HostGator vs. DreamHost (2020) – O comparație detaliată!

HostGator vs. DreamHost


Vă întrebați care este opțiunea de găzduire mai bună: HostGator sau DreamHost? Sunt 2 dintre cele mai populare companii de găzduire web de acolo. Dar unul trebuie să fie mai bun decât celălalt, nu?

În comparația noastră FĂRĂ UNISTE între HostGator și DreamHost, vă vom ajuta să aflați cea mai bună alegere pentru bugetul și nevoile dvs..

HostGator vs. DreamHost – Prezentare generală

Hostgator-web-hosting

HostGator și DreamHost sunt 2 dintre cei mai populari furnizori de găzduire web de pe piață. HostGator a fost fondată în 2002 și găzduiește în prezent peste 8 milioane de site-uri web. DreamHost, pe de altă parte, a fost fondată în 1996, cu un an înainte de apariția Google. Acum servesc peste 1,5 milioane de site-uri web, bloguri și aplicații cu peste 400 de clienți fericiți. Ambele sunt companii de găzduire web compatibile cu PCI.

În timp ce Endurance International Group a achiziționat HostGator în 2012, DreamHost este încă deținut și operat independent.

Dreamhost

Atât HostGator, cât și DreamHost oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv server partajat, VPS și server dedicat. Ambele pun în mod special spațiul de găzduire partajat cu planurile lor de găzduire accesibile.

HostGator vs. DreamHost – Viteză și Uptime

Cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web sunt viteza site-ului și timpul de funcționare. Companiile de găzduire web se laudă deseori cu timpii mari de răspuns a serverului și garanțiile lor de funcționare.

Pentru a verifica dacă sunt la curent, am semnat pentru planurile lor de găzduire partajate și am creat un site de test atât pe HostGator, cât și pe DreamHost. Pentru a reflecta mediul web live pe site-urile noastre de testare, am instalat tema implicită WordPress și am adăugat conținut dummy împreună cu câteva imagini.

Și apoi am efectuat câteva teste diferite de performanță pe site-urile noastre de testare:

 • Test Pingdom: Pentru a monitoriza timpul de încărcare a paginii.
 • Test de impact de încărcare: Pentru a vedea cum reacționează serverul în timpul unei creșteri a traficului.
 • Test Bitcatcha: Pentru a înregistra timpul de răspuns al serverului pe 8 locații internaționale diferite prin ignorarea completă a conținutului.

Și iată rezultatele noastre:

speedtest hostgator

Potrivit Pingdom, HostGator a luat 691ms pentru a încărca când a fost testat de la Dallas. Acest lucru este mai rapid decât 94% din toate site-urile testate.

test de viteză de vis

Site-ul nostru de test DreamHost s-a încărcat în mai puțin de jumătate de secundă, ceea ce este mai rapid decât 97% din toate site-urile testate.

loadimpact hostgator

Conform Load Impact, serverul nostru HostGator a răspuns rapid până când au fost aproximativ 80 de vizitatori simultan. Pe măsură ce traficul a crescut, site-ul a început să încetinească.

Dreamhost test de sarcină compactă

După cum puteți vedea în grafic, site-ul nostru DreamHost a rămas stabil în timpul testului de creștere a traficului. Numărul de vizitatori live nu a avut niciun impact asupra timpului de răspuns.

bitcatcha-Hostgator

Conform testului Bitcatcha, serverul nostru HostGator a răspuns în doar o fracție de secunde în Statele Unite. În timp ce timpul de răspuns a fost relativ ridicat în locațiile internaționale, acesta a răspuns tot în mai puțin de o secundă. Serverul HostGator a fost calificat C de Bitcatcha, în timp ce site-ul nostru DreamHost a fost clasat pe A+.

dreamhost bitcatcha

Câştigător: DreamHost

HostGator vs. DreamHost – Ușor de utilizat

Hostgator-cpanel

Spre deosebire de HostGator, DreamHost nu vine cu un tablou de bord cPanel. În schimb, au propriul panou de control bazat pe web.

dreamhost gestionează domenii

Asta înseamnă că, dacă sunteți deja familiarizați cu cel mai popular panou de control de găzduire web (cPanel), atunci trebuie să abordați o curbă de învățare înainte de a utiliza panoul de control al DreamHost..

Câştigător: HostGator

HostGator vs. DreamHost – Caracteristici

Cel mai bun lucru despre HostGator este faptul că vă oferă mai multe funcții de găzduire decât oricare dintre concurenții lor.

Înainte de a intra și a începe să analizăm modul în care HostGator stăpânește împotriva DreamHost în ceea ce privește funcțiile, aruncăm o privire asupra invers – câteva zone în care DreamHost excelează în comparație cu HostGator.

Stocare SSD:

DreamHost oferă spații de stocare a discurilor solide, în timp ce HostGator oferă spațiu de hard disk (HDD). SSD este dovedit a fi mai rapid decât HDD-urile de până la 2 ori.

Numele de domeniu gratuit:

La înregistrare, DreamHost vă oferă un nume de domeniu gratuit, în timp ce HostGator nu oferă unul. Cu toate acestea, oferta de nume de domeniu gratuită este mai mult un gimmick de marketing decât o caracteristică utilă, deoarece dacă înregistrați gratuit un nume de domeniu la DreamHost, va trebui să plătiți aproximativ 15 USD pe an după primul an. În schimb, nu puteți să înregistrați un nume de domeniu la un registrator de domeniu, cum ar fi Domain.com, cu un preț mai mic de 12 USD pe an.

Dacă doriți să economisiți pe costuri de domeniu pe termen lung, vă sugerăm să utilizați un registrator de nume de domeniu.

Cu excepția stocării SSD și a unui nume de domeniu gratuit, HostGator trage kilometri înaintea DreamHost în ceea ce privește funcțiile …

 • E-mailuri nelimitate: Cu HostGator, primiți conturi de e-mail nelimitate cu oricare dintre planurile lor de găzduire. Cu toate acestea, va trebui să optați pentru cel mai scump plan de a configura e-mailuri cu contul dvs. de hosting DreamHost.
 • Creator avansat de site-uri web: Atât DreamHost cât și HostGator oferă constructorilor de site-uri web cu planurile lor de găzduire, dar constructorul HostGator rămâne în fața curbei cu funcționalitățile sale avansate, inclusiv un magazin online de comerț electronic..
 • IP dedicat gratuit: Cu planul de găzduire partajat de ultimă generație al HostGator, obțineți un instrument dedicat gratuit IP și SEO, în timp ce DreamHost nu oferă niciunul dintre planurile lor de hosting.
 • Credite publicitare gratuite: Cu fiecare plan de găzduire HostGator, primiți credite publicitare în valoare de 200 USD pentru a atrage trafic pe site-ul dvs. Planurile de găzduire ale DreamHost nu sunt incluse în niciun fel de credite publicitare gratuite.

Câştigător: HostGator

HostGator vs. DreamHost – Suport și documentare

HostGator are peste 850 de angajați pentru a oferi asistență 24/7 superioară prin chat live, telefon și e-mail. Portalul lor de asistență online acoperă fiecare aspect al construirii unui site web cu HostGator. Conține peste 500 de tutoriale video și 680 de articole de ajutor.

În schimb, sprijinul DreamHost este patetic. Deși adesea reclamă asistență 24/7, realitatea este că aceștia oferă doar suport bazat pe e-mail 24/7. Cu toate acestea, este nevoie de aproape o zi pentru a vă rezolva cererea de asistență prin e-mail.

Suportul pentru chat-ul live este disponibil numai în intervalul 5:00 – 22:00 PST, 7 zile pe săptămână. Deși sunt disponibile solicitări de returnare, trebuie să efectuați o plată unică sau să vă abonați la un plan lunar. Rețineți că apelurile nu pot fi efectuate pentru numere din afara Statelor Unite și Canada.

Câştigător: HostGator

HostGator vs. DreamHost – prețuri

Iată o comparație detaliată între prețurile pentru diferite opțiuni de găzduire de la DreamHost și HostGator.

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator2,78 USD / lună.5,95 USD / lună. (Nor)4,95 USD / lună.19,95 USD / lună.119,00 USD / lună.
DreamHost2,59 USD / lună.16,95 USD / lună. (Gestionate)4,50 USD / lună.13,75 USD / lună.169,00 USD / lună.

Prețul obișnuit pentru planul de găzduire comun al DreamHost începe de la 10,95 USD pe lună. Cu toate acestea, am încheiat o tranzacție exclusivă cu DreamHost, așa că nu trebuie să plătiți decât 2,59 USD pe lună.

DreamHost oferă găzduire WordPress gestionată, astfel încât nu trebuie să cunoașteți tehnicile de optimizare a serverului pentru a spori performanțele site-ului dvs., deoarece DreamHost îl gestionează pentru dvs..

Pe de altă parte, HostGator oferă găzduire cloud WordPress, care oferă o experiență mai rapidă a site-ului web decât planul lor de găzduire partajat.

Puteți utiliza, de asemenea, codul nostru cupon HostGator pentru a obține o reducere BIG.

HostGator oferă, de asemenea, cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători.

Dacă sunteți în căutarea celor mai ieftine planuri introductive de găzduire, atunci nu căutați mai departe de DreamHost. Rețineți că, după perioada de plată inițială, vi se va cere să plătiți prețurile obișnuite.

Câştigător: DreamHost

Recapitulare: HostGator vs. DreamHost

După comparația noastră, este evident că HostGator este cea mai bună alegere pentru site-ul dvs. web. Nu numai că oferă tone de funcții utile de găzduire, panoul de control este foarte ușor de utilizat.

Sprijinul premiat de HostGator a primit întotdeauna spatele. Spre deosebire de DreamHost, acestea oferă asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail.

Cu DreamHost, va trebui să efectuați o plată separată pentru asistență telefonică. În timp ce asistența de apelare gratuită este disponibilă, aceasta este inclusă doar în cel mai scump nivel de prețuri.

De asemenea, doriți să consultați comparațiile dintre experții noștri,

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Gazduire
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Gazduire

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți între HostGator și DreamHost. Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă HostGator și recenzia DreamHost aprofundată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map