Comparație WP Engine vs. iPage (2020) – 1 Clear Winner!

motor wp vs. ipage


Căutați cel mai bun furnizor de hosting WordPress? Încercați să decideți între iPage și WP Engine? Atât iPage, cât și WP Engine vă permit să găzduiți site-ul dvs. WordPress cu ușurință. În timp ce iPage oferă câteva opțiuni diferite de găzduire, inclusiv hostingul WordPress cloud; WP Engine este un furnizor de găzduire complet centrat pe WordPress.

În acest articol, vom oferi o comparație dintre cap și WP Engine și iPage, astfel încât să puteți decide care este soluția potrivită pentru bugetul și nevoile dvs..

WP Engine vs. iPage – Prezentare generală

Motor WP

WP Engine este un furnizor de hosting găzduit centrat pe WordPress. Indiferent dacă inițiați un blog sau conduceți o afacere la nivel de întreprindere cu creștere în afara graficului, veți găsi soluția potrivită de găzduire care să răspundă cerințelor dvs..

Cu fiecare plan, WP Engine vă oferă acces premium la 35+ teme StudioPress gratuit. De asemenea, vă echipează o suită pentru soluții de performanță și integrare pentru a vă ajuta să vă construiți și să vă dezvoltați afacerea. De asemenea, este o găzduire web compatibilă cu PCI.

Ipage-GoDaddy-alternative hosting-

iPage este un brand de găzduire deținut de Endurance International Group. Sunt binecunoscute pentru opțiunile lor de găzduire accesibile, începând de la 1,99 USD pe lună.

iPage a fost fondată în 1998, care servește acum peste un milion de site-uri web de pe tot globul.

Sunt un partener de energie ecologică EPA, ceea ce înseamnă că centrele lor de date sunt alimentate de energie eoliană, reducând amprenta de carbon într-o mare măsură.

WP Engine vs. iPage – Viteza paginii și timpul de funcționare

Viteza este unul dintre cei mai critici factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți găzduirea WordPress. Chiar și o întârziere de 1 secundă poate duce la o reducere de 7% a conversiilor. Nu mai vorbim, dacă nu luați în serios viteza de încărcare a site-ului, veți lăsa mulți bani pe masă.

Pentru a analiza viteza și timpul de funcționare al serverelor de găzduire pentru comparația noastră WP Engine vs. iPage, am creat un site de testare pe ambele servere de găzduire prin înscrierea la planurile lor de găzduire partajate.

Am efectuat câteva teste diferite pe site-urile noastre de testare:

 • Test Pingdom pentru a monitoriza timpii de încărcare și disponibilitatea.
 • Test de impact Load pentru a analiza performanțele serverelor în timpul perioadelor de încărcare maximă.
 • Test Bitcatcha pentru a determina modul în care serverele ar performa în 8 locații geografice diferite, ignorând conținutul.

Să vedem rezultatele.

test de viteză wpengine

Conform testului Pingdom, site-ul nostru de testare WP Engine a luat doar 582ms pentru a încărca, ceea ce înseamnă că site-ul este mai rapid decât 96% din site-urile testate.

test de viteză iping pingdom

Pe de altă parte, site-ul nostru de teste iPage s-a încărcat în mai puțin de 3 secunde și a fost mai rapid decât 60% din site-urile web testate.

La fel ca testul de viteză, este important să analizăm dacă serviciul dvs. de găzduire poate supraviețui unei creșteri în trafic. Pentru testul nostru de creștere a traficului, am folosit un instrument popular de testare, Load Impact. Cu Load Impact, am trimis până la 100 de vizitatori virtuali simultan pe site-urile noastre de testare pentru a vedea modul în care serverele ar trata traficul.

test de viteză de sarcină wpengine

Din testul nostru, este evident că numărul de vizitatori live nu are niciun impact negativ asupra serverelor noastre WP Engine.

impactul sarcinii ipage

Când a venit vorba de iPage, timpul de răspuns a fost lent, când au existat aproximativ 50 de utilizatori pe site. După aceea, viteza paginii a rămas stabilă, în ciuda faptului că are mai mulți utilizatori live.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

Performanța generală a motorului WP a fost clasificată de BitCatcha A, în timp ce iPage a fost calificată C+.

timpul de răspuns al serverului ipage

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. iPage – Ușor de utilizat

wpengine instalează

Având în vedere că WP Engine este o soluție de găzduire WordPress administrată, puteți fi sigur că serverul dvs. va fi optimizat pentru performanțe ridicate, fără a fi necesar să se ocupe de tehnicile de optimizare a serverului. Asta înseamnă că veți avea liniște sufletească în timp ce vă concentrați asupra a ceea ce sunteți foarte bine: publicarea conținutului și comercializarea acestuia.

Panoul de control iPage

Cu iPage, principalul dezavantaj este că nu oferă cPanel. În schimb, oferă propria versiune personalizată a unui panou de control pe care îl numesc vDeck. Cu toate acestea, dacă te-ai obișnuit cu cPanel, care este cel mai popular panou de control de găzduire web, atunci va fi o curbă de învățare de abordat înainte de a utiliza vDeck.

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. iPage – Caracteristici

Motor WP

Mai jos sunt câteva caracteristici unice ale motorului WP:

 • Acces gratuit la temele StudioPress: Veți avea acces complet la peste 35 de teme StudioPress de înaltă calitate, fără costuri suplimentare.
 • Instrument cu 1 clic: Veți obține, de asemenea, un instrument cu un clic pentru configurarea mediilor de dezvoltare, producție și stadializare.
 • Actualizări de bază pentru WordPress: Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu faptul că WP Engine te-a acoperit.

iPage

Acum aruncăm o privire la câteva caracteristici ale iPage.

 • Toate caracteristicile de bază: Veți obține un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și un program de instalare cu 1 clic.
 • Credite publicitare: primiți credite publicitare gratuite în valoare de 200 USD
 • Doar un singur plan de găzduire comun: iPage oferă doar un singur plan de găzduire partajat cu suport nelimitat de găzduire pe site.
 • Drag and drop builder: Construiți un site web așa cum doriți cu un constructor de site-uri web.

Câştigător: Motor WP

WP Engine este, de asemenea, alegerea # 1 pentru găzduirea conformă PCI.

WP Engine vs. iPage – Suport și documentare

Cu planul lor de pornire, WP Engine oferă doar suport live chat. Asistența telefonică este asigurată cu planurile lor superioare. Și suportul bazat pe bilete este oferit cu planurile lor de server dedicate.

Pe de altă parte, iPage oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. De asemenea, vă puteți baza pe documentația lor, care explică tot ce trebuie să știți despre pornirea unui nou site web.

Câştigător: iPage

WP Engine vs. iPage – prețuri

Prețul obișnuit pentru WP Engine începe de la 35 USD pe lună. Am negociat o afacere cu WP Engine, astfel încât utilizatorii noștri vor primi o reducere de 20% la WP Engine, ceea ce înseamnă că trebuie doar să plătiți 28 USD pe lună..

iPage este binecunoscut pentru opțiunile de prețuri accesibile pentru serviciile de găzduire web. iPage este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care caută un serviciu de găzduire ieftin, dar de încredere. Planul lor de găzduire ieftin începe de la 1,99 USD pe lună.

Câştigător: iPage

Recapitulare – WP Engine vs. iPage

După comparația noastră, considerăm că WP Engine este un furnizor de hosting WordPress mai bine gestionat. Dacă nu doriți să vă optimizați găzduirea WordPress de unul singur, atunci poate doriți să luați în considerare WP Engine pentru găzduirea site-ului dvs..

iPage, pe de altă parte, oferă opțiuni de găzduire accesibile pentru site-uri web de toate dimensiunile și bugetul. Dacă sunteți deja găzduit la un alt furnizor de hosting, puteți beneficia de un transfer gratuit de site-uri. Cel mai bun dintre toate, constructorul lor gratuit de site-uri vă permite să creați un site frumos cu ușurință.

Ați dori, de asemenea, să consultați comparațiile noastre,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Gazduire
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs A2 Gazduire
 • WP Engine vs GreenGeeks

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun furnizor de hosting WordPress pe piață. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră pentru WP Engine și recenzia pentru iPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map