Cele mai bune companii de găzduire electronică din 2020 (recenzii reale)

cele mai bune servicii de găzduire e-commerce


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire online pentru comerțul online? Pentru a oferi clienților dvs. o experiență de cumpărături rapidă înflăcărată, găzduirea dvs. de comerț electronic trebuie să fie adaptată pentru performanțe ridicate.

Chiar și o întârziere de o secundă ar putea scădea conversiile cu 7 la sută, astfel încât este esențial pentru dvs. să alegeți cea mai bună găzduire de comerț electronic care nu compromite viteza sau performanța. În acest articol, vă vom prezenta cele mai bune companii de găzduire online pentru a vă gestiona magazinul online.

Alegerea serviciului de găzduire a comerțului electronic corect

Platformele magazinelor de comerț electronic pot fi aplicații grele cu resurse. Dacă sunt lăsate neautorizate, vor consuma mai multe resurse de server, încetinind întregul magazin; care, la rândul său, afectează negativ linia de jos.

Găzduirea poate să nu fie zona dvs. de expertiză, dar, în calitate de comerciant de comerț electronic, este important să știți la ce ar trebui să vă așteptați de la un furnizor de servicii de comerț electronic, ca standard încă de la început.

 • Instalare cu 1 clic: verificați dacă furnizorul dvs. de găzduire eCommerce acceptă instalarea cu 1 clic a aplicației dvs. preferate de comerț electronic.
 • Certificat SSL: SSL vă permite să protejați datele clienților, deoarece acestea sunt transmise către și de pe serverul web.
 • Conformitate PCI: Primul pas pentru îndeplinirea standardului PCI (Industry Card Card de plată) este instalarea unui certificat SSL. În plus față de SSL, va trebui să vă găzduiți magazinul online în siguranță la un furnizor de găzduire web compatibil PCI pentru a accepta plățile cu cardul de credit.
 • Actualizări și copii de rezervă: alegeți un furnizor de găzduire care oferă copii de rezervă ori de câte ori aveți nevoie de ele, astfel încât să vă puteți reveni datele la stadiul normal în cele mai grave cazuri.

Top 7 Cele mai bune servicii de găzduire comerț electronic

 1. SiteGround Cloud
 2. BigCommerce
 3. Motor WP
 4. Shopify
 5. Bluehost WooCommerce
 6. HostGator Cloud
 7. VPS Web Liquid

1. SiteGround Cloud – Gazduire ieftină de comerț electronic

găzduire de cloud site-uri

SiteGround este unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire a comerțului electronic, cu peste 1,9 milioane de domenii de pe tot globul. În timp ce puteți începe un magazin de comerț electronic cu oricare dintre planurile de găzduire web, vă recomandăm opțiunile de găzduire în cloud sau opțiunile de găzduire WooCommerce.

Serviciul lor de găzduire cloud este optimizat pentru cele mai populare aplicații de comerț electronic, cum ar fi Magento; și aplicații de creare de site-uri, cum ar fi WordPress. Gazduirea Cloud a SiteGround este cea mai bună alegere dacă doriți să construiți un magazin de comerț electronic greu de resurse. În timp ce planul lor de găzduire WooCommerce oferă spațiu web de 10 GB, planul lor cloud oferă spațiu de stocare de 40 GB.

În mod alternativ, puteți construi și un magazin de comerț electronic cu opțiunea lor de găzduire WooCommerce, care este ieftină și vă oferă un tip de mediu de găzduire partajat.

De asemenea, consultați comparațiile de găzduire a comerțului electronic,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs Web Liquid
 • SiteGround vs Bluehost

Prețuri: 80 USD pe lună

Citiți recenzia noastră completă SiteGround »

2. BigCommerce – Platforma de găzduire eCommerce găzduită

bigcommerce
BigCommerce este o platformă găzduită pentru construirea de magazine eCommerce și piețe online. Spre deosebire de alte soluții de găzduire a comerțului electronic, BigCommerce nu vă solicită să cunoașteți tehnicile construirii unui magazin online. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la un plan de găzduire BigCommerce, să creați și să listați produsele dvs. și să începeți să le vindeți clienților dvs..

În comparație cu Shopify, BigCommerce vă oferă mai multe caracteristici ieșite din comun, cum ar fi opțiunea lor SEO. Dacă sunteți o afacere în creștere, cel mai probabil planul Gold va fi alegerea potrivită pentru dvs., deoarece permite produse, stocare și lățime de bandă nelimitate..

Puteți chiar integra BigCommerce în site-ul dvs. WordPress. În acest fel, vă puteți gestiona conținutul cu WordPress și să vă gestionați magazinul de comerț electronic cu contul dvs. Bigcommerce. De asemenea, consultați această comparație între BigCommerce și WooCommerce.

Prețuri: 29,95 USD pe lună

3. Motorul WP – Gazduire de comerț electronic gestionat

Motor WP
WP Engine este un furnizor de hosting găzduit centrat pe WordPress. Spre deosebire de un furnizor de găzduire eCommerce tipic gestionat, WP Engine vă oferă o serie de soluții de performanță și integrare pentru a construi și a implementa magazine de comerț electronic de înaltă performanță.

WP Engine este parteneriat cu Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a vă ajuta să construiți un magazin de comerț electronic rapid și scalabil cu WordPress.

Ați dori, de asemenea, să consultați comparațiile noastre,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Gazduire
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Gazduire
 • WP Engine vs GreenGeeks

Prețuri: 24,50 USD pe lună (de obicei 35 / lună.)

Citiți recenzia noastră completă WP Engine »

4. Shopify – găzduire comerț electronic e-commerce

Shopify

La fel ca BigCommerce, Shopify este, de asemenea, o platformă găzduită de comerț electronic care permite comercianților începători să înceapă o afacere de comerț electronic. Shopify oferă teme mai atractive decât concurenții săi.

Avantajele utilizării Shopify asupra altor furnizori de servicii de comerț electronic sunt:

 • Construiește rapid și ușor un magazin uimitor, fără să cunoști tehnicile găzduirii de comerț electronic.
 • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreruperile din trafic pe măsură ce vă dezvoltați afacerea. Puteți face upgrade cu ușurință la un plan superior pentru funcții avansate.
 • Shopify acceptă mai multe gateway-uri de plată pentru a accepta plăți online.

De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră completă de alternative Shopify și concurenți.

Prețuri: 29 dolari pe lună

Puteți chiar integra Shopify cu WordPress.

Citiți recenzia noastră completă Shopify »

5. Bluehost WooCommerce

Planul de găzduire Bluehost WooCommerce

Dacă doriți să construiți un magazin de comerț electronic creat de WordPress + WooCommerce, atunci alegeți planul de găzduire WooCommerce de Bluehost. Cu Bluehost, puteți construi un magazin online complet personalizabil, alimentat de WooCommerce.

Toate planurile includ instalarea automată a unui clic WooCommerce, 1 nume de domeniu gratuit și o adresă IP dedicată. De asemenea, oferă un magazin online gratuit care a creat un apel.

Ați dori să citiți articolele noastre despre:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Gazduire Bluehost vs InMotion
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Gazduire
 • Bluehost vs Liquid Web

Prețuri: 6,95 USD pe lună (de obicei 13,99 USD / lună.)

Citiți recenzia noastră Bluehost completă »

6. HostGator Cloud – găzduire comerț electronic pentru magazinele în creștere

găzduire cloud hostgator

HostGator Cloud hosting este probabil cel mai bun serviciu de găzduire eCommerce pentru un magazin online în creștere. Gazduirea lor cloud permite ca cererile dinamice de comerț electronic să fie procesate rapid.

Gazduirea HostGator Cloud este, de asemenea, cu 4x mai scalabilă decât găzduirea partajată, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru creșterea magazinelor online. Ori de câte ori așteptați un volum mare de trafic către magazinul online, puteți acumula resursele din cloud doar cu câteva clicuri.

Puteți consulta comparațiile de găzduire a comerțului electronic:

 • HostGator vs. WP Engine
 • HostGator vs. Liquid Web

Prețuri: 4,95 USD pe lună (45% reducere)

Citiți recenzia noastră completă HostGator »

7. Liquid Web VPS – Găzduire comerț electronic de comerț electronic la nivel de întreprindere

lichid vps web

Liquid Web este un furnizor de hosting complet gestionat care oferă găzduire la nivel de întreprindere la prețuri pe care le puteți permite. Pentru a începe un magazin online, vă recomandăm să alegeți planul lor de găzduire VPS.

Toate planurile de găzduire sunt instalate cu 1 clic al celor mai populare pachete de comerț electronic, precum Magento, Prestashop, Open Cart și X-Cart. Se asigură că site-ul dvs. de comerț electronic respectă standardele PCI.

În mod alternativ, puteți alege opțiunea lor de găzduire WooCommerce, dacă doriți să construiți un magazin de comerț electronic pe WordPress + WooCommerce.

Prețuri: 59 USD pe lună

Citiți recenzia noastră completă despre Liquid Web »

Recapitulare: Cele mai bune companii de găzduire a comerțului electronic

După examinarea noastră, considerăm că găzduirea SiteGround Cloud este cea mai bună alegere pentru majoritatea magazinelor de comerț electronic. Gazduirea SiteGround Cloud oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți funcționa magazinul online. Serviciul lor de găzduire din clasa întreprinderii vă permite chiar să vă actualizați resursele serverului în timpul vârfurilor de trafic, fără repornire.

Dacă preferați să mergeți cu o platformă de eCommerce găzduită, BigCommerce ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. Nu numai că oferă mai multe caracteristici excepționale decât concurenții lor, dar nu percepe și comisioane de tranzacție.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map