.

Și în această privință, ThirstyAffiliates se vede că conduce competiția. Ținând cont de cea mai recentă activitate, am văzut că a rezolvat 18 pentru 18 probleme în ultimele 2 luni. Dimpotrivă, Pretty Links a reușit să rezolve doar 4 din 8 probleme în ultimele 2 luni.

Câştigător

Din nou, ThirstyAffiliates se află în fața concurenței în ceea ce privește sprijinul.

7. Prețul

ThirstyAffiliates face parte din 3 planuri de prețuri diferite.

 • Licență de un site: 49 USD / an
 • Cinci licențe de site: 79 USD / an
 • Licență nelimitată pentru site: 149 USD / an

Pretty Links are și 3 planuri de prețuri diferite.

 • Planul pentru începători: 59 USD / an – care poate fi folosit pe 1 site
 • Planul de marketing: 99 USD / an – care poate fi utilizat pe cel mult 5 site-uri
 • Plan de afiliere Super: 199 $ / an – care poate fi utilizat pe maximum 10 site-uri

Câştigător

În ceea ce privește prețul, ThirstyAffiliates se oprește împotriva concurenței. Prețul lor este ușor de buzunar pentru începători și oferă, de asemenea, licențe nelimitate de site în doar 149 USD / an. Pretty Links nu are o opțiune pentru licență nelimitată.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – Care este cel mai bun? (Verdictul nostru)

După compararea ambelor pluginuri, ne dăm seama că ThirstyAffiliates este cu mult înaintea Pretty Links când vine vorba de funcțiile sale de gestionare a linkurilor. Caracteristici precum programarea legăturilor și verificarea automată a sănătății pot fi foarte utile și vă pot economisi mult timp. Nu trebuie să parcurgeți fiecare link individual pentru a verifica dacă funcționează bine.

Consultați recenzia noastră completă de ThirstyAffiliates.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map