Bluehost vs. A2 Hosting Comarison (2020) – 1 Clear Winner!

BlueHost-vs-a2-hosting


Căutați cel mai bun furnizor de hosting WordPress? Încercați să decideți între Bluehost și A2 Hosting? Atât Bluehost cât și A2 Hosting vă permit să găzduiți site-ul dvs. WordPress cu ușurință. Dar unul trebuie să fie mai bun decât celălalt, nu?

În acest articol, vom oferi o comparație dintre capele de la A2 Hosting și Bluehost, astfel încât să puteți decide care este soluția potrivită pentru bugetul și nevoile dvs..

Bluehost vs. A2 Gazduire – Prezentare generală

Bluehost-register-domain-name-free

Bluehost este un furnizor de gazduire recomandat oficial de către WordPress.org. A fost fondată în 2003 și găzduiește în prezent peste un milion de site-uri web de pe tot globul.

Cu fiecare plan de găzduire, Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL gratuit. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru a-și încerca serviciul, fără riscuri.

A2 Gazduire

A2 Gazduire este o companie de găzduire lider pentru dezvoltatori, care oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul. De asemenea, vă permit să alegeți centrul de date preferat atunci când vă înscrieți la serviciile lor de găzduire.

Cel mai bun lucru este că A2 Gazduire oferă o garanție de returnare a banilor, evaluată în orice moment, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit.

Bluehost vs. A2 Gazduire – Viteza paginii și timpul de funcționare

Viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web. Aproape fiecare furnizor de hosting garantează viteze super rapide ale site-ului și disponibilitate mare a site-ului. Pentru a testa dacă Bluehost și A2 Hosting sunt în concordanță cu pasul lor, am decis să analizăm viteza paginilor și garanțiile de funcționare, prin înscrierea cu fiecare dintre ele și crearea a 2 site-uri de testare.

De asemenea, am instalat o temă WordPress, am adăugat conținut dummy și am încărcat câteva imagini pentru a reflecta un mediu live pe site-urile noastre web. Apoi, am efectuat câteva teste diferite de viteză cu următoarele instrumente:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

test de viteză bluehost

Conform testului nostru Pingdom, site-ul nostru de testare Bluehost a luat 689ms atunci când a fost testat din New York, ceea ce este mai rapid decât 94% din site-urile testate.

a2 găzduirea pingdom testului de viteză

Cu toate acestea, site-ul nostru de găzduire A2 a avut nevoie de încărcare de 1,28 secunde, ceea ce înseamnă că site-ul a fost doar mai rapid decât 84% din toate site-urile testate.

De asemenea, este important să analizăm dacă serverele de găzduire pot supraviețui unei creșteri în trafic. Pentru testul nostru de creștere a traficului, am folosit un instrument numit Load Impact. Am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre și am construit treptat până la 100 de vizitatori simultan pentru a vedea cum au funcționat serverele.

loadimpact bluehost

Conform testului nostru de impact Load, numărul de vizitatori în direct nu a avut niciun impact negativ asupra Bluehost.

A2 Test de test de sarcină

Pe de altă parte, site-ul nostru de testare de gazduire A2 a funcționat constant până când au fost în jur de 40 de vizitatori pe site. Site-ul a încetinit o perioadă și apoi a revenit la starea sa normală.

După testul Load Impact, am efectuat un test cu Bitcatcha pentru a monitoriza timpii de răspuns al serverului din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

teste de răspuns al serverului bluehost

Conform testului nostru Bitcatcha, performanțele generale ale Bluehost și A2 Hosting au fost amândouă clasificate C.

a2 care găzduiește testul bitcatcha

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs. A2 Hosting – Ușor de utilizat

Bluehost Panou de administrare nou

Pentru gestionarea conturilor de găzduire web, Bluehost și A2 Hosting oferă acces cPanel utilizatorilor. În plus, instalatorii lor cu un clic vă ajută să instalați rapid scripturi populare de site-uri precum WordPress, Joomla, Drupal etc..

A2 Gazduire cPanel

Dacă optați pentru găzduirea Windows cu Gazduire A2, atunci veți avea acces la Plesk pentru gestionarea contului dvs. de găzduire web.

Bluehost vs. A2 Gazduire – Caracteristici

Cu Bluehost, vă puteți aștepta la toate funcțiile esențiale de care aveți nevoie pentru a lansa site-ul dvs. web; incluzând lățimea de bandă neschimbată, instalatori cu un clic, un nume de domeniu gratuit și SSL.

Cu planul lor de găzduire partajat, puteți găzdui 1 site web și, cu un plan puțin mai scump, puteți găzdui site-uri web nelimitate și beneficiați de credite de marketing gratuite.

Prin comparație, A2 Hosting rămâne mai departe de curba din punct de vedere al caracteristicilor. Aruncăm o privire la câteva domenii în care A2 Hosting excelează în comparație cu Bluehost:

 • Oricând garanție de returnare a banilor: Dacă nu sunteți mulțumit de A2 Gazduire, puteți solicita o rambursare completă în termen de 30 de zile de la înregistrare. De asemenea, oferă o rambursare pro-evaluată pentru serviciile de gazduire neutilizate.
 • Mai multe opțiuni de găzduire: Spre deosebire de Bluehost, A2 Gazduire oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire. De exemplu, cu planurile VPS, acestea oferă un server neadministrat, server gestionat, server SSD cu reducere, server de bază etc..
 • Transfer gratuit de site: Cu fiecare plan de găzduire web, A2 Gazduire oferă migrare gratuită a site-ului.

Câştigător: Gazduire A2

Bluehost vs. A2 Gazduire – Suport și documentare

Bluehost oferă asistență 24/7 prin chat și telefon live. Pentru a se concentra pe furnizarea de asistență directă prin chat și telefon live, au întrerupt asistența bazată pe e-mail. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți prea ocupat să așteptați ca un agent să răspundă prin chat-ul live, nu veți putea rezolva interogarea de asistență.

A2 Gazduire oferă suport 24/7 prin 3 moduri: chat în direct, telefon și e-mail. Baza lor robustă de cunoștințe explică tot ceea ce trebuie să știi despre construirea unui site web cu A2 Hosting, pas cu pas.

Câştigător: Gazduire A2

Bluehost vs. A2 Gazduire – prețuri

Haideți să aruncăm o privire la o comparație față în cap între prețurile pentru diferite opțiuni de găzduire de la Bluehost și A2 Hosting:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / lună.2,75 USD / lună.19.95 / lună.19,99 USD / lună.79,99 USD / lună.
A2 Gazduire3,92 USD / lună.3,92 USD / lună.11,99 USD / lună.5 USD / lună.99,59 USD / lună.

Din tabel, puteți vedea că Bluehost oferă planuri de găzduire accesibile pentru servere partajate, WordPress și dedicate. Pentru VPS, planurile de gazduire A2 sunt mai ieftine datorită serviciului de găzduire neadministrat.

Planurile WordPress administrate de A2 Hosting sunt, de asemenea, mai ieftine decât cele ale Bluehost. Însă, în general, Bluehost oferă servicii de găzduire mai accesibile, în special pentru începători.

De asemenea, Bluehost a făcut lista noastră cu cele mai bune companii de găzduire web gratuită.

Câştigător: Bluehost

Recapitulare – Bluehost vs. A2 Gazduire

Credem că Bluehost este un furnizor de hosting mai bun în general decât A2 Hosting. Nu numai că Bluehost oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul, dar fac și întregul proces de bord super ușor.

Chiar dacă sunteți complet nou la găzduirea web, puteți lansa rapid un site în câteva minute fără a fi necesar să faceți referire la documentația acestora.

Când începeți, puteți simți că construirea unui site web este destul de costisitoare. Cu toate acestea, cu prețurile introductive scăzute ale Bluehost, puteți porni un site cu prețul de până la 2,75 USD. Puteți folosi, de asemenea, un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL.

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Gazduire Bluehost vs InMotion
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs Liquid Web

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun serviciu de găzduire web care îți îndeplinește obiectivele de buget și de afaceri. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și recenzia completă a Bluehost sau recenzia aprofundată A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map