11 cele mai bune servicii gratuite de găzduire web din 2020 [gazdă cu 0 USD cost]

cel mai bun web hosting gratuit


Căutați un serviciu gratuit de găzduire web? Atunci ești la locul potrivit.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune servicii gratuite de găzduire web de pe piață.

Înainte de a ne afunda și a începe să comparăm serviciile de găzduire web gratuite, să examinăm dacă găzduirea gratuită este soluția potrivită pentru site-ul dvs., cum vă va afecta prezența online și care sunt capturile cu acesta.

Alegerea unui serviciu gratuit de găzduire web

Oamenii aleg, de obicei, un serviciu gratuit de găzduire web atunci când au un buget restrâns și nu vor să petreacă un ban pentru găzduire web. Însă o găzduire gratuită poate veni la îndemână pentru studenții cu buget redus. Găzduirea web gratuită pentru studenți îi ajută să lucreze la pornirile și proiectele lor, destinate doar învățării și gradării.

Nu mai vorbim, dacă ceva este gratuit, atunci există întotdeauna o captură și găzduire web gratuită nu este diferit.

Înainte de a alege un serviciu gratuit de găzduire web, dezbrăcăm unul dintre cele mai persistente mituri despre găzduirea de site-uri web: găzduirea web este scumpă.

Găzduiește un site web într-adevăr scump?

Mulți oameni aleg un serviciu gratuit de găzduire web, deoarece consideră că găzduirea unui site web este costisitoare și nu se încadrează în bugetul lor.

Realitatea este că, atunci când începeți, puteți alege un serviciu de găzduire ieftin fiabil pentru un preț cât mai scăzut 2 – 4 dolari pe lună. Unele dintre aceste companii de găzduire ieftine oferă chiar un nume de domeniu gratuit, SSL și o garanție de uptime aproape 100%.

Aceasta înseamnă că, pentru doar 2 dolari, veți obține tot ce aveți nevoie pentru a vă construi site-ul de la început. Aceste servicii ieftine de găzduire se asigură chiar că site-ul dvs. web va rămâne mereu online datorită garanțiilor excelente de funcționare.

Pe scurt, chiar dacă aveți un buget restrâns, puteți găsi un plan de găzduire web care să fie accesibil și care să corespundă cerințelor dvs..

Găzduire web gratuită – Ce este captivul?

Găzduirea unui site web cu siguranță costă bani. Deci, cum poate o companie de găzduire web să își ofere serviciile gratuit, fără să intre în faliment? Există anumite dezavantaje în alegerea unui serviciu gratuit de găzduire web?

 • Reclame: Pentru a câștiga bani, companiile de găzduire web își afișează deseori anunțurile pe subsolul site-ului dvs. Pentru a elimina anunțurile, va trebui să faceți upgrade la un plan plătit.
 • Limitați-vă traficul: Un serviciu gratuit de găzduire web vă limitează adesea traficul, ceea ce vă împiedică să vă dezvoltați afacerea.
 • Încuie: O companie gratuită de găzduire web face adesea dificil să vă mutați site-ul către alte platforme.

Sincer, ar fi bine să-ți construiești site-ul folosind un serviciu de găzduire ieftin atunci când abia începi. Considerăm că utilizarea unui serviciu gratuit de găzduire web este o idee proastă decât dacă creați un site de testare.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune companii de găzduire de site-uri aproape gratuite. Atunci, dacă nu sunteți încă convins, vă vom arăta ce este mai bun liber companii de găzduire web.

Top 5 companii de găzduire web aproape gratuite

 1. Bluehost
 2. SiteGround
 3. HostGator
 4. DreamHost
 5. iPage

1. Bluehost

Bluehost-register-domain-name-free

Bluehost este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire ieftine disponibile pe piață. De asemenea, este recomandat oficial de WordPress.org. Cu fiecare nou cont de găzduire web, veți primi un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și o reducere de peste 60% la găzduire web.

În prezent, Bluehost găzduiește peste 2 milioane de site-uri web din întreaga lume. Nu veți dori să pierdeți aceste comparații între:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Gazduire Bluehost vs InMotion
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Gazduire
 • Bluehost vs Liquid Web

Am negociat o afacere exclusivă cu Bluehost pentru utilizatorii IsItWP, așa că nu trebuie decât să plătiți 2,75 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă Bluehost.

Începeți cu Bluehost azi!

2. SiteGround

Siteground

Dacă doriți un serviciu de găzduire web care să nu compromită viteza site-ului dvs., SiteGround ar putea fi cea mai bună alegere.

SiteGround este un serviciu de găzduire web cu caracteristici care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul. La fel ca Bluehost, ei sunt, de asemenea, un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org. Nu pierdeți aceste comparații între,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Gazduire
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage
 • SiteGround vs Web Liquid

SiteGround oferă un plan de găzduire web ieftin cu prețul de până la 3,95 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă SiteGround.

Începeți cu SiteGround astăzi!

3. HostGator

Hostgator

HostGator stârnește spațiul de găzduire ieftin cu planurile lor de pornire accesibile și configurarea ușoară. HostGator are peste 2 milioane de nume de domeniu de pe tot globul.

Puteți încerca serviciul fără riscuri timp de 45 de zile și, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, puteți obține o rambursare completă. Echipa de asistență premiată de HostGator este disponibilă 24/7 prin chat live, telefon sau e-mail. Verificați aceste comparații între:

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs. GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Gazduire
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Gazduire

Cu HostGator, puteți începe site-ul dvs. cu 2,78 USD pe lună, ceea ce reprezintă o sumă foarte bună.

Citiți recenzia noastră completă HostGator.

Începeți cu HostGator astăzi!

4. DreamHost

Dreamhost

DreamHost este un serviciu de găzduire web care a dezvoltat și a menținut o afacere de găzduire de succes în ultimii 18 ani.

Cu planurile lor ieftine de găzduire, veți obține un nume de domeniu gratuit, criptare SSL gratuită cu Let’s Encrypt, un clic pe instalatorul WordPress și multe altele.

Cu DreamHost, puteți economisi până la 47% din găzduirea WordPress. Planurile lor de găzduire încep de la 2,59 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă DreamHost.

Începeți cu DreamHost astăzi!

5. iPage

Ipage

iPage este probabil cel mai ieftin (totuși încredibil) serviciu de găzduire în verticala de hosting comună. iPage îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți construi site-ul de la zero, cum ar fi un constructor de site-uri cu mii de șabloane gratuite, un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și credite publicitare în valoare de 200 USD..

Vă puteți înscrie la iPage cu prețul de până la 1,99 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă pentru iPage.

Începeți cu iPage azi!

Cele mai bune site-uri de găzduire complet gratuite

 1. Wix
 2. Weebly
 3. WordPress.com
 4. Site-uri Google
 5. Platforma Google Cloud
 6. Servicii Web Amazon

6. Wix

Wix

Wix este un constructor gratuit de site-uri care vă permite să porniți rapid un site de la început. Cel mai bun lucru despre Wix este că nu trebuie să înveți nicio tehnică a găzduirii site-ului tău. Puteți pur și simplu să vă înscrieți la Wix și să începeți să construiți site-ul pe care l-ați dorit întotdeauna cu ajutorul constructorului drag and drop.

Planul gratuit nu vă permite să utilizați un nume de domeniu personalizat, cum ar fi IsItWP.com sau WPBeginner.com. Aceasta va arăta adresa URL a site-ului dvs.: https://username.wixsite.com/sitename

Pentru a conecta un nume de domeniu personalizat, va trebui să faceți upgrade la un cont premium.

Citiți recenzia noastră completă pentru Wix și vedeți cum diferă Wix de WordPress.

Începeți cu Wix azi!

7. Weebly

Weebly

Weebly este un alt popular constructor de site-uri gratuit, care acum face parte din suita de produse Square. Indiferent dacă doriți să construiți un site sau un magazin online, Weebly face foarte ușor să îl lăsați în câteva minute.

Planul gratuit Weebly vă permite să construiți un site web de bază. Site-ul dvs. gratuit va fi găzduit pe un subdomeniu weebly.com. Site-ul dvs. va avea, de asemenea, un link Weebly în subsol.

Pentru funcții avansate precum configurarea domeniului personalizat, magazinul de comerț electronic, statisticile site-ului și e-mail marketingul, puteți face upgrade la un plan premium.

Citiți recenzia noastră completă Weebly.

Începeți cu Weebly astăzi!

8. WordPress.com

platforma de bloguri wordpress.com

WordPress.com este o platformă gratuită de blogging care vă ajută să construiți cu ușurință un blog sau un site de la început. Spre deosebire de alți constructori de site-uri gratuite, WordPress.com oferă 3 GB spațiu de stocare, zeci de teme gratuite și toate celelalte funcții esențiale la care vă puteți gândi.

Site-ul gratuit va fi găzduit pe un subdomeniu WordPress.com și va fi extrem de optimizat pentru motoarele de căutare.

Planul lor premium vă permite să conectați un domeniu personalizat și chiar să integrați un magazin cu site-ul dvs. WordPress.com.

Începeți cu WordPress.com astăzi!

9. Site-uri Google

site-uri Google

Google Sites este o parte a GSuite și vă permite să creați un site web foarte personalizabil, prin colaborarea cu membrii echipei dvs. După cum spune Wikipedia: este un instrument structurat pentru crearea de pagini web și wiki oferite de Google.

Cu un cont Google standard, puteți crea gratuit cât de multe site-uri Google doriți. Singura captură este că site-ul dvs. va fi sub domeniul Google și adresa site-ului dvs. va arăta astfel: sites.google.com/view/yoursite

Pentru a utiliza un nume de domeniu personalizat, vă puteți înscrie pentru un cont GSuite.

Începeți astăzi cu GSuite și Google Sites!

10. Platforma Google Cloud

platforma google cloud

Google Cloud Platform este una dintre cele mai bune soluții de găzduire gratuite disponibile pe piață.

Cu Google Cloud Platform, puteți găzdui site-ul dvs. web pentru un proces gratuit care durează 12 luni. De asemenea, oferă un nivel întotdeauna gratuit, care oferă acces limitat la multe resurse comune GCP.

Cu toate acestea, rețineți că Google vă solicită informații despre cardul dvs. de credit atunci când vă înscrieți pentru a vă verifica identitatea și pentru a distinge clienții reali de roboți.

Începeți cu Google Cloud Platform!

11. Servicii Web Amazon

găzduire web

Dacă doriți să găzduiți un site web static pe un serviciu gratuit de găzduire web, atunci poate doriți să consultați Amazon Web Services (AWS). AWS oferă câteva tipuri diferite de planuri gratuite, cum ar fi întotdeauna conturi gratuite și conturi gratuite de 12 luni.

Contul gratuit AWS ar putea fi o soluție bună pentru utilizatorii care doresc să-și exploreze platforma și să-și stăpânească abilitățile tehnice.

Începeți cu AWS!

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să găsiți cel mai bun serviciu gratuit de găzduire web pentru site-ul dvs..

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și articolul nostru despre pornirea unui site web și diferența dintre VPS partajat și gazduire dedicată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map