Comparatie Bluehost vs. Liquid Web (2020) – 1 Clear Winner!

bluehost vs lichid-web


Căutați cel mai bun furnizor de hosting WordPress gestionat? Încercați să decideți între Liquid Web și Bluehost? Atât Liquid Web, cât și Bluehost sunt 2 dintre cei mai importanți furnizori de găzduire WordPress gospodăriți din lume. Dar care este mai bine?

În acest articol, vom compara Bluehost și Liquid Web în profunzime, astfel încât să puteți decide care este cel mai potrivit pentru bugetul și nevoile dvs..

Bluehost vs. Liquid Web – Prezentare generală

Bluehost-register-domain-name-free

Bluehost este un brand de găzduire deținut de Endurance International Group, o companie renumită de găzduire web. De asemenea, este un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org.

Serviciile de găzduire ale Bluehost sunt orientate către utilizatorii la nivel de începători și pun în mod deosebit vertical vertical gazduirea comună. Acestea oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv servere de hosting, WordPress, VPS și hosting dedicate.

Acestea oferă 3 opțiuni diferite de găzduire centrate pe WordPress:

 • Gazduire WordPress partajata pentru utilizatorii de nivel de intrare.
 • Găzduire WordPress gestionată pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe optimizate ale serverului.
 • Gazduire WooCommerce pentru întreprinderile de comerț electronic.

Reducere exclusivă pentru Web Liquid

Liquid Web este o companie de găzduire web administrată independent. Spre deosebire de furnizorii de găzduire tradiționali, cum ar fi Bluehost, Liquid Web oferă doar servicii de găzduire gestionate pentru VPS și servere dedicate. Opțiunile lor de găzduire sunt optimizate pentru aplicații populare, inclusiv WordPress, WooCommerce, e-mailuri de afaceri premium și multe altele.

Diferența cheie între serviciile de găzduire WordPress și WooCommerce ale Bluehost vs. Liquid Web este că, în timp ce Bluehost oferă soluții de găzduire pentru toate dimensiunile și bugetul, Liquid Web este orientat către site-urile cu volum mare de trafic..

Bluehost vs. Liquid Web – Viteza paginii și timpul de funcționare

Pentru a efectua un test de performanță al serverelor de găzduire pentru comparația noastră Web Liquid vs. Bluehost, am creat un site WordPress de testare pe ambele servere de hosting, înscriindu-vă la planurile lor de găzduire WordPress. Apoi, am instalat o temă implicită WordPress, am încărcat conținut dummy, inclusiv imagini, pentru a reflecta mediul de producție pe site-ul nostru de testare.

În cele din urmă, am efectuat și câteva teste de viteză, cum ar fi:

Test de impact Load: Pentru a înregistra modul în care serverul a răspuns în timpul perioadei maxime de încărcare.

Test Bitcatcha: Pentru a analiza timpii de răspuns ai serverului pe 8 locații internaționale diferite, ignorând conținutul site-ului de testare.

Și iată rezultatele noastre:

loadimpact bluehost

Atât Bluehost, cât și Liquid Web, s-au efectuat constant pe parcursul testului nostru Load Impact. Numărul de vizitatori live pe site nu are un impact asupra performanței serverului.

Impactul încărcării web lichide

De asemenea, am folosit Bitcatcha pentru a înregistra timpul de răspuns al serverului nostru de hosting din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație este măsurată de trei ori separate, iar apoi rezultatele sunt mediate.

teste de răspuns al serverului bluehost

După cum puteți vedea, în timp ce site-ul nostru Web Liquid a fost evaluat C + de Bitcatcha, site-ul nostru Bluehost a fost evaluat C.

Timpul de răspuns web lichid

Câştigător: Web lichid

Bluehost vs. Liquid Web – Ușor de utilizat

Bluehost cPanel

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Bluehost este faptul că oferă utilizatorilor o experiență excelentă, ceea ce face extrem de util să dai startul unui site chiar dacă ești un începător absolut. Cu bordul lor ghidat, puteți configura cu ușurință WordPress și instala tema preferată chiar și fără a vă conecta pe site-ul dvs. WordPress.

De asemenea, vă recomandă câteva plugin-uri esențiale WordPress care vă ajută să vă intensificați obiectivele de afaceri. Pe scurt, puteți lansa un site WordPress cu ușurință, chiar dacă nu sunteți familiarizat cu tabloul de bord WordPress.

De asemenea, Bluehost oferă acces cPanel pentru a vă gestiona site-ul cu ușurință.

Cu fiecare plan Web Liquid, cu excepția găzduirii WordPress gestionate, veți avea acces la cPanel / WHM sau Plesk.

site web lichid

Cu planul de găzduire WordPress gestionat de Liquid Web, veți avea acces la iThemes Sync Pro. Vă ajută să gestionați toate site-urile pe care le rulați dintr-o singură locație. Cu iThemes Sync Pro, veți putea să monitorizați timpul de funcționare și dezactivarea, să urmăriți starea SEO a conținutului dvs. și să controlați ce văd clienții dvs. în WP-admin.

Dacă tocmai începeți, atunci vă recomandăm să alegeți Bluehost, deoarece experiența lor la bord este personalizată pentru utilizatori ca dvs..

Câştigător: Bluehost

Bluehost vs. Liquid Web – Caracteristici

Bluehost este orientat în principal către utilizatorii de nivel începător. Este dotat cu toate caracteristicile esențiale de care va trebui să vă puneți în funcțiune site-ul. Cu toate planurile de găzduire partajate, primiți

 • Lățime de bandă neschimbată
 • Stocare SSD
 • SSL gratuit
 • Instalatoare cu 1 clic

Cu un plan de găzduire web partajat ușor scump, veți obține spațiu de stocare SSD nemodificat, conturi de e-mail nelimitate, spațiu de stocare nelimitat, oferte de marketing în valoare de 200 USD, copii de rezervă ale site-ului și multe altele.

Ca furnizor de găzduire gestionat, Liquid Web asigură un timp de încărcare rapidă, cu funcții de lider din industrie, cum ar fi:

 • Actualizări auto-plugin: Pe lângă actualizările de bază ale WordPress, Liquid Web oferă și actualizări automate de pluginuri cu comparații vizuale.
 • Acces complet la server: Spre deosebire de alte companii de găzduire administrate, Liquid Web oferă acces complet la server.
 • vopsi: Economisiți timpul în timp ce construiți site-uri noi, utilizând aceleași pluginuri și aceeași temă.
 • Montare ușoară: Creați cu ușurință un site de înscenare, care vă permite să vă testați codurile înainte de a le implementa în mediul live site.

Câştigător: Web lichid

Bluehost vs. Liquid Web – Suport și documentare

Bluehost oferă asistență 24/7 prin telefon și chat live. În efortul de a se concentra pe furnizarea de asistență directă, au întrerupt suportul pentru bilete bazat pe e-mail.

Dezavantajul este că, dacă sunteți prea ocupat și nu puteți aștepta ca un agent să răspundă prin chat-ul live, nu veți putea rezolva interogarea de asistență. Acest lucru poate fi frustrant și pentru utilizatori cu probleme mai avansate care pot dura puțin mai mult până la rezolvare.

Spre deosebire de Bluehost, Liquid Web oferă asistență tehnică prin 3 moduri: apel telefonic, chat în direct și e-mailuri.

Dacă vă adresați prin telefon sau prin chat, vor răspunde sub un minut și, dacă vă adresați prin e-mail, veți primi un răspuns în mai puțin de 30 de minute.

Atât Bluehost cât și Liquid au baze de cunoștințe extinse pe site-urile lor care acoperă fiecare aspect al construirii unui site web de la sol, folosind planurile de găzduire web.

Câştigător: Bluehost

De asemenea, Bluehost a ocupat poziția # 1 pentru Top UK Servicii de gazduire web.

Bluehost vs. Liquid Web – prețuri

Prețul obișnuit pentru găzduirea web partajată Bluehost începe de la 7,99 USD pe lună. Întrucât am negociat o afacere cu Bluehost, utilizatorii IsItWP trebuie să plătească doar 2,75 USD pe lună. Cel mai bine, cu fiecare nou cont Bluehost, veți primi un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL gratuit.

Prețul pentru găzduirea WordPress administrată de Web Liquid începe de la 29 USD pe lună.

Bluehost este, de asemenea, unul dintre cele mai bune servicii gratuite de găzduire web din lume.

Câştigător: Bluehost

Recapitulare – Bluehost vs. Liquid Web

Dacă tocmai începeți și căutați un furnizor de hosting WordPress gestionat la prețuri accesibile, atunci nu căutați mai departe de Bluehost. Bluehost oferă, de asemenea, mai multe opțiuni diferite de găzduire pentru utilizatorii de nivel de intrare.

Bluehost oferă, de asemenea, un serviciu de găzduire WooCommerce accesibil, care vă oferă fiecare caracteristică de bază de care aveți nevoie pentru a rula un site de comerț electronic, cum ar fi un nume de domeniu, SSL gratuit și o adresă IP dedicată.

Pe de altă parte, Web Liquid este destinat utilizatorilor care doresc un site web rapid aprins. Găzduirea WooCommerce administrată de Liquid Web vă ajută să construiți un magazin de comerț electronic greu de resurse, fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator profesionist pentru optimizarea serverelor dvs..

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun furnizor de hosting WordPress gestionat. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră Bluehost și revista web Liquid Web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map