Comparație SiteGround vs. HostGator (2020) – 1 Clear Winner

siteground vs hostgator


Vă întrebați ce furnizor de găzduire web este mai bun: SiteGround sau HostGator? Va fi un apel greu! SiteGround și HostGator sunt 2 dintre cei mai populari furnizori de hosting de pe piață. În timp ce HostGator stăpânește industria de gazduire web partajată, SiteGround este binecunoscut pentru găzduirea lor super WordPress. Dar poate exista un singur campion ADEVĂRAT …

Deoarece alegerea unei gazde web greșite îți poate sabota afacerea și reputația online, ne luăm foarte în serios competiții de acest gen. Acesta este motivul pentru care am scris o comparație de găzduire web UNBIASED între HostGator și SiteGround, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs. Lasă lupta să înceapă!

SiteGround vs HostGator – Prezentare generală

Siteground-GoDaddy-alternative hosting-

SiteGround este un serviciu de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org. Sunt una dintre puținele companii care vă permit să alegeți centrele de date pe care le utilizați atunci când vă înscrieți la serviciul de găzduire.

Datorită faptului că există centre de date pe 3 continente diferite, SiteGround oferă vizitatorilor o experiență superioară a site-ului, indiferent de locul în care se află. Oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru a-și testa serviciul de găzduire.

Hostgator-web-hosting

HostGator este un alt furnizor de web hosting extrem de popular. Fondată în 2002, HostGator găzduiește acum peste 8 milioane de site-uri web de pe glob. HostGator afectează în special serviciile de găzduire web partajate.

Planurile HostGator sunt dotate cu toate caracteristicile esențiale de găzduire și vă oferă o garanție de returnare de 45 de zile pentru a încerca serviciul lor fără riscuri.

SiteGround vs HostGator – Viteza paginii și timpul de funcționare

Viteza paginii și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori atunci când vine vorba de alegerea unui serviciu de găzduire web.

Conform studiilor, chiar și o întârziere de 1 secundă poate duce la reducerea cu 7% a conversiilor. Google continuă să sublinieze viteza paginii în algoritmul lor, așa că nu se spune că viteza paginii are un impact mare asupra clasamentelor SEO pentru site-ul dvs..

Timpul de funcționare este important, deoarece vizitatorii dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. să fie disponibil în permanență. Uptime-ul este de obicei exprimat ca procent din timpul total disponibil, cum ar fi 99,9%.

Adesea, furnizorii de găzduire web se laudă că sunt cel mai rapid gazdă web și promit o disponibilitate ridicată cu serviciile lor de găzduire. Pentru a testa dacă trăiesc la maxim, am semnat atât cu SiteGround, cât și cu HostGator și am creat un site WordPress de testare pe fiecare dintre ele. De asemenea, am instalat o temă implicită, am adăugat conținut dummy și am încărcat câteva imagini pentru a reflecta un mediu live pe site-urile noastre de testare.

Apoi am efectuat câteva teste diferite de viteză și uptime.

Iată rezultatele noastre:

teren de testare a vitezei

Conform testului Pingdom, site-ul nostru de test SiteGround a luat doar 649 ms să se încarce pentru un server din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 95% din toate site-urile testate.

speedtest hostgator

Când am efectuat același test pe HostGator, site-ul nostru de test a luat 691ms pentru a încărca.

Nu am avut timp de oprire în timpul testelor noastre pe niciunul dintre servere.

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs HostGator – Ușor de utilizat

Hostgator-cpanel

Toate planurile de găzduire de la SiteGround și HostGator vin cu cPanel pentru gestionarea conturilor de găzduire web. De asemenea, oferă instalatori cu un clic pentru scripturi populare de site-uri, cum ar fi WordPress, Joomla și Drupal.

Ambele oferă, de asemenea, un constructor de site-uri cu planurile lor de găzduire pentru utilizatorii care doresc o soluție rapidă și ușoară pentru a lansa un site web.

În timp ce SiteGround oferă Weebly builder toate planurile lor de găzduire, toate conturile de găzduire HostGator sunt livrate cu Gator builder, un constructor de site-uri ușor de utilizat dezvoltat de echipa HostGator. Ambii constructori vă permit să începeți orice tip de site cu ușurință, inclusiv un blog, magazin de comerț electronic, portofoliu, etc.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs HostGator – Caracteristici

HostGator oferă toate caracteristicile standard de găzduire pe care le-ați aștepta de la o companie de găzduire web, incluzând lățimea de bandă nemodificată, SSL gratuit, instalatori cu un clic, oferte de marketing în valoare de 200 USD și multe altele. Cu un plan de găzduire web partajat ceva mai scump, veți avea acces la găzduire web nelimitată, un IP dedicat gratuit și instrumente SEO gratuite.

Cu toate acestea, atunci când compară funcțiile, SiteGround trage kilometri înaintea HostGator. Să luăm câteva dintre funcțiile care pun siteGround înaintea curbei:

 • Stocare SSD: Toate planurile de găzduire partajate de HostGator oferă stocare HDD (Hard Disk Drive), în timp ce SiteGround furnizează stocare SSD (Solid State Drive), ceea ce este dovedit că are cel puțin 2 ori mai rapid decât HDD..
 • Tehnologii de viteză: Pe lângă stocarea SSD, SiteGround furnizează gratuit CloudFlare CDN, PHP 7 cu OpCache.
 • Securitate proactivă: Cu toate planurile de găzduire web SiteGround, puteți utiliza copii de rezervă gratuite zilnice. Cu un plan ceva mai scump, veți obține, de asemenea, restaurări de rezervă gratuite.
 • Funcții avansate geeky: Pentru funcții avansate, puteți opta pentru planul lor GoGeek, care vă oferă servere compatibile PCI și creare de repo Git cu un clic.

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs HostGator – Suport și documentare

Atât SiteGround cât și HostGator oferă asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail. Ambii furnizori de găzduire au baze de cunoștințe extinse constând din sute de tutoriale utile care acoperă fiecare aspect al construirii unui site cu conturile lor de găzduire.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs HostGator – prețuri

Să facem o comparație dintre capete între capete și costurile diferitelor opțiuni de găzduire de la HostGator și SiteGround:

SharedWordPressResellerCloudDedicated
SiteGround3,95 USD / lună.3,95 USD / lună.42 USD / an80,00 USD / lună.269,00 USD / lună.
HostGator2,78 USD / lună.5,95 USD / lună.19,95 USD / lună.4,95 USD / lună.119,00 USD / lună.

După cum vedeți, planurile SiteGround sunt ușor costisitoare în comparație cu planurile HostGator. Dacă căutați o soluție de găzduire accesibilă, HostGator ar putea fi cel mai bun pariu.

HostGator oferă, de asemenea, cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători.

Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

Câştigător: HostGator

Recapitulare: SiteGround vs HostGator

După comparația noastră în profunzime, considerăm că SiteGround este un furnizor de gazduire web mai bun decât HostGator. SiteGround dezvoltă instrumente interne pentru a oferi o experiență de găzduire super rapidă utilizatorilor lor de WordPress. Cu serviciul lor Super Cache, puteți îmbunătăți enorm timpul de încărcare a paginii și performanța site-ului dvs..

Cu SiteGround, puteți fi sigur că vor face o copie de rezervă zilnic a site-ului dvs. Restaurarea se poate face cu ușurință prin intermediul instrumentului lor de clic-și-restaurare.

Consultați alte comparații utile de găzduire:

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Gazduire
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs A2 Gazduire
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage
 • SiteGround vs Web Liquid

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți între SiteGround și HostGator. Pentru mai multe detalii, puteți consulta recenzia noastră completă SiteGround și revizuirea completă HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map