Comparatie HostGator vs. InMotion Hosting (2020) – 1 Câștigător!

Gazduire Hostgator vs închisoare


Vrei să știi care este cel mai bun serviciu de găzduire: InMotion Hosting vs. HostGator? Atât HostGator cât și InMotion Hosting sunt furnizori populari de găzduire, însă găsirea serviciului perfect de găzduire pentru nevoile dvs. specifice poate fi dificilă. Un furnizor trebuie să fie mult mai mult decât doar „popular” pentru a se califica drept cel mai bun.

Acesta este motivul pentru care am scris o comparație imparțială între HostGator și InMotion Hosting, astfel încât să puteți găsi serviciul de găzduire care se potrivește bugetului și nevoilor dvs..

HostGator vs. InMotion Hosting – Prezentare generală

Hostgator-web-hosting

HostGator este unul dintre cei mai populari furnizori de hosting de pe piață. A fost fondată în 2002 de Brent Oxley, un student la Universitatea Atlantic Atlantic. Cu câțiva ani în urmă, a fost achiziționat de Endurance International Group, iar acum alimentează peste 8 milioane de site-uri web de pe tot globul.

În timp ce oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, acestea pun în mod special serviciul de găzduire partajat, care sunt orientate către utilizatorii la nivel începător..

Inmotion-web-hosting

InMotion Gazduire este încă un serviciu de găzduire web de încredere. A fost fondată în 2001 și este un furnizor de hosting independent deținut și operat independent. Rețeaua lor de găzduire web se bazează pe sisteme de operare Linux și Unix.

În efortul de a compensa amprenta lor de carbon, s-au asociat cu Trees for the Future, o organizație non-profit. Prin parteneriat, au plantat 5000 de copaci în toată lumea în curs de dezvoltare.

Ambele sunt companii de găzduire web compatibile cu PCI.

HostGator vs. InMotion Hosting – Viteză și Uptime

Viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Aproape fiecare furnizor de găzduire web garantează timp de încărcare rapidă și timp de funcționare ridicat. Pentru a testa dacă HostGator și InMotion Hosting își îndeplinesc promisiunile de viteză și uptime, ne-am înscris cu planurile lor de găzduire partajate și am creat un site de test pe fiecare cont de găzduire. Pentru a reflecta mediul de producție pe site-urile noastre de testare, am instalat WordPress, am adăugat conținut fals și am încărcat câteva imagini.

Apoi am efectuat câteva experimente diferite de viteză și uptime pe site-urile de testare.

 • Test de pingdom: Pentru a monitoriza timpul de încărcare a paginilor site-urilor noastre de testare.
 • Test de impact de sarcină: Pentru a verifica modul în care serverele gestionează o creștere a traficului pe site-urile noastre în timpul perioadei maxime de încărcare.
 • Test Bitcatcha: Pentru a înregistra timpul de răspuns al serverului din 8 locații geografice diferite.

speedtest hostgator

Conform testului nostru Pingdom, site-ul nostru HostGator a luat 691ms pentru a încărca când a fost testat de la Dallas. Pe de altă parte, site-ul nostru de găzduire InMotion a luat 982ms la încărcare.

InMotion Hosting test pingdom

După testul Pingdom, am efectuat teste Load Impact pentru a vedea modul în care serverele ar gestiona o creștere a traficului în timpul unui pic de încărcare. Pentru acest test, am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre web și am construit până la 100 de vizitatori simultan.

loadimpact hostgator

Conform Load Impact, serverul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori simultan. În schimb, site-ul nostru de găzduire InMotion a funcționat bine până când a ajuns la 25 de utilizatori. După aceea, a încetinit semnificativ. Performanța serverului lor nu a fost consecventă pe parcursul testului.

încărcarea cu impact minim

După testul Load Impact, am efectuat un test Bitcatcha pe site-urile noastre de testare.

Bitcatcha analizează timpii de răspuns ai serverului de pe glob, ignorând conținutul de pe site. Acesta mediează viteza de încărcare din 8 locații globale diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație este măsurată de 3 ori separate și apoi rezultatele sunt mediate.

bitcatcha-Hostgator

Atât serverele InMotion Hosting, cât și serverele HostGator au fost evaluate C de Bitcatcha. Ambele servere au răspuns în doar o fracție de secunde în Statele Unite, dar timpii de răspuns au fost relativ mari în locațiile internaționale.

Test de gazduire bitcatcha InMotion

Câştigător: HostGator

HostGator vs. InMotion Hosting – Ușor de utilizat

Hostgator-cpanel

Atât InMotion Hosting, cât și HostGator vin cu acces cPanel care vă permite să vă gestionați fișierele, bazele de date și e-mailurile site-ului dvs. cu ușurință.

Panoul de control InMotion

Veți obține, de asemenea, un program de instalare cu un clic care vă permite să instalați rapid WordPress, Joomla, Drupal și alte scripturi populare ale site-urilor web pe serverul de găzduire.

Câştigător: Este o cravata

HostGator vs. InMotion Hosting – Caracteristici

Când vine vorba de funcții, InMotion Hosting le întrece toată competiția. Desigur, HostGator vă oferă toate funcțiile esențiale de găzduire pentru a construi un site web cu ușurință. Cu toate acestea, InMotion Gazduire merge doar dincolo și dincolo.

Iată câteva funcții de găzduire InMotion pe care nu le veți găsi pe HostGator:

 • 2X garanție mai bună înapoi: În timp ce HostGator oferă o garanție de 45 de zile pentru a încerca serviciul de găzduire fără riscuri, InMotion Hosting vine cu o garanție de returnare de 90 de zile.
 • Alegeți un centru de date: Spre deosebire de HostGator, InMotion vă permite să alegeți centrul de date pentru site-ul dvs. atunci când vă înscrieți la planul lor de găzduire.
 • Stocare SSD: Toate planurile de găzduire InMotion vin cu stocare SSD (Solid State Drive), care se dovedește a fi mai rapidă decât stocarea HDD, pe care HostGator o folosește.

Câştigător: Gazduire InMotion

HostGator vs. InMotion Hosting – Suport și documentare

HostGator oferă asistență 24/7 prin 3 moduri: telefon, chat în direct și e-mail. Portalul lor de asistență extins include 680+ articole de ajutor și peste 500 de tutoriale video care vă ajută să explorați fiecare aspect al găzduirii web, pas cu pas..

InMotion Hosting, pe de altă parte, oferă asistență tehnică bazată pe 24/7/365 din SUA prin telefon, chat în direct, e-mail / bilete și chiar Skype! De asemenea, au o bază de cunoștințe robustă care explică tot ce trebuie să știți despre construirea unui site cu InMotion Hosting.

Câştigător: Este o cravata

HostGator vs. InMotion Hosting – stabilirea prețurilor

Haideți să aruncăm o privire la o comparație față în cap între prețurile a 2 furnizori de hosting: HostGator și InMotion Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
HostGator2,78 USD / lună.5,95 USD / lună. (Nor)19.95 / lună.19,95 USD / lună.119,00 USD / lună.
Gazduire InMotion3,99 USD / lună.4,99 USD / lună.13,99 USD / lună.19,99 USD / lună.105,69 USD / lună.

HostGator are opțiuni de preț mai bune pentru utilizatorii care abia încep. Încasează doar 2,78 USD pe lună pentru un plan de găzduire partajat. Cu toate acestea, InMotion Gazduire oferă planuri mai ieftine pentru WordPress, dedicat și revânzător.

Puteți utiliza codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

Câştigător: Gazduire InMotion

Recapitulare: HostGator vs. InMotion Hosting

După comparația noastră, considerăm că HostGator este o opțiune mai bună decât InMotion Hosting. Din testul nostru, este evident că, atunci când vine vorba de viteză și de funcționare, HostGator bate pantalonii din toată competiția.

De asemenea, oferă planuri de găzduire partajate mai ieftine. Ori de câte ori ai nevoie de asistență, poți conta pe echipa lor de asistență prietenoasă.

De asemenea, doriți să consultați aceste comparații,

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs. GreenGeeks
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți opțiunea potrivită de găzduire pentru nevoile dvs. Pentru mai multe detalii, puteți consulta revizuirea noastră completă HostGator și recenzia noastră aprofundată InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me