Comparație SiteGround vs. WPEngine (2020) – 1 Clear Winner!

SiteGround vs WPEngine


Vrei să știi cum diferă SiteGround de WP Engine? Vă întrebați care este cel mai bun furnizor de hosting? În timp ce SiteGround oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv hostingul WordPress, hosting VPS și hosting dedicat; WP Engine se concentrează pe industria de hosting WordPress administrată.

Continuați să citiți pentru comparația noastră dintre cap între SiteGround și WP Engine.

SiteGround vs. WP Engine – Prezentare generală

Siteground-GoDaddy-alternative hosting-

SiteGround este unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web de pe piață. De asemenea, este unul dintre furnizorii de găzduire recomandați oficial de către WordPress.org.

Acestea oferă o tehnologie lider în industrie pentru o găzduire WordPress ușoară și rapidă. Sunt una dintre puținele companii care permit clienților să aleagă dintre cele 3 centre de date situate în 3 locații geografice: SUA, Europa și Singapore.

Motor WP

WP Engine, pe de altă parte, este una dintre primele companii care oferă soluții de găzduire gestionate centrate pe WordPress. Ca lider în industrie, se mândresc cu o listă impresionantă de clienți, inclusiv Yelp, Asana, National Geographic, PBS și MyFitnessPal.

Spre deosebire de alte companii de găzduire centrate pe WordPress, acestea oferă servicii de găzduire potrivite pentru tot felul de utilizatori, indiferent de bugetul și cerințele lor.

SiteGround vs. WP Engine – Viteză și autonomie

Viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un furnizor de găzduire web.

Viteza este esențială, deoarece nimeni nu îi place un site web lent. Este posibil ca vizitatorii dvs. să abandoneze site-ul dvs. dacă durează prea mult timp pentru a răspunde.

În mod similar, timpul de funcționare este esențial, deoarece vizitatorii dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. să fie disponibil în permanență. Dacă site-ul tău coboară din când în când, lași o mulțime de bani pe masă.

În timp ce toate companiile de găzduire, inclusiv SiteGround și WP Engine, promit experiențe de navigare super rapide și disponibilitate ridicată pe platformele lor de găzduire, am decis să punem probele la încercare.

Ne-am înscris pentru planurile de găzduire de la SiteGround și WP Engine și am construit site-uri WordPress pe fiecare dintre ele. Pentru a reflecta un mediu de producție pe site-urile noastre de testare, am instalat o temă implicită, am adăugat conținut fals și am încărcat câteva imagini pe fiecare site.

După oglindirea unui mediu de producție, am efectuat câteva teste diferite de viteză și uptime pe serverele lor de găzduire cu următoarele instrumente:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

teren de testare a vitezei

Conform testului Pingdom, site-ul nostru de testare SiteGround a luat doar 649ms la încărcare atunci când a fost testat din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 95% din toate site-urile testate. Am efectuat același test pe WP Engine și site-ul a luat doar 582ms să se încarce. Acest lucru este mai rapid decât 96% din toate site-urile testate.

test de viteză wpengine

După testul Pingdom, ne-am testat site-urile cu Load Impact pentru a vedea cum vor performa serverele în timpul unei creșteri a traficului. Load Impact a trimis câțiva utilizatori virtuali (VU) pe site-ul nostru și a construit treptat până la 100 de vizitatori simultan pentru a testa modul în care serverele ar gestiona-l.

loadimpact-Siteground

După cum puteți vedea mai sus, au existat câteva vârfuri după ce site-ul nostru Siteground a lovit 50 de utilizatori simultan. S-a recuperat rapid și timpul de încărcare a paginii a rămas constant după câteva momente.

test de viteză de sarcină wpengine

Pe de altă parte, WP Engine a performat constant pe tot parcursul testului. Numărul de vizitatori live pe site nu a avut un impact asupra performanței sale.

Apoi am testat site-urile noastre cu Bitcatcha pentru a urmări timpii de răspuns al serverului din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

site-ul timpului de răspuns

SiteGround a fost evaluat D în timp ce WP Engine a fost clasat A.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

Câştigător: Motor WP

SiteGround vs. WP Engine – Ușor de utilizat

Siteground cPanel

Toate planurile SiteGround vin cu un program de instalare cu 1 clic pentru a lansa rapid un site web cu scripturile site-ului dvs. preferate, inclusiv WordPress, Joomla, Drupal, etc. SiteGround oferă cPanel pentru gestionarea site-ului dvs. web și a găzduirii contului dvs..

Cu fiecare plan, aveți acces și la un constructor de pagini. Un constructor de pagini este o opțiune bună pentru utilizatorii de începători care doresc să lanseze rapid un site fără a fi nevoie să angajeze un dezvoltator profesionist.

Încercați-mi contul

Față de SiteGround, platforma WP Engine este orientată către o bază de clienți mult diferită. Principalul avantaj al utilizării WP Engine este că nu va trebui să vă ocupați de tehnicile de optimizare a serverului dvs. de găzduire WordPress pentru a vă spori viteza. În plus, caracteristicile lor de securitate încorporate vă oferă liniște sufletească, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru vulnerabilități și amenințări pentru securitate.

Platforma WP Engine rulează puțin diferit față de un furnizor tradițional de găzduire WordPress, cum ar fi SiteGround. De exemplu, nu aveți voie să instalați nicio plugin de performanță sau securitate pe site-ul dvs., deoarece ar putea intra în conflict cu funcțiile de securitate și performanța încorporate..

Nu mai vorbim, există o curbă de învățare care trebuie abordată înainte de a putea utiliza WP Engine.

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs. WP Engine – Caracteristici

SiteGround vine cu toate caracteristicile esențiale pentru ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze, inclusiv lățimea de bandă nemodificată, instalatori cu 1 clic, constructor de site-uri etc. Planurile lor de găzduire oferă și stocare SSD, care s-a dovedit a fi mai rapidă decât o unitate HDD tradițională.

Mai jos sunt câteva caracteristici unice de care puteți profita cu planul de găzduire ieftin al WP Engine:

 • Tehnologii de viteză: Pe deasupra stocării SSD, veți primi gratuit CloudFlare CDN, PHP 7 cu OpCache.
 • Copiile de rezervă: Cu planul lor GoGeek, veți obține copii de rezervă gratuite și restaurări de rezervă.
 • Caracteristici geeky: De asemenea, furnizează servere compatibile PCI pentru site-urile de comerț electronic și 1-faceți clic pe Git repo.

Caracteristicile WP Engine vă ajută să vă eficientizați nevoile de dezvoltare și migrare. Unele dintre caracteristicile lor unice sunt:

 • Instrument cu 1 clic pentru configurarea mediilor de dezvoltare, producție și stadializare.
 • Acces gratuit la 35+ teme StudioPress.
 • Au făcut parteneriat cu Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a asigura performanțe ridicate.

Câştigător: Motor WP

SiteGround vs. WP Engine – Suport și documentare

SiteGround oferă asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail. Baza de cunoștințe extinsă constă din sute de tutoriale și videoclipuri utile.

În timp ce WP Engine oferă asistență 24/7 prin chat live, acestea oferă asistență telefonică doar cu planuri de creștere sau mai mari. Suportul lor bazat pe bilete este disponibil numai cu planuri dedicate de server.

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs. WP Engine – Prețuri

SiteGround oferă unul dintre cele mai competitive prețuri din industrie pentru nivelul lor de serviciu și performanță. Planurile lor de găzduire ieftine și de hosting WordPress încep de la 3,95 USD pe lună.

Având în vedere că WP Engine este un serviciu de găzduire gestionat, prețul acestora se bazează pe cantitatea de trafic pe site-ul dvs. Prețurile obișnuite pentru planul lor inițial costă 35 USD pe lună. Cu toate acestea, am negociat o afacere cu ei, așa că nu trebuie decât să plătiți 24,50 USD pe lună.

Dar, dacă căutați o soluție de găzduire cu adevărat accesibilă, SiteGround este cel mai bun pariu pentru dvs..

SiteGround a făcut, de asemenea, listei experților noștri cele mai bune servicii gratuite de găzduire web.

Puteți utiliza, de asemenea, cuponul nostru SiteGround pentru a obține reduceri BIG.

Câştigător: SiteGround

Recapitulare: SiteGround vs. WP Engine

SiteGround este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care abia încep cu un nou site web și au nevoie de o soluție de găzduire la prețuri accesibile. Acestea oferă toate caracteristicile esențiale pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Gama largă de funcții de găzduire sunt potrivite pentru fiecare buget și necesități.

WP Engine, pe de altă parte, vizează o bază de utilizator diferită. Platforma lor de găzduire este cea mai potrivită pentru utilizatorii care sunt dezvoltatori, marketeri, IMM-uri, etc., care doresc să-și eficientizeze procesele de dezvoltare și marketing fără a fi nevoiți să-și asume responsabilitățile de întreținere de găzduire.

Iată câteva alte comparații de găzduire:

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Gazduire
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage
 • SiteGround vs Web Liquid

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți serviciul potrivit de găzduire pentru site-ul dvs. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și revizuirea completă a site-ului SiteGround și revizuirea aprofundată a motorului WP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map