Comparativ de HostGator vs. GreenGeeks (2020) – 1 câștigător clar!

HostGator-vs-GreenGeeks


Vă întrebați care este alegerea mai bună între HostGator și GreenGeeks? Atât HostGator, cât și GreenGeeks servesc milioane de domenii din întreaga lume. Dar este dificil să analizezi care este cea mai bună alegere cu atâtea opinii contradictorii.

În comparația noastră FĂRĂ UNISTE între HostGator și GreenGeeks, vă vom ajuta să înțelegeți ce furnizor are serviciul de găzduire web potrivit pentru bugetul și nevoile dvs..

HostGator vs. GreenGeeks – Prezentare generală

Hostgator-web-hosting

HostGator și GreenGeeks sunt 2 dintre cei mai populari furnizori de hosting de pe piață. În timp ce oferă o gamă de opțiuni diferite de găzduire, inclusiv VPS și servere dedicate, acestea pun în mod deosebit industria de hosting comună.

HostGator oferă, de asemenea, cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători.

HostGator a fost fondată în 2002 și găzduiește în prezent aproximativ 8 milioane de site-uri web, care acoperă clienți din întreaga lume. HostGator a fost achiziționat de Endurance International Group în 2012. De la achiziție, au crescut constant ca unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire web din lume.

greengeeks-web-hosting

GreenGeeks, pe de altă parte, a fost fondată în 2008, cu clienți din peste 150 de țări. Ei adesea subliniază angajamentul lor față de mediu și se marchează pe sine în calitate de furnizor de gazduire web ecologic # 1 pe piață.

HostGator vs. GreenGeeks – Viteză și Uptime

Viteza paginii și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

Nimeni nu-i place un site web lent. Chiar și o întârziere de 1 secundă îți poate răni conversiile cu 7%. În plus, Google continuă să sublinieze viteza algoritmilor lor.

În mod similar, timpul de funcționare este important și pentru că vizitatorii dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. să fie disponibil în continuu.

Pentru a testa viteza și timpul de funcționare al HostGator și GreenGeeks pentru articolul nostru de comparație, ne-am înscris pentru un cont de găzduire partajat cu ambii furnizori de hosting. De asemenea, am reflectat un mediu de producție pe aceste conturi de găzduire partajate prin crearea unui site WordPress, instalarea unei teme implicite WordPress, adăugarea de conținut fals și încărcarea unor imagini.

Apoi am efectuat câteva experimente diferite de viteză și uptime pe aceste site-uri de testare folosind următoarele instrumente de testare:

 • Pingdom
 • Impactul sarcinii
 • Bitcatcha

speedtest hostgator

Conform Pingdom, site-ul nostru HostGator a luat 691 ms pentru a încărca, în timp ce site-ul nostru GreenGeeks a luat 697 ms.

Test de viteză GreenGeeks

După testele Pingdom, am analizat modul în care site-urile noastre de testare au gestionat creșterea traficului în orele de vârf cu un instrument popular de testare, Load Impact și am trimis unii utilizatori virtuali pe site-urile noastre.

loadimpact hostgator

Conform Load Impact, serverul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori simultan. Pe măsură ce traficul a crescut, site-ul a început să încetinească ușor.

GreenGeeks loadimpact

Cu toate acestea, în timpul testului de impact Load, site-ul nostru GreenGeeks a funcționat aproape constant, indiferent de sarcină. Nu a fost înregistrat niciun timp de oprire în timpul testului.

De asemenea, am dorit să analizăm timpul de răspuns al serverului din întreaga lume, ignorând conținutul site-urilor. Pentru acest test, am folosit Bitcatcha. Viteza medie de încărcare din 8 locații globale diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia.

bitcatcha-Hostgator

Conform testului Bitcatcha, serverul nostru HostGator a răspuns în doar o fracțiune de secunde în Statele Unite. În timp ce timpul de răspuns a fost relativ ridicat în locațiile internaționale, serverul a răspuns în mai puțin de o secundă.

Timp de răspuns GreenGeeks

În mod similar, Bitcatcha a calificat serverul GreenGeeks C. Timpul de răspuns a fost aproape același ca HostGator din mai multe locații.

Câştigător: GreenGeeks

HostGator vs. GreenGeeks – Ușor de utilizat

Hostgator-piață

Atât HostGator, cât și GreenGeeks oferă acces cPanel pentru a vă gestiona contul de găzduire web. Cu fiecare plan de găzduire, veți primi, de asemenea, un program de instalare WordPress cu 1 clic pentru a lansa rapid site-ul.

HostGator vă permite să construiți un site web așa cum doriți, cu un constructor de drag and drop dezvoltat în interior. Constructorul vă permite chiar să integrați un magazin de comerț electronic cu site-ul dvs. web.

GreenGeeks cpanel

Pe de altă parte, GreenGeeks oferă un constructor de bază cu planurile lor de găzduire.

Câştigător: HostGator

HostGator vs. GreenGeeks – Caracteristici

Când vine vorba de caracteristici, GreenGeeks rămâne în fața curbei. Haideți să aruncăm o privire la modul în care GreenGeeks stăpânește împotriva HostGator:

 • Gazduire de domenii nelimitate: Cu fiecare plan de găzduire, GreenGeeks oferă găzduire de domenii nelimitate, în timp ce planul de pornire partajat de HostGator vă permite să găzduiți un singur site.
 • Stocare SSD (Solid State Drive): Toate planurile GreenGeeks vin cu stocare SSD, în timp ce HostGator oferă stocare HDD (Hard Disk Drive). SSD s-a dovedit că performează cu 2X mai bine decât HDD.
 • Înregistrare de domeniu gratuită: Spre deosebire de HostGator, puteți renunța la taxa de înregistrare a domeniului atunci când vă înscrieți la un plan de găzduire GreenGeeks.

Câştigător: GreenGeeks

HostGator vs. GreenGeeks – Suport și documentare

Atât HostGator, cât și GreenGeeks oferă asistență tehnică 24/7 prin chat live, telefon și e-mail.

Ceea ce face ca HostGator să iasă în evidență este baza lor solidă de cunoștințe. Conține 680+ articole de ajutor și peste 500 de tutoriale video pentru a vă ajuta să explorați fiecare aspect al găzduirii web, pas cu pas.

Câştigător: HostGator

HostGator vs. GreenGeeks – stabilirea prețurilor

Haideți să facem o comparație față în cap a prețurilor de găzduire pentru planurile GreenGeeks și HostGator.

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator2,78 USD / lună.5,95 USD / lună. (Nor)4,95 USD / lună.19,95 USD / lună.119,00 USD / lună.
GreenGeeks2,95 USD / lună.2,95 USD / lună.39,95 USD / lună.169,00 USD / lună.

HostGator se află, de asemenea, în lista noastră cu cele mai bune companii de găzduire web gratuite care oferă soluții mai ieftine.

După cum puteți vedea din tabel, planurile HostGator sunt mai ieftine decât planurile GreenGeeks. HostGator oferă de asemenea mai multe opțiuni de găzduire, inclusiv cloud hosting și WordPress cloud hosting.

Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

Câştigător: HostGator

Recapitulare: HostGator vs. GreenGeeks

După comparația noastră, considerăm că HostGator este o alegere de găzduire mai bună decât GreenGeeks. HostGator vă oferă mai multe opțiuni de găzduire decât GreenGeeks. Serviciile lor de găzduire sunt ieftine și accesibile.

Dacă tocmai începeți și nu doriți să angajați un dezvoltator pentru a crea un site web, atunci puteți încerca constructorul de site-uri HostGator.

Nu pierdeți comparațiile noastre între,

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs InMotion Gazduire
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună soluție de găzduire. Dacă v-a plăcut acest articol, este posibil să doriți să consultați și recenzia completă de HostGator și recenzia GreenGeeks.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map