WPForms vs. Google Forms – Care este cel mai bun? (Comparativ)

wpforms vs. google formulare


Vrei să creezi un formular online pe site-ul tău WordPress? Nu sunteți sigur dacă ar trebui să utilizați WPForms sau Google Forms?

Atât WPForms, cât și Google Forms sunt două opțiuni excelente pentru întreprinderile mici și mijlocii. Dar, când săpați mai adânc, veți găsi câteva diferențe cheie între acești 2 creatori de forme.

Pentru a vă ajuta să găsiți constructorul de formulare potrivit pentru nevoile dvs., am decis să facem o comparație dintre capete între WPForms și Google Forms. Am analizat în principal 6 aspecte diferite:

 1. Popularitate
 2. Caracteristici
 3. Ușurință în utilizare
 4. Documentație & A sustine
 5. Prețuri

Spre final, vă vom spune care este cea mai bună opțiune pentru dvs..

WPForms vs. Google Forms – Prezentare generală

WPForms, plugin cu magnet de plumb

WPForms este un plug-in-one-builder care vă permite să creați orice fel de formulare pentru site-ul dvs., inclusiv formularele de contact, formularele de înscriere, formularele de sondaj și multe altele. Puteți utiliza șabloanele de formulare pentru a obține un început sau pentru a crea formularul de la zero, în funcție de nevoile dvs..

Acceptă încărcări de fișiere, vă permite să împărțiți formularele lungi în mai multe formulare, să acceptați plățile, să integrați formularul cu un serviciu de e-mail marketing și să faceți multe altele.

Formulare Google

Spre deosebire de WPForms, Google Forms este mai mult un constructor de formular de sondaj. Cu toate acestea, poate fi folosit și pentru a configura alte forme, cum ar fi formularul de contact.

Deoarece nu este un constructor de formulare centrate pe WordPress, va trebui să încorporați manual codul pe site-ul dvs. web; nu este disponibil niciun plugin pentru integrarea WordPress. Deși este cel mai bine utilizat ca constructor de sondaje, puteți crea sondaje, chestionare, formulare de colectare a datelor sau orice alte forme la care vă puteți gândi. De asemenea, vă permite să încărcați diferite formate de fișiere, cum ar fi imagini, videoclipuri, link-uri, etc.

Înscrierile formularului sunt stocate în Google Drive și pot fi trimise și la e-mailurile dvs..

1. WPForms vs. Google Forms – Care este mai popular?

Potrivit Datanyze, o companie de date web, WPForms este utilizat pe cel puțin 161k + site-uri web și Google Forms pe 101k + site-uri.

Aceasta înseamnă că WPForms are o cotă de piață de 22,49%, în timp ce Google Forms are 14,05%.

WPForms vs. Google Forms

Acum, aceste date nu înseamnă neapărat că există mai multe formulare WPForms create decât Google Forms. Rețineți că formularele Google sunt adesea publicate / găzduite pe site-ul Google Forms.

Aceste date înseamnă doar că un număr mai mare de site-uri web găzduiesc WPForms decât Google Forms. Aceasta nu ar trebui să vină ca o surpriză, mai ales că peste 30% din web este găzduit pe WordPress, iar WPForms este în prezent cel mai rapid plugin de formular gratuit de contact din depozitul WordPress.

2. WPForms vs. Google Forms – Caracteristici

Caracteristici WPForms

WPForms oferă funcții excelente pentru a crea o experiență plăcută de construire a formei. Cel mai bun lucru despre acest plugin este faptul că vă permite chiar să creați pagini de destinație specifice formularului, care arată similar cu Google Forms și oferă, de asemenea, aproape aceleași funcții.

Iată o listă cu unele dintre funcțiile pe care le oferă.

 • Trageți și aruncați constructor: Acest lucru vă face ușor să vă creați formularele fără codare.
 • Modele de formular: WPForms oferă diverse șabloane de forme uimitoare care vă ajută să începeți.
 • Protectie spam: Protejați-vă formularele împotriva trimiterilor de spam.
 • Logică condiționată inteligentă: Afișați și ascundeți fișierele și faceți mai multe pe baza intrării utilizatorului.
 • Suport pentru plată: Colectați cu ușurință plățile, donațiile etc. cu PayPal și Stripe din formularele dvs..
 • Managementul intrării: Vizualizați toate oportunitățile dvs. într-un singur loc și păstrați lucrurile organizate.
 • Marketing prin e-mail: Conectați-vă la diverse servicii de e-mail și creșteți lista.
 • Suport Zapier: Conectați-vă la sute de aplicații pentru abilitarea site-ului dvs. web cu funcții avansate.
 • Adăugați geolocalizare: Personalizați-vă formularele detectând geolocalizarea.
 • Câteva suplimente: Vă permite să extindeți caracteristicile formularului cu mai multe suplimente puternice.
 • Mobil responsabil: Face ca formularul dvs. să apară bun pe dispozitivele mobile.

Iată recenzia detaliată despre WPForms.

Google Forms oferă, de asemenea, caracteristici uimitoare pentru ca dvs. să începeți. Iată o listă de funcții pe care poate doriți să le consultați.

 • Format multi-forme: Creați cu ușurință mai multe formulare de tip întrebare.
 • Suporta diferite fișiere: Creați formulare de sondaj cu diferite suporturi de format de fișier, cum ar fi imagini, videoclipuri, linkuri, etc.
 • Modele de forme variate: Acesta oferă mai multe șabloane de formular, astfel încât nu trebuie să începeți întotdeauna de la zero
 • Memento-uri de e-mail: Trimiteți mementouri prin e-mail utilizatorilor dvs. despre formularele dvs..
 • Sugestie inteligentă: Sugerează răspunsuri la întrebări din formularele dvs. pentru formulare ușor de utilizat.
 • Branding personalizabil: Personalizați-vă formularele pentru a se combina cu marca dvs..
 • Logica codională:Creați formulare avansate cu caracteristica sa logică condiționată.
 • Diagrama de răspuns în timp real: Afișează rezultatele în timp real pentru sondaje, chestionare etc..

Diferențele cheie între ele sunt faptul că WPForms este un plugin complet pentru constructor de formulare, în timp ce Google Forms este mai mult un formular de sondaj.

De exemplu, cu WPForms, puteți crea orice formulare, cum ar fi formularele de înscriere prin e-mail, formularele de înregistrare, formularele de sondaj, formularul de comandă, formularul de donație etc..

Câştigător

După ce am analizat ambele opțiuni, WPForms este în mod clar câștigătorul cu toate caracteristicile sale avansate.

3. Formulare Google vs. WPForms – Ușor de utilizat

WPForms este conceput special pentru minți începători și non-techies. Acest lucru face ca interfața să fie super ușoară și flexibilă pentru oricine. Tot ce trebuie să faceți este să selectați șablonul dvs., să adăugați câmpurile folosind constructorul drag and drop și să încorporați formularul în site-ul dvs. WordPress. Puteți găsi sute de șabloane care se potrivesc cel mai bine oricărei nișă.

Personalizarea câmpurilor este de asemenea extrem de ușoară, iar pluginul oferă o flexibilitate deplină pentru a personaliza fiecare șablon pentru a răspunde cerințelor dvs. Doar faceți clic pe ele și începeți să editați câmpurile din stânga.

WPForms Builder

Chiar dacă pluginul are o mulțime de funcții, versiunea de bază nu este deloc umflată. Pentru a extinde caracteristicile pluginurilor principale, va trebui să instalați suplimentele.

Google Forms oferă, de asemenea, o interfață ușoară pentru a vă crea formularele. Doar accesați Formulare Google, faceți clic pe butonul + buton și începeți să creați formularul. Aveți toate opțiunile din partea dreaptă și veți vedea vizualizarea în timp real chiar pe ecranul dvs..

Formulare Google

Google Forms oferă doar 17 șabloane premade, spre deosebire de 150+ șabloane de către WPForms.

Câştigător

Atât WPForms, cât și Formularele Google sunt ușor de utilizat. Cu toate acestea, în ceea ce privește numărul de șabloane, WPForms aruncă Google Forms din apă.

4. WPForms vs. Google Forms – Documentare & A sustine

Ambii WPForms iar Formularele Google sunt foarte bine documentate. Dacă te-ai blocat, ai putea găsi cu ușurință o soluție din bazele lor de cunoștințe extinse.

WPForms oferă clienților săi un suport excelent. Puteți să vă adresați echipei de asistență prietenoasă, ridicând un bilet și cineva din echipă vă va contacta cel mai devreme cu o soluție la problema dvs..

Google Forms are un centru de ajutor cu un set de întrebări și răspunsuri, care funcționează ca un forum, susținut de o comunitate globală. Cu toate acestea, răspunsurile nu sunt garantate.

Câştigător

WPForms

5. Formulare Google vs. WPForms – stabilirea prețurilor

WPForms are o versiune gratuită care vă permite să creați formulare frumoase și profesionale fără niciun cod. Pentru mai multe caracteristici de formular, îl puteți actualiza la una dintre funcțiile sale planuri premium.

wpforms-stabilire a prețurilor

În schimb, Google Forms este o aplicație gratuită 100%.

Câştigător

Este o cravata.

Care este mai bine – WPForms sau Google Forms?

După comparația noastră, este destul de evident că WPForms este cu mult înaintea formularelor Google. Ceea ce credem că diferența cheie între aceste 2 pluginuri este că ușurința de acces / gestionare.

Întrucât WPForms este un plugin WordPress, vă puteți gestiona cu ușurință formularele și intrările chiar în tabloul de bord WordPress. Cu toate acestea, va trebui să vă conectați la contul Google de fiecare dată când doriți să editați formularele și să vizualizați răspunsurile la sondaj.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea unei soluții de formă integrală care vă oferă toate caracteristicile posibile, atunci WPForms este cea mai bună alegere.

Formularele Google ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs., dacă doriți să publicați același formular pe mai multe site-uri web care rulează pe mai multe platforme (cum ar fi WordPress, Joomla, etc.), cum ar fi un formular de sondaj sau un formular de cerere de lucru etc. și să organizați toate intrările formularului într-o singură locație.

Asta e. Sperăm că ți-a plăcut articolul despre WPForms vs. Google Forms și te-a ajutat să găsești alegerea potrivită pentru nevoile tale. Ați putea dori, de asemenea, să verificați cum puteți crea un formular de contact în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map