WP Engine vs. InMotion Hosting Comarison (2020) – 1 Câștigător

wp motor vs găzduire de imobile


Căutați cel mai bun furnizor de hosting WordPress? Încercați să decideți între InMotion Hosting și WP Engine? Atât InMotion Hosting, cât și WP Engine vă permit să găzduiți site-ul dvs. WordPress cu ușurință. În timp ce InMotion Gazduire vă oferă câteva opțiuni diferite de găzduire, inclusiv hostingul WordPress și găzduirea de web builder bazată pe WordPress; WP Engine este un furnizor de găzduire complet centrat pe WordPress.

În acest articol, vom compara între WP Engine și InMotion Hosting, astfel încât să puteți decide care este cel mai potrivit pentru bugetul dvs. și nevoile dvs..

WP Engine vs. InMotion Gazduire – Prezentare generală

Motor WP

WP Engine este una dintre cele mai bune soluții de găzduire centrate pe WordPress de pe piață. În afară de găzduire, acestea oferă o serie de soluții pentru a oferi utilizatorilor dvs. o experiență rapidă aprinsă, implementați cu ușurință noi funcții ale site-ului și obțineți informații acționabile cu privire la performanța site-ului web..

WP Engine a achiziționat teme StudioPress, hub-ul tematic WordPress premium # 1. Cu fiecare plan WP Engine, puteți avea acces la toate temele premium StudioPress fără costuri suplimentare.

recenzie de găzduire a imobile

InMotion Hosting este unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire web și oferă o mulțime de funcții de dorit. Vă permit să alegeți un centru de date atunci când vă înscrieți la un plan de găzduire și oferă asistență internă din 24 de ore din Statele Unite.

S-au asociat cu Arbori pentru viitor, o organizație non-profit dedicată compensării amprentelor de carbon prin plantarea copacilor.

Cel mai bine, acestea oferă o garanție de 90 de zile de neegalat pentru a-și încerca serviciul, fără riscuri.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Viteza paginii și timpul de funcționare

Viteza site-ului web și timpul de funcționare sunt factorii cei mai critici pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de găzduire web.

test de viteză wpengine

Conform Pingdom, site-ul nostru de testare WP Engine a luat doar 582ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 96% din toate site-urile testate. Site-ul nostru de găzduire InMotion a luat 982 ms la încărcare, care este mai rapid decât 90% din site-urile testate, dar mai lent decât site-ul nostru de testare WP Engine.

InMotion Hosting test pingdom

Pentru a obține întreaga imagine a performanței serverului, am decis, de asemenea, să testăm site-urile noastre de testare cu Load Impact. Folosind Load Impact, am trimis câțiva utilizatori virtuali pe site-urile noastre web și am construit până la 100 de vizitatori simultan pentru a monitoriza modul în care serverele ar gestiona-l.

test de viteză de sarcină wpengine

Din grafic, este evident că, pentru site-ul nostru WP Engine, o creștere a traficului nu a avut niciun impact negativ asupra timpului de răspuns. Cu toate acestea, site-ul nostru de găzduire InMotion a funcționat numai bine până a ajuns la 25 de utilizatori. După aceea, a încetinit semnificativ. Performanța serverului lor nu a fost consecventă pe parcursul testului.

încărcarea cu impact minim

După testul Load Impact, am decis să realizăm un test de răspuns al serverului cu Bitcatcha. Monitorizează modul în care serverele ar performa din 8 locații geografice diferite.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

Potrivit Bitcatcha, performanța generală a motorului WP a fost clasată în C, în timp ce site-ul nostru de găzduire InMotion a fost clasat A.

Test de gazduire bitcatcha InMotion

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. InMotion Hosting – Ușor de utilizat

Panoul de control InMotion

Începeți cu InMotion Hosting este ușor. Dacă ați rulat vreodată un site web WordPress, atunci veți putea crea un site pe InMotion Hosting fără probleme.

Cu fiecare plan de găzduire web, veți avea acces la cPanel pentru a vă gestiona contul de găzduire web. De asemenea, veți avea acces la BoldGrid, un constructor gratuit de drag and drop site, care este construit în partea de sus a WordPress.

Încercați-mi contul

WP Engine este un furnizor de găzduire WordPress gestionat, deci puteți fi sigur că serverul dvs. va fi extrem de optimizat pentru viteza rapidă a fulgerului, fără a fi necesar să vă ocupați de optimizarea serverului.

Cu toate acestea, există câteva restricții cu privire la platforma WP Engine. De exemplu, nu aveți voie să instalați anumite pluginuri, ceea ce ar putea intra în conflict cu performanțele de gazdă încorporate și funcțiile de securitate.

Nu mai vorbim, există o curbă de învățare care trebuie abordată înainte de a putea utiliza WP Engine.

Câştigător: Gazduire InMotion

WP Engine vs. InMotion Hosting – Caracteristici

Nu toate site-urile web sunt create egale. Este dificil să parcurgi lista completă de funcții de găzduire atât pentru WP Engine, cât și pentru InMotion Hosting, pentru a descoperi ce este potrivit pentru site-ul tău..

InMotion Hosting vine cu toate caracteristicile esențiale pentru care începătorii au nevoie să lanseze rapid un site web; cum ar fi lățimea de bandă nemodificată, un clic pe instalatorul WordPress, un constructor de site-uri web, backup-uri de date gratuite, stocare SSD, Nginx, CDN gratuit, etc..

În timp ce funcțiile de găzduire InMotion sunt orientate către o bază de utilizatori mai largă, funcțiile WP Engine sunt axate pe segmente de clienți specifice, inclusiv dezvoltatori, marketeri, IMM-uri, agenții și întreprinderi..

Unele caracteristici unice ale WP Engine sunt:

 • 35+ teme StudioPress: Obțineți acces la toate temele StudioPress fără costuri suplimentare.
 • Instrument cu un clic: Configurați medii de dezvoltare, de producție rapid și ușor cu instrumentul cu 1 clic.
 • Performanță rapidă a fulgerului: WP Engine a făcut parteneriat cu Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a oferi experiență rapidă pentru utilizatori.

Câştigător: Motor WP

WP Engine este de asemenea listat în cele mai bune companii de gazduire pe bloguri.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Suport și documentare

InMotion Hosting oferă asistență tehnică bazată pe 24/7/365 în SUA prin telefon, chat în direct, e-mail / bilete și chiar Skype!

Pe lângă documentație extinsă, aceștia actualizează în mod regulat tutoriale video pe YouTube pentru a răspunde vizual la întrebările pertinente ale clientului lor.

WP Engine, pe de altă parte, oferă doar suport live chat. Asistența telefonică este prevăzută cu planurile lor la prețuri mai mari. Iar suportul bazat pe bilete este oferit doar cu planurile lor de server dedicate.

Câştigător: Gazduire InMotion

WP Engine vs. InMotion Gazduire – prețuri

Planurile de gazduire InMotion se adresează în principal utilizatorilor de nivel de intrare care doresc să dea startul rapid și ușor unui site. Planul lor regulat de prețuri începe de la 7,99 USD pe lună.

La început, costul construirii unui site poate părea destul de mult. Acesta este motivul pentru care am negociat un acord cu InMotion Hosting pentru a oferi 37% reducere pentru cititorii noștri. Asta înseamnă că va trebui să plătiți doar 4,99 USD pe lună.

Prețul obișnuit pentru WP Engine începe de la 35 USD pe lună. Dacă doriți un abonament lunar, atunci puteți beneficia de o reducere de 20% la WP Engine, astfel încât va trebui să plătiți doar 28 USD pe lună..

Câştigător: Gazduire InMotion

Recapitulare – WP Engine vs. InMotion Hosting

Credem că WP Engine este un furnizor de hosting WordPress mai bun decât InMotion Hosting. WP Engine vine însoțit de un set de instrumente și funcții care vă ajută să construiți rapid un site WordPress și să ofere un mediu rapid și stabil pentru utilizatorii finali.

Când vă înscrieți la un plan de găzduire, acestea oferă acces la peste 35 de teme premium WordPress, care valorează peste 2000 $.

Spre deosebire de WP Engine, InMotion Hosting este ideal pentru o bază de utilizatori mai largă, de la utilizatorii de nivel de intrare la un profesionist de internet. Indiferent de competențele și bugetul dvs., veți găsi setul perfect de funcții pentru a începe site-ul dvs. cu InMotion Hosting.

Cu toate acestea, dacă căutați o soluție de găzduire WordPress gestionată, atunci WP Engine este cel mai bun pariu.

De asemenea, doriți să consultați aceste comparații,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Gazduire
 • WP Engine vs GreenGeeks

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cea mai bună soluție de găzduire WordPress pentru nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră pentru WP Engine și recenzia InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map