Bluehost vs InMotion Hosting (2020): Iată Câștigătorul!

Bluehost Vs găzduire de imobile


Doriți să comparați Bluehost și InMotion Hosting? Bluehost și InMotion Hosting sunt 2 dintre cei mai populari furnizori de găzduire web acolo. În comparația noastră NEVĂZUȚĂ între InMotion Hosting și Bluehost, vă vom ajuta să aflați cea mai bună alegere pentru bugetul și nevoile dvs..

Bluehost vs InMotion Hosting – Prezentare generală

Bluehost-wordpress-hosting

Bluehost este unul dintre cei mai importanti furnizori de gazduire web pe piata. De asemenea, sunt un furnizor de gazduire recomandat oficial de către WordPress.org. Acestea oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv partajat, VPS, dedicat, hosting WordPress etc.

Bluehost se străduiește în mod constant pentru excelență, îmbunătățind în mod regulat infrastructura hardware a serverului și oferind tehnologii de vârf pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este cât se poate de rapid.

recenzie de găzduire de imobile

InMotion Hosting este un alt furnizor principal de găzduire web. Cel mai bun lucru despre InMotion Hosting este faptul că oferă o mulțime de caracteristici de dorit și un suport excelent pentru clienți. De asemenea, oferă o garanție de restituire de 90 de zile de neegalat pentru a-și încerca serviciul fără riscuri.

S-au asociat cu Arbori pentru viitor, o organizație non-profit dedicată compensării amprentelor de carbon prin plantarea copacilor. Aceștia au deschis un centru de date verzi în Los Angeles, în efortul de a face ecologii și de a-și reduce amprenta de carbon.

Bluehost vs InMotion Hosting – viteză & Uptime

Viteza site-ului web și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Viteza paginii contează pentru că nimănui nu-i place un site web lent. Utilizatorii dvs. vor abandona site-ul dvs. dacă durează mult timp la încărcare. Uptime este un termen folosit pentru a descrie perioada în care site-ul dvs. web este disponibil și funcțional. Nu mai vorbim, dacă site-ul dvs. web nu este disponibil 24/7, acesta vă va înrăma afacerea și reputația.

Pentru a verifica dacă Bluehost și InMotion Hosting își îndeplinesc promisiunile și hype-ul de funcționare, ne-am înscris cu ambele servicii de hosting și am construit un site de testare cu WordPress pe fiecare cont de gazduire. Pentru a reflecta un mediu live pe site-ul nostru de testare, i-am adăugat conținut dummy (inclusiv imagini).

Am folosit următoarele instrumente pentru a efectua experimente de viteză și uptime pe site-urile noastre de testare:

 • Pingdom: Pentru a analiza timpul de încărcare a paginii site-urilor noastre de testare.
 • Impactul sarcinii: pentru a vedea cum se comportă site-urile noastre de testare în timpul unei creșteri a traficului.

test de viteză bluehost

Conform Pingdom, site-ul nostru Bluehost a luat încărcarea de 689 ms când a fost testat din New York. Este mai rapid decât 94% din site-urile testate.

InMotion Hosting test pingdom

Site-ul nostru de găzduire InMotion a luat 982 ms la încărcare, care este mai rapid decât 90% din site-urile testate.

Pentru a obține întreaga imagine a performanței serverului, am decis, de asemenea, să testăm site-urile noastre de testare cu Load Impact. Cu Load Impact, am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre web și am construit până la 100 de vizitatori simultan pentru a monitoriza modul în care serverele ar gestiona-l.

loadimpact bluehost

După cum vedeți, pentru site-ul nostru Bluehost, o creștere a traficului nu a avut niciun impact negativ asupra timpului de răspuns. Cu toate acestea, site-ul nostru de găzduire InMotion a funcționat numai bine până a ajuns la 25 de utilizatori. După aceea, a încetinit semnificativ. Performanța serverului lor nu a fost consecventă pe parcursul testului.

încărcarea cu impact minim

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Ușor de utilizat

Bluehost-Dashboard-mail-meniu

Bluehost își revigorează constant experiența de bord, făcând ușor pentru oricine să-și dea drumul site-ului WordPress cu ușurință, indiferent de competența lor. Acestea oferă chiar și un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL, astfel încât chiar și un începător absolut poate lansa rapid un site web fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la costurile de pornire scandalos..

Toate planurile Bluehost vin cu un cPanel pentru a vă gestiona contul de găzduire web. cPanel este cel mai popular panel de control de găzduire web din lume. Cu cPanel, puteți gestiona fișiere de găzduire web, domenii și baze de date toate dintr-un singur loc.

Panoul de control InMotion

În mod similar, InMotion Gazduire oferă și un cont cPanel tuturor utilizatorilor lor. La fel ca Bluehost, InMotion Gazduire oferă, de asemenea, instalatori cu 1 clic pentru WordPress, Joomla și Drupal.

Cu toate acestea, în ceea ce privește ușurința de utilizare, credem că Bluehost iese în evidență datorită experienței extraordinare la bord pe care o oferă utilizatorilor WordPress. După înregistrare, Bluehost vă îndrumă prin toate aspectele legate de configurarea unui site web, inclusiv instalarea WordPress, instalarea unei teme, recomandarea câtorva plugin-uri obligatorii și multe altele.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Caracteristici

Când vine vorba de funcții, InMotion Hosting atrage kilometri înaintea Bluehost. Desigur, Bluehost vă oferă toate caracteristicile standard de găzduire, cum ar fi lățimea de bandă nelimitată, SSL gratuit, instalator cu 1 clic, etc. Cu toate acestea, InMotion Hosting este mai presus de toate.

Aruncăm o privire la câteva funcții de găzduire InMotion pe care nu le veți găsi la Bluehost:

 • Drag and drop builder: BoldGrid este un constructor de site-uri construit pe WordPress de InMotion Hosting.
 • Alegeți un centru de date: Când vă înscrieți la un plan de găzduire, vă permit să alegeți centrul de date unde doriți să găzduiți site-ul.
 • Transfer gratuit de site: De asemenea, oferă un transfer gratuit de site-uri în caz de inactivitate atunci când vă înscrieți la serviciul lor de găzduire.
 • 90 zile garanție înapoi: Pe lângă funcțiile lor, vă permit să încercați serviciul lor timp de 90 de zile fără riscuri, în timp ce Bluehost oferă doar o garanție de 30 de zile.

Câştigător: Gazduire InMotion

Bluehost vs InMotion Hosting – Suport și documentare

Bluehost oferă asistență 24/7 prin chat și telefon live. Au întrerupt suportul bazat pe bilete pentru a se concentra mai mult pe furnizarea de asistență directă clienților.

Dimpotrivă, InMotion Gazduire oferă 24/7/365 suport tehnic bazat pe SUA prin telefon, chat în direct, e-mail / bilete și chiar Skype! Pe lângă publicarea și actualizarea articolelor din baza lor de cunoștințe, încarcă regulat tutoriale video pe YouTube pentru a răspunde la întrebările frecvente ale utilizatorilor lor.

Câştigător: Gazduire InMotion

Bluehost vs InMotion Hosting – stabilirea prețurilor

InMotion Planurile de găzduire sunt ușor costisitoare în comparație cu Bluehost. Cu toate acestea, cu planul lor de pornire, InMotion Gazduire vă permite să construiți 2 site-uri web; în timp ce Bluehost vă permite să găzduiți doar unul.

Iată o comparație detaliată a prețurilor pentru diferite servicii de găzduire oferite de cele două companii de găzduire web:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / lună.2,75 USD / lună.19.95 / lună.19,99 USD / lună.79,99 USD / lună.
Gazduire InMotion3,99 USD / lună.4,99 USD / lună.19,99 USD / lună.105,69 USD / lună.

Desigur, dacă căutați cea mai accesibilă soluție, Bluehost este cel mai bun pariu.

Câştigător: Bluehost

Recapitulare: Bluehost vs InMotion Hosting

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de găzduire la prețuri accesibile, care să conțină toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie și să nu compromită viteza, atunci vă recomandăm Bluehost. Indiferent de competența dvs., veți găsi ușor să începeți un nou site web cu Bluehost datorită fantasticului lor experiență la bord.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui furnizor de găzduire web care să includă o mulțime de funcții suplimentare, cum ar fi constructorul drag and drop, alegerea centrului de date și asistență excelentă pentru clienți, atunci vă recomandăm să alegeți InMotion Hosting.

Ați dori, de asemenea, să consultați comparațiile noastre,

 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs Liquid Web
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să decideți ce furnizor are serviciile de găzduire potrivite pentru nevoile dvs. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați recenzia noastră completă Bluehost sau recenzia noastră aprofundată InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map