10 најбољих произвођача и логотипа у поређењу

Најбољи произвођачи логотипа


Да ли тражите најбољег произвођача логотипа за лого вашег предузећа?

Ако сте власник веб локације, стартап или мали посао са ограниченим буџетом, можда нећете желети да потрошите огромну количину новца на свој лого.

Срећом, постоји неколико интернет произвођача логотипа који вам омогућавају да направите професионални лого за ваше пословање.

У овом чланку ћемо делити нашу одабрану листу најбољих произвођача логотипа који вам омогућавају да лако дизајнирате професионалне логотипе за пословање.

Како одабрати најбољу апликацију за прављење логотипа

Након што одлучите да самостално креирате логотип, сљедећи корак је одабир најбољег произвођача логотипа који задовољава ваше потребе. Будући да можете пронаћи десетине произвођача интернет логотипа, одабир правог може бити застрашујући.

Ево шта треба да потражите у софтверу за прављење логотипа.

  • Тект Лого: Способност креирања јединственог текстуалног логотипа. Произвођач логотипа мора вам пружити широк избор дизајна текста, стилова и фонта.
  • Уграђени предлошци: Ако нисте дизајнер, можда нећете желети да почнете да радите свој логотип испочетка. Увјерите се да ваша апликација за дизајн логотипа садржи неколико уграђених предложака.
  • Преузимање високе резолуције: Софтвер за прављење логотипа требао би вам омогућити да преузмете логотип високе резолуције у било којем формату (јпг, пнг, итд.) Ово је корисно за употребу логотипа у вашим маркетиншким материјалима.

Погледајмо најбоље произвођаче логотипа које можете користити.

1. Стални контакт ЛогоМакер: Бесплатно Лого Макер Апп

Стални контакт логоМакер

Цонстант Цонтацт ЛогоМакер је бесплатни софтвер за креирање логотипа који долази у пакету са А.И. поверед би Буилдер.

Омогућава вам прилагођавање сваког аспекта логотипа који укључује боју, фонт, величину и икону. ЛогоМакер је флексибилна услуга и делује као шарм за почетнике који не желе да улажу у запошљавање професионалног дизајнера логотипа.

Иако се услуга ЛогоМакер нуди као део њиховог веб локације за прављење веб локација, омогућују вам да преузмете логотип у високој резолуцији да бисте га могли користити било где, попут веб локације, маркетиншких материјала, мајица, штампаног материјала итд. Стални контакт ЛогоМакер подржава више датотека врсте, што значи да ћете добити жељени формат слике за лого.

2. Хатцхфул

Хатцхфул

Хатцхфул је још један бесплатан произвођач логотипа који је израдио Схопифи. Омогућује вам израду професионалних и запањујућих логотипа пословања без претходног искуства у дизајнирању графике.

Такође долази са 100 уграђених предложака логотипа које можете прилагодити за текст, фонт, икону, боје и величину помоћу свог дизајнерског студија. Хатцхфул вам такође омогућава преузимање логотипа у различитим величинама за друштвене мреже, визиткарте, робу.

3. Цанва’с Про Лого Макер: Најбољи Интернет произвођач логотипа

Цанва Макер Лого

Цанва’с Про Лого Макер је врхунски софтвер за креирање логотипа за пословне и е-трговине. Долази са 1000 хиљада предложака професионалног логотипа, неограниченим иконама, илустрацијама и још много тога.

Помоћу Цанва’с Лого Макер можете да генеришете елегантне прилагођене логотипе које можете да уређујете и преузимате у високој резолуцији. Цанва вам такође омогућава да делите лого са својим тимом да бисте га прегледали и уређивали са било којег места на свету.

4. Брандови кројача: најбољи произвођач логотипа за мала предузећа

Произвођач логоа марке по мјери

Таилор Брандс је професионална услуга израде логотипа за брендове и предузећа. Омогућује вам да направите прилагођени лого високе резолуције за вашу веб локацију или друштвене мреже.

Поред тога, они нуде и услугу дизајнирања огласа која вам омогућава да направите упечатљиве огласе за промоцију свог рада.

5. Лоока Лого дизајн

Лоока Лого дизајн

Лоока је још један А.И. Покретан софтвер за дизајн логотипа за интернет за изградњу вашег идентитета бренда. Долази са уређивачем фронтенда логотипа где можете одабрати предложак логотипа и променити боје, фонтове и текст.

Омогућује вам преузимање комплетног комплета логотипа за друштвене мреже, визиткартене итд. Лоока такође нуди разне додатке како бисте побољшали ваше искуство брендирања..

6. Десигнхилл: Поуздана услуга израде логотипа

Десигнхилл

Десигнхилл је популарна услуга за прављење логотипа која дизајнира ваш прилагођени логотип у неколико кликова. Они му верују 1М + клијенти и има 98,78% стопе задовољства купаца, што их чини поузданом опцијом за дизајн логотипа.

Можете започети уносом имена ваше компаније и одабиром стилова, боја и икона логотипа. Затим ће вам омогућити да прегледате 100 образаца предложака за избор, уносите измене и прегледате коначни логотип.

7. Уцрафт Макер: Лого дизајн апликација са бесплатним иконама

Уцрафт

Уцрафт је моћан креатор логотипа на мрежи за дизајн вашег логотипа. Бесплатна је употреба и долази са 2М + бесплатним иконама за прављење јединственог логотипа у неколико кликова.

Веома је флексибилан и омогућава вам лако прилагођавање облика, текста, икона и боја. Можете преузети његов висококвалитетни логотип у СВГ и ПНГ форматима.

8. ЛоготипеМакер

ЛогоТипеМакер

Логотипемакер је мрежни произвођач и генератор логотипа за власнике малих предузећа и предузетнике. Уз Логотипемакер, не морате да ангажујете професионалног дизајнера и омогућава вам да одмах креирате свој јединствени логотип.

Долази са различитим предлошцима логотипа и А.И. заснован уређивач логотипа. Помоћу програма Логотипемакер можете да користите прилагођене ефекте сенки, фонтове, исјечке и такође да додате своје прилагођене слике.

9. Логогение: Софтвер за дизајн дизајна са најбољом пажњом купаца

Логогение

Логогение је премиум софтвер дизајн софтвера који долази са неколико алата за дизајн логотипа и 1000+ професионалних предложака логотипа. Пружа тренутну корисничку подршку путем ливе цхат-а и е-поште.

Омогућује вам креирање потпуно јединственог логотипа у 3 једноставна корака. Унесите назив свог бренда, одаберите икону и прилагодите свој логотип бојама и стилским ефектима.

10. ГрапхицСпрингс Лого Цреатор: Премиум Лого Цреатор

ГрапхицСпрингс Лого Цреатор

ГрапхицСпрингс је још један премиум креатор логотипа за мала предузећа, стартап и мрежне продавнице. Омогућује вам да дизајнирате професионални логотип чак и за почетнике који немају искуство у дизајнирању графике.

Логотип можете генерисати бесплатно, али за преузимање високе резолуције требате платити 19,99 УСД. Плаћени лого је савршен за ваше визиткарте, друштвене мреже и веб локацију.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље произвођаче логотипа који ће вам помоћи да дизајнирате лого вашег пословања. Такође бисте желели да погледате наш водич о најбољем софтверу за веб дизајн.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me