Gazduire InMotion


InMotion Gazduire este una dintre cele mai de încredere gazde web în care bloggeri și webmasteri cu experiență au încredere și se mută în fiecare zi. Serviciile lor de găzduire vin cu o mulțime de caracteristici de dorit, inclusiv stocare SSD, lățime de bandă nelimitată și un domeniu gratuit. Utilizatorii IsItWP pot beneficia de o reducere exclusivă de 37% din planurile de găzduire de afaceri.

Rating general
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.5 / 5.0

InMotion Gazduire Recenzie: Bine, Rău și Urât

revizuire hosting hosting vps

InMotion Hosting este una dintre cele mai de încredere gazde în care bloggeri și webmasteri cu experiență au încredere și se mută în fiecare zi. Acestea sunt capabile să se ocupe de toate nevoile dvs. de găzduire web, inclusiv găzduire partajată, găzduire VPS, revânzare hosting și găzduire dedicată serverului.

Ceea ce câștigă InMotion Hosting, cea mai fiabilă evaluare de gazdă este faptul că sunt veterani în industria de găzduire web și oferă o mulțime de funcții de găzduire de dorit. Ele furnizează cea mai recentă tehnologie pentru o experiență web lină și rapidă, cum ar fi stocarea SSD, PHP 7 și memorie în cache a serverului personalizat. De asemenea, vă oferă o gamă de centre de date, copii de rezervă automatizate gratuite și asistență internă 24/7 din SUA.

InMotion Hosting a asociat cu Trees for the Future, o organizație non-profit dedicată compensării amprentelor de carbon prin plantarea copacilor. Prin parteneriatul lor, aceștia asigură plantarea a 5.000 de copaci în toată lumea în curs de dezvoltare. De asemenea, compania a depus un efort concentrat pentru îmbunătățirea amprentei lor de carbon prin deschiderea unui centru de date verzi în Los Angeles, CA.

Cu InMotion Hosting, satisfacția dvs. este garantată sau veți primi o rambursare completă. Cea mai importantă garanție de returnare a banilor din industria lor vă permite să încercați serviciul de găzduire, fără riscuri, timp de 90 de zile. Toate planurile de găzduire pe termen lung și de 6 luni, cu excepția serviciului de găzduire dedicat, sunt susținute de garanția de restituire a banilor de 90 de zile fără egal. Toate planurile dedicate de găzduire a serverului sunt eligibile pentru o rambursare completă pentru 30 de zile.

 • Stocare SSD
 • Numele de domeniu gratuit
 • Servere de înaltă securitate
 • Asistență prietenoasă bazată pe 24/7 din SUA
 • Preț regulat 7,99 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 4,99 USD / lună!
 • Începeți cu InMotion Hosting astăzi!

Evaluare ieftină de găzduire
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

InMotion Gazduire Revizuire ieftine de gazduire

recenzie de găzduire de imobile

InMotion Hosting și-a redistribuit planurile de găzduire ieftine la nivel de intrare ca business hosting. Acest lucru dovedește că își iau în serios planurile de găzduire ieftine. Toate planurile de găzduire de afaceri vin cu stocare SSD gratuită, instalatori cu 1 clic pentru peste 400 de aplicații, înregistrare gratuită a numelui de domeniu pentru a vă începe rapid și acces cPanel pentru gestionarea ușoară a contului dvs. de găzduire.

Toate planurile de găzduire de afaceri partajate sunt ambalate cu spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă și conturi de e-mail. Veți obține, de asemenea, o suită completă de marketing care conține credite de publicitate gratuite, statistici pentru vizitatori încorporate și multe altele.

InMotion Hosting se angajează, de asemenea, să ofere securitate ridicată pentru site-ul dvs. SSL gratuit, copii de rezervă automatizate și protecție DDoS sunt, de asemenea, incluse în toate planurile de găzduire de afaceri partajate. Cu o protecție avansată DDoS și tehnologia lor inteligentă de dirijare, acestea mențin timpul de funcționare al rețelei 99,999%.

Cu planul Power și mai sus, obțineți cel puțin 2X de performanță, în comparație cu planul de găzduire de afaceri Lansare partajat la nivel de intrare. Fiecare plan este mai puternic decât ultimul din punct de vedere al numărului de vizitatori care pot fi susținuți.

Spre deosebire de alți furnizori de găzduire partajată, constructorul gratuit de tragere și plasare InMotion Hosting, BoldGrid, este creat pe WordPress. Aceasta înseamnă că, împreună cu comoditatea, veți obține personalizarea WordPress.

Dacă site-ul dvs. este deja găzduit pe o altă platformă, puteți muta site-ul dvs. în InMotion Hosting gratuit, fără timp de oprire și fără a pierde datele dvs. importante.

 • Stocare SSD
 • Numele de domeniu gratuit
 • Copii de rezervă gratuite de date
 • Credite de publicitate gratuite
 • Preț regulat 7,99 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 4,99 USD / lună!
 • Începeți cu InMotion Hosting astăzi!

Evaluare gazduire dedicată
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

InMotion Gazduire Examinare gazduire dedicata

revizuire de hosting dedicat server-ului inmotion

Cu planul dedicat de găzduire a serverului InMotion Hosting, puteți alege centrul de date ideal care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Când începeți, primiți 2 ore de asistență la lansare gratuită. Puteți să le spuneți despre nevoile dvs. personalizate, cum ar fi instalări software specifice, configurații de server grupate și multe altele.

În cazul cel mai rar, dacă aveți nevoie de asistență dincolo de asistența de lansare gratuită, puteți utiliza administratorul de sistem cu ore de găzduire opționale gestionate pentru a finaliza sarcini obositoare în timp ce vă concentrați pe afacerea dvs..

Cel mai bun lucru despre alegerea unui plan dedicat de găzduire cu InMotion Hosting este că obțineți servere dedicate Linux complet personalizabile. Înainte de a alege un plan, puteți trimite configurația dvs. la InMotion Hosting. Vă vor contacta pentru a vă parcurge ultimii pași de personalizare și pentru a vă configura.

Găzduirea lor completă, dedicată de server dedicată, este instalată împreună cu stiva LAMP. De asemenea, oferă acces la KVM la distanță opțional prin care puteți instala și gestiona sistemul de operare la alegere.

Serverele InMotion Hosting sunt mai aproape de un Internet Exchange Point (IXP), care crește timpul de ping. Astfel vă puteți asigura că timpii de performanță ai site-ului dvs. sunt cei mai mari din industrie. Fiecare plan dedicat utilizează SSD-uri pentru stocarea primară, ceea ce s-a dovedit a fi 20X mai repede decât HDD-urile tradiționale.

În general, o configurare standard dedicată de găzduire este finalizată în doar 30 de minute și o configurare personalizată într-o zi. În afară de garanția de returnare de 30 de zile, puteți beneficia, de asemenea, o rambursare proporțională chiar dacă ați plătit pentru anul respectiv.

În general, serverul dedicat Gazduire InMotion oferă cea mai bună valoare pentru bugetul dvs..

 • Alegerea centrului de date
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Găzduire administrată
 • 1-la-1 timp de administrare a sistemului în valoare de 300 USD
 • Preț regulat 189,99 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 105,69 USD / lună!
 • Începeți cu InMotion Hosting astăzi!

VPS Rating
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

InMotion Gazduire VPS Gazing Review

revizuire hosting hosting vps

InMotion Hosting oferă găzduire VPS administrată și autogestionată.

Cu serverele VPS gestionate, puteți instala software cum ar fi Nginx în mod implicit. Puteți actualiza setările serverului dvs. cu acces cPanel și WHM. Veți obține, de asemenea, gestionarea gratuită a serverului, actualizări și corecție. Serverele VPS gestionate sunt cele mai potrivite pentru utilizatori, cum ar fi revânzătorii, agențiile și proprietarii de afaceri ocupați care nu doresc să se ocupe de sarcinile de administrare a sistemului.

Cu serverele VPS autogestionate, obțineți controlul total cu tastele SSH. Vă oferă acces la un server VPS fulger rapid, cu aerisire minimă. Puteți personaliza și configura serverul pe baza nevoilor dvs. individuale. Serverele VPS autogestionate sunt cele mai potrivite pentru utilizatorii înclinați din punct de vedere tehnic, cum ar fi administratorii de sistem și dezvoltatorii.

Cu serverele VPS autogestionate, nimic nu va fi instalat implicit, cu excepția sistemului de operare pe care l-ați ales și a unui firewall pentru securitate.

Când începeți cu un plan VPS gestionat, veți primi 2 ore de asistență de lansare gratuită. Puteți solicita echipei de găzduire gestionate să efectueze orice personalizare avansată, optimizare și asistență. Puteți obține, de asemenea, o copie ideală a partiției VPS cu funcția de instantanee. Puteți utiliza instantanee pentru a crea o copie exactă, astfel încât să puteți reveni cu ușurință dacă se întâmplă ceva neașteptat atunci când încercați să faceți modificări într-un mediu de dezvoltare.

Planurile de găzduire VPS sunt dotate cu funcții suplimentare, precum disponibilitate ridicată, monitorizarea resurselor, 2-3 IPS dedicate gratuite și multe altele.

 • Sunt disponibile atât găzduire gestionată cât și autogestionată
 • Auto-scalare nuclee CPU
 • Protecție împotriva atacului DDoS
 • Servere de mare disponibilitate
 • Preț regulat 34,99 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 19,99 USD / lună!
 • Începeți cu InMotion Hosting astăzi!

Rating gazduire WordPress
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

InMotion Gazduire WordPress Gazduire Recenzie

recenzie de găzduire de imobile

Dacă vă aflați după o platformă de găzduire WordPress gestionată optimizată, care este creată pentru a oferi o experiență web rapidă înflăcărată, InMotion Hosting ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs..

Toate planurile de găzduire WordPress sunt preinstalate cu WordPress. Dacă este necesar, puteți obține instalarea BoldGrid pe WordPress, care este un constructor de drag and drop care vă permite să lansați rapid un site WordPress fără să vă implicați codificarea. Pe lângă editorul WYSIWYG, puteți construi machete complexe de conținut bazate pe industria dvs. Sistemul de grilă asigură organizarea și optimizarea conținutului dvs. pentru vizualizarea mobilă.

Planurile de găzduire WordPress vin, de asemenea, cu un instrument de punere în scenă cu un clic, astfel încât să puteți construi rapid un site de dezvoltare fără probleme.

InMotion Hosting vă oferă o instalare automată gratuită a WordPress și actualizări de temă pentru a vă proteja site-ul împotriva amenințărilor de vulnerabilitate expuse recent.

Cu WP-2000S sau mai mari planuri de găzduire WordPress, veți avea acces la abonament premium la teme și pluginuri WordPress.

 • Arhitectura serverului Nginx
 • Securitate gestionată și copii de rezervă gratuite
 • Actualizări automate de WordPress și temă
 • Glisați și fixați editorul WordPress
 • Preț regulat 7,99 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 4,99 USD / lună!
 • Începeți cu InMotion Hosting astăzi!

Evaluare gazduire revânzători
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.5 / 5.0

InMotion Gazduire Revizuire Gazduire Revizuire

recenzie de găzduire a revânzătorului pentru reclamații

InMotion Gazduire oferă o mare varietate de planuri de găzduire a revânzătorilor. Spre deosebire de majoritatea concurenților lor, InMotion Gazduire vă permite să achiziționați o platformă de distribuitor partajată sau o platformă de distribuitor VPS pe baza nevoilor, cunoștințelor tehnice și bugetului.

Pe lângă serviciile de găzduire, InMotion Gazduire vă permite, de asemenea, să revindeți nume de domeniu cu un cont gratuit de distribuitor de domenii eNom. Astfel poți vinde toate domeniile de nivel superior clienților tăi.

Toate planurile de găzduire vin cu acces WHMCS, care este un instrument de frunte care vă oferă o imagine de ansamblu detaliată a tuturor conturilor dvs. de găzduire, fie plătite, restante sau anulate.

Serviciile dvs. de găzduire sunt etichetate în alb, astfel încât clienții dvs. nu vor ști niciodată că veți revinde serviciile de găzduire de InMotion Hosting.

 • Obțineți acces la software-ul de facturare WHMCS
 • Deveniți un distribuitor de domenii
 • Vindeți servicii de găzduire cu etichetare albă
 • Acces root permis
 • Preț regulat 29,99 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 13,99 USD / lună!
 • Începeți cu InMotion Hosting astăzi!
 • Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map