Bluehost vs DreamHost 2020 (+ Rapoarte de testare a vitezei și uptime)

Bluehost Vs dreamhost


Doriți să știți ce găzduire web este cea mai bună alegere: Bluehost sau DreamHost? Atât Bluehost, cât și DreamHost sunt servicii populare de găzduire web pe piață. În comparația noastră NEVĂZUTĂ între DreamHost și Bluehost, vă vom ajuta să aflați cea mai bună alegere pentru bugetul și nevoile dvs..

Bluehost vs. DreamHost – Prezentare generală

Bluehost-register-domain-name-free

Bluehost și DreamHost sunt furnizori de găzduire web recomandate oficial de către WordPress.org. Bluehost a fost fondată în 2003 și a fost achiziționată de Endurance International Group în 2010. DreamHost a fost fondată în 1996 și este încă deținută și operată independent.

Dreamhost

Atât Bluehost, cât și DreamHost au multe în comun. De exemplu, opțiunile lor de găzduire utilizează gama de hosting ieftin, găzduire WordPress, hosting VPS, la propriul server dedicat și găzduire web compatibilă cu PCI. Acestea oferă, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit, 1-clic pe instalare WordPress și o reducere masivă la planurile de găzduire web.

Bluehost vs DreamHost – Viteză și Uptime

Viteza paginii și timpul de funcționare al serverului sunt cei mai importanți 2 factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Nimeni nu-i place un site web lent. De fapt, utilizatorii dvs. vor abandona site-ul dvs. dacă durează prea mult timp la încărcare. În plus, Google continuă să sublinieze rapiditatea algoritmilor de căutare, astfel încât este un factor esențial și pentru SEO.

Vezi acest articol despre viteza și performanța WordPress.

Uptime este un termen folosit pentru a descrie perioada în care site-ul dvs. web este disponibil și funcțional. De obicei, timpul de funcționare este exprimat ca procent din timpul total disponibil; „99.95%”, de exemplu.

Pentru a testa viteza și timpul de funcționare al serverelor de găzduire pentru comparația noastră DreamHost vs Bluehost, ne-am înscris cu ambele servere de hosting și am creat un site de testare cu WordPress. Pentru a reflecta mediul de producție, am instalat și o temă implicită WordPress, am adăugat conținut fals și am încărcat câteva imagini.

Am efectuat câteva teste cu următoarele instrumente de testare pe site-urile noastre:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

test de viteză bluehost

Conform Pingdom, site-ul nostru Bluehost a luat încărcarea de 689ms atunci când a fost testat din New York. Acest lucru este mai rapid decât 94% din site-urile testate.

test de viteză de vis

Site-ul nostru de test DreamHost s-a încărcat în mai puțin de jumătate de secundă, ceea ce este mai rapid decât 97% din toate site-urile testate.

Pentru a testa modul în care aceste servere de găzduire gestionează vizitatorii în timpul unei creșteri a traficului, am folosit un instrument de testare numit Impact de încărcare.

loadimpact bluehost

Pentru testul nostru Load Impact, am trimis câțiva utilizatori virtuali (VU) pe site-ul nostru și am construit treptat până la 100 de vizitatori simultan pentru a vedea cum le vor trata serverele. Atât site-urile noastre Bluehost cât și DreamHost s-au comportat bine, fără probleme.

teste de răspuns al serverului bluehost

Pentru testul nostru Bitcatcha, am analizat timpii de răspuns ai serverului de pe glob ignorând conținutul site-urilor noastre. Site-ul nostru de testare Bluehost a fost evaluat C de Bitcatcha, în timp ce site-ul DreamHost a fost evaluat A+.

dreamhost bitcatcha

Câştigător: DreamHost

Bluehost vs DreamHost – Ușor de utilizat

Bluehost-Dashboard-mail-meniu

Construit pe cPanel, Bluehost vine cu o interfață personalizată pentru a-ți gestiona cu ușurință site-ul și resursele de găzduire. Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, au redimensionat și tabloul de bord, astfel încât acum este mai ușor ca niciodată să îți funcționezi site-ul cu Bluehost.

dreamhost gestionează domenii

DreamHost, pe de altă parte, nu utilizează un tablou de bord cPanel (cel mai popular panou de control) pentru a gestiona contul de găzduire web. Dacă sunteți obișnuiți să utilizați cPanel, atunci va fi un pic de curbă de învățare de abordat înainte de a utiliza interfața DreamHost.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs DreamHost – Caracteristici

Bluehost oferă 4 planuri de găzduire diferite pentru găzduire partajată. Planul lor de bază vă permite să găzduiți un site web în timp ce planul Plus vă permite să găzduiți site-uri nelimitate.

Mai jos sunt câteva caracteristici pe care le puteți obține din planurile lor de găzduire partajate:

 • Lățime de bandă neschimbată
 • 200 $ oferta de marketing
 • Copie de rezervă a site-ului
 • IP dedicat

DreamHost oferă doar 2 planuri de găzduire pentru găzduire partajată: Starter și Unlimited. Singura diferență este că, cu Starter, puteți găzdui 1 site web și, cu Unlimited, puteți găzdui cât de multe site-uri doriți.

Cu toate acestea, nu furnizează oferte de marketing, copii de rezervă ale site-ului sau un IP dedicat cu vreunul dintre planurile lor de găzduire partajate.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs DreamHost – Suport și documentare

Echipa prietenoasă de asistență a Bluehost este disponibilă 24/7 prin chat live și telefon. Experții lor în WordPress pot rezolva rapid orice probleme legate de găzduire pe care le puteți avea. Ei nu mai oferă sprijin bazat pe bilete, în efortul de a se concentra pe furnizarea de asistență personală și directă prin telefon și chat.

În baza lor de cunoștințe, Bluehost are o gamă vastă de articole care vă vor ghida prin fiecare aspect al construirii unui site.

DreamHost oferă asistență doar prin chat live în intervalul 5:00 – 22:00 PST, 7 zile pe săptămână. Asta înseamnă că, dacă vă aflați într-un alt fus orar, rezolvarea problemelor dvs. de găzduire prin chat-ul live ar putea fi o problemă. Și mai rău, asistența telefonică nu este oferită gratuit. Deși sunt disponibile solicitări de retur, va trebui să vă abonați separat, fie efectuând o plată unică sau achiziționând un abonament lunar..

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs DreamHost – prețuri

Atât Bluehost, cât și DreamHost oferă o gamă vastă de opțiuni de găzduire care corespund bugetului și cerințelor dumneavoastră. Pentru găzduire la prețuri accesibile, puteți alege unul dintre planurile lor de găzduire partajate. Pe măsură ce site-ul dvs. crește, vă puteți actualiza găzduirea la VPS sau chiar la un server dedicat.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra diferitelor lor opțiuni de găzduire:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / lună.2,75 USD / lună.19.95 / lună.19,99 USD / lună.79,99 USD / lună.
DreamHost2,59 USD / lună.2,59 USD / lună.16,95 USD / lună.13,75 USD / lună.169,00 USD / lună.

În comparație cu DreamHost, planurile introductive ale Bluehost sunt ceva mai scumpe. Cu toate acestea, după perioada de introducere a prețurilor, reînnoirile Dreamhost vor avea prețuri la prețul regulat complet, care este mai mare decât cel al Bluehost. Dacă sunteți în căutarea unei soluții accesibile, pe termen lung, Bluehost este cel mai bun pariu.

De asemenea, puteți economisi imens pe Bluehost plătind anual.

Câştigător: Bluehost

Bluehost este, de asemenea, cea mai bună selecție pentru cel mai bun gazduire web canadian.

Recapitulare – Bluehost vs DreamHost

Bluehost și DreamHost sunt 2 furnizori de hosting populari pe piață. Ambii sunt furnizorii de găzduire recomandate oficial de către WordPress.org.

Din comparația noastră, am descoperit că Bluehost este cel mai bun gazduire web pentru oricine dorește să construiască un site web, indiferent de dimensiunea site-ului și bugetului lor.

De asemenea, doriți să consultați comparațiile experților noștri,

 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs Liquid Web
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți între Bluehost și DreamHost. Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră Bluehost completă și revizuirea DreamHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map