Comparație SiteGround vs. InMotion Hosting (2020) – 1 Câștigător

Siteground-vs-Inmotion-hosting


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire web? InMotion Gazduire și SiteGround sunt 2 dintre cele mai populare servicii de găzduire web. Dar care este mai bine: Bluehost sau SiteGround?

Alegerea furnizorului de găzduire web greșit vă poate sabota afacerea și reputația online. Prin urmare, am scris o comparație de găzduire web UNBIASED între InMotion Hosting și SiteGround, astfel încât să puteți alege cea mai bună alegere pentru nevoile dvs..

SiteGround vs. InMotion Gazduire – Prezentare generală

Siteground-GoDaddy-alternative hosting-

SiteGround a fost fondată în 2004 și este un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org. Acestea oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, incluzând hostinguri comune, WordPress, VPS și server dedicat.

Sunt una dintre puținele companii de găzduire care permit utilizatorilor să își aleagă centrul de date preferat atunci când se înscriu la un serviciu de găzduire.

recenzie de găzduire de imobile

InMotion Hosting este un alt furnizor principal de găzduire web care vine cu o mulțime de funcții de găzduire de dorit. La fel ca SiteGround, acestea vă permit, de asemenea, să alegeți centrul de date preferat la înregistrare.

În plus, aceștia oferă o garanție de restituire fără întoarcere de 90 de zile pentru a-și încerca serviciul fără riscuri.

Ambele sunt companii de găzduire web compatibile cu PCI.

SiteGround vs. InMotion Gazduire – viteză și autonomie

Viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Aproape fiecare furnizor de găzduire web garantează timpul de funcționare ridicat și viteza super rapidă a site-ului. SiteGround și InMotion Gazduire nu sunt diferite. Așa că am decis să punem la încercare acești furnizori de găzduire pentru a vedea dacă trăiesc la maxim.

Pentru a efectua teste de viteză și performanță pe serverele lor de găzduire, ne-am înscris pentru un plan de găzduire partajat de la fiecare furnizor de găzduire și am creat un site web WordPress. Pentru a reflecta un mediu de producție, am instalat o temă implicită WordPress, am publicat conținut manechin și am încărcat câteva imagini.

Apoi am efectuat câteva experimente diferite de viteză și uptime pe aceste site-uri de testare folosind următoarele instrumente:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

teren de testare a vitezei

Conform testului de viteză al site-ului Pingdom, site-ul nostru de testare SiteGround a luat doar 649 ms pentru a fi încărcat atunci când a fost testat din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 95% din toate site-urile testate.

InMotion Hosting test pingdom

Am efectuat același test pe site-ul nostru de testare InMotion Hosting. Site-ul încărcat în 982ms, care este mai rapid decât 90% din toate site-urile testate, dar mai lent decât site-ul nostru SiteGround.

Pentru a obține întreaga imagine a performanței serverului, am dorit să analizăm modul în care aceste site-uri de testare vor rezista la o creștere a traficului în timpul unui timp de încărcare maximă. Pentru testul nostru de creștere a traficului, am folosit un instrument de testare popular, Load Impact și am trimis câțiva utilizatori virtuali (VU), până la 100, pe site-urile noastre de testare.

loadimpact-Siteground

În timp ce site-ul nostru SiteGround a funcționat aproape constant, așa cum puteți vedea în grafic, au existat câteva vârfuri odată ce au fost în jur de 50 de utilizatori la acea vreme. Asta înseamnă că site-ul a încetinit timp de câteva momente și apoi a revenit la normal după câteva secunde.

încărcarea cu impact minim

Cu toate acestea, site-ul nostru de găzduire InMotion a funcționat numai bine până a ajuns la 25 de utilizatori. După aceea, a încetinit semnificativ. Performanța serverului lor nu a fost consecventă pe parcursul testului.

De asemenea, am folosit Bitcatcha, un alt instrument de testare, pentru a înregistra timpul de încărcare a paginii din 8 locații geografice diferite.

site-ul timpului de răspuns

Site-ul nostru SiteGround a fost evaluat D și site-ul nostru de Gazduire InMotion a fost evaluat C de Bitcatcha.

Test de gazduire bitcatcha InMotion

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs. InMotion Gazduire – Ușor de utilizat

Atât SiteGround, cât și InMotion Gazduire oferă acces cPanel utilizatorilor pentru gestionarea conturilor de găzduire web. În plus, instalatorii lor cu un clic vă ajută să instalați rapid scripturi populare de site-uri precum WordPress, Joomla, Drupal etc..

Dacă doriți să construiți un site rapid și ușor, fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator profesionist, puteți utiliza constructorul de site-uri livrat împreună cu planurile dvs. de găzduire.

Panoul de control InMotion

Cu SiteGround, veți obține un constructor de tracțiune și plasare de bază care vă va ajuta să creați un site web așa cum doriți. InMotion Hosting, pe de altă parte, oferă un constructor de pagini bazat pe WordPress, cunoscut sub numele de BoldGrid, care a fost dezvoltat în interior exclusiv pentru utilizatorii de InMotion Hosting.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs. InMotion Gazduire – Caracteristici

Când vine vorba de caracteristici, InMotion Hosting rămâne în fața curbei. Desigur, SiteGround vine cu o mulțime de funcții excelente pentru a-ți pune în funcțiune site-ul, inclusiv backup-uri gratuite zilnice, stocare SSD, CloudFlare CDN.

Legate de: 10 cele mai bune servicii CDN pentru accelerarea site-ului dvs. web.

Cu toate acestea, InMotion Gazduire merge dincolo și dincolo.

Haideți să aruncăm o privire asupra modului în care InMotion Hosting face față împotriva concurenților săi în ceea ce privește caracteristicile:

 • 90 zile garanție înapoi: Garanția lor de restituire a banilor vă permite să încercați serviciul de găzduire fără riscuri timp de 90 de zile.
 • Mai mult spațiu pe disc: InMotion Gazduire oferă 4X mai mult spațiu pe disc decât SiteGround cu planul lor de găzduire WordPress.
 • Credite de publicitate gratuite: În timp ce SiteGround nu oferă credite de marketing cu niciunul dintre planurile lor, veți obține gratuit 150 de credite publicitare gratuit cu InMotion Hosting.
 • Mediu gratuit de organizare: Cu InMotion Hosting, puteți testa cu ușurință actualizările înainte de a merge pe site-ul de producție.

Câştigător: Gazduire InMotion

SiteGround vs. InMotion Gazduire – Suport și documentare

SiteGround oferă suport excelent 24/7 prin 3 moduri: chat în direct, telefon și e-mail. De asemenea, actualizează în mod regulat tutoriale și videoclipuri utile pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid răspunsuri la întrebările lor pertinente.

Invers, Gazduirea InMotion oferă suport 24/7 prin aceleași 3 moduri ca SiteGround. În plus, oferă asistență în direct prin Skype! Baza lor de cunoștințe robustă constă din sute de tutoriale utile care vă ghidează prin fiecare aspect al construirii unui site web cu InMotion Hosting.

Câştigător: Gazduire InMotion

SiteGround vs. InMotion Gazduire – prețuri

Haideți să facem o comparație față în cap între prețurile pentru diferite opțiuni de găzduire din SiteGround și InMotion Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
SiteGround3,95 USD / lună.3,95 USD / lună.$ 42 / credit / an269,00 USD / lună.
Gazduire InMotion3,99 USD / lună.4,99 USD / lună.13,99 USD / lună.19,99 USD / lună.105,69 USD / lună.

SiteGround este una dintre cele mai bune companii de găzduire web gratuită.

Din tabel, este evident că SiteGround este un serviciu de găzduire la prețuri accesibile pentru utilizatorii la nivel începător. Serviciile lor de hosting și partajare WordPress sunt mai ieftine decât cele oferite de InMotion Hosting.

Puteți utiliza, de asemenea, cuponul nostru SiteGround pentru a obține reduceri BIG.

Câştigător: SiteGround

Recapitulare – SiteGround vs. InMotion Gazduire

După comparația noastră, considerăm că SiteGround este mult mai bun decât Hosting InMotion. SiteGround vine cu toate caracteristicile esențiale pentru a da startul noului dvs. site. Sunt mai rapide decât InMotion Gazduire și au spatele cu asistență excelentă ori de câte ori ai nevoie de asistență.

SiteGround este foarte popular în rândul comunității WordPress. De fapt, este unul dintre furnizorii de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org.

Ar trebui să consultați și aceste comparații de găzduire între,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs A2 Gazduire
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Web Liquid
 • SiteGround vs iPage

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun serviciu de găzduire web pentru bugetul și nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră completă de gazduire InMotion și recenzia aprofundată a SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map