Comparație WP Engine vs. DreamHost (2020) – 1 Clear Winner!

wp motor vs dreamhost


Vrei să știi diferența dintre WP Engine și DreamHost? Probabil știți deja că WP Engine și DreamHost sunt 2 dintre cei mai populari furnizori de găzduire web acolo. Dar care este mai bine?

În comparația noastră NEVĂZUTĂ de DreamHost vs. WP Engine, vă vom ajuta să aflați care este cea mai bună alegere pentru bugetul și nevoile dvs..

WP Engine vs. DreamHost – Prezentare generală

Motor WP

WP Engine este unul dintre cei mai bine gestionați furnizori de găzduire WordPress de pe piață. Se mândresc cu o listă impresionantă de clienți, inclusiv Yelp, Asana, National Geographic, PBS și MyFitnessPal.

În afară de găzduirea WordPress, veți avea acces gratuit la 35+ teme StudioPress gratuit. De asemenea, vă dotează cu o suită de soluții de performanță și integrare pentru a vă dezvolta și a vă dezvolta afacerea.

Dreamhost

DreamHost, pe de altă parte, este un veteran pe verticala de gazduire ieftină. A fost fondată încă din 1996, chiar înainte de apariția Google. Acum servesc peste 1,5 milioane de site-uri web, bloguri și aplicații cu peste 400 de clienți fericiți.

Oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv hostinguri comune, WordPress, WordPress administrate, găzduire WooCommerce, etc. Cel mai bun lucru este acela că oferă o garanție de returnare a banilor de 97 de zile..

WP Engine vs. DreamHost – Viteza paginii și timpul de funcționare

În calitate de furnizor de găzduire WordPress gestionat, WP Engine oferă performanță WordPress la nivel de întreprindere pentru site-ul dvs. Între timp, DreamHost garantează uptime 100% utilizatorilor lor.

Pentru a testa dacă acești furnizori de găzduire își îndeplinesc promisiunile, am decis să efectuăm câteva teste de viteză și uptime diferite ale paginii pe WP Engine și DreamHost.

Mai jos sunt prezentate instrumentele de testare a vitezei pe care le-am folosit:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

test de viteză wpengine

Conform testului nostru de viteză Pingdom, site-ul nostru de testare WP Engine a luat doar 582ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 96% din toate site-urile testate.

test de viteză de vis

Site-ul nostru de test DreamHost încărcat în 445 ms. care este mai rapid decât 97% din toate site-urile testate.

După testul Pingdom, am analizat dacă serverele de găzduire ar putea supraviețui unei surplusuri de trafic cu un instrument numit Load Impact. Am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre și am construit treptat până la 100 de vizitatori simultan pentru a vedea cum vor performa serverele.

test de viteză de sarcină wpengine

Din testul nostru, puteți vedea că numărul de vizitatori live nu a avut niciun impact negativ asupra site-ului nostru WP Engine.

Dreamhost test de sarcină compactă

În mod similar, site-ul nostru DreamHost a rămas stabil în timpul testului de creștere a traficului. Numărul de vizitatori live nu a avut niciun impact asupra timpului de răspuns.

Apoi, am efectuat un test cu Bitcatcha pentru a înregistra modul în care serverele noastre de găzduire au răspuns din 8 locații geografice diferite din întreaga lume.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

Conform testului Bitcatcha, site-ul nostru WP Engine a fost clasat A, în timp ce site-ul nostru DreamHost a fost clasat A+.

dreamhost bitcatcha

Câştigător: DreamHost

WP Engine vs. DreamHost – Ușor de utilizat

dreamhost gestionează domenii

DreamHost vine cu un panou de control bazat pe web, care a fost dezvoltat în interior. Ei nu oferă cPanel pentru gestionarea conturilor de găzduire, ceea ce este surprinzător, deoarece este cel mai popular panou de control de pe piață..

În timp ce panoul de control al DreamHost este intuitiv, există o curbă de învățare care trebuie abordată dacă sunteți deja obișnuiți să utilizați cPanel.

wpengine instalează

WP Engine se ocupă de toate tehnicile de optimizare a serverului pentru o performanță îmbunătățită. Obțineți o configurație de găzduire bine ajustată, care este creată special pentru a opera site-uri WordPress. Cel mai important, nu vă permit să instalați niciun plugin de performanță, cum ar fi plug-uri de memorie în cache și plugin-uri de securitate, deoarece acestea pot intra în conflict cu funcțiile încorporate.

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. DreamHost – Caracteristici

WP Engine este o platformă de găzduire la nivel de întreprindere, care facilitează publicarea cu WordPress. Acestea oferă mai multe caracteristici care ajută la eficientizarea implementării codurilor și a migrației site-ului. De asemenea, au făcut parteneriat cu Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a oferi timp de încărcare rapidă.

Să aruncăm o privire la câteva caracteristici unice ale platformei de găzduire WordPress gestionate de WP Engine:

 • Acces la 35+ teme premium StudioPress fără costuri suplimentare.
 • Instrument cu 1 clic pentru a simplifica stadializarea, testarea și desfășurarea.
 • Integrare perfectă cu aplicațiile preferate online.
 • Obțineți informații de acțiune, alimentate de Google Analytics, chiar în cadrul administratorului dvs. WordPress despre performanța, conținutul și aplicațiile WordPress.

Comparativ cu WP Engine, DreamHost este foarte mult un furnizor de hosting la nivel de intrare pentru o bază de clienți mai largă. Caracteristicile lor de găzduire sunt atrăgătoare pentru baza largă de utilizatori și includ lățimea de bandă nelimitată, un nume de domeniu gratuit, construitori de site-uri web, un clic pe instalatorul WordPress, etc..

Câştigător: Motor WP

WP Engine este de asemenea listat în cele mai bune companii de gazduire pe bloguri.

WP Engine vs. DreamHost – Suport și documentare

Cu toate planurile de găzduire, WP Engine oferă asistență 24/7 prin chat live. Cu planuri de nivel superior, puteți beneficia de asistență telefonică și, cu planul personalizat, veți beneficia de asistență pentru bilete 24/7.

Baza lor robustă de cunoștințe explică fiecare aspect al construirii unui site cu WP Engine.

Chiar dacă de multe ori DreamHost face reclamă asistență 24/7, realitatea este că acestea oferă asistență 24/7 doar prin intermediul biletelor de e-mail. Cu toate acestea, este nevoie de aproape o zi pentru a vă rezolva cererea de asistență prin e-mail, ceea ce face ca reclamațiile lor publicitare să fie mai bune. Suportul pentru chat-ul live este disponibil numai în intervalul 5:00 – 22:00 PST, 7 zile pe săptămână. Deși sunt disponibile cereri de retur, este necesar să efectuați o singură plată pentru fiecare apel sau să vă abonați la un plan lunar.

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. DreamHost – prețuri

WP Engine este orientat în principal către anumite segmente de utilizatori, cum ar fi dezvoltatorii, marketerii, IMM-urile, agențiile și întreprinderile. Acestea oferă prețuri competitive în comparație cu alți furnizori populari de găzduire WordPress gestionați, cum ar fi Pagely.

Întrucât DreamHost se adresează utilizatorilor la nivel de intrare, au vrut să mențină prețurile la prețuri accesibile pentru ei.

Prețul introductiv pentru hostingul WordPress WordPress DreamHost începe de la 2,59 USD pe lună. Prețul lor de găzduire WordPress gestionat începe de la 16,95 USD pe lună.

Pe de altă parte, prețul WP Engine începe de la 28 USD. Acesta este cu 20% din prețul obișnuit pentru cititorii IsItWP.

Câştigător: DreamHost

Recapitulare – WP Engine vs. DreamHost

După comparația noastră, considerăm că WP Engine este un furnizor de hosting WordPress mai bun decât DreamHost.

În timp ce DreamHost oferă și un serviciu de găzduire WordPress gestionat, acestea sunt orientate special către utilizatorii la nivel începător. Dacă sunteți serios în legătură cu afacerea dvs. online și nu vă gândiți să cheltuiți câțiva bani mai mult pentru a obține o platformă de găzduire superioară, atunci WP Engine este cel mai bun pariu.

Cel mai bun lucru este că WP Engine vine cu apartamente de instrumente de performanță și informații care vă ajută să implementați rapid modificări pe site-ul dvs. live și să eficientizați creșterea site-ului dvs..

De asemenea, poate doriți să consultați comparațiile noastre între …

 • WP Engine vs InMotion Gazduire
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Gazduire
 • WP Engine vs GreenGeeks

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun serviciu de găzduire WordPress gestionat pentru nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră completă WP Engine sau recenzia noastră completă DreamHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map