WP Engine vs. A2 Hosting Comarison (2020) – 1 Clear Winner

wp motor vs gazduire a2


WP Engine vs. A2 Hosting: ce furnizor are cu adevărat cele mai bine gestionate servicii de găzduire WordPress? A2 Hosting și WP Engine sunt furnizori lideri de hosting WordPress pe piață, dar este timpul să alegi adevăratul campion.

În timp ce WP Engine este o soluție de găzduire gestionată centrată pe WordPress, A2 Gazduire vă oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv găzduirea WordPress administrată. În comparația noastră de găzduire WordPress nepărtinitoare între A2 Hosting și WP Engine, vă vom explica cum diferă între ele. Vă vom ajuta, de asemenea, să decideți care este cea mai bună soluție pentru bugetul și nevoile dvs..

WP Engine vs. A2 Gazduire – Prezentare generală

A2 Gazduire

A2 Gazduire oferă o gamă largă de opțiuni de găzduire, inclusiv hostingul WordPress. Sunt o companie de gazduire prietenoasă pentru dezvoltatori, care oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul. De asemenea, vă permit să alegeți centrul de date preferat atunci când vă înscrieți la serviciile lor de găzduire.

Cel mai bun lucru este că A2 Gazduire oferă o garanție de returnare a banilor, evaluată în orice moment, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit.

Motor WP

WP Engine, pe de altă parte, este unul dintre cei mai bine gestionați furnizori de găzduire WordPress. Sunt una dintre primele companii care oferă soluții de găzduire gestionate centrate pe WordPress. Se mândresc cu o listă impresionantă de clienți, inclusiv Yelp, Asana, National Geographic, PBS și MyFitnessPal.

Indiferent dacă conduceți un blog personal sau o afacere la nivel de întreprindere cu creștere în afara graficului, veți găsi opțiunea de găzduire perfectă cu WP Engine.

WP Engine vs. A2 Hosting – Viteza paginii și timpul de funcționare

Fără îndoială, viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

Pentru a testa dacă A2 Gazduire și WP Engine sunt în concordanță cu pasul lor, am decis să analizăm viteza paginii și garanțiile de funcționare, prin înscrierea cu fiecare dintre ele și crearea a 2 site-uri de testare.

Pentru a reflecta mediul viu pe site-urile noastre de testare, am instalat o temă WordPress și am publicat conținut manechin împreună cu câteva imagini.

Apoi, am efectuat câteva experimente diferite pe aceste site-uri de testare cu următoarele instrumente:

 • Pingdom: Pentru a analiza viteza site-ului.
 • Impactul sarcinii: Pentru a monitoriza modul în care aceste servere de găzduire au gestionat o creștere a traficului în timpul unui timp de încărcare maximă.
 • Bitcatcha: Pentru a determina performanța acestor servere de găzduire din 8 locații geografice diferite.

test de viteză wpengine

Conform testului de viteză al site-ului Pingdom, site-ul nostru de testare WP Engine a luat doar 582ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 96% din toate site-urile testate.

a2 găzduirea pingdom testului de viteză

Cu toate acestea, site-ul nostru de găzduire A2 a avut nevoie de încărcare de 1,28 secunde, ceea ce înseamnă că site-ul a fost doar mai rapid decât 84% din toate site-urile testate.

test de viteză de sarcină wpengine

Apoi am efectuat un test pe fiecare server de hosting cu Load Impact. WPEngine s-a efectuat constant pe tot parcursul testului. Numărul de vizitatori live pe site nu a avut un impact asupra performanței serverului.

A2 Test de test de sarcină

Pe de altă parte, site-ul nostru de testare de gazduire A2 a funcționat constant până când au fost în jur de 40 de vizitatori pe site. Site-ul a încetinit o perioadă și apoi a revenit la starea sa normală.

După testul Load Impact, am efectuat un test cu Bitcatcha pentru a monitoriza timpii de răspuns al serverului din 8 locații geografice diferite: New York, LA, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate, iar apoi rezultatele au fost mediate.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

După cum puteți vedea, site-ul nostru WP Engine a fost evaluat A de Bitcatcha; în timp ce site-ul nostru de găzduire A2 a fost evaluat C.

a2 care găzduiește testul bitcatcha

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. A2 Hosting – Ușor de utilizat

wpengine instalează

WP Engine este axat pe site-uri web cu trafic ridicat și companii la nivel de întreprindere. Ei se ocupă de toate tehnicile de optimizare a serverului dvs. pentru o performanță îmbunătățită. Obțineți o configurație de găzduire bine ajustată, care este creată special pentru a opera site-uri WordPress. Cu toate acestea, nu vă permit să instalați niciun plugin pentru a crește viteza site-ului dvs., cum ar fi CDN sau plugin-uri de memorie în cache.

A2 Gazduire cPanel

În schimb, pentru gestionarea contului dvs. de găzduire web bazat pe Linux, A2 Gazduire oferă acces cPanel utilizatorilor. În plus, instalatorii lor cu un clic vă ajută să instalați rapid scripturi populare de site-uri precum WordPress, Joomla, Drupal etc..

În mod alternativ, dacă optați pentru găzduire Windows, veți avea acces la Plesk pentru gestionarea contului dvs. de găzduire.

Câştigător: Motor WP

WP Engine face parte, de asemenea, din cele mai bune companii de gazduire pe bloguri.

WP Engine vs. A2 Gazduire – Caracteristici

A2 Gazduire

Găzduirea A2 este orientată în principal către utilizatorii la nivel de începător, astfel încât vă puteți aștepta la toate funcțiile la nivel de începător pentru pornirea blogului sau a site-ului dvs. web, inclusiv lățimea de bandă nemodificată, stocarea SSD, SSL gratuit, instalatori cu un clic, etc..

Spre deosebire de alți furnizori tradiționali de găzduire, A2 Gazduire vă permite să alegeți din Windows sau Linux de găzduire și să instalați scriptul site-ului dvs. preferat în contul dvs..

Unul dintre lucrurile principale care face ca A2 Hosting să iasă în evidență este garanția lor de returnare a banilor în orice moment. În termen de 30 de zile, vă puteți anula contul pentru o rambursare completă. După primele 30 de zile, veți fi eligibil pentru o rambursare proporțională pentru orice servicii neutilizate.

Motor WP

Fiind o soluție administrată de găzduire WordPress, WP Engine promite o disponibilitate ridicată, alimentată de Amazon Web Services și Google Cloud Platform.

Planurile lor de găzduire vin cu o mare varietate de instrumente încorporate pentru a vă ajuta să construiți, să testați și să migrați site-ul. Cu fiecare plan de găzduire, veți avea acces gratuit la 35+ teme StudioPress gratuit. În plus, veți avea, de asemenea, instrumente cu un clic pentru a configura medii de dezvoltare, de organizare și de producție.

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. A2 Hosting – Suport și documentare

Cu planul lor de pornire, WP Engine oferă doar suport live chat. Asistența telefonică este asigurată cu planurile lor superioare. Și suportul bazat pe bilete este oferit cu planurile lor de server dedicate.

A2 Gazduire oferă suport 24/7 prin 3 moduri: chat în direct, telefon și e-mail. Baza lor robustă de cunoștințe explică tot ceea ce trebuie să știi despre construirea unui site web cu A2 Hosting, pas cu pas.

Câştigător: Gazduire A2

WP Engine vs. A2 Gazduire – prețuri

Prețul obișnuit pentru WP Engine începe de la 35 USD pe lună. Am negociat o afacere cu WP Engine, astfel încât utilizatorii noștri vor beneficia de o reducere de 20% la planurile lor. Adică, trebuie să plătiți doar 28 USD pe lună.

Prețul pentru planul de găzduire ieftin A2 Hosting începe de la 3,92 USD pe lună. Planul lor VPS începe de la 5 USD pe lună, datorită opțiunii lor de găzduire VPS fără restricții.

Câştigător: Gazduire A2

Recapitulare – WP Engine vs. A2 Gazduire

În ceea ce privește găzduirea WordPress gestionată, considerăm că WP Engine este opțiunea mai bună în general.

Cu toate acestea, baza ideală de clienți pentru A2 Hosting și WP Engine sunt complet diferite.

În timp ce A2 Gazduire se concentrează pe utilizatorii la nivel de intrare, WP Engine vizează anumite segmente de clienți, cum ar fi dezvoltatorii, marketerii, IMM-urile, agențiile și întreprinderile.

De exemplu, cu WP Engine, dezvoltatorii se pot concentra doar pe dezvoltare și proiectare, fără a fi nevoiți să suporte responsabilitățile de întreținere a gazdelor. În mod similar, marketerii își pot construi și personaliza rapid site-ul web folosind instrumentele lor integrate încorporate.

Pentru începători, A2 Gazduire este alegerea mai bună, deoarece oferă planuri mai accesibile.

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Gazduire
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs GreenGeeks

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun hosting WordPress pentru site-ul dvs. web. Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați revizuirea noastră completă a motorului WP sau recenzia noastră completă de găzduire A2.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map