10 најбољих канадских веб хостинг услуга – у поређењу (2020)

најбоље канадске компаније за веб хостинг


Питате се који је најбољи канадски веб хостинг? Ако желите да направите веб локацију у Канади, важно је да одаберете услугу веб хостинга која ће вашој веб локацији пружити брзину, перформансе и сигурност која јој је потребна, али без пробијања банке. Међутим, на тржишту постоји мноштво услуга веб хостинга, па може бити тешко открити који је најбољи избор за вас.

У овом чланку ћемо поделити са вама наше најбоље изборе за најбоље канадске услуге веб хостинга. Прећи ћемо на америчке веб хостинг услуге које су одличне за канадске веб локације као и за канадске веб хостинг провајдере.

Почнимо.

Канадски преглед веб хостинга: наш процес

Пре него што поделимо са вашим изборима за најбољи канадски веб хостинг, пређимо на наш поступак прегледа веб хостинга ИситВП.

С обзиром да желимо да вам пружимо што прецизнији преглед, сами смо тестирали многе од тих пружатеља услуга веб хостинга. То смо учинили не само да бисмо пружили детаљнији преглед, већ и да бисмо вам помогли да изаберете најбољи канадски хостинг. Није практично да се пријавите за десетине услуга веб хостинга и испробате их, па смо за вас учинили следеће кораке:

 1. Пријављени сте с најбољим канадским веб хостинг провајдерима на тржишту.
 2. Направио је тестну веб страницу ВордПресс са темом ВордПресс-а, луткним садржајем и сликама за огледало окружења уживо на веб локацији.
 3. Извршио је неколико различитих тестова брзине да бих видео како ће страница радити.
 4. Снимили сте тестне податке које желите поделити са вама.

Сада када знате како смо добили неке од ових података и података о веб домаћинима, хајде да уђемо у наш избор број 1 за најбољи канадски хостинг.

1. Блуехост

блуехост-канада-веб хостинг

 • Учитајте време: 689 мс
 • Уптиме: 99,99%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: Блуехост.цом

Започните с Блуехостом »

Блуехост званично препоручује ВордПресс.орг и то је најпопуларнији провајдер веб хостинга на тржишту, који напаја преко 2 милиона веб локација широм света.

Ако сте нови у оснивању блога или веб странице, Блуехост је најбољи избор за вас због њихове приступачности, скалабилности и корисног искуства укрцавања.

Планови Блуехоста долазе са бесплатним називом домена за прву годину, бесплатним ССЛ сертификатом, инсталирањем ВордПресса једним кликом, несмереном ширином опсега и 24 / 7суппорт. Такође можете испробати Блуехост без ризика са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

Сервери у Канади: Не, Утах, САД.

Цене: Редовна цена почиње од 10,46 УСД месечно.

Посебна понуда: ИсИтВП корисници плаћају само 3,60 УСД месечно (преко 60% попуста + бесплатно име домена, ССЛ).

Прочитајте нашу рецензију Блуехост »

2. СитеГроунд

ситегроунд-канада-веб хостинг

 • Учитајте време: 649 мс
 • Уптиме: 99,98%
 • Подршка: 10/10
 • Веб сајт: СитеГроунд.цом

Започните са СитеГроунд »

СитеГроунд је још један од најбољих канадских веб хостинг провајдера који тренутно угошћује око 2 милиона домена. Такође је један од званично препоручених провајдера хостинга од стране ВордПресс.орг.

Помоћу СитеГроунд-а можете лако да направите веб локацију, чак и без претходног искуства. Они вам чак дају избор произвођача веб страница, било ВордПресс-а или Веебли-а.

Ова услуга веб хостинга поседује ултра брзе странице, врхунску безбедност, једноставно управљање сајтовима, поуздану корисничку подршку и још много тога.

Сервери у Канади: Не, Чикаго и Ајова, САД.

Цене: Редовна цена почиње од 11,95 УСД месечно.

Посебна понуда: Наши корисници добијају посебну понуду од 3,95 УСД месечно.

Прочитајте наш комплетан преглед СитеГроунд »

3. ХостГатор

бест-цанадиан-хостинг-хостгатор

 • Учитајте време: 691 мс
 • Уптиме: 99,96%
 • Подршка: 10/10
 • Веб сајт: ХостГатор.цом

Започните са ХостГатор »

ХостГатор је једноставан и једноставан за употребу и приступачан веб хостинг провајдер за канадске веб локације. Можете брзо да направите веб локацију помоћу њиховог градитеља веб локација, који такође садржи бројне теме и унапред изграђене секције.

Сви њихови планови долазе са инсталацијама за један клик за апликације као што су ВордПресс, несмерени пропусни опсег, бесплатни ССЛ сертификат и још много тога.

Они нуде 45-дневну гаранцију поврата новца, као и увек доступну техничку подршку путем телефона, е-поште и разговора уживо.

Сервери у Канади: Не, Хјустон и Јута, САД.

Цене: Редовна цена почиње од 6,95 УСД месечно.

Посебна понуда: Наши корисници плаћају само 2,78 УСД месечно.

Прочитајте нашу рецензију ХостГатор-а >>

4. ВП Енгине

впенгине-хостинг-сервицес-канада

ВП Енгине је управљани ВордПресс хостинг провајдер и она је платформа избора за преко 2 милиона корисника, укључујући велика имена попут Иелп, Натионал Геограпхиц, Асана и других.

Када се пријавите за ВП Енгине, они вам омогућавају приступ 36 премиум тема које укључују уграђени СЕО и безбедност. Осим тога, пружају сјајну 24/7/365 корисничку подршку како би вам помогли око свега што вам треба.

Иако се упозорава, ВП Енгине најскупљи је и водећи провајдер веб хостинга на овој листи.

Сервери у Канади: Да, Монтреал, Канада.

Цене: Редовна цена почиње од 35 УСД месечно.

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 28 УСД месечно.

Започните са ВП Енгине већ данас >>

5. ГреенГеекс

бест-цанадиан-веб хостинг-греенгеекс

 • Учитајте време: 697 мс
 • Уптиме: 99,92%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: ГреенГеекс.цом

Започните са ГреенГеексом »

ГреенГеекс је један од најпознатијих еколошких веб хостинг провајдера. Дакле, ако вам је еколошки прихватљив веб хостинг важан, знајте да ГреенГеекс враћа 3 пута већу енергију коју троше у мрежу у виду зелене енергије.

Они пружају неке од најбржих, сигурнијих и скалабилнијих брзина са центрима података који се налазе у Торонту, Монтреалу, Чикагу, Фениксу и Амстердаму. Можете такође рачунати да ће вам пружити сјајну 24/7/365 корисничку подршку.

Планови хостинга са ГреенГеекс-ом нуде неограничен веб простор, неограничен пренос података, бесплатан домен за прву годину, ВордПресс инсталације у 1 клику и још много тога.

Сервери у Канади: Да, Монтреал, Канада.

Цене: Редовна цена почиње од 9,95 УСД месечно.

Посебна понуда: Наши корисници плаћају само 2,95 УСД месечно.

Прочитајте нашу рецензију ГреенГеекса >>

6. иПаге

ипаге-веб хостинг-канада

 • Учитајте време: 2.60 с
 • Уптиме: 99,98%
 • Подршка: 8/10
 • Веб сајт: иПаге.цом

Започните са иПагеом »

иПаге је још један еколошки прихватљив провајдер веб хостинга и такође је један од најповољнијих. иПаге хостинг вам омогућава бесплатну регистрацију домена, програм за прављење и повлачење сајтова, 1000 хиљада бесплатних предложака, бесплатан ССЛ сертификат, бесплатну адресу е-поште и још много тога.

Сви њихови планови укључују и додатне садржаје као што су бесплатни сигурносни алати и бесплатне кредите у вредности од 100 УСД и за Гоогле Адвордс и за Бинг огласе.

иПаге такође нуди 24/7 корисничку подршку и 30-дневну гаранцију поврата новца.

Сервери у Канади: Не, САД.

Цене: Редовна цена почиње од 10,95 УСД месечно.

Посебна понуда: Наши корисници плаћају само 2,50 УСД месечно.

Прочитајте нашу иПаге рецензију >>

7. А2 хостинг

а2-хостинг-канада

 • Учитајте време: 1.28 с
 • Уптиме: 99,90%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: А2хостинг.цом

Започните с А2 хостингом »

А2 хостинг је направљен за брзину, а нуди до 20к брже веб хостинг. Њихови планови за веб хостинг долазе са неограниченим простором и пропусним опсегом, бесплатним ССЛ сертификатом, ВордПрессом оптимизованом брзином, 24/7 корисничком подршком и још много тога.

А2 Хостинг је погодна за програмере која вам омогућава да инсталирате скрипте за веб локације у једном клику, што укључује ВордПресс, Јоомла, Друпал, Магенто и још много тога.

А2 хостинг такође нуди гаранцију поврата новца у било којем тренутку. То значи да ако нисте задовољни њиховом услугом у року од 30 дана, добит ћете пуни поврат. Након првих 30 дана, моћи ћете да добијете поврат новца за неискоришћене услуге.

Сервери у Канади: Не, Мичиген и Аризона, САД.

Цене: Редовна цена почиње од 10,43 УСД месечно.

Посебна понуда: Цене специјалне понуде почињу од само 3,68 УСД месечно.

Прочитајте нашу рецензију А2 хостинга >>

8. ХостПапа

хостпапа-бест-цанадиан-хостинг

ХостПапа је канадски веб домаћин са преко 500.000 веб локација. Њихово веб хостинг пружа вам бесплатан назив домена, поуздан простор за складиштење, несмерен пропусни опсег, преко 400 апликација, укључујући ВордПресс са инсталирањем једним кликом, и још много тога.

ХостПапа такође нуди сопственог стручњака за веб локацију са интерфејсом превлачења и пада, стотинама професионалних предложака, а можете чак и да креирате интернетску продавницу са њиховим Ентерприсе планом.

Они такође нуде награђивану подршку путем е-поште 24/7 коју су подржали интерни стручњаци ХостПапа-е као и подршку за телефонски и ливе цхат на више језика. Можете да испробате ХостПапа без ризика са 30-дневном гаранцијом поврата новца за услуге заједничког веб хостинга и ресетацију веб хостинг услуга.

Сервери у Канади: Да, Торонто, Канада.

Цене: Редовна цена почиње од 8,99 УСД месечно.

Посебна понуда: У време писања овог чланка, можете почети са само 3,95 УСД месечно.

Започните с ХостПапа већ данас >>

9. ХостУпон.ца

хоступон-бест-цанадиан-веб хостинг

ХостУпон је још једна велика канадска компанија за веб хостинг. ХостУпон је такође „зелена“ веб хостинг компанија, целокупна њихова инфраструктура изграђена је еколошки прихватљивим хардвером и они раде свој део да помогну околини на бројне друге начине.

Уз многе од њихових веб хостинг планова добијате неограничен простор на диску и пропусни опсег, бесплатан програм за прављење веб локација са шаблонима, инсталације ВордПресс-а и Јоомла у једном клику, неограничене адресе е-поште и још много тога.

Они такође нуде 24/7 интерну канадску корисничку подршку; не дају своје напоре подршке. Дакле, можете контактирати члана њиховог директног тима да бисте добили стручну подршку кад год вам затреба. Такође их можете испробати без ризика са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

Сервери у Канади: Да, Торонто, Канада.

Цене: Редовне цене почињу од 7,95 УСД месечно.

Посебна понуда: У време писања овог чланка, можете започети за само 3,95 УСД месечно.

10. Веб хостинг Канада

веб хостинг-канада

Веб хостинг Канада је са седиштем у Монтреалу, у Квебеку и коме верује преко 30 000 малих предузећа. Овај канадски провајдер веб хостинга један је од ретких који нуди сервере и на источној и западној обали. Дакле, без обзира где се у Канади налазе ваши корисници, можете рачунати да ће они испоручити велике брзине.

Поред веб хостинг услуга, Веб Хостинг Цанада нуди и имена домена, веб локацију Веебли градитеља, услуге е-поште и интернетског маркетинга, безбедносне и ССЛ сертификате и још много тога.

Они такође пружају 24/7 двојезичну, стручну подршку путем телефона, разговора и е-поште.

Сервери у Канади: Да, Торонто и Ванцоувер, Канада.

Цене: Редовна цена почиње од 5,99 УСД месечно.

Посебна понуда: Можете да започнете са само 3,89 УСД месечно.

Како изабрати најбољи канадски хостинг

Постоји неколико фактора које би требало узети у обзир при избору канадског хостинга, укључујући:

 1. Локација сервера
 2. Уптиме
 3. Карактеристике
 4. Подршка муштеријама

Погледајмо поближе сваки од ових фактора како бисте лако изабрали најбољи канадски хостинг за своје потребе.

1. Локација сервера
Брзина ваше веб странице је важна. Успоравање времена учитавања веб страница може негативно утицати на ваш СЕО, корисничко искуство, па чак и конверзије. Дакле, ако желите корисницима пружити брзу веб страницу, морате да погледате локацију сервера. Због тога смо у овај чланак укључили локације сервера сваког добављача веб хостинга.
Локација сервера заправо утиче на време учитавања ваше веб локације. Што су веб локација или корисник ближи дата центру, бржи ће приступ њиховој веб локацији.

Ако правите канадску веб страницу и очекујете да се већина ваших корисника налази у Канади, можда ћете желети да изаберете провајдера за веб хостинг који има сервере који се налазе у Канади. Али, све док је сервер близу (на пример, у Сједињеним Државама) и то је пристојан сервер, и даље бисте могли да постигнете муњевиту брзину.

2. Уптиме
Важно је да ваша веб локација буде доступна корисницима у сваком тренутку. Ако ваша веб локација често пада, можете изгубити на пуно промета, потенцијалних продајних места и продаје. Дакле, важно је потражити канадски веб хостинг који нуди велику гаранцију продужења рада.

Уптиме је једноставно мерило времена на којем сервер ради и доступан. Прилично је немогуће загарантовати 100% продужено време, али ништа испод 99,9% је прилично непоуздано.

3. Карактеристике
Прављење веб странице не би требало да буде тешко. Поготово као почетник, желећете да одаберете услугу веб хостинга која нуди све што је потребно за почетак.

Функције на које треба пазити укључују:

 • Назив домена
 • ССЛ сертификат
 • Кликните на ВордПресс Инсталација
 • Вебсите Буилдер
 • Рачуни е-поште
 • Складишни простор
 • Сигурносне копије

4. Корисничка подршка
Ако нешто није у реду са вашом веб страницом, важно је знати да можете добити пријатељску, стручну и брзу подршку. Потражите најбољи хостинг хостинг / веб хостинг који нуди подршку 24 сата дневно, тако да не морате чекати сате или дане на одговор.

Наша пресуда: Који је најбољи канадски веб хостинг?

Препоручујемо Блуехост као наш избор број 1 за најбољи канадски хостинг. Иако у Канади немају ниједну локацију сервера, можете се ослонити на ову најпопуларнију компанију за веб хостинг која ће вам пружити брзу и поуздану услугу.

Блуехост вам пружа све што је потребно да бисте веб страницу поставили и покренули без икаквог времена, укључујући бесплатно име домена, ССЛ сертификат, инсталирање ВордПресса једним кликом и све остале функције које бисте икада могли да тражите. Осим тога, приступачне су, тако да можете покренути веб локацију без паљења рупа у џепу.

Канадски Веб ХостингЦостМонеи БацкЛоад ТимеУптимеСуппортЦанадиан Сервер
Блуехост3,60 УСД месечно30 дана689 мс99,99%10/10Не
СитеГроунд3,95 УСД / месец30 дана649 мс99,98%10/10Не
ХостГатор2,78 УСД / месец45 дана691 мс99,96%10/10Не
ВП Енгине$ 28 месечно60 данаН / АН / А9/10да
ГреенГеекс2,95 УСД / месец30 дана697 мс99,92%9/10да
иПаге2.50 УСД месечно30 дана2600 мс99,98%8/10Не
А2 хостинг3,68 УСД месечно30 дана1280 мс99,90%9/10Не
ХостПапа3,95 УСД месечно30 данаН / АН / А10/10да
ХостУпон3,95 УСД месечно30 данаН / АН / А10/10да
Веб хостинг Канада3,89 УСД месечноН / АН / АН / А9/10да

Надамо се да сте уживали у овом чланку о најбољем канадском хостингу. Ако вам се свидео овај чланак, погледајте наш други пост на тему Шта је веб хостинг? (Схаред вс. ВПС вс. Дедицатед).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me