Comparatie HostGator vs. iPage (2020) – Iată Câștigătorul!

HostGator vs ipage


Căutați cel mai bun furnizor de găzduire web? iPage și HostGator sunt 2 dintre cei mai cunoscuți furnizori de hosting acolo. Dar care are cu adevărat cel mai bun serviciu de găzduire web: iPage sau HostGator?

Nu toate serviciile de găzduire web sunt create egale. Este important să înțelegem cum diferă acești 2 furnizori de găzduire, în ceea ce privește planurile și caracteristicile de stabilire a prețurilor. Folosind comparația noastră imparțială dintre HostGator și iPage, vă vom ajuta să decideți care este cea mai bună alegere pentru site-urile dvs. web.

HostGator vs. iPage – Prezentare generală

Hostgator

Atât HostGator, cât și iPage găzduiesc mărci operate de Endurance International Group, o companie de gazduire web extrem de apreciată.

HostGator este orientat către furnizarea unei game largi de opțiuni și servicii de găzduire diferite. Acestea oferă mai multe opțiuni de găzduire pe care iPage nu le oferă, inclusiv hostingul cloud și găzduirea revanzatorilor.

Ipage-GoDaddy-alternative hosting-

În schimb, iPage este axat pe furnizarea celor mai accesibile planuri de găzduire din industrie pentru a se potrivi cu fiecare buget. Planurile lor de găzduire web încep de la 1,99 USD pe lună, care includ un nume de domeniu gratuit și SSL.

HostGator vs. iPage – Viteza paginii și timpul de funcționare

Fără îndoială, viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

Pentru a testa dacă HostGator și iPage își îndeplinesc de fapt hype-ul, am decis să analizăm viteza și garanțiile de funcționare ale paginilor, prin înregistrarea cu fiecare dintre ele și crearea a 2 site-uri de testare.

Pentru a reflecta mediul viu pe site-urile noastre de testare, am instalat o temă WordPress și am publicat conținut manechin împreună cu câteva imagini.

Apoi, am efectuat câteva experimente diferite pe aceste site-uri de testare cu următoarele instrumente:

 • Pingdom: Pentru a analiza viteza site-ului.
 • Impactul sarcinii: Pentru a monitoriza modul în care aceste servere de găzduire gestionează o creștere a traficului într-un timp de încărcare maximă.
 • Bitcatcha: Pentru a determina performanța acestor servere de găzduire din 8 locații geografice diferite.

speedtest hostgator

Conform testului nostru de viteză Pingdom, site-ul nostru HostGator a luat 691ms pentru a încărca când a fost testat de la Dallas.

test de viteză iping pingdom

Cu toate acestea, site-ul nostru de testare iPage s-a încărcat în 2,6 secunde, care este mai rapid decât doar 60% din toate site-urile testate și mult mai lent decât site-ul nostru HostGator.

loadimpact hostgator

Conform Load Impact, serverul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori simultan.

impactul sarcinii ipage

Când a venit vorba de iPage, timpul de răspuns a fost lent, când au existat aproximativ 50 de utilizatori pe site. După aceea, viteza paginii a rămas stabilă, în ciuda faptului că are mai mulți utilizatori live.

bitcatcha-Hostgator

Conform testului nostru Bitcatcha, serverul HostGator a fost evaluat C; în timp ce site-ul nostru iPage a fost cotat C+.

timpul de răspuns al serverului ipage

Câştigător: HostGator

HostGator vs. iPage – Ușor de utilizat

Hostgator-cpanel

Toate planurile de găzduire de la HostGator vin cu cPanel pentru gestionarea conturilor de găzduire web. De asemenea, oferă instalatori cu un clic pentru scripturi populare de site-uri, cum ar fi WordPress, Joomla și Drupal.

Panoul de control iPage

Pe de altă parte, iPage nu oferă cPanel. În schimb, oferă propria versiune personalizată a unui panou de control pe care îl numesc vDeck. Cu toate acestea, dacă te-ai obișnuit cu cPanel, care este cel mai popular panou de control de găzduire web din lume, atunci va fi un pic de curbă de învățare de abordat înainte de a stăpâni vDeck.

Ambele oferă, de asemenea, un constructor de site-uri dezvoltat intern pentru utilizatorii care doresc să construiască un site fără a fi nevoie să angajeze un dezvoltator.

Câştigător: HostGator

HostGator vs. iPage – Caracteristici

Cu HostGator, veți obține tot ce aveți nevoie pentru a da startul noului dvs. site de la sol. Indiferent dacă doriți instrumente pentru constructor de site-uri sau instalatori de aplicații cu un clic, instrumente SEO sau soluții de rezervă, HostGator v-a acoperit. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 45 de zile pentru a încerca serviciile de găzduire fără riscuri.

Cu toate acestea, când vine vorba de caracteristici, iPage rulează cercuri în jurul HostGator.

Plan unic pentru toate dimensiunile: iPage oferă doar un plan de hosting comun, care vă permite să găzduiți site-uri web nelimitate; întrucât, cu HostGator, va trebui să vă înscrieți la un plan scump pentru a obține găzduire nelimitată de site-uri web.

Nume de domeniu gratuit: când vă înscrieți la un plan de găzduire, veți primi un nume de domeniu gratuit cu iPage.

Câştigător: iPage

HostGator vs. iPage – Suport și documentare

Atât HostGator, cât și iPage oferă asistență expertă 24/7 când este nevoie prin e-mailuri de telefon, chat și bilete. Bazele lor de cunoștințe sunt destul de simple, fără puf, așa că puteți rezolva cu ușurință problemele de găzduire web și pe cont propriu.

Câştigător: Este o cravata

HostGator vs. iPage – prețuri

Iată o comparație dintre capete dintre cap între prețul diferitelor opțiuni de găzduire de la HostGator și iPage:

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator2,78 USD / lună.5,95 USD / lună. (Nor)4,95 USD / lună.19,95 USD / lună.119,00 USD / lună.
iPage1,99 USD / lună.3,75 USD / lună.19,99 USD / lună.119,99 USD / lună.

După cum vedeți, planurile introductive ale iPage sunt mult mai ieftine decât cele ale HostGator. Dacă sunteți în căutarea de planuri de găzduire partajate sau WordPress accesibile, atunci luați în considerare iPage.

iPage nu oferă găzduire cloud sau revânzători. Dar prețurile pentru serverele VPS și serverele dedicate oferite de HostGator și iPage sunt aproape aceleași.

Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

iPage a făcut și lista noastră cu cele mai bune companii de găzduire web gratuită.

Câştigător: iPage

Recapitulare – HostGator vs. iPage

După comparația noastră, considerăm că HostGator este o companie de găzduire mai bună decât iPage în general. Nu numai că HostGator oferă mai multe opțiuni de găzduire, dar oferă și o gamă vastă de instrumente pentru a lansa cu ușurință un site web de la sol..

HostGator se străduiește întotdeauna pentru excelență prin modernizarea constantă a infrastructurii sale, precum și prin experiența utilizatorului.

În timp ce iPage vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, HostGator vă permite să încercați serviciul lor timp de 45 de zile fără riscuri.

Puteți consulta și comparațiile experților noștri între …

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Gazduire
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun furnizor de găzduire web pentru site-ul dvs. Dacă v-a plăcut această comparație, consultați recenzia noastră completă HostGator și recenzia completă a iPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map