WP Engine vs. Liquid Web Comarison (2020) – 1 Clear Winner

wp motor vs web liquid


Căutați cel mai bun furnizor de hosting WordPress gestionat? Încercați să decideți între Liquid Web și WP Engine? Atât Liquid Web, cât și WP Engine sunt 2 dintre cei mai importanți furnizori de găzduire WordPress găzduit din lume.

În acest articol, vom compara WP Engine și Liquid Web, astfel încât să puteți decide care este cel mai potrivit pentru bugetul și nevoile dvs..

WP Engine vs. Liquid Web – Prezentare generală

Motor WP

Atât WP Engine, cât și Liquid Web sunt companii de găzduire administrate. În timp ce WP Engine este concentrat exclusiv pe găzduirea centrată pe WordPress, Liquid Web oferă găzduire administrată pentru soluții și aplicații personalizate.

Reducere exclusivă pentru Web Liquid

Diferența cheie între serviciile de găzduire WordPress ale WP Engine și Liquid Web este faptul că WP Engine oferă soluții de găzduire pentru toate dimensiunile și bugetele, în timp ce Web Liquid este orientat către site-urile cu volum mare de trafic..

WP Engine vs. Liquid Web – Viteza paginii și timpul de funcționare

Fără îndoială, viteza și timpul de funcționare sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți o gazdă web.

Pentru a testa dacă Liquid Web și WP Engine își îndeplinesc de fapt hype-ul, am decis să analizăm viteza și garanțiile de funcționare ale paginii lor, prin înscrierea cu fiecare dintre ele și crearea a 2 site-uri de testare.

Pentru a reflecta mediul viu pe site-urile noastre de testare, am instalat o temă WordPress și am publicat conținut manechin împreună cu câteva imagini.

Apoi, am efectuat câteva experimente diferite pe aceste site-uri de testare cu următoarele instrumente:

 • Pingdom: Pentru a analiza viteza site-ului.
 • Impactul sarcinii: Pentru a monitoriza modul în care aceste servere de găzduire gestionează o creștere a traficului pe site-urile noastre de testare într-un timp de încărcare maximă.
 • Bitcatcha: Pentru a afla cum ar performa aceste servere de găzduire din 8 locații geografice diferite.

test de viteză wpengine

Conform testului nostru de viteză al site-ului Pingdom, site-ul nostru de testare WP Engine a luat doar 582 ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 96% din toate site-urile testate.

Testul de viteză a lichidului web

Liquid Web, pe de altă parte, a luat 901 ms la încărcare, ceea ce este mai rapid decât 91% din toate site-urile testate. Nu este rău, dar mult mai lent decât site-ul nostru de testare WP Engine.

test de viteză de sarcină wpengine

Apoi am efectuat un test pe ambele servere de hosting cu Load Impact. Atât WPEngine cât și Liquid Web s-au efectuat constant pe tot parcursul testului. Numărul de vizitatori live pe site nu a avut niciun impact asupra performanței serverului.

Impactul încărcării web lichide

De asemenea, am folosit Bitcatcha pentru a înregistra timpul de răspuns al serverului pentru serverele noastre de găzduire din 8 locații geografice diferite: New York, Los Angeles, Londra, Brazilia, India, Singapore, Japonia și Australia. Viteza pentru fiecare locație a fost măsurată de 3 ori separate și apoi rezultatele au fost mediate.

Timpul de răspuns al serverului bitpencha wpengine

După cum puteți vedea, în timp ce site-ul nostru WP Engine a fost evaluat A de Bitcatcha, site-ul nostru Web Liquid a fost evaluat C+.

Timpul de răspuns web lichid

Câştigător: Motor WP

WP Engine vs. Liquid Web – Ușor de utilizat

Motor WP

Încercați-mi contul

Având în vedere că WP Engine este o soluție de găzduire WordPress administrată, puteți fi sigur că serverul dvs. va fi optimizat pentru timpul de încărcare rapidă, fără a vă face griji pentru optimizarea serverului. Vei avea liniște sufletească în timp ce te vei concentra pe ceea ce ești foarte bun: publicarea de conținut și comercializarea site-ului tău.

Pentru a evita conflictele de pluginuri, nu aveți voie să instalați anumite pluginuri pe platforma WP Engine, inclusiv plugin-uri de performanță și securitate..

De fapt, există o curbă de învățare care trebuie abordată înainte de a putea folosi WP Engine.

Web lichid

site web lichid

Cu fiecare plan Web Liquid, cu excepția găzduirii WordPress gestionate, veți avea acces la cPanel / WHM sau Plesk.

Cu planul de găzduire WordPress gestionat de Liquid Web, veți avea acces la iThemes Sync Pro. Vă ajută să gestionați toate site-urile pe care le rulați dintr-o singură locație. Cu iThemes Sync Pro, veți putea să monitorizați timpul de funcționare și dezactivarea, să urmăriți starea SEO a conținutului dvs. și să controlați ce văd clienții dvs. în WP-admin.

Câştigător: Web lichid

WP Engine vs. Liquid Web – Caracteristici

Motor WP

Mai jos sunt câteva caracteristici unice ale motorului WP:

 • Acces gratuit la temele StudioPress: Veți avea acces complet la peste 35 de teme StudioPress de înaltă calitate, fără costuri suplimentare.
 • Instrument cu 1 clic: Veți obține, de asemenea, un instrument cu un clic pentru configurarea mediilor de dezvoltare, producție și stadializare.
 • Personalizare orientată geo: Personalizați cu ușurință conținutul dvs. pe baza locației geografice și a nevoilor publicului dvs..
 • Actualizări de bază pentru WordPress: Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu faptul că WP Engine te-a acoperit.
 • Performanță ridicată garantată: Platforma WP Engine este alimentată de Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a asigura performanțe ridicate.

Web lichid

Acum aruncăm o privire la câteva caracteristici unice ale site-ului Web Liquid:

 • Actualizări auto-plugin: Spre deosebire de WP Engine, Liquid Web oferă actualizări automate de pluginuri, pe lângă actualizări automate de bază ale WordPress.
 • vopsi: Economisiți timp în timp ce creați site-uri noi utilizând aceleași pluginuri și teme pentru mai multe site-uri.
 • Compresie de imagini încorporată: Îmbunătățiți viteza paginii cu compresia de imagine încorporată.
 • Copii de rezervă automate zilnic: Liquid Web realizează copii de rezervă zilnic și le stochează timp de 30 de zile.
 • Montare ușoară: Puteți crea cu ușurință site-uri de înregistrare, ceea ce vă permite să vă testați codurile înainte de a le implementa în mediul live site.

Vom face o comparație rapidă a caracteristicilor generale ale WP Engine și Liquid Web …

WP Engine oferă un set de caracteristici care vă ajută să eficientizați procesele de publicare și marketing. Cu toate acestea, Liquid Web este axat pe furnizarea de experiență web super rapidă.

Liquid Web oferă chiar și actualizări automate ale pluginului, astfel încât să puteți avea liniște sufletească, știind că site-ul dvs. este găzduit pe o platformă de încredere.

Câştigător: Web lichid

WP Engine vs. Liquid Web – Suport și documentare

Cu planul lor de pornire, WP Engine oferă doar suport live chat. Asistența telefonică este asigurată cu planurile lor superioare. Și suportul bazat pe bilete este oferit cu planurile lor de server dedicate.

Spre deosebire de WP Engine, Liquid Web oferă asistență tehnică prin 3 moduri: apel telefonic, chat în direct și e-mailuri.

Dacă vă adresați prin telefon sau chat, vă vor răspunde sub un minut; și dacă contactați prin e-mail, veți primi un răspuns în mai puțin de 30 de minute.

Atât WP Engine, cât și Liquid Web au baze de cunoștințe solide pe site-urile lor, care îi îndrumă pe clienți să își folosească platforma cu ușurință.

Câştigător: Web lichid

WP Engine vs. Liquid Web – prețuri

Prețul obișnuit pentru WP Engine începe de la 35 USD pe lună. Am negociat o afacere cu WP Engine, astfel încât utilizatorii noștri beneficiază de o reducere de 20% la planurile WP Engine, ceea ce înseamnă că trebuie doar să plătiți 28 USD pe lună..

Prețurile obișnuite ale site-ului Liquid Web încep de la 99 USD pe lună, ceea ce este destul de mare atunci când începeți. Din fericire, am negociat și o tranzacție cu Liquid Web. Pentru primele 3 luni, veți beneficia de 69% reducere. Acesta a gestionat pe deplin găzduirea WordPress la prețul de 21,39 USD pe lună.

Câştigător: Motor WP

Recapitulare – WP Engine vs. Liquid Web

Considerăm că WP Engine este un furnizor de hosting mai bun decât Liquid Web, datorită planurilor lor de găzduire mai accesibile. Cu WP Engine, veți obține tot ce aveți nevoie pentru a vă construi site-ul WordPress de la zero, inclusiv acces gratuit la peste 35 de teme StudioPress premium, instrumente cu 1 clic pentru a vă gestiona site-ul și multe altele.

WP Engine a asociat, de asemenea, platforma Google Cloud și serviciile web Amazon pentru a furniza găzduire web rapidă aprinsă.

De asemenea, poate doriți să consultați comparațiile noastre între …

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Gazduire
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Gazduire
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs GreenGeeks

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun furnizor de hosting WordPress gestionat pentru nevoile tale. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați recenzia noastră completă pentru WP Engine sau recenzia noastră completă despre Web Liquid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me