Comparatie Bluehost vs iPage (2020) – Iată Câștigătorul! (2020)

Vrei să știi cine este cel mai bun furnizor de găzduire web: Bluehost sau iPage? Atât Bluehost, cât și iPage pun pe verticală web hostingul cu planurile lor accesibile de găzduire. Ambele oferă, de asemenea, opțiuni diferite de găzduire, inclusiv VPS și servere dedicate. Dar un furnizor trebuie să fie mai bun decât celălalt, nu?


În comparația noastră nebănuită între iPage și Bluehost, vă vom ajuta să aflați cea mai bună alegere pentru bugetul și nevoile dvs. Lasă lupta să înceapă!

Bluehost vs iPage – Prezentare generală

Bluehost-wordpress-hosting

Bluehost este unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web de pe piață. Acestea sunt, de asemenea, recomandate oficial de WordPress.org.

Bluehost a fost lansat în 1996 și alimentează în prezent peste un milion de site-uri de pe glob. Deși oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, ei sunt cei mai cunoscuți pentru serviciile de găzduire ieftine.

Ipage-GoDaddy-alternative hosting-

La fel ca Bluehost, iPage este deținută și de Endurance International Group. A fost lansat în 1998 și servește în prezent peste un milion de site-uri web între 2 centre de date situate în SUA.

iPage este binecunoscut pentru opțiunile de prețuri accesibile pentru serviciile de găzduire web. iPage este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care caută un serviciu de găzduire ieftin, dar de încredere, care nu compromite viteza site-ului.

Bluehost vs iPage – Viteză și Uptime

Viteza și timpul de funcționare sunt cei mai critici factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Viteza este importantă, deoarece nimeni nu îi place un site web lent, iar Google continuă să sublinieze viteza paginii în algoritmul lor.

În mod similar, timpul de funcționare este important, deoarece utilizatorii dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. să fie disponibil în continuu. De obicei, timpul de funcționare este exprimat ca procent din timpul total disponibil; „99.95%”, de exemplu.

Pentru a testa viteza și uptimes-ul site-ului web pentru serviciile de găzduire web în comparația noastră cu iPage vs Bluehost, ne-am înscris cu ambele servicii și am creat un site de testare creat de WordPress. Pentru a reflecta mediul live, am instalat și o temă implicită WordPress, am adăugat conținut fals și am încărcat câteva imagini.

Am folosit următoarele instrumente pentru a efectua experimente de viteză și uptime pe site-urile noastre de testare:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

test de viteză bluehost

Conform Pingdom, site-ul nostru Bluehost a luat încărcarea de 689ms atunci când a fost testat din New York. Acest lucru este mai rapid decât 94% din site-urile testate.

test de viteză iping pingdom

Site-ul nostru de testare iPage s-a încărcat în mai puțin de 3 secunde și a fost mai rapid decât 60% din site-urile web testate.

La fel ca testul de viteză, este important să analizăm dacă serviciul dvs. de găzduire poate supraviețui unei creșteri în trafic. Pentru testul nostru de creștere a traficului, am folosit un instrument popular de testare, Load Impact. Cu Load Impact, am trimis până la 100 de vizitatori virtuali simultan pe site-urile noastre de testare pentru a vedea modul în care serverele ar trata traficul.

loadimpact bluehost

Performanța Bluehost a rămas intactă indiferent de numărul de vizitatori.

impactul sarcinii ipage

Când a venit vorba de iPage, timpul de răspuns a fost lent, când au existat aproximativ 50 de utilizatori pe site. După aceea, viteza paginii a rămas stabilă, în ciuda faptului că are mai mulți utilizatori live.

teste de răspuns al serverului bluehost

Conform testului Bitcatcha, serverul nostru Bluehost a răspuns în doar o fracțiune de secundă în Statele Unite. În timp ce timpul de răspuns a fost relativ ridicat în locații internaționale, totuși a răspuns în mai puțin de o secundă.

timpul de răspuns al serverului ipage

Serverul nostru iPage a răspuns în mai puțin de o secundă în toate locațiile, cu excepția Japoniei. Dacă publicul dvs. țintă este localizat în principal în Japonia, atunci poate doriți să căutați un server mai aproape de regiunea respectivă.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs iPage – Ușor de utilizat

Bluehost cPanel

Bluehost oferă acces cPanel tuturor utilizatorilor. Cu interfața personalizată cPanel de la Bluehost, puteți gestiona site-ul și resursele de găzduire cu ușurință.

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, au redimensionat tabloul de bord, ceea ce face mai ușor ca niciodată lansarea unui site web cu Bluehost.

La fel ca Bluehost, iPage vine și cu un program de instalare WordPress cu 1 clic pentru a lansa rapid un site WordPress. Spre deosebire de Bluehost, aceștia oferă, de asemenea, un constructor de drag and drop de bază cu planurile lor de găzduire. Aceasta este o alegere bună pentru utilizatorii care doresc o soluție rapidă și ușoară pentru a-și construi și proiecta site-ul web fără a angaja un dezvoltator.

Panoul de control iPage

Dezavantajul principal este că iPage nu oferă cPanel. În schimb, oferă propria versiune personalizată a unui panou de control pe care îl numesc vDeck. Cu toate acestea, dacă te-ai obișnuit cu cPanel, care este cel mai popular panou de control de găzduire web, atunci va fi o curbă de învățare de abordat înainte de a utiliza vDeck.

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs iPage – Caracteristici

Și Bluehost și iPage pot avea opțiunea potrivită de găzduire pentru site-ul dvs. web, indiferent de dimensiunea și bugetul afacerii dvs. online. Opțiunile lor de găzduire folosesc gama de la hosting ieftin la un server dedicat cu drepturi depline.

Cu Bluehost și iPage, obțineți un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și un program de instalare cu 1 clic. Cu toate acestea, din punct de vedere al caracteristicilor, iPage învinge Bluehost …

 • iPage vine cu un constructor de drag and drop gratuit, în timp ce Bluehost nu oferă unul.
 • Cu iPage, veți obține credite publicitare gratuite în valoare de 200 USD, în timp ce Bluehost nu oferă niciunul cu planul inițial.
 • iPage oferă doar un singur plan de găzduire partajat. iPage permite găzduire nelimitată de site-uri web cu acest plan. Cu toate acestea, va trebui să faceți upgrade la un plan scump de găzduire partajat dacă doriți să găzduiți site-uri web nelimitate.

Câştigător: iPage

Bluehost vs iPage – Suport și documentare

Echipa prietenoasă de asistență a Bluehost este disponibilă 24/7 prin chat live și telefon. Au întrerupt asistența bazată pe bilete pentru a se concentra doar pe furnizarea de asistență personală directă prin chat live și telefon. Această decizie poate fi frustrantă pentru utilizatori cu probleme mai avansate care pot dura puțin mai mult până la rezolvare.

Pe de altă parte, iPage oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. De asemenea, vă puteți baza pe documentația lor, care explică tot ce trebuie să știți despre pornirea unui nou site web.

Câştigător: iPage

Bluehost vs iPage – prețuri

Fără îndoială, iPage simplifică o verticală de gazduire ieftină cu opțiunile lor de prețuri accesibile. Puteți porni un site web pe iPage cu prețul de până la 1,99 USD pe lună.

Cu toate acestea, cu excepția găzduirii partajate / ieftine, Bluehost aruncă iPage din apă cu planurile lor de găzduire accesibile.

Iată o comparație completă față-în-față între costul de pornire a unui site web pe Bluehost și iPage:

SharedWordPressVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / lună.2,75 USD / lună.19,99 USD / lună.79,99 USD / lună.
iPage1,99 USD / lună.3,75 USD / lună.19,99 USD / lună.119,99 USD / lună.

Câştigător: Bluehost

Recapitulare: Bluehost vs iPage

După comparația noastră, considerăm că Bluehost este cea mai bună opțiune de găzduire pe care ai putea să o alegi pentru site-ul tău. Nu numai că Bluehost oferă găzduire web rapidă, dar panoul lor de găzduire este super intuitiv, astfel încât să puteți construi rapid un site web chiar dacă sunteți un începător absolut.

De asemenea, Bluehost oferă mai multe opțiuni de găzduire decât iPage, inclusiv găzduirea WordPress administrată și găzduirea WooCommerce. În plus, sunt recomandate de WordPress.org, ceea ce le crește credibilitatea ca gazdă WordPress.

În plus, Bluehost își îmbunătățește continuu infrastructura serverului pentru a spori performanța și a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Ați dori, de asemenea, să citiți părerea experților noștri între:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Gazduire Bluehost vs InMotion
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Gazduire
 • Bluehost vs Liquid Web

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți între Bluehost și iPage. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să citiți recenzia noastră completă Bluehost și recenzia completă a iPage.

BlueHost Review

Bluehost
evaluare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 4,9 / 5,0

Vizitați Bluehost »

Ipage-logo

iPage
evaluare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Vizitați iPage »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map