Cea mai bună gazduire ecologică: Top 5 companii ecologice de găzduire web

Cele mai bune companii de gazduire ecologică


Căutați cele mai bune companii de hosting verde?

Companiile de găzduire web ecologice sau ecologice se bazează pe resurse de energie regenerabilă pentru a alimenta centrele de date. Cu excepția acestui lucru, funcționează la fel ca și companiile tradiționale de găzduire web.

Astăzi, centrele de date reprezintă 2% din emisiile de carbon din lume și este de așteptat să crească până la 20%, la fel ca Statele Unite ale Americii, până în 2040. Dacă sunteți un iubitor al naturii, atunci este posibil să doriți să alegeți un mediu verde companie de găzduire care are angajamentul de a reduce amprenta de carbon.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune companii de gazduire ecologică pentru iubitorii de mediu și natură.

Ce este Gazduirea Verde?

Gazduirea ecologică funcționează la fel ca un furnizor tipic de găzduire web și oferă tot setul de funcții de găzduire care te ajută să îți funcționezi site-ul. Cu toate acestea, diferența majoră este că gazduirea ecologică folosește surse de energie regenerabile, ceea ce lasă mai puțin amprenta de carbon.

Serverele de găzduire web o cantitate uriașă de energie pentru a rula serverele, camerele de control a serverului și configurațiile de securitate. Pentru un mediu de găzduire verde, puterea este preluată de la turbine eoliene sau din alte resurse de energie regenerabilă.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune companii de hosting verde unde vă puteți găzdui site-ul.

1. GreenGeeks

GreenGeeks Green Gazduire

GreenGeeks este cea mai populară companie de gazduire web ecologică de pe piață. Aceștia susțin că redau de 3 ori puterea consumată rețelei sub formă de energie regenerabilă.

Gazduirea GreenGeeks oferă găzduire ieftină, găzduire dedicată serverului, găzduire VPS și planuri de găzduire pentru revânzători. Cu o opțiune de scalabilitate flexibilă, puteți porni de la un server cu costuri reduse și puteți trece la un plan mai mare conform cerințelor dvs..

Veți obține, de asemenea, tablouri de stocare SSD. Deoarece SSD nu are piese mobile, se dovedește că îmbunătățește performanța site-ului dvs. decât un site web care utilizează un spațiu de stocare HDD tipic. În plus, puteți utiliza asistența pentru clienți 24/7 pentru a rezolva problemele pe care le aveți.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă de găzduire GreenGeeks!

Preț: Prețul de pornire este de 2,95 USD pe lună. Cu fiecare plan, veți primi un nume de domeniu gratuit și o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

Începeți cu GreenGeeks acum

2. HostGator

HostGator

HostGator este o companie lider de gazduire ecologică care alimentează serverele cu resurse de energie regenerabile. Este livrat cu un program de instalare WordPress cu 1 clic, un constructor gratuit de site-uri și o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Cu spațiul de disc și lățimea de bandă nelimitată, puteți fi sigur că găzduirea dvs. web este într-o mână sigură. De asemenea, oferă conturi de email nelimitate pentru a configura e-mailuri pentru echipe mari.

Gazduirea web HostGator are un panou de control simplu pentru a gestiona resursele site-ului dvs. web. În plus, utilizatorii WordPress obțin credite de publicitate gratuite și instrumente de blog pentru a vă dezvolta site-ul la nivelul următor.

Pentru mai multe detalii, trebuie să consultați recenzia noastră completă de găzduire HostGator.

Prețul: Prețul de pornire este de 2,08 USD pe lună. Fiecare plan vine cu un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Începeți cu HostGator acum

3. Gazduire InMotion

Gazduire InMotion

InMotion Hosting este o companie premium de hosting verde care administrează centre de date verzi. Ei folosesc metoda avansată de răcire verde care necesită mai puține surse de energie.

De asemenea, compania de găzduire a făcut parteneriat cu Copaci pentru viitor să plantăm 5000 de copaci ca parte a eco-strategiei lor. InMotion Gazduire se concentrează pe surse de energie regenerabile și refolosibile pentru rularea serverelor lor.

În plus, beneficiați de găzduire web rapidă, lățime de bandă nelimitată, transfer gratuit de site-uri, plugin automat de rezervă și licență Jetpack gratuită. Cu asistența de chat live 24/7, puteți găsi întotdeauna pe cineva care să vă ajute să vă configurați site-ul.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați recenzia noastră completă de gazduire InMotion.

Preț: Utilizatorii IsItWP pot obține un preț redus de 4,99 USD pe lună. De asemenea, veți primi conturi de e-mail nelimitate cu un domeniu, constructor de pagini BoldGrid și garanție de returnare a sumelor de 90 de zile.

Obțineți InMotion Hosting acum

4. DreamHost

DreamHost

DreamHost este o companie de hosting verde rapidă și fiabilă. Oferă un mediu de gazduire ecologic și ecologic pentru a proteja natura de surse nocive de energie.

Centrele lor de date utilizează infrastructura de răcire de înaltă eficiență, procesoarele de economisire a energiei și energia regenerabilă. De asemenea, își operează locurile de muncă cu sisteme avansate de control al luminii, iluminare CFL și instalații certificate.

Dacă te uiți la funcțiile lor de găzduire web, DreamHost oferă planuri dedicate de găzduire server, hosting VPS și planuri de găzduire WooCommerce. Este ușor de configurat și vine cu un constructor de site-uri încorporat pentru a lansa rapid site-ul.

Pentru mai multe detalii, trebuie să consultați recenzia noastră completă de găzduire DreamHost.

Preț: Prețul de pornire este de 2,59 USD pe lună. Beneficiile suplimentare includ un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit și o garanție de înapoiere de 97 de zile.

Obțineți DreamHost acum

5. Gazduire A2

A2 Gazduire

A2 Hosting este o altă companie populară de gazduire ecologică, cu un mediu server verde și natural. Este livrat cu mai multe tipuri de găzduire web, inclusiv găzduire ieftină, găzduire dedicată serverului, găzduire revânzători, găzduire partajată, găzduire VPS și găzduire Windows.

De asemenea, oferă o soluție de găzduire WordPress administrată, ceea ce înseamnă că vă puteți baza pe echipa lor pentru a configura site-urile dvs. WordPress și vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs..

Obțineți setările preconfigurate de securitate și viteză pentru a depăși concurenții. A2 Gazduire vă oferă o instalare automată a WordPress, ceea ce înseamnă că puteți selecta o temă și puteți începe imediat.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă de găzduire A2.

Prețul: Prețul de pornire este 3,92 USD pe lună. De asemenea, veți primi migrație gratuită a site-ului web, certificat SSL gratuit și garanție de restituire a banilor, evaluată în orice moment.

Începeți cu găzduirea A2 acum

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune companii de hosting verde. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți obține gratuit teme StudioPress premium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map