Comparatie HostGator vs. Liquid Web (2020) – 1 Clear Winner!

HostGator vs liquid-web


Vă întrebați ce furnizor de găzduire web este mai bun: Web Liquid sau HostGator? Liquid Web și HostGator sunt 2 dintre cei mai populari furnizori de hosting de pe piață. În timp ce HostGator pune în discuție industria de gazduire web partajată, Liquid Web este binecunoscut pentru soluțiile administrate de găzduire.

Deoarece alegerea unei gazde web greșite îți poate sabota afacerea și reputația online, ne luăm foarte în serios competiții de acest gen. Acesta este motivul pentru care am scris o comparație de găzduire web NEBIASED între HostGator și Liquid Web, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs..

HostGator vs. Liquid Web – Prezentare generală

Hostgator-web-hosting

HostGator este unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web de pe piață. HostGator vine cu o gamă vastă de instrumente pentru utilizatorii la nivel de intrare pentru a lansa rapid un site web.

Când începeți, puteți alege unul dintre planurile lor de găzduire partajate. Pe măsură ce crești, poți trece la cloud, VPS sau gazduire dedicată serverului.

Puteți încerca, de asemenea, serviciul de găzduire fără riscuri timp de 45 de zile. Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, puteți solicita o rambursare completă în cele 45 de zile.

Reducere exclusivă pentru Web Liquid

Pe de altă parte, Liquid Web este una dintre cele mai bine administrate soluții de găzduire web de pe piață.

În ciuda faptului că este o soluție de găzduire gestionată, acestea îți oferă acces complet atât la baza de date cât și la serverul asociat contului tău. De asemenea, oferă soluții lider în industrie, cum ar fi actualizări automate de pluginuri WordPress cu planurile lor WordPress gestionate. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji pentru a vă actualiza site-ul.

Cel mai bine, spre deosebire de alte companii de găzduire administrate, Liquid Web deține centrele de date. Beneficiul este că nu vor arăta cu degetele la alți furnizori dacă ceva nu se va întâmpla.

HostGator vs. Liquid Web – Viteza paginii și timpul de funcționare

Viteza paginii și timpul de funcționare al serverului sunt cei mai importanți 2 factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

Nimeni nu-i place un site web lent. De fapt, utilizatorii dvs. vor abandona site-ul dvs. dacă durează prea mult timp la încărcare. În plus, Google continuă să sublinieze rapiditatea algoritmilor de căutare, deci este un factor esențial și pentru SEO.

Uptime este un termen folosit pentru a descrie perioada în care site-ul dvs. web este disponibil și funcțional. De obicei, timpul de funcționare este exprimat ca procent din timpul total disponibil; „99.95%”, de exemplu.

Pentru a testa viteza și timpul de funcționare al serverelor de găzduire pentru comparația noastră HostGator vs. Liquid Web, ne-am înscris cu furnizorii de hosting și am creat un site de testare cu WordPress. Pentru a reflecta mediul de producție, am instalat și o temă implicită WordPress, am adăugat conținut fals și am încărcat câteva imagini.

Am efectuat câteva teste cu următoarele instrumente de testare pe site-urile noastre:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

speedtest hostgator

Conform testului nostru de viteză Pingdom, site-ul nostru de test HostGator a luat 691ms la încărcare.

Testul de viteză a lichidului web

Liquid Web, pe de altă parte, a luat 901ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 91% din toate site-urile testate.

Apoi am efectuat un test pe fiecare server de hosting cu Load Impact.

loadimpact hostgator

Conform Load Impact, serverul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori simultan. Pe măsură ce traficul a crescut, site-ul a început să încetinească.

Impactul încărcării web lichide

Cu toate acestea, numărul de vizitatori live pe site nu a avut un impact asupra performanței serverului nostru Web Liquid.

De asemenea, am folosit Bitcatcha pentru a înregistra orele de răspuns ale serverului nostru de hosting din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

bitcatcha-Hostgator

După cum puteți vedea, în timp ce site-ul nostru HostGator a fost evaluat C de Bitcatcha, site-ul nostru Web Liquid a fost evaluat C+.

Timpul de răspuns web lichid

Câştigător: Web lichid

HostGator vs. Liquid Web – Ușor de utilizat

Hostgator-cpanel

Toate planurile de găzduire de la HostGator vin cu cPanel pentru gestionarea conturilor de găzduire web. De asemenea, oferă instalatori cu un clic pentru scripturi populare de site-uri, cum ar fi WordPress, Joomla și Drupal.

site web lichid

HostGator oferă un constructor de site-uri dezvoltat intern cu planurile de găzduire pentru utilizatorii care doresc o soluție rapidă și ușoară pentru a lansa un site web.

Cu fiecare plan Web Liquid, cu excepția găzduirii WordPress gestionate, veți avea acces la cPanel / WHM sau Plesk.

Cu planul de găzduire WordPress gestionat de Liquid Web, veți avea acces la iThemes Sync Pro. Vă ajută să gestionați toate site-urile pe care le rulați dintr-o singură locație. Cu iThemes Sync Pro, veți putea să monitorizați timpul de funcționare și dezactivarea, să urmăriți starea SEO a conținutului dvs. și să controlați ce văd clienții dvs. în WP-admin.

Câştigător: Este o cravata

HostGator vs. Liquid Web – Caracteristici

HostGator vine cu toate caracteristicile esențiale de care ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul, cum ar fi stocarea și lățimea de bandă nelimitată, instalatorii cu 1 clic, un constructor de site-uri etc. Dacă ai nevoie de o soluție centrată pe WordPress, poți opta pentru WordPress-ul lor plan de gazduire cloud.

Datorită arhitecturii supraîncărcării, găzduirea de cloud WordPress vă oferă o perioadă de încărcare de 2,5 ori mai rapidă.

În schimb, Liquid Web vine cu un set complet de caracteristici pentru a oferi o experiență de găzduire super rapidă. În plus, vor gestiona actualizări software și corecții de securitate, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la păstrarea site-ului dvs. în siguranță și actualizat.

Soluțiile lor de găzduire sunt optimizate pentru diverse aplicații, cum ar fi WordPress și WooCommerce. Aceasta înseamnă că nu va trebui să cunoașteți tehnicile de optimizare a serverului dvs. pentru a accelera site-ul.

Iată câteva funcții Web Liquid pe care le veți găsi utile:

 • Actualizări auto-plugin: În timp ce majoritatea soluțiilor de găzduire WordPress gestionate oferă doar actualizări automate de bază, Liquid Web a trecut peste și prin oferirea de actualizări automate de pluginuri.
 • vopsi: Economisiți timp în timp ce creați site-uri noi utilizând aceleași pluginuri și teme pentru mai multe site-uri.
 • Montare ușoară: Testează-ți cu ușurință codurile înainte de a le implementa în mediul de producție prin crearea unui site de înregistrare.
 • Compresia imaginii: Compresia de imagini încorporată a site-ului Liquid Web asigură o experiență rapidă a site-ului.

Câştigător: Web lichid

HostGator vs. Liquid Web – Suport și documentare

Atât HostGator cât și Liquid Web oferă asistență 24/7 prin chat live, e-mail și telefon.

De asemenea, au centre de ajutor robuste care conțin tutoriale și videoclipuri utile pentru a vă ajuta să explorați fiecare aspect al găzduirii web, pas cu pas.

Câştigător: Este o cravata

HostGator vs. Liquid Web – prețuri

Prețul obișnuit pentru găzduirea web partajată HostGator începe de la 6,95 USD pe lună. Am negociat o afacere cu HostGator, astfel încât utilizatorii IsItWP trebuie să plătească doar 2,78 USD pe lună.

Prețul pentru găzduirea WordPress administrată de Web Liquid începe de la 99 USD pe lună, ceea ce este destul de mare atunci când începeți. Din fericire, am negociat și o tranzacție cu Liquid Web pentru a oferi 69% reducere pentru primele 3 luni utilizatorilor IsItWP. Acesta a gestionat pe deplin găzduirea WordPress la prețul de 21,39 USD pe lună.

Dacă căutați o soluție de găzduire la prețuri accesibile, HostGator este cea mai bună alegere.

HostGator oferă, de asemenea, cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători.

Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

Câştigător: HostGator

Recapitulare – HostGator vs. Liquid Web

Dacă începeți și căutați un furnizor de găzduire la prețuri accesibile, atunci credem că HostGator este alegerea potrivită pentru dvs. Este adevărat că atât HostGator, cât și Liquid Web oferă soluții de găzduire WordPress gestionate, însă Liquid Web este mai mult o soluție la nivel de întreprindere. Pe de altă parte, serviciul de hosting WordPress gestionat de HostGator se adresează utilizatorilor de nivel de intrare cu coduri promoționale exclusive HostGator pentru cei care încep.

Dacă doriți o găzduire web rapidă înrudită la pachet cu tehnologii superioare, atunci puteți lua în considerare Web Liquid.

Vezi aceste comparații între,

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs. GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Gazduire
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți soluția potrivită de găzduire pentru nevoile și bugetul dvs. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră completă de HostGator sau recenzia noastră completă despre Web Liquid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me