SiteGround vs. A2 Gazduire (2020) – Iată Câștigătorul!

siteground vs gazduire a2


Vă întrebați ce furnizor de găzduire web este mai bun: SiteGround sau A2 Hosting? SiteGround și A2 Hosting sunt 2 dintre cei mai populari furnizori de hosting de pe piață. Dar cineva trebuie să fie superior, corect?

Fără îndoială, alegerea unei gazde web greșite vă poate sabota afacerea și reputația online. Acesta este motivul pentru care am scris o comparație de hosting web UNBIASED între A2 Hosting și SiteGround, astfel încât să puteți decide care este cea mai potrivită pentru site-ul dvs..

SiteGround vs. A2 Gazduire – Prezentare generală

Siteground-GoDaddy-alternative hosting-

SiteGround este un furnizor de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org. Au una dintre cele mai bune echipe de suport WordPress 24/7 din industrie. Acestea oferă upgrade-uri automate, memorie cache WP încorporată, CDN, punerea în scenă cu 1 clic și controlul versiunii GIT.

Sunt una dintre puținele companii de găzduire care vă permit să alegeți locația preferată a centrului de date atunci când vă înscrieți la un serviciu de găzduire. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru a-și testa serviciile de găzduire.

a2-hosting-alternative hosting-

A2 Marci de găzduire în sine ca fiind cel mai bun furnizor de găzduire web prietenos pentru dezvoltatori. Opțiunile lor de găzduire web sunt extrem de versatile. De exemplu, acestea vă permit să alegeți între planurile de găzduire Linux și Windows pentru găzduire partajată. Puteți selecta, de asemenea, nivelul de gestionare a găzduirii atunci când vă înscrieți la VPS sau la serverul de hosting dedicat.

La fel ca SiteGround, A2 Gazduire vă permite, de asemenea, să alegeți centrul de date preferat. Dacă vă anulați contul de găzduire A2 în termen de 30 de zile, sunteți eligibil pentru rambursarea completă. Puteți solicita o rambursare proporțională pentru serviciul neutilizat după 30 de zile.

SiteGround vs. A2 Gazduire – Viteza paginii și timpul de funcționare

SiteGround oferă tehnologii de viteză lider în industrie, precum NGINX, HTTP / 2, PHP7 și CDN gratuit pentru a accelera performanțele site-ului. Pe de altă parte, A2 Gazduire vă permite să optați pentru serverele Turbo atunci când vă înscrieți, care oferă o înlocuire Apache care să renunțe pentru a accelera performanța site-ului dvs. de 20 de ori.

Pentru a testa performanța serverelor de găzduire pentru comparația noastră SiteGroud vs. A2 Hosting, ne-am înscris cu ambele servicii de găzduire web și am creat un site de test pe fiecare cu WordPress. Pentru a reflecta mediul de producție de pe site-ul nostru de testare, am instalat și o temă implicită WordPress, am adăugat conținut fals și am încărcat câteva imagini..

teren de testare a vitezei

Conform testului nostru de viteză al site-ului Pingdom, site-ul nostru de testare SiteGround a fost încărcat în mai puțin de o secundă atunci când a fost testat din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 95% din toate site-urile testate.

a2 găzduirea pingdom testului de viteză

În schimb, site-ul nostru de găzduire A2 a avut nevoie de 1,28 secunde pentru a se încărca. Aceasta înseamnă că site-ul este mai rapid decât 84% din toate site-urile testate.

Am efectuat, de asemenea, un alt test de performanță folosind Load Impact pentru a vedea cum vor performa serverele noastre în timpul unei creșteri a traficului. În timpul analizei noastre, am trimis câțiva utilizatori virtuali (VU) pe site-urile noastre web.

loadimpact-Siteground

Din graficul nostru, puteți vedea că site-ul nostru SiteGround a funcționat destul de constant până când au fost în jur de 50 de utilizatori. Site-ul a încetinit pentru câteva momente și apoi a revenit după câteva secunde.

A2 Test de test de sarcină

În mod similar, site-ul nostru de testare de gazduire A2 a funcționat constant până când au fost aproximativ 40 de vizitatori pe site. Site-ul a încetinit o perioadă și apoi a revenit la starea sa normală.

Câştigător: SiteGround

SiteGround vs. A2 Gazduire – Ușor de utilizat

site-uri web wordpress hosting

Atât SiteGround, cât și A2 Gazduire oferă acces cPanel utilizatorilor pentru gestionarea conturilor de găzduire web. În plus, instalatorii lor cu un clic vă ajută să instalați rapid scripturi populare de site-uri precum WordPress, Joomla, Drupal etc..

A2 Gazduire autentificare WordPress

Dacă optați pentru găzduirea Windows cu Gazduire A2, atunci veți avea acces la Plesk pentru gestionarea contului dvs. de găzduire web.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs. A2 Gazduire – Caracteristici

Atât SiteGround, cât și A2 Gazduire oferă toate caracteristicile esențiale de care ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul, cum ar fi lățimea de bandă nelimitată, alegerea centrelor de date, instalatori cu un clic, construitori de site-uri etc..

În ceea ce privește caracteristicile, mai jos sunt câteva zone în care SiteGround crește în comparație cu A2 Hosting:

 • Stocare SSD: SiteGround oferă stocare SSD, în timp ce A2 Gazduire oferă stocare RAID 10.
 • Performanta ridicata: Pentru a îmbunătăți performanța serverului, SiteGround furnizează gratuit CloudFlare CDN, PHP 7 cu OpCache.
 • Securitate încorporată: Cu toate planurile SiteGround, puteți folosi copii de rezervă gratuite zilnice. Cu un plan ceva mai scump, veți obține, de asemenea, restaurări de rezervă gratuite.
 • Caracteristici geeky: Cu planul GoGeek al SiteGround, veți obține servere compatibile cu PCI pentru magazinele de comerț electronic, 1 clic pe crearea repo Git și operațiuni ușoare pentru WordPress și Joomla.

După ce cunoașteți avantajele SiteGround peste A2 Gazduire, aruncăm o privire asupra câtorva zone în care A2 Gazduire excelează în comparație cu SiteGround:

 • Gazduire Windows și Linux: Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de hosting, inclusiv SiteGround, A2 Gazduire vă permite să alegeți între Windows și Linux.
 • Oricând garanție de returnare a banilor: Pe lângă garanția de returnare a banilor de 30 de zile, A2 Hosting oferă o rambursare a serviciilor nefolosite după primele 30 de zile.
 • Alegerea nivelului de management: A2 Gazduire vă permite, de asemenea, să alegeți nivelul de management pentru VPS și server dedicat gazduire.

Credem că A2 Gazduire este un furnizor de hosting extrem de versatil care vă oferă o mulțime de opțiuni atunci când vă înscrieți la serviciile lor de găzduire. Când vine vorba de caracteristici, cu siguranță ies în evidență de concurență.

Câştigător: Gazduire A2

SiteGround vs. A2 Gazduire – Suport și documentare

Atât SiteGround, cât și A2 Hosting oferă suport 24/7 prin 3 moduri: chat în direct, e-mail și telefon. Ambele au o vastă bază de cunoștințe care explică modul de construire a unui site web cu serverele lor de găzduire.

Câştigător: Este o cravata

SiteGround vs. A2 Gazduire – prețuri

Haideți să aruncăm o privire la comparația dintre prețurile dintre SiteGround și A2 Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
SiteGround3,95 USD / lună.3,95 USD / lună.$ 42 / credit / an269,00 USD / lună.
A2 Gazduire3,92 USD / lună.3,92 USD / lună.13,19 USD / lună.5 USD / lună.99,59 USD / lună.

După cum puteți vedea din tabel, planurile de A2 Hosting sunt mai ieftine decât SiteGround. Ați putea observa, de asemenea, că prețul de găzduire dedicat pentru A2 Hosting este mult mai ieftin. Acest lucru se datorează faptului că SiteGround oferă doar server dedicat găzduire dedicată, în timp ce A2 Gazduire vă permite să alegeți nivelul de gestionare.

Dacă sunteți în căutarea unui VPS accesibil sau a unui server de găzduire dedicat, găzduirea neadministrată A2 Hosting ar putea fi cea mai bună pariu.

Cu toate acestea, puteți utiliza cuponul nostru SiteGround pentru a obține reduceri BIG.

Câştigător: Gazduire A2

Recapitulare – SiteGround vs. A2 Gazduire

După comparația noastră, considerăm că SiteGround este un furnizor de hosting mai bun decât Gazduirea A2 în general. SiteGround își îmbunătățește constant infrastructura de găzduire și folosește cele mai noi tehnologii de viteză pentru a îmbunătăți performanțele platformei lor de găzduire.

În timp ce majoritatea furnizorilor de găzduire se laudă pur și simplu cu asistență excelentă pentru clienți, SiteGround furnizează de fapt. Cu SiteGround, nu trebuie să aștepți mai mult de câteva secunde pentru următorul operator disponibil. Ori de câte ori ai nevoie de asistență, ei te primesc.

Dar, dacă căutați un furnizor de hosting mai accesibil, atunci puteți lua în considerare alegerea serviciului de găzduire A2.

Ar trebui să consultați și aceste comparații de găzduire între …

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Gazduire
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Web Liquid
 • SiteGround vs iPage

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți furnizorul potrivit pentru nevoile dvs. Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă SiteGround sau recenzia noastră completă de gazduire A2.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map