6 cele mai bune servicii de găzduire Windows pentru anul 2020 (comparativ)

cele mai bune servicii de găzduire Windows


Căutați cei mai buni furnizori de găzduire Windows? Cu Windows Gazduire, puteți găzdui site-uri web bazate pe ASP.NET.

Windows Gazduire este cel mai bun pariu pentru dvs. dacă doriți să rulați servicii precum Exchange, Microsoft SQL Server sau alte produse de stivă Microsoft pentru site-ul dvs. Web.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune servicii de găzduire Windows pentru site-ul dvs. web.

Ce este Windows Gazduire? Este orice bun pentru site-uri WordPress?

Gazduirea Windows este o găzduire web care rulează pe un sistem de operare Windows.

Puteți presupune că aproape fiecare serviciu de găzduire web rulează pe un sistem de operare Linux dacă un sistem de operare nu este specificat explicit.

Gazduirea Windows este folosită în principal pentru a opera un site web care rulează cu tehnologie Windows, cum ar fi ASP.net.

Deși puteți găzdui un site WordPress cu un sistem de operare Windows, nu este recomandat din următoarele motive.

Gazduire Windows vs. Gazduire Linux: Care este bun pentru WordPress?

Haideți să aruncăm o privire la o comparație față în cap între găzduirea Windows și Linux.

 • suportabilitate: De obicei, gazduirea Linux este o opțiune de găzduire mai ieftină decât gazduirea Windows.
 • Configurare diferită: Configurarea WordPress pe Windows este complet diferită de cea a Linux. De exemplu, va trebui să actualizați fișierul web.config pentru a configura WordPress cu Windows, dar nu veți găsi acel fișier în configurarea WordPress WordPress.
 • Panou de control: Cel mai popular panou de control pentru gazduirea Linux este cPanel, în timp ce, pentru Windows, popularul panou de control este Plesk.

Majoritatea tutorialelor de configurare WordPress pe care le găsiți pe web se bazează pe găzduirea Linux. În plus, un serviciu de găzduire web WordPress bazat pe Linux este mult mai bun decât găzduirea Windows pentru site-urile WordPress.

Dacă doriți să găzduiți un site WordPress, alegeți un serviciu de găzduire WordPress cu una dintre distrosurile Linux ca sistem de operare. Dacă doriți mai degrabă să găzduiți un site web alimentat de orice tehnologii Windows, alegeți unul dintre serviciile de găzduire Windows de mai jos.

1. HostGator

Gazduire de ferestre Hostgator

HostGator este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire Windows care oferă toate funcțiile de găzduire Windows, inclusiv panoul de control Plesk, instrumente de administrare puternice, certificat SSL gratuit și asistența lor de găzduire premiată 24/7. Are planuri de găzduire comune partajate de Windows, care începe de la 4,76 USD pe lună. Pe baza planului pe care îl alegeți, puteți găzdui până la 5 nume de domeniu.

De asemenea, puteți configura cu ușurință contul dvs. de e-mail profesional cu câteva clicuri, configura și accesa e-mailurile dvs. de pe orice dispozitiv mobil și chiar puteți elimina spamul cu filtrele sale puternice de spam.

Prețurile încep de la 4,76 USD pe lună.

2. GoDaddy

Gazduire Windows Windows GoDaddy

GoDaddy este un hub unic atunci când vine vorba de a începe călătoria dvs. digitală. Fie un nume de domeniu, un serviciu de găzduire Windows sau un constructor de site-uri web, GoDaddy are soluția perfectă pentru afacerea dvs. GoDaddy are planuri uimitoare de găzduire Windows pentru a alege. Este livrat cu opțiuni excelente de stocare și are lățime de bandă nemodificată.

Planul de găzduire Windows al GoDaddy începe de la 5,99 USD pe lună. Veți obține SSL gratuit, un nume de domeniu gratuit pentru primul an, DNS premium și multe altele.

Prețul începe de la 5,99 USD pe lună.

3. Hostinger

găzduire ferestre hostinger

Hostinger este o altă companie care oferă unul dintre cele mai ieftine servicii de găzduire Windows VPS. Puteți alege propriul plan pe baza memoriei, stocării și lățimii de bandă de care aveți nevoie pentru site-ul dvs..

Pornind de la 2 GB, vă permite să aveți până la 16 GB memorie pentru site-ul dvs. Fiecare dintre aceste planuri vine cu suport dedicat chat live. Puteți avea, de asemenea, spațiu nelimitat de hardware și SSD, opțiuni de backup de date la nivel înalt pentru companii și multe altele. Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor, puteți recupera banii în termen de 30 de zile.

Prețurile încep de la 26 USD pe lună.

4. Gazduire A2

găzduire ferestre

A2 Gazduire este încă un serviciu de găzduire Windows care oferă planuri excelente de găzduire partajate Windows extrem de fiabile și super rapide. Acesta oferă un panou de control Plesk Onyx 17.8 ușor de utilizat, care este foarte ușor de utilizat. Puteți avea, de asemenea, un certificat SSL gratuit pentru a asigura siguranța site-ului dvs..

A2 oferă un transfer nelimitat și o soluție SSD completă pentru găzduirea fișierelor site-ului, a sistemului de operare și a bazei de date. Dacă site-ul dvs. este deja găzduit cu un alt serviciu, puteți obține serviciul gratuit de migrare. De asemenea, oferă un număr nelimitat de adrese de e-mail, memorie fizică și virtuală și multe altele.

Prețurile încep de la 3,70 USD pe lună.

5. Web lichid

Web lichid

Liquid Web este un nume popular atunci când vine vorba de oferirea de servicii de găzduire Windows administrate. Gazduirea Windows a companiei Liquid Web este disponibilă pentru servere dedicate și găzduire cloud VPS. În funcție de planul pentru care optați în opțiunea dedicată de găzduire, oferă lățime de bandă de la 8TB la 15 TB. Puteți avea, de asemenea, protecția serverului și remedierea malware împotriva tuturor planurilor. Pentru a vă păstra datele în siguranță, oferă și o opțiune excelentă de stocare a copiilor de rezervă.

Pentru găzduirea VPS în cloud, puteți avea până la 10 TB pentru toate planurile și 100 GB spațiu de stocare gratuit. Pentru a configura site-ul, adresa de e-mail etc., veți primi un tablou de bord intuitiv Plesk onyx. În funcție de planul pe care îl alegeți, puteți avea până la 200 GB spațiu pe disc SSD pentru datele dvs..

Prețurile încep de la 74 USD pe lună

6. Gazduire AccuWeb

AccuWeb oferă servicii de găzduire partajate premium pentru Windows și poate fi o opțiune excelentă atât pentru întreprinderile mici și mari. În funcție de planul pentru care optați, puteți avea până la 5 domenii în cont cu până la 150 de conturi de e-mail pentru fiecare domeniu. De asemenea, oferă 10 GB până la 50 GB stocare SSD.

După ce alegeți planul dvs., contul dvs. va fi activat instantaneu. Pentru a vă asigura că toate datele dvs. sunt în siguranță, compania vă va face backup automat pe site-ul dvs. în fiecare zi. Panoul de control Plesk vă permite să vă gestionați și să gestionați site-ul. Suporta PHP7.2x și oferă spațiu de stocare de 500 MB pentru fiecare bază de date de stocare SQL.

Asta e!

Acestea sunt unele dintre cele mai importante companii care oferă servicii puternice de găzduire Windows. După ce ați selectat găzduirea și numele de domeniu, nu uitați să configurați o pagină în curând pe site-ul dvs. Acest lucru vă va ajuta să începeți cu tactica de marketing și promovare și vă va permite să începeți să vă construiți lista de e-mailuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map