Wufoo Alternative – WPForms vs Wufoo (Care este mai bun?)

wpforms vs constructorii de formulare de contact wufoo


Căutați o alternativă Wufoo? Dacă doriți să adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. WordPress, este important să alegeți pluginul pentru formularul de contact care este cea mai bună alegere pentru dvs. Deci, dacă sunteți curios despre care este cel mai bun constructor de formular de contact, WPForms și Wufoo, sunteți la locul potrivit.

În acest articol, vom compara WPForms cu Wufoo, astfel încât să puteți determina care plugin este cel mai bun pentru site-ul dvs. web.

Vom descompune fiecare plugin de formular de contact și vom vedea cum se măsoară în fiecare dintre următoarele categorii:

 • Ușurință în utilizare
 • Caracteristici
 • A sustine
 • Preț

Sunteți gata să vă scufundați în comparație între WPForms și Wufoo? Bine, să începem!

Ușor de utilizat: WPForms vs Wufoo

Posibilitatea de a crea cu ușurință formularele cu pluginul de formular de contact la alegere este importantă, în special pentru începători. Dacă întâmpinați dificultăți în crearea unui formular, pierdeți timp prețios și veți lipsi conectarea cu clienții și transformarea vizitatorilor site-ului web în vânzări și vânzări. La urma urmei, ce bine este un plugin pentru formularul de contact dacă nici nu știi cum să-l folosești.

Wufoo: Ușor de utilizat

Wufoo este un constructor de formular online de contact realizat de SurveyMonkey care susține că utilizatorii pot crea un formular de contact frumos în câteva minute cu ajutorul constructorului de drag and drop.

Pentru a adăuga un câmp de formular la formularul dvs. de contact, pur și simplu trageți câmpul de formular din lista de alegeri din stânga spre formularul de contact din dreapta. Puteți utiliza, de asemenea, unul dintre șabloanele pre-făcute pentru a vă începe.

wufoo-comparație

Deși adăugarea câmpurilor de formular la formularul dvs. de contact pare destul de simplă, restul interfeței Wufoo pare datat și nu este foarte ușor de utilizat. Setările câmpului și Setările formularului sunt limitate în ceea ce puteți personaliza, de asemenea.

Wufoo vă oferă opțiunea de a alege o temă și în constructorul de forme. Dar nu puteți previzualiza cum va arăta fiecare temă. Trebuie să alegeți orb o temă și apoi să apăsați butonul Vizualizați formularul care va deschide o nouă filă.

wufoo-vs-wpforms-teme

Când utilizați Theme Designer, interfața nu se glisează și nu se aruncă așa cum ar fi fost implicată. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de personalizare care pot fi copleșitoare. Dacă este ales, unele dintre aceste stiluri pot ajunge într-adevăr să-ți rănească marca mai mult decât să o ajute.

wufoo-vs-wpforms-drag-and-drop

În plus, există o altă problemă atunci când introduceți un formular pe site-ul dvs. Fundalul, antetul și stilul de frontieră dispar toate pentru a vă asigura că formularul se integrează perfect pe site-ul dvs. web. Aceasta înseamnă că dacă doriți să păstrați tot ceea ce tocmai ați proiectat, trebuie să vă întoarceți și să aplicați aceste elemente cu HTML sau CSS. Ceea ce poate fi o sarcină complicată pentru începători.

Așadar, în timp ce Wufoo susține că puteți crea un formular în cel mai scurt timp, este nevoie de multe teste A / B, experimentând și dând clic în jurul pentru a crea un formular.

WPForms: Ușor de utilizat

Pe de altă parte, WPForms este cel mai prietenos constructor de formular de contact disponibil. WPForms se concentrează pe utilizabilitate și simplitate și este cu adevărat un constructor de formulare de contact drag și drop care nu necesită codificare deloc.

WPForms vine cu o serie de șabloane pre-proiectate pentru orice tip de formular pe care doriți să îl creați. Deși Wufoo oferă mai multe șabloane, este foarte dificil de localizat în contul tău. Dar puteți accesa toate șabloanele WPForm chiar în Editorul de formulare WPForms.

wpforms vs wufoo- template-uri

Adăugarea de câmpuri de formular noi la formularul dvs. de contact este foarte ușor cu WPForms. Pur și simplu trageți și plasați câmpul de formular pe care îl doriți pe formularul de contact. Puteți face clic pe câmpurile formularului pentru a face modificări și puteți vedea modificările dvs. în timp real pe formularul dvs. cu panoul de previzualizare.

wpforms-drag-and-drop-vs-wufoo

În plus, WPForms oferă o varietate de câmpuri de formular pentru formularul dvs. de contact chiar din cutie. De exemplu, unele dintre câmpurile lor de forme unice includ:

 • Fișier încărcat
 • Evaluarea stelelor
 • Casetele de selectare
 • Acordul GDPR
 • CAPTCHA
 • Parola
 • Scor promoțional net

De asemenea, WPForms vă permite să câștigați bani online ușor cu câmpurile de formă de plată încorporate precum Articole simple și multiple, Articole derulante, Card de credit, Total și multe altele, astfel încât să puteți accepta plăți online chiar de pe site-ul dvs. WordPress.

Pe deasupra tuturor elementelor minunate pe care le puteți adăuga la formularul dvs. de contact, după ce ați terminat proiectarea, puteți încorpora formularul de contact pe site-ul dvs. web cu un singur clic.

Așadar, dacă doriți un plugin de formular de contact care să faciliteze crearea unui formular de contact imediat și să vină cu o mulțime de funcții suplimentare încorporate, WPForms este calea de urmat.

Câștigător: WPForms

Caracteristici: WPForms vs Wufoo

Nu numai că un plugin pentru formularul de contact trebuie să fie ușor de utilizat, dar trebuie să vină și cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea un formular de contact puternic pentru site-ul dvs. web. Dacă alegeți un plugin pentru formularul de contact și aflați că puteți îndeplini elementele de bază doar cu acesta sau dacă aveți nevoie de mai mulți bani pentru funcțiile suplimentare de care aveți nevoie, atunci nu este o alegere bună. De aceea, o varietate de caracteristici este atât de importantă.

Wufoo: Caracteristici

În comparație cu WPForms, setul de funcții al lui Wufoo este foarte limitat. Deși Wufoo are o serie de câmpuri de formă de bază, cum ar fi numele, adresa, ratingul și încărcarea fișierelor, acestea nu oferă atât de multe câmpuri de formulare unice precum WPForms..

De fapt, aici este o listă a unor caracteristici care lipsesc Wufoo în comparație cu WPForms:

 • Nu există câmpuri de formă de specialitate precum WPForms GDPR Agreement, Net Promoter Score și altele
 • Fiecare plan Wufoo restricționează numărul de intrări de formulare pe care le puteți primi, chiar și cu cel mai mare preț
 • Întrucât Wufoo găzduiește formularele pentru dvs., există limitări de stocare la încărcare
 • Vă puteți urmări analiticele doar cu cele 2 cele mai scumpe planuri
 • Puteți accepta plăți online doar cu cele 2 cele mai înalte planuri
 • Există limitări logice condiționate, chiar și pentru conturile plătite

Deci, nu numai că este mai dificil să creezi un formular pe Wufoo, dar nu oferă multe dintre funcțiile de care ai nevoie pentru formularul de contact pe măsură ce afacerea îți va crește. Și atunci când limitările depășesc funcțiile, este timpul să ia în considerare un constructor de formular de contact diferit.

WPForms: Caracteristici

În comparație cu caracteristicile limitate ale Wufoo, WPForms izbucnește la cusături cu caracteristici încorporate. Veți avea acces la fiecare element de care aveți nevoie pentru ca formularul dvs. de contact să fie la fel de puternic și unic pe cât aveți nevoie.

Urmărește o listă cu câteva dintre caracteristicile de excepție pe care le oferă WPForms:

 • Logică condiționată inteligentă – Puteți crea câte reguli condiționale doriți
 • Formulare nelimitate – Puteți crea un număr nelimitat de formulare și puteți primi un număr nelimitat de intrări, pe orice plan
 • Stocare nelimitată de fișiere – Încărcați o cantitate nelimitată de fișiere și le puteți salva și localiza cu ușurință în media media
 • Managementul intrării – Gestionați toate intrările dvs. chiar din tabloul de bord WPForms într-un mod organizat
 • Protectie spam – Protejați-vă formularele împotriva spamului prin protecția anti-spam anti-poturi de miere, CAPTCHA, personalizați-vă propriul CAPTCHA sau utilizați Google reCAPTCHA
 • Confirmări automate ale formularului – Anunțați utilizatorii că ați primit intrarea lor cu 3 tipuri diferite de confirmare a formularului – Mesaj, Afișare pagină și Redirecționare
 • Sondaj și sondaje – Creați sondaje și sondaje pentru site-ul dvs. și obțineți rapoarte care vă afișează rezultatele pentru o analiză ușoară a datelor
 • Economisirea parțială a formei – Nu pierdeți oportunitățile cu capabilitatea de a capta informații intrări parțiale din formular
 • Urmărirea geolocalizării – Aflați unde se află clienții dvs. cu urmărirea geolocalizării, astfel încât să le puteți trimite mesaje relevante pentru ei și locația lor
 • Trimiteri – Acceptați trimiteri de invitați pentru blogul dvs. WordPress prin partea frontală a site-ului dvs. web, cu trimiteri pentru formulare
 • Capacitate de semnătură online – Colectați semnături chiar pe formularele dvs. pentru acorduri și contracte
 • Formulare permisiuni și control acces – Vă puteți proteja formularele cu parole, programați datele de început și oprire pentru formularele dvs. și puteți limita numărul de înregistrări pe care le veți accepta
 • Integrare prin e-mail Marketing – Conectați formularul la serviciile de marketing prin email precum SendinBlue, Constant Contact, care este o alternativă excelentă la MailChimp și alții.

Cu numărul excepțional de funcții WPForms pe care le obțineți pentru aproape oricare dintre planurile lor, opțiunile dvs. pentru crearea formularelor cu convertire ridicată sunt nelimitate.

Câștigător: WPForms

Suport: WPForms vs Wufoo

Chiar dacă aveți experiență cu creatori de formulare sau site-uri web, uneori lucrurile pot merge greșit și veți dori să știți că aveți ajutor oricând apare o problemă. Când alegeți un nou constructor de formulare de contact, aveți nevoie de asistență suficientă în cazul în care vă confruntați cu probleme atunci când creați formularele sau gestionați contul.

Wufoo: Suport

Cu Wufoo, aveți doar 2 moduri de acces la asistență: le puteți trimite fie un mesaj prin formularul lor de contact generic, fie puteți căuta prin articole din Centrul de ajutor..

suport wufoo vs wpforms

Wufoo nu oferă garanții sau garanții pentru momentul în care vă vor răspunde la mesaj dacă utilizați formularul de contact pentru asistență. Ar putea dura câteva ore să răspundă sau câteva zile, doar nu știți.

De asemenea, Centrul de ajutor nu este întotdeauna util. De exemplu, atunci când am introdus „nu primim notificări prin e-mail” în bara de căutare a cuvintelor cheie, nu a apărut articole pentru depanarea acestei probleme. Într-o situație similară, clienții ar fi obligați să contacteze Wufoo prin intermediul formularului de contact și să spere la un răspuns rapid.

WPForms: Suport

Pe de altă parte, WPForms oferă o varietate de canale de asistență pentru clienții lor. Nu numai că WPForms oferă mai mult suport, dar vă puteți asigura că întrebările dvs. vor fi răspunse cât mai curând posibil.

wpforms-suport

Puteți accesa sistemul de bilete de asistență pentru a primi răspunsurile la întrebările dvs. Echipa WPForms permite clienților să știe că răspund la biletele de asistență în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Deci, nu va trebui să vă întrebați când veți obține o soluție pentru problema dvs..

De asemenea, vă oferă o secțiune Documentare care include documentație, materiale de referință și tutoriale în categorii precum:

 • Noțiuni de bază
 • Funcționalitate
 • Coafura
 • Extinderea
 • Adaosuri
 • Managementul contului

WPForms oferă, de asemenea, o altă resursă uimitoare pentru sprijin, blogul lor. Puteți găsi o mulțime de articole și tutoriale, cu capturi de ecran incluse, care vă vor arăta cum să faceți aproape orice cu WPForms. În plus, blogul lor vă oferă sfaturi și trucuri despre cum să creați forme frumoase de convertire ridicată.

Dacă căutați mai multă asistență pentru un constructor de formulare, nu căutați mai departe de WPForms.

Câștigător: WPForms

Pret: WPForms vs Wufoo

Costul constructor de formulare online alegi este de obicei unul dintre cei mai importanți factori, mai ales dacă abia începi și bugetul este o problemă. Nu doriți niciodată să plătiți prea mult și să primiți prea puțin în schimb, așa că nu uitați să faceți cercetările dvs. pentru a compara prețul cu ceea ce obțineți.

Wufoo: Preț

Wufoo are 5 planuri diferite de a alege. Acestea oferă un plan gratuit, dar așa cum am menționat anterior, puteți crea doar 5 formulare și primi 100 de intrări. În mod clar, planul gratuit nu este potrivit pentru nicio afacere.

Oferă 4 planuri scumpe premium, de la 14,08 USD / lună la 183,25 USD / lună. La facturarea anuală, planul Profesional se dovedește a fi de 349,00 USD (mai mult dacă plătiți lunar) și vi se permite în continuare să primiți doar 5000 de înscrieri. Planul Advanced costă un eșalonant 889 USD / an pentru 25.000 de înregistrări și acces la toate funcțiile pe care le oferă. Și pentru a putea obține 200.000 de înregistrări, va trebui să depășiți un uimitor 2199 USD / an.

wufoo-stabilire a prețurilor

De asemenea, Wufoo vă încasează dacă depășiți numărul de înregistrări permise pentru luna respectivă. Veți primi o taxă de 0,05 USD pentru fiecare intrare pe care o primiți peste limita, ceea ce vă poate pune cu roșu.

Deci, cu Wufoo, veți plăti o tonă de bani și nu veți primi foarte multe pentru asta.

WPForms: Preț

WPForms pe de altă parte, este mult mai accesibil și obții mult mai mult pentru buck. Oferă o versiune gratuită și 4 planuri premium diferite, de la 39,50 USD / an pentru planul de bază până la 299,50 USD / an pentru planul Elite.

După cum vedeți, toate planurile premium ale WPForm sunt mult mai puțin costisitoare decât chiar planul de bază al lui Wufoo, cu o mulțime de limitări.

Toate planurile premium WPForms sunt nelimitate. Puteți crea oricâte forme diferite doriți și primiți un număr nelimitat de intrări de formular.

wpforms-stabilire a prețurilor

Cu cel mai popular plan WPForms, Pro, plătiți doar 199,50 USD / an și veți avea acces la aproape fiecare caracteristică pe care o oferă, inclusiv integrarea serviciilor de email marketing. Dar, cu planul echivalent Wufoo, veți plăti 349,00 USD pe an.

În general, cu WPForms veți plăti mult mai puțin pentru un instrument uimitor, ușor de utilizat, care este complet complet cu o tonă de funcții. Și cu Wufoo, veți plăti un braț și un picior pentru mai puțin de jumătate din caracteristicile oferite de WPForms.

Câștigător: WPForms

Concluzie: WPForms vs Wufoo: Care este mai bun?

Deși Wufoo pare un constructor de formular de contact ușor de utilizat, la o inspecție mai atentă, este mult mai dificil de utilizat. Nu numai că există probleme cu interfața, ci Wufoo pur și simplu nu are un set de caracteristici despre care să scrii acasă. De asemenea, va trebui să scoți un portofel mare din portofel în fiecare lună pentru a-l folosi și nici nu trebuie să primești oricâte înregistrări de formular dorești. Și cine dorește să pună o limită pe clienții și vânzările pe care le-ați putea obține?

WPForms este câștigătorul clar. Vă doriți un constructor de formulare de contact ușor de utilizat și care să conțină o mulțime de funcții care să vă facă formularul de contact și mai puternic. Puteți obține toate acestea cu WPForms și la un preț rezonabil. Începeți cu WPForms Today!

Sperăm că v-am ajutat să găsiți o alternativă minunată la Wufoo în WPForms. Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să consultați mai multe comparații ale pluginurilor pentru formularul de contact, consultați articolul nostru despre cele 7 cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact în comparație.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map