11 cele mai bune companii de găzduire web pentru întreprinderile mici (2020)

recenzii de gazduire web


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire web de pe piață? Atunci ești la locul potrivit.

Alegerea celui mai bun gazduire web este o parte critică a construirii unui site web de succes. În timp ce majoritatea proprietarilor de site-uri web înțeleg valoarea creării și publicării de conținut epic pe site-ul lor, ei adesea subestimează importanța selectării unui bun serviciu de găzduire web.

Nu toate serviciile de găzduire web sunt create egale. Dacă ajungeți la alegerea greșită atunci când decideți o gazdă web, ar putea avea un impact asupra clasamentelor SEO, a veniturilor și a traficului general..

Despre procesul nostru de revizuire de găzduire web

Această recenzie de găzduire web a fost creată cu un singur scop în minte: ajutați utilizatorii noștri să aleagă cu ușurință cel mai bun serviciu de găzduire web.

Spre deosebire de alte site-uri, ne-am înscris de fapt pentru zeci de servicii de găzduire web și le-am revizuit personal, astfel încât să puteți alege cu încredere furnizorul adecvat de găzduire care să se potrivească perfect nevoilor dvs..

Iată ce am făcut pentru a vă ajuta să aflați cel mai bun furnizor de găzduire web:

 1. Înregistrat cu zeci de furnizori de hosting populari
 2. Configurați un site web de testare WordPress
 3. Am instalat o temă implicită WordPress și am adăugat conținut dummy, inclusiv imagini
 4. Efectuat câteva teste diferite de viteză și performanță

Am reflectat mediul de producție de pe aceste site-uri cu conținut dummy și am efectuat câteva teste de viteză diferite. În felul acesta, puteți vedea cum ar performa serverul într-un mediu de viață real.

Să trecem direct la cele mai importante companii de găzduire web începând cu numărul 1 de pe lista noastră.

Top 11 cele mai bune companii de găzduire web (cu funcții și prețuri)

recenzie bluehost1. Bluehost

 • Timp de încărcare: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • A sustine: 9/10
 • website: Bluehost.com

Începeți cu Bluehost »

Bluehost este unul dintre cele mai vechi, cele mai mari nume de marcă atunci când vine vorba de gazduire web. Sunt un furnizor oficial de hosting recomandat de WordPress.

Bluehost îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul. Când vă înregistrați pentru un cont de găzduire, veți primi un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL gratuit, împreună cu 65% din taxele de găzduire.

Linia de jos: Bluehost este cea mai bună alegere pentru oricine dorește să înceapă un blog WordPress sau un site web. Spre deosebire de majoritatea altor servicii de găzduire web, Bluehost oferă un experiență excelentă la bord, lucru extrem de util atât pentru experți, cât și pentru începători.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 7,99 USD pe lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 2,75 USD pe lună. (65% reducere + nume de domeniu gratuit și SSL)

Citiți recenzia noastră Bluehost >>

revizuirea site-ului2. SiteGround

 • Timp de încărcare: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • A sustine: 10/10
 • website: SiteGround.com

Începeți cu SiteGround »

SiteGround este unul dintre puținele mărci de hosting de top care nu au fost achiziționate de Endurance International Group, o companie lider de găzduire web. Sunt una dintre puținele companii care oferă servicii de găzduire specifice locației cu 3 centre de date din SUA, Europa și Singapore. Aceasta înseamnă că, pe baza bazei de utilizatori, puteți alege cel mai optim centru de date pentru site-ul dvs. atunci când configurați un cont de găzduire.

 • Tehnologii de viteză: Fișierele sunt stocate în stocarea SSD (Solid State Drive) spre deosebire de HDD (Hard Disk Drive), ceea ce s-a dovedit că stimulează timpii de încărcare a paginilor. De asemenea, oferă performanță îmbunătățită cu NGINX și CDN gratuit.
 • Soluție optimizată: SiteGround vine cu o soluție de performanță WordPress care te ajută să accelerezi dramatic site-ul tău reducând consumul inutil de lățime de bandă.
 • Securitate proactivă: Patch-ul de firewall al serverului SiteGround împotriva amenințărilor obișnuite de securitate și actualizează automat pluginurile, astfel încât să aveți liniște sufletească.

Linia de jos: Alegeți SiteGround dacă doriți un serviciu de găzduire web la prețuri accesibile viteză. Dacă v-ați săturat de un serviciu de găzduire fiabil, atunci puteți încerca SiteGround. Cu pluginul gratuit Migrator, puteți aduce site-ul dvs. WordPress în doar câteva clicuri și vă puteți bucura de mediul de găzduire super rapid.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 11,95 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 3,95 USD pe lună (67% reducere)

Citiți recenzia noastră SiteGround >>

revizuirea gazdelor3. HostGator

 • Timp de încărcare: 691 ms
 • Uptime: 99.96%
 • A sustine: 10/10
 • website: HostGator.com

Începeți cu HostGator »

HostGator este unul dintre cei mai populari furnizori de hosting ieftine, care oferă planuri de pornire accesibile și configurare ușoară. HostGator oferă o gamă vastă de instrumente care vă ajută să construiți rapid un site cu ușurință, inclusiv constructor de site-uri gratuit, asistență pentru clienți fără egal, bazată pe SUA, spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă și adrese de e-mail.

Toate planurile de găzduire web sunt livrate cu cPanel, care este cel mai popular panou de control de găzduire din lume. Dacă nu sunteți complet mulțumit, vă puteți anula contul în termen de 45 de zile pentru o rambursare completă.

Linia de jos: Alegeți HostGator dacă căutați un furnizor de găzduire web ieftin, dar totuși sigur. Spre deosebire de alți furnizori de găzduire web, HostGator oferă un vastă gamă de instrumente pentru construirea rapidă și ușoară a unui site web chiar și cu cel mai de bază plan de pornire.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 6,95 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 2,78 USD pe lună (60% reducere + SSL gratuit)

Citiți recenzia noastră HostGator >>

recenzie dreamhost4. Dreamhost

 • Timp de încărcare: 445 ms
 • Uptime: 99,90%
 • A sustine: 7/10
 • website: Dreamhost.com

Începeți cu DreamHost »

DreamHost este unul dintre serviciile de găzduire WordPress recomandate oficial de către WordPress.org. În prezent, găzduiesc aproximativ 1,5 milioane de site-uri, bloguri și aplicații.

Cu DreamHost, toate planurile de găzduire sunt susținute de garanția de restituire a banilor inegalabile de 97 de zile, astfel încât să puteți începe site-ul dvs. fără riscuri.

Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de găzduire web, DreamHost este deținut și operat independent. Ei folosesc doar stocare SSD, care este de 2 ori mai rapid decât serverele care folosesc unități HDD vechi de școală.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 10,95 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 2,59 USD pe lună (SSL gratuit + 76% reducere)

Linia de jos: Dacă începeți și căutați un furnizor de găzduire la prețuri accesibile, care să folosească stocarea SSD și care să ofere și un Garanție de 3 luni înapoi, atunci nu te uita mai departe de DreamHost.

Citiți recenzia noastră Dreamhost >>

greengeeks review5. GreenGeeks

 • Timp de încărcare: 697 ms
 • Uptime: 99.92%
 • A sustine: 9/10
 • website: GreenGeeks.com

Începeți cu GreenGeeks »

GreenGeeks este principalul furnizor de găzduire web ecologic din industrie. Ca marcă, GreenGeeks subliniază angajamentul lor față de mediu. Acestea pun înapoi de 3 ori puterea pe care o consumă în rețea sub formă de energie regenerabilă pentru a-și reduce amprenta de carbon.

Cel mai bun dintre toate, vă puteți abona la unul dintre planurile lor de găzduire fără să vă faceți griji cu privire la urcări enervante sau taxe ascunse. Cu toate acestea, dacă optați pentru un ciclu de facturare lunar, va trebui să plătiți o taxă de configurare de 15 USD. Puteți renunța la taxa de configurare, alegând un plan anual sau mai lung.

Linia de jos: Dacă doriți să găzduiți site-ul dvs. web pe un furnizor de gazduire ecologic, atunci GreenGeeks este cea mai bună alegere pentru tine.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 9,95 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 2,95 USD pe lună (nume de domeniu gratuit + 70% reducere)

Citiți recenzia noastră pentru GreenGeeks >>

recenzie ipage6. iPage

 • Timp de încărcare: 2,60 s
 • Uptime: 99,98%
 • A sustine: 8/10
 • website: iPage.com

Începeți cu iPage »

iPage este un furnizor de găzduire web ieftin, dar fiabil, care oferă un nume de domeniu gratuit și SSL gratuit cu planul lor de găzduire. iPage oferă un singur plan de găzduire partajat, astfel încât să vă puteți înscrie cu ușurință la găzduirea iPage fără confuzii.

iPage este un partener de energie verde EPA, ceea ce înseamnă că centrele de date și serverele web sunt alimentate de energie eoliană, reducând amprenta lor de carbon. Documentația lor este destul de simplă și vă ajută să vă parcurgeți fiecare aspect al găzduirii web.

Linia de jos: Dacă sunteți după cel mai ieftin furnizor de hosting în verticala de hosting comun, iPage este cel mai bun pariu pentru tine.

Prețuri: În mod regulat 7,99 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 1,99 USD pe lună (75% reducere + nume de domeniu gratuit și SSL)

Citiți recenzia noastră pentru iPage >>

recenzie de gazduire a27. Gazduire A2

 • Timp de încărcare: 1,28 s
 • Uptime: 99,90%
 • A sustine: 9/10
 • website: A2hosting.com

Începeți cu A2 Hosting »

A2 Gazduire este un furnizor lider de hosting prietenos pentru dezvoltatori, care oferă o flexibilitate nesfârșită și toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a construi un site web. Acestea oferă cea mai importantă garanție de restituire a banilor din industrie, astfel încât să puteți găzdui site-ul dvs. pe A2 Hosting fără riscuri.

Dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula contul de găzduire web pentru o rambursare completă. După 30 de zile, veți fi în continuare eligibil pentru o rambursare proporțională pentru serviciul neutilizat.

Linia de jos: A2 Gazduire oferă un de neegalat rambursare în orice moment pentru un serviciu neutilizat, astfel încât să vă puteți înscrie pentru un plan de gazduire web pe termen lung, fără riscuri. A2 Gazduire vă permite să alegeți 2 sisteme de operare diferite și oferă stocare SSD gratuită.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 7,99 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 3,92 USD pe lună (50% reducere)

Citiți recenzia noastră de găzduire A2 >>

recenzie de găzduire de imobile8. Gazduire InMotion

 • Timp de încărcare: 982 ms
 • Uptime: 99,91%
 • A sustine: 9/10
 • website: InMotionHosting.com

Începeți cu InMotion Hosting »

InMotion Gazduire este una dintre cele mai de încredere gazde web în care bloggeri și webmasteri cu experiență au încredere și se mută în fiecare zi. Serviciile lor de găzduire vin cu o mulțime de caracteristici de dorit, inclusiv stocare SSD, lățime de bandă nelimitată și un domeniu gratuit.

InMotion Hosting a asociat cu Trees for the Future, o organizație non-profit dedicată compensării amprentelor de carbon prin plantarea copacilor. Cea mai importantă garanție de returnare a banilor din industrie vă permite să încercați serviciul de găzduire, fără riscuri, timp de 90 de zile.

Linia de jos: Puteți încerca InMotion Hosting fără riscuri timp de 90 de zile și obțineți o rambursare dacă nu sunteți pe deplin mulțumit. Ei ofera Spațiu de stocare SSD și backupuri automate gratuite de date. Puteți achiziționa, de asemenea, planurile lor de găzduire pentru distribuitori pentru a distribui suplimentar găzduirea web și a câștiga bani.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 7,99 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 4,99 USD pe lună (37% reducere + nume de domeniu gratuit)

Citiți recenzia noastră de gazduire InMotion >>

recenzie wpengine9. WPEngine

 • Timp de încărcare: 582 ms
 • Uptime: 99,99%
 • A sustine: 9/10
 • website: WPEngine.com

Începeți cu WPEngine »

WPEngine este un furnizor lider de servicii de găzduire WordPress, cu sediul în Austin, TX. Au fost una dintre primele companii care au oferit soluții de găzduire gestionate centrate pe WordPress. Ca pionier în industria de hosting WordPress gestionată, se mândresc cu o listă impresionantă de clienți, inclusiv Yelp, Asana, National Geographic, PBS și MyFitnessPal.

Au făcut parteneriate cu Amazon Web Services și platforma Google Cloud pentru a oferi site-urilor dvs. cea mai mare disponibilitate, viteză, scalabilitate și securitate în permanență, indiferent de locul în care se află vizitatorii dvs. în lume. Instrumentul lor de înregistrare cu 1 clic vă permite să testați noi pluginuri și actualizări ale site-ului înainte de a împinge modificările pe site-ul dvs. live.

Linia de jos: Dacă sunteți în căutarea unui gestionat serviciu de găzduire WordPress care are un istoric excelent, atunci WPEngine este cel mai bun pariu pentru tine.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 35 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 20,42 USD pe lună (30% din reducerea primelor 3 luni)

Citiți recenzia noastră WPEngine >>

recenzie hostinger10. Hostinger

 • Timp de încărcare: 1.42s
 • Uptime: 99,99%
 • A sustine: 9/10
 • website: Hostinger.com

Începeți cu Hostinger »

Hostinger se împiedică de concurență cu planurile sale accesibile de găzduire. Cu Hostinger, puteți porni un site web cu prețul de până la 0,99 USD / lună. Cu planul inițial, veți obține certificat SSL gratuit, asistență 24/7/365, constructor de site-uri web și garanție uptime de 99,9%.

Partea cea mai bună este că, spre deosebire de alți furnizori de hosting, atunci când îți reînnoiești planul de găzduire, trebuie să plătești doar 2,15 USD / lună. Rețineți că alți furnizori de găzduire percep aproximativ 8-10 dolari pentru reînnoire.
În afară de găzduirea partajată, Hostinger oferă hosting WordPress, VPS și Windows VPS.

Citiți recenzia noastră Hostinger >>

revizuire liquidweb11. Web lichid

 • Timp de încărcare: 901 ms
 • Uptime: 99,99%
 • A sustine: 10/10
 • website: LiquidWeb.com

Începeți cu Liquid Web »

Liquid Web este o altă companie lider de găzduire administrată pe piață. Spre deosebire de WPEngine, care se concentrează doar pe WordPress, serviciile de găzduire a companiei Liquid Web sunt optimizate pentru aplicații populare, inclusiv WordPress, WooCommerce, e-mailuri premium pentru afaceri și multe altele.

Prețul lor de pornire este puțin mai mare decât WPEngine, deoarece oferă servicii de găzduire administrate doar pentru VPS și servere dedicate.

Linia de jos: Web Liquid este cea mai bună alegere dacă doriți soluție de găzduire complet gestionată care închiriază clustere de server personalizate, care sunt optimizate pentru aplicații populare, inclusiv WordPress și WooCommerce.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 69 USD pe lună

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 21,39 USD pe lună (69% reducere la primele 3 luni)

Citiți recenzia noastră web lichidă >>

Cum să alegeți cea mai bună web hosting – 4 factori de luat în considerare

Pentru a alege un furnizor de găzduire web, trebuie să aveți în vedere câțiva factori diferiți:

 1. Uptime (fiabilitate)
 2. Timp de încărcare (viteză)
 3. Caracteristici
 4. A sustine

1. Uptime (fiabilitate)

Înregistrare uptime pentru cea mai bună găzduire web

Va trebui să alegeți un furnizor de găzduire web fiabil care să garanteze timpul de funcționare maxim. Uptime este un termen folosit pentru a descrie perioada în care site-ul dvs. web găzduit pe un anumit server este disponibil online. De obicei, timpul de funcționare este exprimat ca procent din timpul total disponibil, care este de 365 de zile pe an.

De exemplu, se spune că un site web care este tot timpul anului, 24/7, are un nivel de funcționare 100%. Dacă timpul de funcționare este de 99%, asta înseamnă că site-ul este redus timp de 3,65 zile.

Deși nicio gazdă web nu poate garanta o funcționare de 100%, nimic sub 99,9% nu este de încredere.

Unele servicii de găzduire oferă o rambursare dacă nu își îndeplinesc garanția de funcționare, dar aceasta nu o reduce, deoarece fiecare timp de oprire va costa.

2. Timp de încărcare (viteză)

timp de încărcare pentru servicii de găzduire web

Google continuă să accentueze viteza paginii în algoritmul lor, ceea ce îl face unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

În timp ce puteți găsi tone de sfaturi și trucuri pe web pentru a îmbunătăți viteza paginii dvs., niciunul dintre ele nu vă va ajuta dacă site-ul dvs. este găzduit pe un server de găzduire lent. Dacă doriți să construiți un site web rapid, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să găsiți o gazdă web care să nu încetinească site-ul dvs..

Pentru a analiza și compara viteza paginii unora dintre cele mai populare gazde web, am creat un site de testare pe acestea și am efectuat teste de viteză cu diferite instrumente de testare, cum ar fi Pingdom și Load Impact.

3. Caracteristici

Cel mai bun gazduire web pentru afaceri mici

Fiecare serviciu de găzduire web este unic din punct de vedere al caracteristicilor. Mai jos sunt câteva caracteristici standard pe care le veți găsi la aproape fiecare furnizor de gazduire web popular. Cheia pentru alegerea celui mai bun furnizor de găzduire este să vă dați seama dacă vin cu setul potrivit de funcții de care aveți nevoie.

 • Instalarea scriptului cu 1 clic: Vă ajută să instalați cu ușurință scriptul site-ului web, cum ar fi WordPress, Joomla etc. pe gazdă.
 • Constructor de site-uri web: În timp ce majoritatea furnizorilor de găzduire oferă constructor de site-uri web ca o caracteristică standard, nu fiecare constructor este creat egal. De exemplu, unele gazde web vă permit doar să construiți un site web de bază cu constructorul lor, în timp ce altele vă permit chiar să lansați un magazin online cu acesta. Cheia este să vă dați seama dacă constructorul lor vine cu setul potrivit de funcții de care aveți nevoie.
 • Panou de control: Examinați modul în care gazda dvs. web vă permite să vă gestionați contul de găzduire. Cel mai popular panou de control este cPanel, dar puteți găsi și furnizori care oferă diferite panouri de control bazate pe web.
 • Număr de domenii: Prețul se bazează, de obicei, pe numărul de domenii pe care le puteți utiliza cu un anumit plan de găzduire.
 • Spațiu pe disc și lățime de bandă: Companiile de găzduire anunță adesea că oferă resurse nelimitate, cum ar fi spațiul pe disc și lățimea de bandă cu planurile lor de găzduire partajate Cu toate acestea, veți avea restricții de utilizare cu privire la modul în care utilizați resursele pentru site-ul dvs. Când vă înscrieți pentru un serviciu, sunteți obligat să respectați termenii serviciilor companiei dvs. de găzduire. Și pe baza termenilor, vi se va permite să utilizați doar resursele serverului pentru funcționarea normală a unui site web mic.
 • Adresa de email: Unele companii de găzduire limitează, de asemenea, numărul de adrese de e-mail pe care le puteți configura pe contul de găzduire. S-ar putea să doriți să o revizuiți și înainte să vă scufundați pentru a alege un serviciu de găzduire.
 • Domeniu gratuit: Companiile oferă adesea un domeniu gratuit în timp ce achiziționează un nou cont de găzduire web. Compania dvs. de găzduire va acoperi taxa de înregistrare a numelui dvs. de domeniu pentru primul an. Rețineți că dacă achiziționați un nume de domeniu de la un registrator de domeniu precum NameCheap.com, puteți economisi banii pe prețul de reînnoire pe termen lung.
 • SSL gratuit: SSL este o măsură de securitate standard pentru industrie care creează o legătură criptată între browserul vizitatorului dvs. și site-ul dvs. web. Instalarea certificatului SSL pe site-ul dvs. va adăuga o pictogramă verde a lacătului pe bara de adrese, ceea ce face ca site-ul dvs. să pară de încredere. Similar cu oferta gratuită de domeniu, unii furnizori de găzduire web oferă și certificat SSL gratuit atunci când se înscriu pentru planul lor de găzduire.

4. Suport 24/7

Asistența 24/7 este o caracteristică standard oferită de aproape toți furnizorii populari de găzduire web. Suportul este oferit de obicei prin 3 opțiuni: telefon, e-mail bazat pe bilete și chat live.

Cu toate acestea, verificați dacă serviciul dvs. de găzduire oferă asistență prin e-mail pentru asistență tehnică. Este nevoie de asistență bazată pe e-mail sau pe bilete dacă doriți asistență la probleme avansate care pot dura puțin mai mult până la rezolvare. În acest fel, nu trebuie să pierdeți timpul în Live Chat pentru a solicita asistență.

În mod similar, un alt lucru pe care va trebui să îl analizați este dacă furnizorul dvs. de găzduire oferă asistență chat live pe tot parcursul zilei. De exemplu, cu DreamHost, chat-ul live este disponibil doar între orele 17:00 și 22:00 PST și nici nu oferă asistență telefonică gratuită pentru găzduire partajată. Dacă aveți nevoie de asistență prin telefon, va trebui să achiziționați suplimentul de asistență telefonică separat.

Alegerea planului de găzduire corect

Majoritatea furnizorilor de top de hosting web oferă o mare varietate de planuri de găzduire web. Vă întrebați care este cea mai bună alegere pentru nevoile site-ului dvs. web? Să aruncăm o privire la câteva planuri diferite de găzduire web:

Gazduire partajată / ieftină: pentru site-uri noi cu volum redus de trafic

găzduire web: partajat

Găzduirea ieftină, cunoscută și sub denumirea de găzduire partajată este suficientă pentru a rula un nou site web cu volum redus de trafic.

Într-un mediu de găzduire partajat, site-ul dvs. web împărtășește resurse de server, inclusiv procesor, RAM etc. cu alte site-uri web găzduite pe același server. Așa se face că furnizorii de găzduire pot menține costurile reduse. Deși partajați resurse de găzduire cu alte site-uri, site-ul dvs. va fi securizat și numai dvs. veți putea accesa fișierele site-ului dvs. web.

Iar partea cea mai bună este că puteți să faceți mereu upgrade la VPS sau alte planuri de găzduire costisitoare dacă credeți că contul dvs. de găzduire nu este suficient de capabil să supraviețuiască creșterii frecvente a traficului pe măsură ce nevoile dvs. evoluează..

Adesea, găzduirea partajată are spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată, domenii nelimitate și, practic, nelimitat. Deși pretind că oferă resurse nelimitate, vi se solicită să respectați în totalitate Termenii și condițiile companiei dvs. de găzduire și să utilizați doar spațiu pe disc și lățime de bandă în funcționarea normală a unui site web personal sau de afaceri mici.

Vi se va solicita să vă actualizați opțiunea de găzduire în cazul în care site-ul dvs. depășește politicile de utilizare.

Gazduire VPS: pentru un site web în creștere care nu poate justifica existența unui server dedicat

găzduire web vs. găzduire vps

Pe măsură ce site-ul dvs. web crește și nevoile dvs. evoluează, este posibil să aveți nevoie de mai mult control și flexibilitate asupra serverului dvs. de găzduire. Aici intervine VPS.

VPS este scurt pentru Virtual Private Server. Cu VPS, în timp ce veți mai distribui resurse de găzduire cu alte site-uri, veți obține mult mai multă putere și flexibilitate dedicată site-ului dvs..

VPS este cel mai bun pariu pentru dvs. dacă doriți să creați site-uri web cu date mai securizate sau să creați aplicații cu resurse mari, care se dezvoltă printr-o expansiune rapidă. Planurile VPS vin adesea cu o interfață îmbunătățită a panoului de control, care vă oferă mai mult control asupra serverului dvs., împreună cu multe instrumente speciale pentru gestionarea VPS.

Unii furnizori de găzduire oferă hosting VPS gestionat și neadministrat pentru diferite planuri de prețuri.

Gazduire WordPress: pentru site-uri WordPress

gazduire web vs. gazduire WordPress

Căutați să construiți un site web cu WordPress, dar nu doriți să suferiți procesul de instalare inutil? Apoi, vă puteți abona la un plan de găzduire WordPress gestionat.

Companiile de găzduire web oferă diferite opțiuni de găzduire WordPress, cum ar fi găzduirea WordPress ieftină, găzduirea WordPress administrată etc.

Cu o găzduire WordPress administrată, puteți începe cu ușurință site-ul dvs. WordPress fără pasul inutil de instalare manuală a WordPress. Veți obține, de asemenea, un cont de găzduire WordPress optimizat care împiedică atacurile și vulnerabilitățile rău intenționate de la WordPress.

O găzduire WordPress administrată ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. dacă nu doriți să efectuați singuri întreținerea site-ului și doriți să solicitați asistență de la experți de asistență specifică WordPress ori de câte ori aveți nevoie de ajutor.

Server dedicat: pentru site-ul cu trafic extrem de ridicat

găzduire web vs. găzduire dedicată

Dacă doriți să găzduiți un site web cu trafic extrem de mare, fără a vă împărtăși resursele serverului cu alte site-uri web, puteți alege gazduire dedicată serverului.

Cu hostingul dedicat serverului, veți obține un server complet pentru unica utilizare pentru închiriere de la furnizorul dvs. de găzduire. Astfel veți obține mai mult control asupra hardware-ului și sistemului de operare al serverului.

Dacă nu utilizați un administrator de sistem sau nu aveți experiență cu serverele, atunci vă recomandăm să obțineți un server dedicat gestionat. Pe lângă faptul că realizează actualizări software, fac și monitorizare a serverului, oferă asistență telefonică, etc. Majoritatea site-urilor web de top folosesc clustere de servere dedicate.

Recapitulare: Cele mai bune companii de găzduire web (2020)

După examinarea noastră, am constatat că Bluehost este cel mai bun furnizor global de găzduire web de pe piață. Ele oferă diferite planuri de prețuri care se potrivesc perfect nevoilor dvs. indiferent de dimensiunea afacerii dvs. Indiferent dacă doriți să construiți un site web pentru hobby-uri sau o casă nouă pentru afacerea dvs. online, planurile de găzduire ale acestora vor fi rezonabile.

Ceea ce ne place într-adevăr despre Bluehost este că cresc odată cu afacerea ta. Utilizatorii începători pot începe mici pentru a menține costurile scăzute și pentru a face upgrade pe măsură ce site-ul lor web crește.

Dacă sunteți în căutarea unei gazde care să ofere performanță robustă, timp de funcționare și un set complet de funcții la un preț corect, atunci Bluehost este pentru dvs.!

WordPress HostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupport
1. Bluehost$ 2,75 / mo.30 de zile689 ms99,99%10/10
2. SiteGround$ 3,95 / mo.30 de zile649 ms99,98%10/10
3. HostGator$ 2,78 / mo.45 de zile691 ms99,96%10/10
4. Dreamhost$ 2,59 / mo.97 zile445 ms99,90%7/10
5. GreenGeeks$ 3.49 / mo.30 de zile697 ms99,92%9/10
6. iPage$ 1,99 / mo.30 de zile2600 ms99,98%8/10
7. Gazduire A2$ 3,92 / mo.30 de zile1280 ms99,90%9/10
8. Gazduire InMotion$ 3.49 / mo.90 de zile982 ms99,91%9/10
9. WPEngine$ 20.42 / mo.Zero582 ms99,99%9/10
10. Web lichid$ 21.39 / mo.30 de zile901ms99,99%10/10

Alegerea unui Top Web Gazduire – Întrebări frecvente

După ce am ajutat mii de utilizatori să aleagă un plan de găzduire web, am răspuns la fiecare întrebare la care vă puteți gândi. Acesta este motivul pentru care am compilat o listă de întrebări frecvente, astfel încât să găsiți cel mai bun serviciu de găzduire web pentru site-ul dvs..

Cum funcționează gazduirea web?

Contul dvs. de găzduire web este locul în care sunt stocate conținutul și fișierele blogului dvs. Când un vizitator încearcă să acceseze site-ul dvs. web tastând adresa web (sau numele de domeniu) în bara de adrese, acesta va fi direcționat către fișierele site-ului dvs. web stocate pe serverul dvs. de găzduire web.

Ce plan de găzduire ar trebui să aleg atunci când am început?

Găzduirea în comun este cea mai ieftină opțiune de găzduire disponibilă și oferă toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul. Când începeți, alegeți un plan de găzduire partajat potrivit pentru a vă potrivi nevoilor.

Gazduirea partajată este în siguranță?

Gazduirea partajată vă oferă un mediu sigur pentru a construi și crește un mic site web. Unele planuri de găzduire partajate vă oferă, de asemenea, o adresă IP dedicată care vă oferă acces la site-ul dvs. oricând aveți nevoie și un certificat SSL care vă oferă o conexiune sigură.

Cum poate o companie de găzduire web să ofere găzduire ieftină fără a face compromisuri cu calitatea?

Cu găzduirea partajată, resursele serverului, cum ar fi memoria RAM, procesorul și stocarea pe disc, sunt partajate cu alte site-uri găzduite pe același server. Așa se face că companiile de găzduire mențin costurile scăzute, fără a face compromisuri asupra calității.

De obicei, cât costă să te apuci de un cont de găzduire web?

Companiile care găzduiesc adesea anunță o reducere uriașă pentru termenul inițial. În mod normal, un plan de găzduire partajat va costa în jur de 100 USD pe an. Pe măsură ce site-ul dvs. crește, vă puteți actualiza găzduirea la opțiuni mai mari de găzduire, cum ar fi VPS sau server dedicat pentru gestionarea mai multor trafic.

Trebuie să obțin un supliment de hosting?

Nu. Companiile de găzduire încearcă adesea să îmbunătățească suplimentele de hosting de fiecare dată când vă abonați la un plan de găzduire. Pentru a economisi costuri inutile, puteți debifa acele suplimente înainte de a finaliza comanda. Când tocmai începeți cu un site nou, nu veți avea nevoie de aceste suplimente. Cu toate acestea, puteți cumpăra aceste suplimente întotdeauna mai târziu dacă le găsiți utile.

Vreau să încep un site WordPress. Ar trebui să aleg un serviciu de găzduire WordPress?

Depinde de nevoile tale.

Un serviciu de găzduire partajat este cel mai bun punct de plecare pentru site-uri web și bloguri mici, unde veți obține toate caracteristicile esențiale pentru a începe site-ul dvs. WordPress, inclusiv un instalator WordPress cu un clic..

Dacă doriți să începeți rapid și ușor site-ul dvs., puteți alege în schimb un serviciu de găzduire WordPress ieftin. Un cont de găzduire WordPress este preinstalat cu WordPress, deci nu aveți nevoie de niciun pas suplimentar pentru a începe site-ul.

De asemenea, puteți afla că unele companii de găzduire centrate pe WordPress, precum WPEngine, oferă servicii de găzduire costisitoare gestionate. Este creat special pentru rularea site-urilor WordPress pe acesta și este optimizat pentru viteză, securitate și scalabilitate. Aceste servicii sunt de asemenea dotate cu multe funcții îmbunătățite specifice specifică WordPress, care nu sunt necesare pentru utilizatorii care abia încep.

Trebuie să am un domeniu și o găzduire de la același furnizor?

Nu neaparat. Puteți obține un domeniu și găzduire de la diferiți furnizori. Unii furnizori de găzduire vă permit să înregistrați gratuit un nume de domeniu atunci când achiziționați un cont de găzduire. Când înregistrați un domeniu de la furnizorul dvs. de găzduire, avantajul este că puteți gestiona atât domeniul cât și găzduirea dintr-un singur cont.

În mod alternativ, puteți cumpăra un nume de domeniu de la un registrator de domenii, cum ar fi NameCheap. Pe termen lung, achiziționarea unui nume de domeniu de la un registrator de domeniu vă va fi profitabil, deoarece costul reînnoirii domeniului va fi mai mic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map