Comparatie Bluehost vs HostGator (2020) – Iată Câștigătorul!

hostgator vs. bluehost


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire? Bluehost și HostGator sunt 2 dintre cei mai buni furnizori de hosting. Dar care este cu adevărat cel mai bun serviciu de găzduire web: Bluehost sau HostGator?

Nu toate serviciile de găzduire web sunt create egale. Este important pentru dvs. să înțelegeți cum diferă acești 2 furnizori de găzduire în ceea ce privește planurile și caracteristicile de stabilire a prețurilor. Cu comparația noastră imparțială dintre HostGator și Bluehost, vă vom ajuta să decideți care este cea mai bună alegere pentru dvs..

Bluehost vs. HostGator – Prezentare generală

Bluehost-register-domain-name-free

Bluehost este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting ieftine de pe piață. Este un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org. În prezent, găzduiesc peste un milion de site-uri web din întreaga lume.

Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și 65% reducere de găzduire web.

Hostgator

La fel ca Bluehost, HostGator este, de asemenea, unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web din lume. Acestea pun în mod deosebit pe verticală gazduirea comună și găzduiesc milioane de nume de domeniu de pe glob.

Cu fiecare plan HostGator, obțineți o gamă vastă de instrumente care vă ajută să vă construiți site-ul web așa cum doriți.

Bluehost vs. HostGator – Viteză și Uptime

Pentru a efectua un test de performanță al serverelor de găzduire pentru comparația noastră HostGator vs. Bluehost, am creat un site de testare pe ambele servere de hosting prin înscrierea la planurile lor de găzduire partajate. Apoi, am instalat WordPress și am adăugat conținut dummy, inclusiv imagini, pentru a reflecta mediul de producție pe site-ul nostru de testare.

Legate de: Gazduire WordPress partajată vs. administrată (în comparație)

Am efectuat câteva teste diferite, cum ar fi:

  • Test Pingdom: Pentru a monitoriza viteza și disponibilitatea site-ului.
  • Test de impact Load: Pentru a înregistra modul în care serverul a răspuns în timpul perioadei maxime de încărcare.
  • Test Bitcatcha: Pentru a analiza timpii de răspuns ai serverului pe 8 locații internaționale diferite, ignorând conținutul site-ului de testare.

Și iată rezultatele noastre:

test de viteză bluehost

Conform Pingdom, site-ul nostru de teste Bluehost a luat 689 ms pentru a încărca un server din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 94% din toate site-urile testate.

speedtest hostgator

Pe de altă parte, HostGator a luat 691 ms pentru a încărca un server din Dallas. Acest lucru înseamnă că timpul de încărcare este aproape același atât pentru Bluehost, cât și pentru HostGator, conform Pingdom.

loadimpact hostgator

Conform Load Impact, serverul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori simultan.

loadimpact bluehost

Pe măsură ce traficul a crescut, site-ul a început să încetinească, în timp ce performanța Bluehost a rămas aceeași indiferent de numărul de vizitatori.

teste de răspuns al serverului bluehost

Conform testului Bitcatcha, serverul nostru Bluehost a răspuns în doar o fracțiune de secunde în Statele Unite. În timp ce timpul de răspuns a fost relativ mare, totuși a răspuns în mai puțin de o secundă

bitcatcha-Hostgator

În mod similar, serverul HostGator a fost evaluat C de către Bitcatcha. Timpul de răspuns a fost aproape același ca Bluehost din mai multe locații.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs. HostGator – Ușor de utilizat

Bluehost și-a reînnoit tabloul de bord al utilizatorilor, astfel încât acum este mai ușor ca niciodată să lansezi un site de la început. Acestea oferă utilizatorilor o experiență excelentă la bord, ceea ce face extrem de util să dai startul unui site chiar dacă ești un începător absolut.

Când începeți, puteți obține un nume de domeniu gratuit și SSL gratuit cu Bluehost. Puteți folosi, de asemenea, instalarea lor cu 1 clic pe WordPress pentru a lansa rapid un site.

HostGator, pe de altă parte, nu oferă un nume de domeniu gratuit, împreună cu abonamentul dvs. de servicii de găzduire. Experiența lor la bord nu este la fel de elegantă ca Bluehost. Acestea fiind spuse, nu este dificil să începeți cu HostGator, datorită documentației lor extinse. De asemenea, oferă un constructor de site-uri excelent pentru a crea un site web așa cum doriți, fără a angaja un dezvoltator.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs. HostGator – Caracteristici

Deși obțineți tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți site-ul cu orice plan de găzduire Bluehost, acesta nu este la fel de bogat în funcții precum HostGator. Iată modul în care HostGator se bazează pe Bluehost în ceea ce privește funcțiile de găzduire:

  • HostGator vine cu un constructor ușor de utilizat de drag and drop, în timp ce Bluehost nu oferă unul.
  • Cu HostGator, veți obține credite publicitare în valoare de 200 USD cu orice plan, în timp ce Bluehost nu îl oferă cu planul inițial..
  • HostGator vine cu o garanție de înapoiere de 45 de zile. Pe de altă parte, cu Bluehost, primiți doar o garanție de 30 de zile pentru a încerca serviciul lor fără riscuri.
  • Puteți crea subdomenii nelimitate cu HostGator, în timp ce Bluehost vă permite să configurați doar 25 de subdomenii.
  • Puteți factura lunar dacă doriți cu HostGator, dar, cu Bluehost, trebuie să vă abonați la planul anual.

Câştigător: HostGator

Bluehost vs. HostGator – Asistență & Documentație

Atat Bluehost cat si HostGator ofera un sprijin deosebit clientilor lor.

HostGator oferă asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail. Cu toate acestea, Bluehost nu mai oferă asistență bazată pe e-mail pentru a se concentra pe asistența directă prin telefon și chat live. Acest lucru poate fi frustrant pentru utilizatori cu probleme mai avansate care pot dura ceva mai mult până la rezolvare.

Centrul de ajutor robust al HostGator include 680+ articole de ajutor și peste 500 de tutoriale video care vă ajută să explorați fiecare aspect al găzduirii web, pas cu pas..

Câştigător: HostGator

Bluehost vs. HostGator – prețuri

Atât opțiunile de găzduire ale Bluehost, cât și cele ale HostGator rulează gama de la gazduire ieftină la un server dedicat cu drepturi depline. Dacă începeți cu un nou site web, puteți alege planul lor de găzduire partajat / ieftin. Planul lor de găzduire ieftin vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a construi un site de la început, inclusiv un instalator WordPress cu 1 clic, domeniu gratuit, SSL, etc..

Să aruncăm o privire detaliată la prețurile diferitelor opțiuni de găzduire:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / lună.2,75 USD / lună.19,99 USD / lună.79,99 USD / lună.
HostGator2,78 USD / lună.5,95 USD / lună.19,95 USD / lună.19,95 USD / lună.119,00 USD / lună.

În comparație cu Bluehost, HostGator este puțin scump. Dacă sunteți în căutarea unei soluții accesibile, Bluehost ar putea fi o potrivire mai bună. Dacă doriți să utilizați HostGator, consultați cuponul nostru HostGator pentru a obține cel mai bun preț.

HostGator oferă cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători. Nu ratați să vedeți.

Câştigător: Bluehost

Recapitulare: Bluehost vs. HostGator

Bluehost și HostGator sunt 2 furnizori de top de găzduire web pe piață. Bluehost oferă planuri de găzduire accesibile pentru site-uri web de toate dimensiunile. Opțiunile lor de găzduire sunt orientate către utilizatorii de nivel începător.

Bluehost oferă o experiență excelentă la bord, care este extrem de util atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. De asemenea, oferă un nume de domeniu gratuit și SSL gratuit cu planurile de găzduire.

HostGator, pe de altă parte, oferă o mare varietate de planuri de găzduire adaptate la toate nivelurile de utilizatori. Ei se concentrează pe furnizarea de mai multe caracteristici cu toate planurile lor de găzduire.

În general, considerăm că Bluehost își bate competitorii, inclusiv HostGator, cu planurile lor de găzduire accesibile. Își actualizează constant infrastructura serverului pentru a spori performanța și a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Ați dori, de asemenea, să consultați comparația noastră între Bluehost și iPage.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți între Bluehost și HostGator. Dacă începeți un nou site web, consultați ghidul nostru despre cum să începeți un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me