Comparație SiteGround vs. iPage (2020) – 1 Clear Winner!

siteground vs ipage


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire ieftin? iPage și SiteGround sunt 2 dintre cele mai populare servicii de găzduire web disponibile pe piață. Dar care este cu adevărat cea mai bună alegere: iPage sau SiteGround?

Alegerea unui furnizor de găzduire web greșit ar putea răni clasamentele și afacerile dvs. de căutare. Și de aceea am scris o comparație de găzduire web UNBIASED între iPage și SiteGround, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs..

Să aruncăm o privire la comparația noastră dintre cap între iPage și SiteGround.

SiteGround vs. iPage – Prezentare generală

Siteground

SiteGround este unul dintre furnizorii de găzduire web recomandate oficial de WordPress.org. Acestea oferă unul dintre cele mai bune centre de suport 24/7 din industrie și mențin un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

Opțiunile lor de găzduire utilizează gama de hosting ieftin până la servere de hosting dedicate. Cu serviciul lor de găzduire WordPress, acestea oferă actualizări automate WordPress, memorie cache WP încorporată, CDN, punerea în scenă cu 1 clic și controlul versiunii GIT.

Sunt una dintre puținele companii care vă permit să vă alegeți centrul de date preferat atunci când vă înscrieți la un serviciu de găzduire. Centrele lor de date sunt situate în SUA, Europa și Singapore.

Ipage-GoDaddy-alternative hosting-

iPage este un brand de găzduire deținut de Endurance International Group. Sunt binecunoscute pentru opțiunile lor de găzduire accesibile, începând de la 1,99 USD pe lună.

iPage a fost fondată în 1998, iar acum servește peste 1 milion de site-uri web pe tot globul. La fel ca SiteGround, acestea oferă, de asemenea, o serie de opțiuni de găzduire, inclusiv hostinguri comune, WordPress, VPS și hosting dedicat.

iPage este un partener de energie ecologică EPA, ceea ce înseamnă că centrele lor de date sunt alimentate de energie eoliană, reducând amprenta de carbon în mare măsură.

SiteGround vs. iPage – Viteza paginii și timpul de funcționare

Viteza paginii și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Conform studiilor, chiar și o întârziere de 1 secundă poate duce la o reducere de 7% a conversiilor. În plus, Google continuă să sublinieze viteza paginii în algoritmii lor.

Nu mai vorbim, dacă nu luați în serios viteza paginii, probabil că veți pierde clasamentele SEO, iar clienții dvs. vor abandona site-ul dvs..

Timpul de funcționare este important, deoarece vizitatorii dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. să fie disponibil în permanență. Uptime-ul este de obicei exprimat ca procent din timpul total disponibil, cum ar fi 99,9%.

Adesea, furnizorii de găzduire web se laudă că sunt cei mai rapizi și promit o disponibilitate ridicată cu serviciile lor de găzduire. Pentru a testa dacă trăiesc la maxim, am semnat atât cu SiteGround, cât și cu iPage și am creat un site WordPress de testare pentru fiecare dintre ele. De asemenea, am instalat o temă implicită, am adăugat conținut dummy și am încărcat câteva imagini pentru a reflecta un mediu live pe site-urile noastre de testare.

Apoi am efectuat câteva teste diferite de viteză și uptime.

Iată rezultatele noastre:

teren de testare a vitezei

Conform testului nostru Pingdom, site-ul nostru de testare SiteGround a luat doar 649 ms pentru a fi încărcat atunci când a fost testat din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 95% din toate site-urile testate.

test de viteză iping pingdom

Când am efectuat același test pe iPage; site-ul nostru de test a luat 2,6 secunde pentru a încărca.

Pe lângă testul nostru Pingdom, am folosit și un instrument de testare numit Load Impact pentru a determina modul în care SiteGround și iPage ar gestiona solicitările serverului în timpul unei creșteri a traficului.

Pentru test, Load Impact a trimis câțiva utilizatori virtuali (VU) pe site-urile noastre și a construit treptat până la 100 de vizitatori simultan.

loadimpact-Siteground

După cum puteți vedea din testul nostru SiteGround, în graficul timpului de încărcare au existat câteva vârfuri. Acest lucru este destul de comun într-un mediu de găzduire partajat. Cu toate acestea, site-ul nostru nu a coborât niciodată în timpul testului.

impactul sarcinii ipage

Site-ul nostru iPage a încetinit când au fost 50 de utilizatori. Site-ul s-a recuperat rapid în câteva momente și timpii de încărcare a paginii, dar a rămas constant scăzut chiar și cu mai mulți utilizatori. Cu toate acestea, merită menționat faptul că site-ul nu a coborât niciodată în timpul testului nostru de viteză.

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs. iPage – Ușor de utilizat

Configurare WordPress SiteGround

SiteGround vă permite să vă gestionați site-ul și contul de găzduire cu cPanel.

De asemenea, oferă zeci de instalatori cu un clic pentru scripturi populare de site-uri precum WordPress, Joomla și Drupal.

Veți obține, de asemenea, un constructor de tracțiune și plasare de bază cu fiecare plan de a crea site-ul dvs. web așa cum doriți.

Panoul de control iPage

Acum, să aruncăm o privire la iPage și cât de ușor este să gestionați un site web pe platforma lor.

Toate pachetele de găzduire iPage vin însoțite de un constructor de drag-drop și drop-site ușor de utilizat și un program de instalare WordPress cu 1 clic.

Dezavantajul principal este că iPage nu oferă cPanel. În schimb, oferă propria versiune personalizată a unui panou de control pe care îl numesc vDeck. Cu toate acestea, dacă te-ai obișnuit cu cPanel, care este cel mai popular panel de control de găzduire web din lume, atunci va fi un pic de curbă de învățare de abordat înainte de a stăpâni vDeck.

SiteGround vs. iPage – Caracteristici

Atât SiteGround cât și iPage pot avea o opțiune de găzduire care funcționează pentru site-ul dvs. web, indiferent de dimensiunea și bugetul afacerii dvs. online. În timp ce SiteGround se concentrează pe furnizarea unei experiențe de găzduire rapidă în flăcări cu tehnologii de viteză lider în industrie, iPage vă oferă toate funcțiile de nivel de intrare care începătorii trebuie să dea cu ușurință de pe un site.

Să aruncăm o privire la câteva domenii în care iPage iese în evidență de concurență:

 • Site-uri web nelimitate: iPage oferă doar 1 plan de găzduire ieftin. Puteți găzdui site-uri web nelimitate cu acest plan, fără costuri suplimentare; întrucât SiteGround necesită să vă înscrieți la un plan ceva mai scump pentru găzduirea de site-uri nelimitate.
 • Trageți și aruncați constructorul de site: Deși iPage oferă un constructor de site-uri dezvoltat intern, SiteGround oferă Wix Builder cu fiecare plan de găzduire web.
 • Credite publicitare gratuite: Obțineți credite publicitare gratuite în valoare de 200 USD cu fiecare plan de găzduire web iPage.

Acum că cunoaștem avantajele iPage, să aruncăm o privire asupra câtorva zone în care SiteGround excelează în comparație:

 • Tehnologii de viteză: SiteGround oferă CloudFlare CDN cu fiecare plan de găzduire web. De asemenea, vă puteți îmbunătăți timpul de încărcare cu SuperCacher cu un plan ceva mai scump.
 • Backup și restaurare: Cu fiecare plan, beneficiați de copii de rezervă gratuite zilnice. Și, cu un plan ceva mai scump, puteți folosi transferuri gratuite de site-uri și restaurări de rezervă.
 • Caracteristici geeky: Dacă aveți nevoie de funcții avansate geeky, cum ar fi serverele compatibile PCI și crearea de repo-uri Git cu un clic cu găzduirea web partajată, vă puteți abona la planul lor GoGeek.

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs. iPage – Suport și documentare

Atât SiteGround, cât și iPage oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live.

Puteți conta, de asemenea, pe bazele lor de cunoștințe, care acoperă fiecare aspect al construirii unui site web de la început, folosind planurile de găzduire web.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs. iPage – prețuri

Fără îndoială, opțiunile de găzduire ale iPage sunt mult mai ieftine decât SiteGround. iPage oferă un singur plan pentru o găzduire ieftină. Acestea oferă doar un plan de găzduire ieftin, care costă doar 1,99 USD pe lună; în timp ce planul de găzduire ieftin al SiteGround începe de la 3,95 USD pe lună.

SiteGround nu oferă planuri de găzduire VPS. Cu toate acestea, aceștia oferă găzduire cloud și revanzatori.

Cu toate acestea, puteți utiliza cuponul nostru SiteGround pentru a obține reduceri BIG.

Iată o comparație detaliată între prețul diferitelor opțiuni de găzduire de la SiteGround și iPage:

SharedWordPressVPSDedicated
SiteGround3,95 USD / lună.3,95 USD / lună.269,00 USD / lună.
iPage1,99 USD / lună.3,75 USD / lună.19,99 USD / lună.119,99 USD / lună.

Câştigător: iPage

Recapitulare – SiteGround vs. iPage

SiteGround se concentrează pe furnizarea clienților de o experiență de găzduire super rapidă. Sunt una dintre puținele companii de găzduire partajate care permit clienților să își aleagă centrele de date preferate atunci când se înscriu la un plan de găzduire.

Ca un furnizor recomandat de găzduire WordPress, acestea oferă găzduire WordPress administrată, precum și găzduire WooComerce.

iPage, pe de altă parte, oferă opțiuni de găzduire la prețuri accesibile pentru site-uri web de toate dimensiunile și bugetele. Dacă sunteți deja găzduit la un alt furnizor de hosting, puteți profita de transferurile gratuite ale site-urilor. Cel mai bun dintre toate, constructorul lor gratuit de site-uri vă permite să creați un site frumos cu ușurință.

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Gazduire
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Web Liquid

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun serviciu de găzduire web pentru nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră completă SiteGround sau recenzia noastră completă pentru iPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map