Comparatie HostGator vs. A2 Hosting (2020) – 1 Clear Winner

HostGator vs găzduire a2


Căutați cel mai bun serviciu de găzduire? A2 Hosting și HostGator sunt 2 dintre cei mai buni furnizori de hosting acolo. Dar care este cu adevărat cel mai bun serviciu de găzduire web: A2 Hosting sau HostGator?

Nu toate serviciile de găzduire web sunt create egale. Este important pentru dvs. să înțelegeți cum diferă acești 2 furnizori de găzduire în ceea ce privește planurile și caracteristicile de stabilire a prețurilor. Cu comparația noastră imparțială dintre HostGator și A2 Hosting, vă vom ajuta să decideți care este cea mai bună alegere pentru dvs..

HostGator vs. A2 Gazduire – Prezentare generală

Hostgator

HostGator este un furnizor de web hosting extrem de popular. Fondată în 2002, HostGator găzduiește acum peste 8 milioane de site-uri web de pe glob. Au fost achiziționate de Endurance International Group, o companie populară de găzduire web, care deține și operează mai multe mărci de hosting celebre, inclusiv Bluehost și iPage.

Planurile HostGator sunt dotate cu toate caracteristicile esențiale de găzduire și vă oferă o garanție de returnare de 45 de zile pentru a încerca serviciul lor fără riscuri.

a2-hosting-alternative hosting-

A2 Gazduire este, de asemenea, o companie de hosting care oferă dezvoltatori care oferă toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul. De asemenea, vă permit să alegeți centrul de date preferat atunci când vă înscrieți la serviciile lor de găzduire.

Spre deosebire de HostGator, A2 Hosting este deținut și operat independent.

Cel mai bun lucru este că A2 Gazduire oferă oricând o garanție de restituire a banilor, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit

HostGator vs. A2 Hosting – Viteza paginii și timpul de funcționare

Viteza și timpul de funcționare sunt cei mai critici factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Viteza este importantă, deoarece nimeni nu îi place un site web lent, iar Google continuă să sublinieze viteza paginii în algoritmul lor.

În mod similar, timpul de funcționare este important, deoarece utilizatorii dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. să fie disponibil în continuu. De obicei, timpul de funcționare este exprimat ca procent din timpul total disponibil; „99.95%”, de exemplu.

Pentru a testa viteza și uptimes-ul site-ului web pentru serviciile de găzduire web în comparația noastră de gazduire A2 vs HostGator, ne-am înscris cu ambele servicii și am creat un site de testare creat de WordPress. Pentru a reflecta mediul live, am instalat și o temă implicită WordPress, am adăugat conținut dummy și am încărcat câteva imagini.

Am folosit următoarele instrumente pentru a efectua experimente de viteză și uptime pe site-urile noastre de testare:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

speedtest hostgator

Potrivit Pingdom, site-ul nostru HostGator a luat 691ms pentru a încărca când a fost testat de la Dallas.

a2 găzduirea pingdom testului de viteză

Cu toate acestea, site-ul nostru de găzduire A2 a necesitat o încărcare de 1,28 secunde, ceea ce înseamnă că site-ul a fost doar mai rapid decât 84% din toate site-urile testate.

De asemenea, este important să analizăm dacă serverele de găzduire pot supraviețui unei creșteri în trafic. Pentru testul nostru de creștere a traficului, am folosit un instrument numit Load Impact. Am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre și am construit treptat până la 100 de vizitatori simultan pentru a vedea cum au funcționat serverele.

loadimpact hostgator

Conform Load Impact, serverul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori simultan. Pe măsură ce traficul a crescut, site-ul a început să încetinească ușor și a revenit la normal după câteva momente.

A2 Test de test de sarcină

Pe de altă parte, site-ul nostru de testare de gazduire A2 a funcționat constant până când au fost în jur de 40 de vizitatori pe site. Site-ul a încetinit o perioadă și apoi a revenit la starea sa normală.

După testul Load Impact, am efectuat un test cu Bitcatcha pentru a monitoriza timpii de răspuns al serverului din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

bitcatcha-Hostgator

Conform testului nostru Bitcatcha, performanțele generale ale HostGator și A2 Hosting au fost amândouă calificate C.

a2 care găzduiește testul bitcatcha

HostGator vs. A2 Hosting – Ușor de utilizat

Hostgator-cpanel

Pentru gestionarea conturilor de găzduire web, HostGator și A2 Hosting oferă acces cPanel utilizatorilor. În plus, instalatorii lor cu un clic vă ajută să instalați rapid scripturi populare de site-uri precum WordPress, Joomla, Drupal etc..

A2 Gazduire cPanel

Dacă optați pentru găzduirea Windows cu Gazduire A2, atunci veți avea acces la Plesk pentru gestionarea contului dvs. de găzduire web.

HostGator vs. A2 Gazduire – Caracteristici

HostGator vă oferă toate funcțiile esențiale de care aveți nevoie pentru a lansa site-ul dvs. web; incluzând lățimea de bandă nemodificată, instalatori cu un clic, constructor de site-uri web, credite de marketing gratuite, etc..

Cu planul de pornire al HostGator, puteți găzdui 1 site web și cu un plan ușor scump, puteți găzdui atâtea site-uri web pe care doriți.

Prin comparație, A2 Hosting rămâne mai departe de curba din punct de vedere al caracteristicilor. Aruncăm o privire la câteva domenii în care A2 Hosting excelează în comparație cu HostGator:

Oricând garanție de returnare a banilor: Dacă nu sunteți mulțumit de A2 Gazduire, puteți solicita o rambursare completă în termen de 30 de zile de la înregistrare. De asemenea, oferă o rambursare pro-evaluată pentru serviciile de gazduire neutilizate.

Mai multe opțiuni de găzduire: Spre deosebire de HostGator, A2 Gazduire oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire. De exemplu, cu planurile VPS, acestea oferă un server neadministrat, server gestionat, server SSD cu reducere, server de bază etc..

HostGator vs. A2 Hosting – Suport și documentare

Atât HostGator, cât și A2 Hosting oferă suport 24/7 prin 3 moduri: chat în direct, telefon și e-mail. Ambele baze extinse de cunoștințe explică tot ceea ce trebuie să știi despre utilizarea platformelor de găzduire, pas cu pas.

HostGator vs. A2 Gazduire – prețuri

Haideți să aruncăm o privire la o comparație față în cap între prețurile pentru diferite opțiuni de găzduire din HostGator și A2 Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
HostGator2,78 USD / lună.5,95 USD / lună. (Nor)19,95 USD / lună.19,95 USD / lună.119,00 USD / lună.
A2 Gazduire3,92 USD / lună.3,92 USD / lună.13,19 USD / lună.13,75 USD / lună.99,59 USD / lună.

Dacă începeți și doriți să alegeți găzduire web partajată / ieftină, atunci planurile HostGator sunt accesibile. A2 Gazduire oferă planuri mai ieftine pentru toate celelalte opțiuni de găzduire.

Atât HostGator, cât și A2 Hosting oferă cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători.

Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

Recapitulare: HostGator vs. A2 Gazduire

După comparația dintre HostGator și A2 Hosting, considerăm că HostGator este un serviciu de găzduire mai bun. Nu numai că serviciile lor de găzduire sunt mai rapide, dar sunt și mai fiabile, având în vedere reputația lor în industrie.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești serviciul potrivit de găzduire care să răspundă bugetului și nevoilor tale. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și recenzia noastră completă HostGator sau recenzia aprofundată A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map