Comparatie Bluehost vs SiteGround (2020) – 1 Clear Winner

Bluehost vs. SiteGround


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire web? Bluehost și SiteGround 2 dintre cele mai populare servicii de găzduire web disponibile pe piață. Dar care este cu adevărat cea mai bună alegere: Bluehost sau SiteGround?

Alegerea unui furnizor de găzduire web greșit ar putea răni clasamentele și afacerile dvs. de căutare. Și de aceea am scris o comparație de găzduire web UNBIASED între Bluehost și SiteGround, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs..

Haideți să aruncăm o privire la comparația noastră dintre cap și Bluehost cu SiteGround.

Bluehost vs. SiteGround – Prezentare generală

Bluehost-register-domain-name-free

Bluehost este unul dintre cei mai mari furnizori de găzduire web și este recomandat oficial de WordPress.org. Începând din 2005, acum alimentează peste 2 milioane de site-uri web din întreaga lume. Acestea oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, precum găzduire partajată, hosting WordPress, găzduire comerț electronic, găzduire VPS, servere dedicate etc..

Bluehost se străduiește constant pentru excelență, îmbunătățind în mod regulat infrastructura hardware a serverului, precum și îmbunătățind experiența utilizatorului.

SiteGround

SiteGround, pe de altă parte, este una dintre puținele companii de găzduire web care oferă găzduire specifică locației cu 3 centre de date care operează în SUA, Europa și Singapore. La fel ca Bluehost, ei sunt, de asemenea, un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org.

Opțiunile lor de găzduire rulează, de asemenea, gama de găzduire partajată de bază până la un server dedicat complet echipat.

Bluehost vs. SiteGround – Viteză și Uptime

Bluehost folosește tehnologii lider în industrie, precum KVM și OpenStack, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este cât se poate de rapid. Întrucât SiteGround se remarcă din concurență oferind cele mai noi tehnologii de viteză, inclusiv NGINX, HTTP / 2, PHP7 și CDN gratuit..

Pentru a testa performanța serverelor de găzduire pentru comparația noastră SiteGroud vs. Bluehost, ne-am înscris cu ambele servicii de găzduire web și am creat un site de test cu WordPress. Pentru a reflecta mediul de producție de pe site-ul nostru de testare, am instalat și o temă implicită WordPress, am adăugat conținut fals și am încărcat câteva imagini..

Conform testului de viteză al site-ului Pingdom, site-ul nostru de testare Bluehost a luat 689 ms să se încarce pentru un server din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 94% din toate site-urile testate.

test de viteză bluehost

Am efectuat același test pe site-ul nostru de testare SiteGround. Site-ul nostru de testare a luat doar 649 ms să se încarce pentru un server din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 95% din toate site-urile testate.

teren de testare a vitezei

Nu am avut timp de oprire în timpul testelor noastre pe niciunul dintre servere. Vezi recenzia noastră completă SiteGround.

Câştigător: SiteGround

Bluehost vs. SiteGround – Ușor de utilizat

Bluehost Panou de administrare nou

Bluehost oferă o experiență excelentă la bord, ceea ce face extrem de ușor să dai startul unui nou site WordPress atât atât pentru începători, cât și pentru experți. În plus, și-au revizuit tabloul de bord pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Cu fiecare plan de găzduire web, Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și instalări WordPress cu 1 clic. Asta înseamnă că, cu Bluehost, obții tot ce ai nevoie pentru ca site-ul tău să funcționeze și să funcționeze chiar de pe bate.

Siteground cPanel

În schimb, cu SiteGround, este nevoie de doar 3 clicuri pentru a începe noul dvs. site web. Deși SiteGround nu oferă un nume de domeniu gratuit, începerea cu un nou site web nu este complicată. Spre deosebire de Bluehost, acestea oferă un constructor de site-uri de drag and drop pentru a crea un nou site web în cel mai scurt timp.

Câştigător: Bluehost

De asemenea, Bluehost a obținut poziția # 1 pentru cel mai bun găzduire web canadian.

Chiar dacă SiteGround oferă un constructor de site-uri și instalatori cu 1 clic, din punct de vedere al ușurinței în utilizare, credem că Bluehost excelează în comparație cu SiteGround din cauza experienței lor de bord extrem de optimizate pentru utilizatorii WordPress.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un constructor de drag and drop cu planul dvs. de găzduire web, atunci este posibil să doriți să luați în considerare SiteGround.

Bluehost vs. SiteGround – Caracteristici

Bluehost vă oferă toate caracteristicile standard de găzduire pe care ar trebui să vă așteptați de la un furnizor, inclusiv lățimea de bandă nemodificată, stocarea SSD, SSL gratuit, instalatori cu 1 clic, etc. conturi de e-mail nelimitate, spațiu de stocare nelimitat, oferte de marketing în valoare de 200 USD, backup-uri pe site și multe altele.

Cu toate acestea, atunci când compară funcțiile, SiteGround îl aruncă pe Bluehost din apă. Mai jos sunt câteva caracteristici unice, situate SiteGround în fața curbei:

 • Backup zilnic gratuit, constructor de site-uri web și CloudFlare CDN cu fiecare plan de găzduire web.
 • Cu un plan ușor scump, puteți folosi transferuri gratuite de site-uri și restaurări de rezervă. De asemenea, puteți îmbunătăți timpul de încărcare cu SuperCacher.
 • Dacă aveți nevoie de funcții avansate geeky, cum ar fi serverele compatibile PCI și crearea de repoziții Git cu 1 clic pe găzduirea web partajată, vă puteți abona la planul lor GoGeek.

Câştigător: SiteGround

Fără îndoială, SiteGround își zdrobește toți concurenții, inclusiv Bluehost, datorită funcțiilor esențiale și avansate ale WordPress.

Bluehost vs. SiteGround – Suport și documentare

Bluehost oferă asistență 24/7 prin telefon și chat live pentru a rezolva rapid problemele legate de găzduire. Cel mai bine, echipa lor de experți în WordPress vă poate ajuta să rezolvați orice întrebări legate de WordPress.

Acestea fiind spuse, în efortul de a se concentra mai mult pe furnizarea de asistență personală și directă prin telefon sau chat, Bluehost a întrerupt suportul pentru bilete bazat pe e-mail. Acest lucru poate fi frustrant pentru utilizatori cu probleme mai avansate care pot dura ceva mai mult până la rezolvare.

SiteGround, pe de altă parte, oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. Puteți conta, de asemenea, pe baza lor de cunoștințe, care acoperă fiecare aspect al construirii unui site web de la început, folosind planurile de găzduire web.

Câştigător: SiteGround

Bluehost vs. SiteGround – prețuri

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Bluehost este că oferă o gamă vastă de opțiuni de găzduire care se potrivesc cel mai bine bugetului și cerințelor dvs. Dacă aveți nevoie de o opțiune de găzduire la prețuri accesibile, puteți opta pentru unul dintre planurile lor de găzduire partajate. Cu fiecare plan de găzduire partajat, obțineți un domeniu gratuit, SSL gratuit, instalatori cu un clic și orice altceva aveți nevoie pentru a porni un site web. După ce ați depășit alocația de trafic pe hostingul partajat, puteți face upgrade cu ușurință la VPS și la opțiunile dedicate ale serverului.

În comparație cu Bluehost, planurile de găzduire ale SiteGround sunt ușor costisitoare.

SharedCloudWooCommerceVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / lună.6,95 USD / lună.6,95 USD / lună.19,99 USD / lună.79,99 USD / lună.
SiteGround3,95 USD / lună.80,00 USD / lună.3,95 USD / lună.269,00 USD / lună.

Cu toate acestea, puteți utiliza cuponul nostru SiteGround pentru a obține reduceri BIG.

Câştigător: Bluehost

Recapitulare: Bluehost vs. SiteGround

Bluehost este cea mai bună alegere pentru dvs. dacă porniți un nou site web și aveți nevoie de o soluție de găzduire la prețuri accesibile. Acestea fac extrem de ușor să lanseze un nou site WordPress, chiar și pentru un începător absolut. Gama largă de opțiuni de găzduire este potrivită pentru fiecare buget și cerințe de găzduire.

Cu toate acestea, dacă nu vă place să cheltuiți ceva mai mult pentru un serviciu de găzduire web foarte rapid, atunci poate doriți să luați în considerare SiteGround. SiteGround învinge concurența oferind cele mai noi tehnologii de viteză. De asemenea, oferă asistență 24/7 prin telefon, chat live și bilete. Ați dori, de asemenea, să consultați cuponul Siteground pentru mai multe reduceri.

De asemenea, consultați această comparație între Bluehost și iPage.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți între Bluehost și SiteGround. Dacă începeți un nou site web, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map