Comparație WP Engine vs. GreenGeeks (2020) – 1 Clear Winner

wp motor vs greengeeks


Vă întrebați care este alegerea mai bună între WP Engine și GreenGeeks? Atât WP Engine, cât și GreenGeeks servesc milioane de domenii din întreaga lume. Dar este dificil pentru clienți să analizeze care este cea mai bună alegere dintre cei doi datorită atâtor opinii conflictuale online. Aveți nevoie de o revizuire aprofundată de către o sursă de încredere!

În comparația noastră NEVĂZUITĂ între WP Engine și GreenGeeks, vă vom ajuta să determinați ce furnizor are serviciile de găzduire web potrivite pentru bugetul și nevoile dvs..

WP Engine vs. GreenGeeks – Prezentare generală

Motor WP

WP Engine este una dintre cele mai bune soluții de găzduire centrate pe WordPress de pe piață. Spre deosebire de majoritatea celorlalte soluții de găzduire gestionate, WP Engine oferă soluții de găzduire pentru toate dimensiunile și bugetele.

Indiferent dacă conduceți un blog personal sau o afacere la nivel de întreprindere cu creștere în afara graficului, veți găsi planul perfect de găzduire cu WP Engine.

greengeeks-web-hosting

GreenGeeks este unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire web ecologică din lume. Pe lângă faptul că oferă clienților o experiență de găzduire web super rapidă, ei s-au angajat, de asemenea, să compenseze amprentele de carbon produse de centrele lor de date.

WP Engine vs. GreenGeeks – Viteza paginii și timpul de funcționare

Fără îndoială, viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

Pentru a testa dacă GreenGeeks și WP Engine sunt în concordanță cu pasul lor, am decis să analizăm viteza și garanțiile de funcționare ale paginilor, prin înscrierea cu fiecare dintre ele și crearea a 2 site-uri de testare.

Pentru a reflecta mediul viu pe site-urile noastre de testare, am instalat o temă WordPress și am publicat conținut manechin împreună cu câteva imagini.

Apoi, am efectuat câteva experimente diferite pe aceste site-uri de testare cu următoarele instrumente:

 • Pingdom: Pentru a analiza viteza site-ului.
 • Impactul sarcinii: Pentru a monitoriza modul în care aceste servere de găzduire gestionează o creștere a traficului într-un timp de încărcare maximă.
 • Bitcatcha: Pentru a determina performanța acestor servere de găzduire din 8 locații geografice diferite.

Conform testului nostru de viteză al site-ului Pingdom, site-ul nostru de testare WP Engine a luat doar 582ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 96% din toate site-urile testate.

test de viteză wpengine

Durata de încărcare a site-ului nostru GreenGeeks a fost puțin mai mare: a fost nevoie de 697ms pentru a încărca site-ul.

Test de viteză GreenGeeks

De asemenea, este important să analizăm dacă un server de găzduire poate supraviețui creșterii traficului. Pentru testul nostru de creștere a traficului, am folosit un instrument numit Load Impact. Am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre și am construit treptat până la 100 de vizitatori simultan pentru a vedea cum au funcționat serverele.

test de viteză de sarcină wpengine

Din testul nostru, este evident că numărul de vizitatori live nu a avut niciun impact negativ asupra serverelor noastre WP Engine.

GreenGeeks loadimpact

Pentru site-ul nostru GreenGeeks, au existat câteva mici vârfuri în timpul de încărcare, ceea ce înseamnă că site-ul a încetinit ușor.

După testele noastre Load Impact, am folosit un instrument numit Bitcatcha pentru a analiza timpii de răspuns a serverului din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

Conform testului Bitcatcha, serverul nostru WP Engine a răspuns în mai puțin de o secundă pe tot globul.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

Performanța generală a motorului WP a fost notată de BitCatcha, în timp ce GreenGeeks a fost calificată C.

Timp de răspuns GreenGeeks

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. GreenGeeks – Ușor de utilizat

Încercați-mi contul

Având în vedere că WP Engine este o soluție de găzduire WordPress administrată, puteți fi sigur că serverul dvs. va fi optimizat pentru performanțe ridicate, fără a fi necesar să se ocupe de tehnicile de optimizare a serverului. Asta înseamnă că veți avea liniște sufletească în timp ce vă concentrați asupra a ceea ce sunteți cu adevărat bun: publicarea conținutului și comercializarea acestuia.

GreenGeeks cpanel

Pe de altă parte, GreenGeeks oferă acces cPanel pentru a vă gestiona contul de găzduire web cu fiecare plan de găzduire web pe care îl oferă. Veți obține, de asemenea, un program de instalare WordPress cu 1 clic pentru a vă lansa rapid site-ul. GreenGeeks vă permite să construiți un site web așa cum doriți, cu un constructor ușor de utilizat de drag and drop.

Câştigător: Motor WP

WP Engine este, de asemenea, alegerea # 1 pentru găzduirea conformă PCI.

WP Engine vs. GreenGeeks – Caracteristici

Motor WP

Ca soluție administrată de găzduire WordPress, WP Engine oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți eficientiza nevoile de dezvoltare, marketing și migrare WordPress. Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor lor unice:

 • Acces gratuit la temele StudioPress: Veți avea acces complet la peste 35 de teme StudioPress de înaltă calitate, fără costuri suplimentare.
 • Personalizare orientată geo: Personalizați cu ușurință conținutul dvs. în funcție de locațiile geografice și nevoile publicului dvs..
 • Instrument cu 1 clic: Veți obține, de asemenea, un instrument cu un clic pentru configurarea mediilor de dezvoltare, producție și stadializare.

GreenGeeks

Acum aruncăm o privire la unele dintre caracteristicile cheie ale GreenGeeks:

 • Site-uri web nelimitate: Chiar și cu planul inițial, puteți găzdui site-uri web nelimitate folosind GreenGeeks.
 • Transferuri gratuite de site: Dacă sunteți deja găzduit pe oricare alte platforme de găzduire, puteți transfera site-urile dvs. pe GreenGeeks gratuit.
 • Constructor de site-uri: Cu fiecare plan de găzduire web, veți primi un constructor de site-uri gratuit.
 • Conturi de e-mail: Puteți crea conturi de e-mail nelimitate chiar și cu planul lor de găzduire web starter.

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. GreenGeeks – Suport și documentare

GreenGeeks oferă asistență 24/7 prin 3 moduri: chat în direct, telefon și asistență bazată pe bilete. Documentația lor extinsă vă ghidează prin fiecare aspect al construirii unui site web cu platforma de găzduire GreenGeeks.

Cu toate acestea, cu planul lor de pornire, WP Engine oferă doar suport live chat. Asistența telefonică este asigurată cu planurile lor superioare. Și suportul bazat pe bilete este oferit cu planurile lor de server dedicate.

Câştigător: GreenGeeks

WP Engine vs. GreenGeeks – stabilirea prețurilor

Prețul obișnuit pentru WP Engine începe de la 35 USD pe lună. Am negociat o afacere cu WP Engine, astfel încât utilizatorii noștri beneficiază de o reducere de 20% la planurile WP Engine, ceea ce înseamnă că trebuie doar să plătiți 28 USD pe lună..

GreenGeeks oferă servicii de găzduire mai accesibile pentru utilizatorii la nivel începător. Puteți porni un site web cu ele cu prețul de până la 2,95 USD pe lună.

Câştigător: GreenGeeks

Recapitulare – WP Engine vs. GreenGeeks

Dacă căutați o soluție de găzduire WordPress administrată, WP Engine este alegerea perfectă pentru dvs. Cu WP Engine, veți obține tot ce aveți nevoie pentru a vă construi site-ul WordPress de la zero, inclusiv acces gratuit la peste 35 de teme StudioPress premium, instrumente cu 1 clic pentru a vă gestiona site-ul și multe altele.

Pentru a oferi viteze de aprindere rapidă a site-ului, aceștia s-au asociat chiar și cu platforma Google Cloud și cu serviciile web Amazon.

Ați dori, de asemenea, să consultați comparațiile noastre,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Gazduire
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun furnizor de hosting WordPress pentru nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră completă WP Engine sau recenzia noastră completă a GreenGeeks.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map