Web lichid

logo liquidweb


Liquid Web este o companie lider de găzduire administrată pe piață. Serviciile lor de găzduire sunt optimizate special pentru aplicații populare, cum ar fi WordPress, WooCommerce, e-mailuri premium pentru afaceri și multe altele. Ca utilizator IsItWP, veți beneficia de o reducere exclusivă de 33% cu planurile dvs. Web Liquid.

Rating general
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 4,8 / 5,0

Revizuire web lichidă: este cel mai bine găzduit WordPress hosting?

revizuirea de găzduire web gestionată de lichide

Liquid Web este unul dintre cei mai importanti furnizori de hosting gestionati pe piata. Acestea oferă infrastructură de găzduire web de înaltă performanță pentru a alimenta site-ul sau aplicația web. Serviciile lor de găzduire sunt optimizate pentru aplicații populare, inclusiv WordPress, WooCommerce, e-mailuri de afaceri premium și multe altele.

Ceea ce câștigă Liquid Web, ratingul de gazdă de top gestionat este faptul că oferă clustere de server construite personalizat, care sunt optimizate pentru aplicațiile populare. De asemenea, vă ajută să gestionați totul, astfel încât nu trebuie să vă ocupați de tehnicile de optimizare și de menținere a serverului dvs., ceea ce vă oferă liniște. Spre deosebire de furnizorii tradiționali de găzduire, aceștia oferă servicii de găzduire administrate doar pentru VPS și servere dedicate.

Cu planurile de găzduire WordPress gestionate, veți obține un panou de control personalizat pentru a gestiona mai multe site-uri WordPress. Cu orice alt plan, veți avea de ales să utilizați cPanel / WHM sau Plesk. Indiferent de planurile pe care le utilizați, acestea sunt extrem de fiabile și flexibile, astfel încât puteți rula site-urile și aplicațiile așa cum doriți, fără limite de trafic.

Liquid Web a lansat recent un serviciu de găzduire WooCommerce gestionat, care vă permite să construiți un magazin de comerț electronic greu de resurse, fără a fi necesar să vă cheltuiți banii și resursele pentru optimizarea serverelor. Spre deosebire de alți furnizori de găzduire WooCommerce, Liquid Web a construit un set separat de tabele WooCommerce pentru a gestiona și stoca datele comenzilor pentru creșterea performanței serverului.

 • Fără vizualizare de pagină sau limite de trafic
 • Acces complet atât la baza de date cât și la server
 • Actualizări automate de plugin
 • Site de înscenare
 • Preț obișnuit 29 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 19,33 USD / lună!
 • Începeți acum cu Liquid Web!

Evaluare gazduire dedicată
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Revizuire gazduire web dedicata lichidului

revizuirea serverelor dedicate gestionate de site-ul lichid

Serverele dedicate pentru un singur chiriaș personalizate ale companiei Liquid Web oferă securitate antiglonț și viteză rapidă de aprindere pentru site-ul sau aplicația dvs. Toate planurile dedicate de găzduire a serverului sunt complet personalizabile și sunt disponibile atât cu Linux cât și cu Windows.

Când vă abonați la un plan de server dedicat, Liquid Web vă permite să alegeți dintre trei centre de date diferite, astfel încât să puteți selecta cel mai apropiat loc în care se află publicul dvs. țintă, ceea ce vă poate reduce timpul de răspuns al serverului..

Cu găzduire dedicată Liquid Web, obțineți minimum 16 GB RAM, lățime de bandă 5 TB, 2 x 250 GB stocare primară SSD și 1 unitate de rezervă SATA TB..

Spre deosebire de alte servicii dedicate de găzduire a serverelor, Liquid Web își poate furniza rapid serverele dedicate, odată verificată o comandă. După finalizarea verificării comenzii, ei vor construi și implementa serverul în 24 până la 48 de ore.

Dacă nu sunteți sigur ce plan dedicat de găzduire a serverului este potrivit pentru nevoile dvs. unice, puteți lua legătura cu consilierii lor de hosting pentru o soluție de găzduire personalizată care să se potrivească cel mai bine pentru dvs..

Nu percepe nicio taxă de configurare cu niciun plan de server dedicat. Dacă este necesar, puteți personaliza nivelul de gestionare dorit.

 • Obțineți un server dedicat personalizat
 • SLA-uri 100% pentru rețea și putere Uptime
 • Personalizați nivelul dorit de nivel de management
 • Unități de rezervă încorporate
 • Prețul începe de la 199 USD / lună.
 • Începeți acum cu Liquid Web!

VPS Rating
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Revizuire de gazduire Web VPS lichidă

revizuirea de gazduire VPS lichida a gestionat web

Găzduirea cloud VPS a companiei Liquid Web este cea mai bună alegere dacă aveți nevoie de controlul unui server dedicat gestionat, dar nu vă puteți justifica să aveți unul singur. Planul de găzduire VPS al Liquid Web este clasat pe locul 1 de o sursă independentă.

Planurile de găzduire VPS oferă scalabilitate ușoară pentru resursele serverului în momentul în care le doriți. De asemenea, veți avea acces complet la root la serverul dvs. Dacă optați pentru un panou de control, puteți configura cu ușurință orice setări și versiuni ale PHP.

Cu planurile de găzduire VPS de la Liquid Web, veți obține unitatea de disc SSD de minim 40 GB, 5 lățime de bandă TB și 2 vCPU. De asemenea, vă puteți îmbunătăți găzduirea cu o mulțime de suplimente, cum ar fi echilibrele de încărcare, VPN, firewall-uri, backup-uri integrate, etc..

O firmă independentă de analiză a norilor terță parte, Cloud Spectator, a raportat că planurile de găzduire VPS de la Liquid Web sunt mai rapide decât cele ale AWS, Rack Space și Digital Ocean. De asemenea, oferă monitorizare în timp real a serverului și SLA-uri de utilizare a rețelei și putere 100%.

Cel mai bun lucru este că Liquid Web își susține promisiunea de funcționare cu cea mai bună garanție a industriei. În cazul în care v-ați confruntat cu vreun timp de oprire, veți primi credite de găzduire în valoare de 10X, perioada în care site-ul dvs. a fost redus. Cu platforma VPS, puteți instala orice sistem de operare major, cum ar fi CentOS 6 sau 7, Ubuntu, Debian 8, etc.

Nu vi se va permite să instalați un sistem de operare personalizat în contul VPS. Dacă doriți să instalați un sistem de operare personalizat, vi se va solicita să alegeți un plan dedicat de găzduire a serverului. În general, găzduirea VPS în cloud de la Liquid Web oferă cea mai bună valoare pentru banii tăi.

 • Gazduire completă VPS
 • Scalabilitate ușoară pentru resursele serverului
 • Copii de rezervă încorporate
 • Securitate avansată securizată a serverului
 • Prețul începe de la 59 USD / lună.
 • Începeți acum cu Liquid Web!

Rating gazduire WordPress
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Recenzie de gazduire WordPress administrata de Web Liquid

afacere web lichidă

Dacă aveți nevoie de găzduire WordPress gestionată care nu doar actualizează instalarea WordPress, ci și pluginurile instalate, atunci trebuie să alegeți unul dintre planurile de găzduire gestionate de Web Liquid.

Pentru a evita orice conflict, Liquid Web actualizează automat toate pluginurile într-un mediu separat. Dacă totul merge bine, vă vor actualiza site-ul de producție.

Au făcut parteneriat cu iThemes pentru a vă oferi iThemes Sync Pro, un serviciu premium care monitorizează toate perioadele de funcționare și dezactivare ale site-urilor dvs., datele Google Analytics și verifică starea SEO a postărilor dvs., toate dintr-o singură locație, fără niciun cost suplimentar . iThemes Sync Pro este inclus în planul Professional sau mai nou.

Planurile de găzduire WordPress administrate de Liquid Web au multe funcții unice care vă vor ajuta să vă economisiți timpul.

De exemplu, dacă doriți să utilizați aceleași pluginuri și teme pentru mai multe proiecte, puteți utiliza aplicația Stencil pentru a economisi timp, deci nu trebuie să le instalați manual unul câte unul.

 • Fără vizualizare de pagină sau limite de trafic
 • Acces complet atât la baza de date cât și la server
 • Actualizări automate de pluginuri
 • Site de înscenare
 • Preț regulat 69 USD / lună, dar utilizatorii noștri plătesc 21,39 USD / lună!
 • Începeți acum cu Liquid Web!

Evaluare Gazduire WooCommerce
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Recenzie de gazduire WooCommerce administrata de Web Liquid

revizuire de găzduire a woocommerce-ului web lichid

Doriți o soluție de găzduire WooCommerce care să vă faciliteze configurarea magazinului, similar cu o platformă găzduită precum Shopify? De asemenea, doriți mai mult control asupra platformei dvs., astfel încât să vă puteți extinde site-ul așa cum doriți, cu restricții zero?

Serviciul de găzduire WooCommerce de la Liquid Web oferă simplitatea unei platforme găzduite atunci când vine vorba de configurarea magazinului. Trebuie doar să alegeți un plan de găzduire și să completați comanda pentru plan.

Deoarece platforma este construită cu WooCommerce, obțineți personalizarea completă și extensibilitatea WooCommerce. Planul dvs. de găzduire nu este limitat pe baza numărului de vizualizări de pagini, iar magazinul dvs. este preinstalat și configurat cu SSL și mai multe instrumente.

Spre deosebire de furnizorii tradiționali de găzduire WooCommerce, Liquid Web folosește un set diferit de tabele pentru a stoca datele de comandă care reduc încărcările de interogare cu 95%. Aceasta înseamnă că veți obține performanțe ridicate chiar și în timpul sesiunilor de vârf de încărcare.

Liquid Web s-a asociat cu Jilt, un produs excelent care reduce abandonarea coșurilor de cumpărături pentru WooCommerce.

De asemenea, s-au asociat cu Glew, un instrument de analiză care vă ajută să transformați informațiile magazinului dvs. în date acționabile pentru a vă stimula vânzările și veniturile. În plus, asistența lor pentru clienți vă va asigura că site-ul dvs. web vă oferă o certificare de conformitate PCI pentru un sistem de plată online sigur.

 • Soluție găzduită WooCommerce
 • Recuperarea coșului abandonat
 • Site de înscenare
 • Analiza integrată Glew
 • Prețul începe de la 249 USD / lună.
 • Începeți acum cu Liquid Web!

Evaluare gazduire revânzători
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.5 / 5.0

Recenzie de gazduire web pentru distribuitori lichizi

revizuire de gazdă lichidă pentru distribuitori web

Căutați să vindeți conturi de găzduire partajate clienților dvs. achiziționând un VPS sau un server dedicat? Aveți nevoie și de un plugin WHMCS pentru a vinde servicii de hosting Cloud VPS sau Cloud Dedicated? Apoi, programul de găzduire a revânzătorilor de la Liquid Web ar putea fi potrivit pentru dvs..

Programul de găzduire revânzător al companiei Liquid Web vă oferă o suită completă de instrumente de găzduire a revanzatorilor pentru a începe și a vă dezvolta afacerea de găzduire web.

Programul de găzduire a revânzătorului vă permite să achiziționați produse de găzduire Web Liquid cu reducere. De asemenea, veți obține o mulțime de instrumente gratuite diferite, cum ar fi licența WHMCS, SSL standard și multe altele.

Cu WHMCS, puteți crea pachete de gazduire personalizate, suplimente și generați facturi profesionale. Cel mai bine, obțineți informații detaliate despre modul în care se desfășoară activitatea dvs. de hosting.

 • Obțineți reduceri competitive la toate produsele de găzduire
 • Vindeți planuri de găzduire partajate, VPS și dedicate
 • Licență WHMCS gratuită
 • Desfășurare complet automatizată
 • Oferiți un control ușor al ofertelor clienților
 • Începeți acum cu Liquid Web!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map