WPForms vs. Gravity Forms – The Good, the Bad, and the Urly

Forme WPForms vs Gravity


WPForms vs. Gravity Forms: cine ar câștiga? Dacă întrebați acest lucru, atunci căutați probabil cel mai bun plugin pentru formular pentru WordPress pentru a crea un formular de contact pentru ca utilizatorii dvs. să ia legătura cu dvs..

WordPress oferă multe plugin-uri de formular de contact cu funcționalități diferite, dar WPForms și Gravity Forms sunt cele mai populare plugin-uri dintre toate. Dar care este cel mai bun?

În acest articol, vom compara formularele WPForm și formularele gravitate, în profunzime, astfel încât să puteți lua decizia finală.

Prezentare generală: WPForms vs. Gravity Forms

Înainte de a începe cu funcțiile, prețurile și alte domenii de interes, vă oferim o introducere de bază a ambelor WPForms și pluginuri Gravity Forms.

Ce este WPForms?

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin de formular de contact pentru site-urile WordPress. Acesta oferă cel mai prietenos constructor de forme, care poate ajuta la crearea cu ușurință a formularelor WordPress.

Totul este drag and drop cu WPForms, astfel încât să puteți configura rapid formularul de contact cu câmpurile de care aveți nevoie. Are mai multe șabloane încorporate în constructorul de formulare care poate fi folosit pentru a lansa formulare WordPress în 1 clic. Puteți personaliza cu ușurință șabloane de formular pre-construite folosind funcționalitatea drag and drop.

Reduce timpul alocat creării formularelor de la ore la minute. Indiferent dacă doriți să creați un formular de contact sau un formular de înregistrare a utilizatorilor, este destul de simplu folosind șabloane WPForms.

În plus, WPForms are mai multe suplimente premium care vă oferă acces instantaneu la funcții uimitoare, precum adăugarea de sondaje și formulare de sondaj în WordPress. WPForms se angajează să facă excelență cu nevoile utilizatorilor lor în permanență.

Care sunt formele de gravitate?

gravityforms-wp-plugin

Gravity Forms este unul dintre cele mai populare plugin-uri pentru constructor de forme pentru site-urile WordPress. Poate fi folosit pentru a crea toate tipurile de formulare în WordPress. Vine cu un constructor de forme care vă ajută să creați forme simple-complexe cu ușurință.

Când vorbim despre caracteristici, Gravity Forms se remarcă ca fiind cel mai puternic plugin, cu funcționalități super-flexibile. Puteți crea cu ușurință formulare responsive cu filtre spam, adăugați gateway-uri de plată, lansați sondaje, puteți obține rezervări online și multe altele.

Gravity Forms are tot ce ai nevoie pentru a crea formulare WordPress. Este un plugin premium cu suplimente excepționale pentru a adăuga formulare pe site-ul dvs. web.

Ușurință în utilizare

WPForms oferă un simplu constructor de formulare drag and drop care poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință formulare WordPress în câteva minute. Nu este necesar să angajați un dezvoltator sau să scrieți niciun cod pentru a vă crea formularele.

Vă permite să adăugați sau să eliminați cu ușurință câmpurile de formular. Puteți, de asemenea, rearanja câmpurile din formularele dvs. WordPress cu funcționalitatea WPForms drag and drop. Afișează o previzualizare în direct a modificărilor pe care le-ați făcut, deci nu este necesar să schimbați filele browserului pentru a vă vedea formularul în acțiune..

wpforms revizuire

Este livrat cu mai multe șabloane de formă încorporate, concepute pentru a satisface nevoile tuturor varietăților de site-uri web WordPress. Aceste șabloane includ o pânză necompletată, formular de contact simplu, cerere de ofertă, donație, înscriere la newsletter și alte formulare utile care pot fi lansate cu 1 clic.

WPForms oferă mai multe suplimente pentru a adăuga mai multe caracteristici pluginului dvs. de formulare WordPress. Aceste suplimente includ șabloane de formulare suplimentare, gateway-uri de plată, servicii de e-mail și multe altele.

Puteți încorpora cu ușurință un formular în paginile, postările și zonele gata pentru widget-uri WordPress folosind WPForms. Este livrat cu un widget WPForms care vă permite să afișați oricare dintre formularele dvs. în zonele de bare laterale, de subsol sau în alte widget-uri ale site-ului dvs..

wpforms încorporează forma

Gravity Forms are un constructor intuitiv de drag and drop form care vă permite să adăugați cu ușurință câmpuri de formular și să creați rapid un formular WordPress. Vă permite, de asemenea, să creați forme complexe cu ușurință. Cu toate acestea, există un pic de curbă de învățare atunci când utilizați Gravity Forms.

Forme gravitoriale - glisați și trageți creatorul de formulare

Începeți adăugând un nume pentru formularul dvs. și apoi faceți clic pe ecranul următor pentru a adăuga câmpuri de formular. Nu există o previzualizare a câmpurilor de formular din aceeași pagină, de aceea va trebui să faceți clic pe butonul „Previzualizare” de fiecare dată în constructorul de formulare pentru a vizualiza modificările dvs..

Cu Gravity Forms, va trebui să adăugați manual câmpurile de formular de fiecare dată, deoarece nu există șabloane de formular disponibile.

Câştigător: WPForms

Preț

WPForms are mai multe planuri de prețuri de la buget la site-uri web de afaceri. Planul lor de bază începe de la 49 USD / an, care este potrivit pentru majoritatea site-urilor și blogurilor personale.

prețuri wpforms

Au planuri pentru companii mici, organizații non-profit, magazine de comerț electronic sau orice altă varietate de site-uri web. WPForms oferă cele mai bune prețuri pentru toate dimensiunile și bugetele.

Dacă doriți să testați pluginul WPForms înainte de a-l achiziționa, atunci pur și simplu descărcați versiunea lite, disponibilă cu ușurință în depozitul de pluginuri WordPress. Puteți trece mai târziu la un plan premium și vă puteți bucura de funcțiile super-flexibile din bugetul dvs..

Gravity Forms oferă licențe de bază pentru elite pentru utilizatorii WordPress. Prețul lor începe de la 59 USD / an pentru licența de un singur site, care este puțin scumpă în comparație cu WPForms. Va trebui să faceți upgrade la planul Pro pentru a adăuga funcții care sunt chiar mai scumpe.

gravitația formează prețul

Toate licențele vă permit să creați forme nelimitate. Veți primi, de asemenea, un an de asistență și actualizări. Licența lor Elite este cea mai scumpă și mai completă soluție de formulare WordPress. Include asistență prioritară, toate suplimentele Forms Gravity și actualizări de viață.

Câştigător: WPForms

Caracteristici

WPForms este un plugin de formular de contact bogat în caracteristici. Vă permite să creați forme ușor de avansat. Aruncăm o privire la câteva dintre cele mai notabile funcții care fac din WPFomrs cel mai bun plugin de formular de contact disponibil.

1. Formular de sondaj / sondaj

Adăugarea Formularul de sondaj / sondaj de către WPForms vă permite să adăugați cu ușurință sondaje și sondaje online în WordPress. Acesta acceptă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru formularul de sondaj / sondaj.

wpforms votare sondaj sondaj

Adăugarea pentru sondaj / sondaj se poate combina cu logica condițională a WPForms pentru a personaliza întrebările sondajului pe răspunsurile utilizatorilor. Puteți obține cu ușurință feedback-ul utilizatorilor și puteți afișa rapoarte de sondaje interactive pe site-ul dvs. web.

2. Formular de înregistrare a utilizatorilor

Adăugarea Înregistrare utilizator de WPForms vă permite să creați rapid formularele de autentificare / înregistrare a utilizatorului în WordPress. Oferă utilizatorilor dvs. acces instantaneu pentru a vă autentifica sau a se înscrie de oriunde pe site-ul dvs. web. Utilizatorii dvs. nu vor trebui să viziteze pagina implicită de autentificare WordPress de fiecare dată când vor să se conecteze.

Formular de înregistrare a utilizatorilor

Puteți încorpora formularul de înregistrare a utilizatorului în paginile, postările sau zonele pregătite pentru widget-uri de pe WordPress. Formularul de înregistrare a utilizatorilor este util pentru site-urile de membru, magazinele de comerț electronic, forumuri etc..

3. Formular de depunere post

Dacă doriți să permiteți utilizatorilor dvs. să scrie postări pentru invitați pentru site-ul dvs. web, atunci puteți crea un formular interactiv de trimitere a postării utilizând suplimentul Trimitere postare de WPForms. De asemenea, puteți configura formularul de trimitere a postării pentru a colecta feedback-ul utilizatorului, mărturii, recenzii și alt conținut generat de utilizator.

Acest addon este super-flexibil la adăugarea automată a postărilor de invitați nou-trimise în editorul de posturi WordPress pentru ca dvs. să puteți revizui și publica pe site-ul dvs..

4. Soluții de plată

WPForms se integrează cu PayPal Standard și Stripe pentru plățile online. Este cel mai bine pentru colectarea donațiilor, vânzarea produselor online și orice altă situație care are nevoie de o soluție de plată online.

fila plăți wpforms

WPForms arată fotografiile produsului dvs. în formularul de comandă, astfel încât utilizatorii dvs. să poată plăti liber și să vadă ce cumpără.

WPForms are multe alte suplimente utile, inclusiv servicii de marketing prin e-mail, captcha, geolocalizare, semnătura, formulare offline și multe altele. Aceste suplimente fac din WPForms un puternic plugin de formă WordPress.

Caracteristici: Forme gravitate

Gravity Forms este un plugin fantastic de formulare WordPress pentru a crea forme complexe cu ușurință. Acestea oferă mai multe caracteristici utile care pot duce experiența dvs. la formularele WordPress la nivelul următor, iar lista este în continuă creștere. Haideți să aruncăm o privire asupra celor mai importante caracteristici ale formelor de gravitate.

1. 30+ câmpuri de formă

Gravity Forms are peste 30 de câmpuri de formulare care pot fi utilizate pentru a crea orice fel de formă dorită în WordPress. Puteți utiliza funcționalitatea drag and drop pentru a adăuga cu ușurință câmpurile în formularul dvs. WordPress.

2. Logica conditionata

Este cea mai inteligentă caracteristică și vă permite să adăugați câmpuri bazate pe utilizatori în formularele dvs. WordPress. Puteți afișa sau ascunde câmpuri ușor în funcție de selecțiile utilizatorilor. De asemenea, este util când doriți să creați un formular inteligent de sondaj și să modificați întrebările pe baza răspunsurilor utilizatorilor dvs..

3. Filtru spam

Gravity Forms se integrează ușor cu toate pluginurile utile de filtrare a spam-ului, cum ar fi Google reCaptcha, Captcha Really Simple și Akismet, pentru a bloca trimiterile de spam în WordPress.

4. Încărcări de fișiere

Este una dintre cele mai utile funcții atunci când doriți ca utilizatorii dvs. să încarce fișiere în formularul dvs. Multe companii de resurse umane adaugă această caracteristică pe site-urile lor web pentru a colecta CV-uri de la vizitatorii lor. Îl puteți folosi în formularul dvs. WordPress pentru a obține cu ușurință fișiere de la utilizatorii dvs..

5. Calcule

Puteți efectua calcule avansate pe baza valorilor câmpului transmise de utilizatorii dvs. Poate fi utilă pentru site-urile valutare și alte companii de schimb valutar.

6. Formulare frontale

Gravity Forms vă permite să adăugați formulare front-end pe site-ul dvs. WordPress pentru a aduna cu ușurință trimiterile de pe blog. Puteți permite utilizatorilor să își trimită articolele fără a avea acces la tabloul de bord WordPress.

7. Integrare cu aplicații

Gravity Forms se integrează cu aproape toate aplicațiile online, inclusiv serviciile de marketing prin e-mail, plățile, software-ul CRM, etc. Funcționează excelent cu toate soluțiile de plată populare din cutie..

Gravity Forms are multe alte caracteristici impresionante pentru formularele dvs. WordPress. De asemenea, funcționează excelent cu toate cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a adăuga mai multe funcții și flexibilitate formularelor tale.

Câştigător: Forme de gravitate

Documentare și asistență

WPForms este cunoscut pentru documentația și suportul lor. Caracteristicile și suplimentele lor sunt explicate în documentația extinsă, acoperind fiecare factor pe care trebuie să-l știi pentru a-ți crea formularele în WordPress. De asemenea, vă puteți referi la blogul lor pentru articole mai detaliate despre fiecare caracteristică.

Asistența este oferită de un sistem de asistență prin e-mail bazat pe bilete. Suportul lor este rapid și foarte apreciat în recenziile utilizatorilor.

Pe de altă parte, Gravity Forms are o documentare extinsă care vă ghidează prin crearea cu ușurință a formularelor WordPress. Suportul lor este distribuit în funcție de licența achiziționată. Licența Elite are asistență prioritară, în timp ce alte licențe au 1 an de asistență bazată pe bilete.

Câştigător: Tie

Concluzie

WPForms este cea mai bună alegere pentru toată lumea, indiferent de bugetul său. Include toate caracteristicile și flexibilitatea necesară pentru a crea un formular WordPress.

Gravity Forms este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să creeze forme avansate sau foarte complexe. Are o varietate de caracteristici, fără potrivire. Cu toate acestea, este un pic mai scump decât WPForms, în special atunci când compară ofertele de bază „starter”.

De asemenea, doriți să consultați aceste comparații,

  • WPForms vs FormStack
  • WPForms vs TypeForm

Sperăm că acest articol te-a ajutat să alegi între WPForms și Gravity Forms. Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă bucurați și de recenzia noastră aprofundată a pluginului WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map