Comparație Bluehost vs. GreenGeeks (2020) – 1 Clear Winner

BlueHost-vs-Greengeeks


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire? Bluehost și GreenGeeks sunt 2 dintre cei mai buni furnizori de hosting. Dar care este cu adevărat cel mai bun serviciu de găzduire web: Bluehost sau GreenGeeks?

Deoarece nu toate serviciile de găzduire web sunt create egale, este important pentru dvs. să înțelegeți cum acești 2 furnizori de hosting sunt diferiți unul de celălalt, în ceea ce privește planurile și caracteristicile de stabilire a prețurilor, înainte de a vă alege. Comparația noastră imparțială dintre HostGator și GreenGeeks, te vom ajuta să decizi care este alegerea perfectă pentru site-urile tale web.

Bluehost vs. GreenGeeks – Prezentare generală

Bluehost-wordpress-hosting

Bluehost este unul dintre furnizorii de găzduire recomandați oficial de către WordPress.org. Opțiunile de găzduire ale companiei Bluehost oferă o gamă variată de la găzduire ieftină până la găzduire WordPress, până la un server dedicat cu drepturi depline.

Ele oferă 3 opțiuni diferite de găzduire centrată pe WordPress: găzduire partajată WordPress, găzduire WordPress administrată și găzduire WooCommerce.

greengeeks-web-hosting

GreenGeeks este unul dintre cei mai importanti furnizori de gazduire web ecologici de pe piata. Pe lângă faptul că oferă clienților o experiență de găzduire web super rapidă, ei s-au angajat, de asemenea, să compenseze amprentele de carbon produse de centrele lor de date.

Indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți, veți primi stocare SSD (Solid State Drive), care s-a dovedit a fi de 2 ori mai rapid decât hard disk-urile (HDD). Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de serviciul lor, puteți solicita o rambursare completă în termen de 30 de zile de la abonamentul dvs. de găzduire

Bluehost vs. GreenGeeks – Viteza paginii și timpul de funcționare

Bluehost se străduiește constant pentru excelență, îmbunătățind în mod regulat infrastructura hardware a serverului. Folosesc tehnologii lider în industrie, precum KVM și OpenStack, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este cât se poate de rapid.

GreenGeeks, pe de altă parte, vă oferă unele dintre cele mai bune tehnologii de viteză dezvoltate in-house, cum ar fi PowerCacher, care servește aplicația dvs. eficient și garantează timpii de încărcare rapidă a paginilor pentru vizitatorii dvs. De asemenea, oferă integrare gratuită CloudFlare CDN pentru a accelera site-ul.

Pentru a pune la încercare garanțiile de găzduire web ale Bluehost și GreenGeeks, am decis să efectuăm câteva experimente diferite de viteză și performanță pe serverele lor de găzduire.

Pentru a efectua testele, ne-am înscris cu ambele servicii de găzduire, am creat un site WordPress pe fiecare și am instalat o temă implicită pe site-urile noastre. Pentru a reflecta un mediu de producție, am publicat conținut manechin și am încărcat câteva imagini.

test de viteză bluehost

Conform Pingdom, site-ul nostru Bluehost a luat încărcarea de 689ms atunci când a fost testat din New York. Acest lucru este mai rapid decât 94% din site-urile testate. Durata de încărcare a site-ului nostru GreenGeeks a fost puțin mai mare: a fost nevoie de 697ms pentru a încărca site-ul.

Test de viteză GreenGeeks

După testele noastre Pingdom, am efectuat un test cu Load Impact pentru a examina modul în care serverele noastre de găzduire au gestionat o creștere a traficului.

loadimpact bluehost

Potrivit Load Impact, performanța Bluehost a rămas aceeași indiferent de numărul de vizitatori.

GreenGeeks loadimpact

Pentru site-ul nostru GreenGeeks, au existat câteva mici vârfuri în timpul de încărcare, ceea ce înseamnă că site-ul a încetinit ușor.

După testele noastre Load Impact, am folosit un instrument numit Bitcatcha pentru a analiza timpii de răspuns a serverului din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

teste de răspuns al serverului bluehost

Potrivit Bitcatcha, site-urile noastre Bluehost și GreenGeeks au fost amândouă cotate C.

Timp de răspuns GreenGeeks

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Ușor de utilizat

Bluehost-Dashboard-mail-meniu

Cel mai bun lucru despre Bluehost este că îl fac foarte ușor pentru oricine să lanseze un nou site web. Cu bordul lor ghidat, puteți instala cu ușurință WordPress pe contul de găzduire web, puteți alege o temă WordPress și instalați plugin-uri WordPress recomandate. Întregul proces este rapid și nedureros.

GreenGeeks cpanel

Experiența la bord a GreenGeeks nu este la fel de elegantă ca și Bluehost. Acestea fiind spuse, nu este dificil să începeți cu GreenGeeks, datorită documentației lor extinse; durează puțin. De asemenea, oferă un constructor de site-uri excelent pentru a crea site-ul dvs. așa cum doriți, fără a angaja un dezvoltator.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Caracteristici

Când vine vorba de funcții, atât Bluehost, cât și GreenGeeks au multe în comun, cum ar fi stocarea SSD, un nume de domeniu gratuit, cu o achiziție a unui plan de găzduire, SSL gratuit, instalarea WordPress cu 1 clic, etc. Cu toate acestea, atunci când comparați diferențele lor în – adâncimea, veți vedea că GreenGeeks rămâne mai departe de curbă.

Înainte de a examina modul în care GreenGeeks iese în evidență din punct de vedere al funcțiilor, aruncăm o privire asupra puținelor domenii în care Bluehost excelează în comparație cu GreenGeeks:

 • Gazduire WordPress: Bluehost oferă 3 opțiuni diferite de găzduire WordPress: WordPress partajat, gestionat WordPress și WooCommerce; în timp ce GreenGeeks oferă doar hostingul WordPress partajat.
 • Popularitate: Bluehost are peste 2 milioane de domenii de pe glob. Fără îndoială, aceștia pun la cale industria comună de hosting web.
 • Reducere masivă: Bluehost oferă reduceri introductive masive la planurile lor de găzduire web.

Acum să luăm câteva dintre caracteristicile cheie GreenGeeks prevede că Bluehost nu:

 • Site-uri web nelimitate: Chiar și cu planul inițial, puteți găzdui site-uri web nelimitate cu GreenGeeks; în timp ce Bluehost vă permite să găzduiți doar un site web.
 • Transferuri gratuite de site: Dacă sunteți deja găzduit pe oricare alte platforme de găzduire, puteți transfera site-urile dvs. pe GreenGeeks gratuit.
 • Constructor de site-uri: Cu fiecare plan de găzduire web, veți primi un constructor de site-uri gratuit.
 • Conturi de e-mail: Puteți crea conturi de e-mail nelimitate chiar și cu planul lor de găzduire web starter.

Câştigător: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Suport și documentare

GreenGeeks oferă asistență 24/7 prin 3 moduri: chat în direct, telefon și asistență bazată pe bilete. Documentația lor extinsă vă ghidează prin fiecare aspect al construirii unui site web cu platforma de găzduire GreenGeeks.

În efortul de a se concentra pe furnizarea de asistență directă prin chat și telefon live, Bluehost a acceptat suportul bazat pe bilete. Acest lucru poate fi frustrant pentru utilizatori cu probleme mai avansate, care pot dura ceva mai mult până la rezolvare.

Câştigător: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – prețuri

Haideți să aruncăm o privire la o comparație față în cap între prețurile diferitelor opțiuni de găzduire de la Bluehost și GreenGeeks:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / lună.2,75 USD / lună.19.95 / lună.19,99 USD / lună.79,99 USD / lună.
GreenGeeks2,95 USD / lună.2,95 USD / lună.39,95 USD / lună.169,00 USD / lună.

După cum puteți vedea din tabel, Bluehost oferă servicii de găzduire mai accesibile pentru utilizatorii la nivel începător. Ele oferă chiar și o soluție de găzduire WordPress gestionată pentru creșterea anticipând site-urile WordPress.

Bluehost este, de asemenea, una dintre cele mai bune companii de găzduire web gratuită.

Câştigător: Bluehost

Recapitulare – Bluehost vs. GreenGeeks

Considerăm că Bluehost este un furnizor de hosting mai bun decât GreenGeeks în general. Bluehost oferă opțiuni de găzduire accesibile pentru începători. Procesul lor ușor de îmbarcat face foarte ușor pentru oricine să dea startul unui nou site, indiferent de competența lor.

Dacă doriți să lansați un mic site WordPress, atunci puteți alege planul lor de găzduire WordPress. Dacă nu doriți să vă ocupați de tehnicile optimizării serverului dvs. de găzduire pe măsură ce site-ul dvs. web crește, atunci poate doriți să alegeți WP Pro, soluția lor de găzduire WordPress gestionată.

De asemenea, oferă servicii de găzduire WooCommerce, care vin cu tot ce ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul WooCommerce. Cu găzduirea WooCommerce, puteți avea, de asemenea, un apel de configurare gratuit de 2 ore cu un expert WooCommerce.

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Gazduire Bluehost vs InMotion
 • Bluehost vs A2 Gazduire
 • Bluehost vs Liquid Web

Asta e! Sperăm că acest ghid te-a ajutat să găsești cea mai bună soluție de găzduire pentru nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră Bluehost completă sau recenzia noastră completă de GreenGeeks.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map