Comparație SiteGround vs. Liquid Web (2020) – 1 Clear Winner

Siteground-vs-lichid-web


Căutați cel mai bun furnizor de hosting WordPress gestionat? Liquid Web și SiteGround sunt 2 dintre cele mai populare companii de găzduire WordPress disponibile pe piață. Dar care este cu adevărat cea mai bună alegere: Web Liquid sau SiteGround?

Alegerea unui furnizor de găzduire web greșit ar putea răni clasamentele și afacerile dvs. de căutare. Acesta este motivul pentru care am scris o comparație de găzduire web NEBIASED între Liquid Web și SiteGround, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs..

Haideți să aruncăm o privire la comparația noastră dintre cap de Liquid Web și SiteGround.

SiteGround vs. Liquid Web – Prezentare generală

Siteground

SiteGround este un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org. Acestea oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv hostinguri partajate, WordPress, WooCommerce, VPS și server dedicat.

Pentru a oferi vizitatorilor dvs. o experiență web superioară, acestea conduc centre de date pe 3 continente: America de Nord, Europa, Asia. Cel mai bine, acestea vă permit să alegeți centrul de date preferat pentru site-urile dvs. Web atunci când vă înscrieți pentru serviciile lor de găzduire web.

De asemenea, oferă cele mai noi tehnologii de viteză și asigură securitatea proactivă pe serverele de găzduire web.

Reducere exclusivă pentru Web Liquid

Liquid Web este una dintre cele mai populare companii de găzduire web administrate pe piață. Opțiunile lor de găzduire sunt optimizate pentru aplicații populare, inclusiv WordPress, WooCommerce, e-mailuri de afaceri premium și multe altele.

Spre deosebire de alte companii de găzduire gestionate, acestea vă oferă acces complet la serverele lor. În plus, dețin și își operează centrele de date, ceea ce înseamnă că nu le veți auzi indicând degetele către alți furnizori.

SiteGround vs. Liquid Web – Viteza paginii și timpul de funcționare

Fără îndoială, viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

Pentru a testa dacă Liquid Web și SiteGround sunt în concordanță cu pasul lor, am decis să analizăm viteza și garanțiile de funcționare ale paginii lor, prin înscrierea cu fiecare dintre ele și crearea a 2 site-uri de testare.

Pentru a reflecta mediul viu pe site-urile noastre de testare, am instalat o temă WordPress și am publicat conținut manechin împreună cu câteva imagini.

Apoi, am efectuat câteva experimente diferite pe aceste site-uri de testare cu următoarele instrumente:

 • Pingdom: Pentru a analiza viteza site-ului.
 • Impactul sarcinii: Pentru a monitoriza modul în care aceste servere de găzduire gestionează o creștere a traficului într-un timp de încărcare maximă.
 • Bitcatcha: Pentru a determina performanța acestor servere de găzduire din 8 locații geografice diferite.

teren de testare a vitezei

Conform testului de viteză Pingdom, site-ul nostru de test SiteGround a luat încărcarea de 649ms atunci când a fost testat din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 95% din toate site-urile testate.

Testul de viteză a lichidului web

Liquid Web, pe de altă parte, a luat 901ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 91% din toate site-urile testate.

După testul Pingdom, am testat site-urile cu Load Impact pentru a vedea cum aceste servere ar putea gestiona o creștere a traficului în timpul perioadei maxime de încărcare.

loadimpact-Siteground

Din grafic, puteți vedea că au existat câteva vârfuri când au existat în jur de 50 de utilizatori la un moment dat pe site-ul nostru SiteGround. Asta înseamnă că site-ul a încetinit timp de câteva momente, iar apoi a revenit după câteva secunde.

Impactul încărcării web lichide

Spre deosebire de SiteGround, Liquid Web a funcționat constant pe tot parcursul testului. Numărul de vizitatori live pe site nu a avut un impact asupra performanței serverului.

De asemenea, am folosit Bitcatcha pentru a înregistra orele de răspuns ale serverului nostru de hosting din 8 locații geografice diferite: New York, Los Angeles, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

site-ul timpului de răspuns

Potrivit Bitcatcha, site-ul nostru de testare SiteGround a fost evaluat D; în timp ce site-ul Web Liquid a fost evaluat C+.

Timpul de răspuns web lichid

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs. Liquid Web – Ușor de utilizat

site web lichid

Cu fiecare plan Web Liquid, cu excepția găzduirii WordPress gestionate, veți avea acces la cPanel / WHM sau Plesk.

Cu planul de găzduire WordPress gestionat de Liquid Web, veți avea acces la iThemes Sync Pro.

iThemes Sync Pro vă permite să monitorizați timpul de funcționare, timpul de inactivitate și SEO al site-ului dvs. web dintr-o singură locație pentru toate site-urile dvs. Te ajută chiar să controlezi ce văd clienții în WP-admin.

SiteGround, pe de altă parte, vă permite să vă gestionați site-ul și contul de găzduire cu cPanel.

De asemenea, oferă zeci de instalatori cu un clic pentru scripturi populare de site-uri precum WordPress, Joomla și Drupal. Pentru a vă asigura că puteți construi rapid un site web fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator, veți avea acces și la un constructor de drag and drop cu fiecare plan.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs. Liquid Web – Caracteristici

Baza de clienți vizată de SiteGround este utilizatorii la nivel de intrare, în timp ce Liquid Web este orientat în principal către site-uri web la nivel de întreprindere cu un volum semnificativ de trafic.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că funcțiile SiteGround sunt orientate către baza lor ideală de clienți: proprietarii și editorii de site-uri web pentru începători. Cu SiteGround, puteți găsi toate funcțiile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul, cum ar fi lățimea de bandă neschimbată, conturi de e-mail nelimitate, stocare SSD nelimitată, copii de rezervă ale site-ului și multe altele.

Acestea oferă, de asemenea, instrumente avansate geeky, cum ar fi serverele compatibile cu PCI și crearea repo Git cu un clic.

Când vine vorba de funcții, Liquid Web aruncă SiteGround în afara apei. Să aruncăm o privire la câteva caracteristici unice oferite de Liquid Web:

Actualizări automate de plugin: Majoritatea furnizorilor de găzduire WordPress gestionați oferă actualizări automate de bază. Liquid Web rămâne în fața curbei oferind și actualizări automate ale pluginului.

vopsi: Dacă sunteți un dezvoltator obișnuit să creeze mai multe site-uri web cu aceleași pluginuri și teme, puteți economisi timp folosind Stencil. Automatizează procesul de construire a unui site, astfel încât nu trebuie să instalați manual aceleași teme și plugin-uri de fiecare dată pe fiecare site.

Compresia imaginii: Cu o compresie de pagină încorporată, puteți crește viteza site-ului.

Câştigător: Web lichid

SiteGround vs. Liquid Web – Suport și documentare

Atât SiteGround cât și Liquid Web oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live.

Documentația lor extinsă vă ghidează prin toate aspectele construirii unui site web de la sol, folosind planurile de găzduire web.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs. Liquid Web – prețuri

Prețul obișnuit pentru găzduirea web partajată SiteGround începe de la 9,95 USD pe lună. Am negociat o afacere cu SiteGround, astfel încât utilizatorii IsItWP trebuie să plătească doar 3,95 USD pe lună.

Prețul pentru găzduirea WordPress administrată de Liquid Web începe de la 29 USD pe lună.

Dar, dacă căutați o soluție de găzduire cu adevărat accesibilă, SiteGround este alegerea mai bună.

SiteGround este, de asemenea, listat ca una dintre cele mai bune companii gratuite de găzduire web de către experții noștri.

Puteți utiliza, de asemenea, cuponul nostru SiteGround pentru a obține reduceri BIG.

Câştigător: SiteGround

Recapitulare – SiteGround vs. Web Liquid

Am descoperit că SiteGround este un serviciu de găzduire WordPress mai bun pentru începători decât Liquid Web. Spre deosebire de Liquid Web, SiteGround oferă planuri de găzduire pentru toate dimensiunile și bugetele. Liquid Web este cel mai potrivit pentru site-urile web la nivel de întreprindere care atrag volume semnificative de trafic.

Gazduirea WordPress a site-ului SiteGround vine cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze. Cu un plan de găzduire WordPress de nivel superior, veți obține funcții avansate, inclusiv servere compatibile PCI, Git preinstalat și servere mai rapide.

Găzduirea WordPress administrată de Liquid Web oferă actualizări automate ale pluginului WordPress. În ciuda faptului că sunt un furnizor de hosting WordPress complet gestionat, acestea vă oferă acces atât la baza de date cât și la serverul conectat la contul dvs..

Iată câteva alte comparații de găzduire:

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Gazduire
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun furnizor de hosting WordPress gestionat pentru nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră completă SiteGround sau recenzia noastră completă despre Liquid Web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map