Comparatie HostGator vs. WP Engine (2020): 1 Clear Winner!

hostgator vs motor wp


Căutați cel mai bun furnizor de hosting WordPress? Încercați să decideți între HostGator și WP Engine? Atât HostGator, cât și WP Engine vă permit să găzduiți site-ul dvs. WordPress cu ușurință. În timp ce HostGator oferă câteva opțiuni diferite de găzduire, inclusiv cloud hosting WordPress; WP Engine este un furnizor de găzduire complet centrat pe WordPress.

În acest articol, vom oferi o comparație dintre capul WP Engine și HostGator, astfel încât să puteți decide care este soluția potrivită pentru bugetul și nevoile dvs..

HostGator vs. WP Engine – Prezentare generală

Hostgator

HostGator este unul dintre cei mai populari furnizori de hosting de pe piață. A fost fondată în 2002 și alimentează în prezent peste 8 milioane de site-uri web din întreaga lume.

HostGator oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv hostingul cloud WordPress. Găzduirea de cloud WordPress este optimizată special pentru rularea site-urilor WordPress și grăbește performanța dvs. de găzduire de 2,5 ori mai rapid decât o platformă de hosting partajată Cu HostGator, puteți încerca serviciile de găzduire fără riscuri timp de 45 de zile. Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, puteți solicita o rambursare completă.

Motor WP

WP Engine, pe de altă parte, este unul dintre cei mai bine gestionați furnizori de găzduire WordPress. Sunt una dintre primele companii care oferă soluții de găzduire gestionate centrate pe WordPress. Se mândresc cu o listă impresionantă de clienți, inclusiv Yelp, Asana, National Geographic, PBS și MyFitnessPal.

Indiferent dacă conduceți un blog personal sau o afacere la nivel de întreprindere cu creștere în afara graficului, veți găsi opțiunea de găzduire perfectă cu WP Engine.

Ambele sunt companii de găzduire web compatibile cu PCI.

HostGator vs. WP Engine – Viteză și autonomie

Viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web. Aproape fiecare furnizor de hosting garantează o viteză super rapidă a site-ului și o disponibilitate ridicată a site-ului. Pentru a testa dacă HostGator și WP Engine sunt în concordanță cu pasul lor, am decis să analizăm viteza paginii și garanțiile de funcționare, înregistrându-vă cu fiecare dintre ele și creând 2 site-uri de testare.

Pentru a reflecta mediul de producție pe site-urile noastre de testare, am instalat WordPress, am adăugat conținut dummy și am încărcat câteva imagini.

Am efectuat câteva experimente diferite pe aceste site-uri de testare cu următoarele instrumente:

 • Pingdom: Pentru a monitoriza timpul de încărcare a paginilor site-urilor noastre web.
 • Impactul sarcinii: Pentru a analiza modul în care serverele au gestionat o creștere a traficului pe site-urile noastre într-un timp de încărcare maximă.
 • Bitcatcha: Pentru a descoperi cum ar fi performanțele serverelor din 8 locații geografice diferite.

speedtest hostgator

Conform Pingdom, site-ul nostru de teste HostGator a luat 691ms la încărcare atunci când a fost testat de la Dallas.

test de viteză wpengine

Cu toate acestea, site-ul nostru de testare WP Engine a luat doar 582 ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 96% din toate site-urile testate.

După testul Pingdom, am analizat dacă serverele de găzduire ar putea supraviețui unei surplusuri de trafic cu un instrument numit Load Impact. Am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre și am construit treptat până la 100 de vizitatori simultan pentru a vedea cum vor performa serverele.

test de viteză de sarcină wpengine

Din testul nostru, este evident că numărul de vizitatori live nu are niciun impact negativ asupra site-ului WP Engine.

loadimpact hostgator

În timp ce site-ul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori la un moment dat. Pe măsură ce traficul a crescut, a început să încetinească ușor.

bitcatcha-Hostgator

Conform testului Bitcatcha, serverul nostru HostGator a răspuns în mai puțin de o secundă pe tot globul. Performanța generală a fost notată de C de către BitCatcha, în timp ce WP Engine a fost calificată A de către BitCatcha.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

Câştigător: Motor WP

HostGator vs. WP Engine – Ușor de utilizat

Având în vedere că WP Engine este o soluție de găzduire WordPress administrată, puteți fi sigur că serverul dvs. va fi optimizat pentru performanțe ridicate, fără a fi necesar să se ocupe de tehnicile de optimizare a serverului. Asta înseamnă că veți avea liniște sufletească în timp ce vă concentrați asupra a ceea ce sunteți cu adevărat bun: publicarea conținutului și comercializarea acestuia.

Încercați-mi contul

Pe partea flip, platforma WP Engine rulează puțin diferit față de o platformă tradițională de găzduire WordPress. De exemplu, nu aveți voie să instalați nicio plugin de performanță sau securitate pentru a accelera site-ul, deoarece au soluții încorporate pentru performanță și securitate.

De fapt, există o curbă de învățare care trebuie abordată înainte de a putea folosi WP Engine.

Hostgator-cpanel

Pe de altă parte, planurile HostGator vă permit să găzduiți site-ul dvs. web cum doriți. Nu există restricții de plugin, spre deosebire de WP Engine. Toate planurile de găzduire ale HostGator vin cu cPanel pentru gestionarea fișierelor și a contului dvs. de găzduire. Deoarece nu este o soluție specifică WordPress, puteți construi orice tip de site web cu HostGator.

Instalatorul lor cu 1 clic facilitează instalarea software-ului preferat de găzduire web.

Câştigător: HostGator

HostGator vs. WP Engine – Caracteristici

HostGator este orientat în primul rând către utilizatorii la nivel de începător, deci vă puteți aștepta ca toate caracteristicile esențiale pentru care începătorii trebuie să dea startul unui site web; incluzând lățimea de bandă neschimbată, instalatori cu un clic, constructor de site-uri web, credite de marketing gratuite în valoare de 200 USD, etc..

Cu planul lor de găzduire partajat, puteți găzdui 1 site web și, cu un plan puțin mai scump, puteți găzdui site-uri web nelimitate.

În schimb, WP Engine oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți eficientiza nevoile de dezvoltare, marketing și migrare WordPress. Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor lor unice:

 • Acces gratuit la temele StudioPress: Veți avea acces complet la peste 35 de teme StudioPress de înaltă calitate, fără costuri suplimentare.
 • Instrument cu 1 clic: Veți obține, de asemenea, un instrument cu un clic pentru configurarea mediilor de dezvoltare, producție și stadializare.
 • Performanță ridicată garantată: Platforma WP Engine este alimentată de Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a asigura performanțe ridicate.

Câştigător: Motor WP

HostGator vs. WP Engine – Suport și documentare

HostGator oferă asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail. Documentația lor extinsă conține 680+ articole de ajutor și peste 500 de tutoriale video pentru a vă ajuta să explorați fiecare aspect al găzduirii web, pas cu pas.

Cu toate acestea, cu planul lor de pornire, WP Engine oferă doar suport live chat. Asistența telefonică este asigurată cu planurile lor superioare. Și suportul bazat pe bilete este oferit cu planurile lor de server dedicate.

Câştigător: HostGator

HostGator vs. WP Engine – Prețuri

Prețul obișnuit pentru hostingul web partajat HostGator începe de la 6,95 USD pe lună. Când sunteți un începător al site-ului, costurile pentru pornirea unui site web se simt destul de mult. Costurile de cumpărare de găzduire și un nume de domeniu se pot adăuga rapid. Acesta este motivul pentru care am negociat o afacere cu HostGator pentru a oferi utilizatorilor noștri 60% din gazduirea web. Asta înseamnă că trebuie să plătiți doar 2,78 USD pe lună.

HostGator oferă, de asemenea, cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători.

Prețul obișnuit pentru WP Engine începe de la 35 USD pe lună. Dacă doriți un abonament lunar, atunci puteți beneficia de o reducere de 30% la WP Engine, astfel încât va trebui să plătiți doar 24,50 USD pe lună..

Cu un abonament anual, puteți primi 5 luni gratuit cu codul nostru de cupon WP Engine: WPBeginner30

Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

Câştigător: HostGator

Recap- HostGator vs. WP Engine

Baza ideală de clienți pentru HostGator și WP Engine sunt complet diferite. În timp ce HostGator se concentrează pe utilizatorii la nivel de intrare, WP Engine vizează anumite segmente de clienți cum ar fi dezvoltatorii, marketerii, IMM-urile, agențiile și întreprinderile..

De exemplu, cu WP Engine, dezvoltatorii se pot concentra doar pe dezvoltare și proiectare, fără a fi nevoiți să suporte responsabilitățile de întreținere a gazdelor. În mod similar, marketerii își pot construi și personaliza rapid site-ul web folosind instrumentele lor integrate încorporate.

HostGator, pe de altă parte, este ideal pentru o bază de utilizatori mai largă și oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire. Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat pe internet sau un începător, veți găsi setul perfect de funcții pentru a începe site-ul dvs. cu HostGator.

De asemenea, doriți să consultați comparațiile dintre experții noștri,

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Gazduire
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți serviciul potrivit de găzduire pentru site-ul dvs. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și recenzia noastră completă HostGator și recenzia noastră aprofundată a motorului WP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map