10 најбољих пословних ВоИП телефонских услуга за мала предузећа (2020)

најбоље услуге пословног телефона


Да ли желите најбољу услугу пословног телефона за своју ВордПресс локацију? Многа мала предузећа интегришу систем мрежне телефоније у своје веб локације како би се одмах повезала са својим корисницима. То је додатна услуга за ћаскање уживо, подршка путем е-поште и друга решења на тржишту. Помоћу телефонске услуге за мала предузећа, можете одмах ангажовати своје кориснике. Овај водич покрива неке од најбољих пословних телефонских линија почев од бесплатно до 30 УСД месечно.

Contents

Списак најбољих услуга пословног телефона за мала предузећа

Сервис пословних телефонаЦостК известно за
1. Нектива$ 19,95 / месец.Најлакша услуга пословног телефона
2. РингЦентрал$ 19,99 / месец.Најбољи свеобухватни пословни провајдер
3. Пхоне.цом $ 9.99 / месечно.Најјефтинија ВоИП телефонска услуга
4. Кобилица$ 29.99 / месечно.Најбоља услуга виртуалног телефона
5. 8 × 8$ 24.99 / месечно.Најбоља услуга пословног телефона
6. Вонаге $ 19,99 / месец.Најбоља напредна телефонска услуга
7. Скипе $ 8,25 / месец.Најпопуларнија мрежна телефонска услуга
8. ГооглеВоице бесплатноБесплатна услуга пословног телефона
9. Воицесхот $ 12 / месечно.Најбољи телефонски систем за ауто праксу
10. ЦаллХиппо $ 8 / месечно.Најбоља фреемиум услуга виртуалног телефона

Како изабрати најбоље услуге пословног телефона – често постављана питања

Пре него што уђемо и започнемо са упоређивањем различитих пружатеља услуга пословног телефона, вреди издвојити тренутак и испитати да ли је коришћење услуге пословног телефона најбоља опклада за ваше потребе.

Помоћу стотинама корисника да успоставе пословну телефонску услугу, знамо шта значи имати телефонски систем за мала предузећа. Па кренимо од тога 5 питања које смо добијали од наших корисника.

Ако бисте радије пресекли равно у јурњаву и прешли на упоређивање, погледајте овде.

# 1. Шта је Бусинесс ВоИП телефонска услуга?

ВоИП означава протокол за глас преко Интернета (ВоИП), такође познат као интернет телефонија. ВоИП омогућава корисницима да телефонирају путем интернета.

За разлику од традиционалних телефонских услуга, ВоИП пословна телефонска услуга долази са широким спектром додатних функција за које не морате додатно да плаћате, као што су преусмеравање позива, позив на чекању, говорна пошта, ИД позиваоца и још много тога. Поред тога, можете да шаљете документе док разговарате са својим корисницима.

# 2. Да ли вам треба услуга ВоИП / пословног телефона?

ВоИП / пословни телефонски сервис се у потпуности разликује од традиционалног телефонског система.

Ако сте мали посао, можда бисте желели да размислите о куповини услуге пословног телефона из следећих разлога:

 • Можете да делите један број између више корисника истовремено.
 • За пријем и упућивање позива можете да користите столни телефон, мобилни телефон или рачунар.
 • Да бисте побољшали продуктивност, можете да пратите трајање позива, време задржавања, време чекања и целокупну употребу.
 • За разлику од традиционалног телефонског система, почетни и текући трошкови су релативно ниски.

# 3. Колико кошта фиксни телефон месечно?

АТ&Т телефонски план који долази с комплетним сетом функција као што су ИД позиватеља, позив на чекању или говорна пошта, тада план кошта око 35 долара. С друге стране, ВоИП телефонска услуга не само да је јефтинија (почиње од 19,99 УСД месечно), већ такође има и превише функција.

# 4 Колико кошта услуга пословног телефона?

Зависи. Обично услуга пословног телефона може коштати од 20 УСД месечно до 30 УСД. Неколико је фактора на које требате да погледате да бисте видели колико ће коштати услуга пословног телефона.

 • Број корисника: Зависи од броја корисника који желе да омогуће приступ телефонском систему.
 • Карактеристике телефона: конференције, мобилност, интеграција са десетинама ЦРМ алата итд.
 • Тип телефонског система: ВоИП, фиксни, виртуални телефонски систем

# 5. Прос & Слабости – Бусинесс ВоИП Пхоне Сервице у односу на фиксне

Да ли се питате који је најбољи избор за ваше пословне потребе – фиксни или пословни телефон? Погледајмо кључне разлике међу њима.

 • Приступачност: Као што је већ споменуто, зависно од пословних карактеристика, чини се да је услуга пословног телефона јефтинија од фиксне везе.
 • Скуп функција: Да не спомињемо, услуга пословног телефона пружа превише могућности које нису од велике помоћи за мала предузећа.
 • Лакоћа приступа: Уз услугу пословног телефона, можете примати позив с било којег места у било које време помоћу уређаја по вашем избору, док морате да будете у својој канцеларији да бисте приступили свом фиксном телефону или унајмили рецепцију да бисте му присуствовали.
 • Поуздана интернетска веза: Услуга пословног телефона захтева поуздану интернетску везу, док фиксна мрежа не. Током прекида рада Интернета ваши пословни телефонски позиви прелазе директно на говорну пошту.

10 пословних пружатеља услуга ВоИП телефона (у поређењу) & Рецензирано)

 1. Нектива – Најбоља / најлакша услуга пословног телефона
 2. РингЦентрал – Најбољи свеобухватни пословни провајдер
 3. Пхоне.цом – Најјефтинија ВоИП телефонска услуга
 4. Скакавац – Најбоља услуга виртуалног телефона
 5. 8 × 8 – Најбоља услуга пословног телефона
 6. Вонаге – Најбоља напредна телефонска услуга
 7. Скипе – Најпопуларнија онлајн телефонска услуга
 8. #ГооглеВоице – Бесплатна услуга пословног телефона
 9. Воицехот – Најбољи систем телефонских праћења за ауто
 10. ЦаллХиппо – Најбоља фреемиум услуга виртуалног телефона

1. Нектива: најбоља / најлакша услуга пословног телефона

Нектива

Нектива је једна од најпопуларнијих пословних услуга за преусмеравање телефонских и малих позива за мала предузећа. Једноставан је за употребу и нуди невероватне функције. Нектива је приступачна услуга, што значи да веб локације малих предузећа могу од ње лако имати користи. Има интернетску плочу за управљање позивима, говорном поштом и факсовима.

Нектива има ВОИП услугу која вам омогућава бесплатно обављање кућних позива, усмеравање позива, преношење говорне поште на е-пошту и још много тога. Њихова ВОИП услуга је напредна, али прилагођена почетницима и једноставна за употребу. Осим тога, главна употреба Нективе-а је то што ће вам пружити регистровани бесплатни број што значи да се ваши корисници могу бесплатно повезати с вама. Такође нуди и друге услуге као што су ливе цхат, аналитика позива, ЦРМ итд.

Цена: Већ од 19,95 УСД месечно без накнада за подешавање. Погледајте наш купац Нектива како бисте добили најбољу цену!

2. РингЦентрал: Најбољи свестрани провајдер пословног телефона

РингЦентрал

РингЦентрал је услуга пословног телефона без муке коју могу лако користити мала и велика предузећа. Као и све друге услуге најбољег пословног телефона, РингЦентрал долази са опцијом чекања на позиве, трансферима позива, вишелинијским телефонским системом, преусмеравањем позива, конференцијским позивима, видео конференцијама и још много тога..

Омогућава вам дељење екрана, упућивање бесплатних позива са њиховом бесплатном опцијом и одлично функционира са услугама трећих страна попут Мицрософта, Густо-а, Дропбок-а итд. РингЦентрал има једноставан портал за покретање пословних услуга и управљање позивима од корисника.

Цена: Већ од 19,99 УСД месечно. РингЦентрал такође нуди и друге прилагођене планове за испуњавање ваших потреба. Погледајте нашу РингЦентрал страницу с купонима за најновије понуде и попусте.

3. Пхоне.цом: Најјефтинија ВоИП услуга

Пхоне.цом

Пхоне.цом је најбоља услуга пословне телефоније за мала предузећа. Долази са услугом преусмеравања позива, преусмеравањем позива, факсом, ИД-ом позиваоца, вишелинијским (конференцијским) позивом и још много тога. Пхоне.цом има панеле који се базирају на апликацијама и на Интернету за управљање позивима на мрежи.

Имају јефтину пословну телефонску линију за многе европске земље и Канаду која омогућава њиховим корисницима да прошире своје пословање у те земље. Пхоне.цом нуди интеграцију са многим ЦРМ софтвером на тржишту, укључујући Зохо и Салесфорце.

Цена: Долази са плаћањем по минути и неограниченим плановима одређивања цена. Почевши од 9,99 УСД месечно ако се плаћа годишње.

4. ГрассХоппер: Најбоља услуга виртуалног телефона

Скакавац

ГрассХоппер је најбољи систем виртуалних телефона за власнике малих предузећа. Долази са свим стандардним функцијама ВОИП услуге као што су прослеђивање позива, говорна пошта, ИД позиваоца итд. Омогућава вам упућивање позива користећи уобичајени телефонски број. Њихова проширења могу се користити за упућивање конференцијских позива, што је одлично за улазне састанке тима.

Веб и портал заснован на апликацијама је једноставан за употребу. Долази са бесплатним бројевима за САД, Велику Британију и Канаду. ГрассХоппер има вишеструка проширења за телефонске бројеве, бесплатне бројеве и бројеве испразности за упућивање позива путем интернета.

Цена: Почевши од 29,99 УСД месечно (1 број и до 3 проширења)

5. 8 × 8: Најбоља услуга хостовања пословног телефона

8 × 8 је популарна услуга пословног телефона на тржишту. То је савршено погодно за почетнике који на своје веб локације почињу да додају систем интернетског пословног телефона. 8 × 8 има мање функција од просечног решења за телефон на мрежи, али је корисно за власнике малих предузећа.

Њихове услуге укључују говорну пошту, аутоматско одговарање на позив, дељење текста, дељење броја и још много тога. Они нуде неколико планова за своје кориснике да омогуће лакоћу и поузданост.

Цена: Почевши од 24,99 УСД месечно за сваког корисника (Такође, 250 одлазних минута за САД и Канаду)

6. Вонаге: Најбоља напредна телефонска услуга

Вонаге

Вонаге је још једна услуга малих телефона која се може користити за интернетске позиве. Долази са свим стандардним ВОИП услугама, плус Амазон Цхиме, видео позивима и још много тога. Њихове премиум услуге имају више функција и додатну напредну технологију за своје кориснике.

Њихов интернетски административни панел помаже у регулисању позива, креирању корисника и управљању мрежном комуникацијом на паметан начин.

Цена: Почевши од 19,99 УСД / месец.

7. Скипе: Најпопуларнији интернет телефонски сервис

Скипе

Скипе је најпопуларнији систем телефона за упућивање говорних позива и вођење видео конференција у свету. Нуди неограничене бесплатне позиве осталим корисницима Скајпа преко интернет везе. Међутим, када желите упућивати позиве на међународне или локалне бројеве, биће вам потребни њихови премијски кредити.

Покреће га Мицрософт, што значи да услуга има солидне темеље. На Скипеу такође можете добити локални број који корисници могу позвати да би се повезали с вама.

Цена: Основна верзија је бесплатна за преузимање. Подузетнички план почев од 8,25 УСД / месец.

8. Гоогле Воице: Бесплатна услуга пословног телефона

Гоогле Воице

Гоогле Воице је флексибилна услуга пословног телефона. Међутим, има мање могућности у поређењу са потпуно виртуелним системом телефона. То је прикладно за кориснике паметних телефона и власнике предузећа који користе уређаје који подржавају Гоогле производе.

Има бесплатан број са седиштем у САД, услугу говорне поште, снимање позива и још много тога. Гоогле Воице помаже у стварању боље комуникације између власника предузећа и потрошача.

Цена: Бесплатан број за позиве, текстове и говорну пошту.

9. Воицесхот: Најбољи телефонски систем за аутоматско присуство

Воицехот

Воицесхот је одлична услуга пословног телефона за мале веб странице. Долази са аутоматским системом одговарања на позиве у свако доба, што значи да сте активни чак и након радног времена. Воицехот вам омогућава да корисницима шаљете одлазне поруке. Такође можете да креирате прилагођене, интерактивне одлазне текстове.

Помаже при заказивању позива и шаље упозорења / подсетнике вама и вашим корисницима о позиву. Остале карактеристике укључују упозорења о хитним позивима, интеграције и још много тога.

Цена: Почевши од 12 УСД месечно.

10. ЦаллХиппо: Најбоља фреемиум услуга за виртуелни телефон

ЦаллХиппо

ЦаллХиппо је један од најпопуларнијих система виртуалних телефона на свету. Има стандардне ВОИП функције као што су телефонски број, ИД позиваоца, прослеђивање позива итд. Не треба вам столни телефон да бисте позивали користећи ЦаллХиппо јер се све управља са њиховог интернетског портала.

Има једноставан веб-базирани портал за креирање корисника, управљање позивима и још много тога. Такође можете да креирате одељења и преусмерите позиве одређеним стручњацима. Убраја се међу неке од јефтиних услуга пословне телефонске линије за мала предузећа.

Цена: Основно постављање је бесплатно за највише 2 корисника. Почетни образац Премиум планова 8 УСД месечно.

Који је најбољи ВоИП сервис за мала предузећа?

Ево кратког преговора о најбољим добављачима пословних телефона за мала предузећа.

Услуга пословног телефонаТрошакПознат по
1. Нектива$ 19,95 / месец.Најлакша услуга пословног телефона
2. РингЦентрал$ 19,99 / месец.Најбољи свеобухватни пословни провајдер
3. Пхоне.цом $ 9.99 / месечно.Најјефтинија ВоИП телефонска услуга
4. Кобилица$ 29.99 / месечно.Најбоља услуга виртуалног телефона
5. 8 × 8$ 24.99 / месечно.Најбоља услуга пословног телефона
6. Вонаге $ 19,99 / месец.Најбоља напредна телефонска услуга
7. Скипе $ 8,25 / месец.Најпопуларнија мрежна телефонска услуга
8. ГооглеВоице бесплатноБесплатна услуга пословног телефона
9. Воицесхот $ 12 / месечно.Најбољи телефонски систем за ауто праксу
10. ЦаллХиппо $ 8 / месечно.Најбоља фреемиум услуга виртуалног телефона

Иако постоји мноштво опција, вјерујемо да се Нектива издваја од осталих због својих приступачних планова и значајки ван производње..

РингЦентрал је добра алтернатива Нективи. Ако тражите јефтиније решење, онда би Пхоне.цом могао бити најбољи избор.

Надамо се да ће вам овај водич помоћи да откријете најбоље услуге пословног телефона. Ако вам се свидио овај чланак, такође бисте требали потражити наш водич о 9 најбољих ВордПресс додатака за помоћ за корисничку подршку.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map